Nálam tegnap Kroos volt a MoM,hiába hogy a két támadó duplázott,tanítani lehetne azt a komplex kps játékot amit előadott.Tegnap is.Kerlon írta:Kroos amúgy idén mintha lépett volna egyet felfelé. Többször kerül a kapu elé, illetve alakít ki veszélyes szitukat. Az a Kroos-Benzema-Kroos-CR-Benzema gól meg hatalmas volt.
Értékeld a legutóbbi meccset
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Kroos amúgy idén mintha lépett volna egyet felfelé. Többször kerül a kapu elé, illetve alakít ki veszélyes szitukat. Az a Kroos-Benzema-Kroos-CR-Benzema gól meg hatalmas volt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Gondolj bele, ha ket tenyleg valoban jo szélsővel játszanánk...
Lucas nem szint, ase meg nem az igazi a szelen.
Lucas nem szint, ase meg nem az igazi a szelen.
ZIDANE
Ronaldo futott egy smileyt
Tegnap mindketten biztatóak voltak, de nem több. Az látszik, ha van egy szélső a csapatban (Lucas), akkor mennyivel jobb a támadójátékunk (még ha a leggyengébbek közt is volt). Sokkal jobban széthúzzuk a pályát, a középpályán nincs tumultus és meddő baszakodás, és nem isconak kell kavarnia és beadni a szélen.
Kiemelném ismét a védelmünket, akik megint egytől-egyik jó meccset hoztak le, itt is látványos az egyéni fejlődés. Carvajal óriási rescpect ahogy visszatért. Hogy lehet őt megkérdőjelezni?
Az én legerősebb kezdőm erre az évre: 4-3-3
navas-carvajal-varane-ramos-marcelo-kovacic/casemiro-kroos-isco-asensio-benzema-ronaldo
ebbűű kell főzni. a legnagyobb hiányzó modric...igen a 4-3-3 és isco-asensio pályán tartása áldozatot követel a középpályán. nem kérdés, akkor hogy ki. Vkp és Kroos nélkül elképzelhetetlen.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Valaki Benzema triplát és CR duplát jósolt.kelemen.istvan írta:Mintha nem is idei real meccs lett volna, legalábbis a góljaink után biztos nem.
1. gól: távoli lövés
2. Benzema
3. szöglet után
4. Kontrából Benzema
5. Beadás után CR.
6. Letámadás után CR.
Ha csak a felét mondta volna valaki meccs előtt...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Mintha nem is idei real meccs lett volna, legalábbis a góljaink után biztos nem.
2. Benzema
3. szöglet után
4. Kontrából Benzema
5. Beadás után CR.
6. Letámadás után CR.
2. Benzema
3. szöglet után
4. Kontrából Benzema
5. Beadás után CR.
6. Letámadás után CR.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Semmi gond nincs Cebával, láthattuk milyen amikor kezdő, mit tud adni, milyen labdabiztos, stb. Kell a meccsrutin és egyre csak jobb lehet.
Pont ez a helyzet Kovával is. Van a világon egy-két ember, aki le tudja nullázni Messit 90 percre, ő az egyik. Aztán porosodik a polcon
Pont ez a helyzet Kovával is. Van a világon egy-két ember, aki le tudja nullázni Messit 90 percre, ő az egyik. Aztán porosodik a polcon
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ceballos szar helyzetben áll be rendre. 6-0, mindenki megtette a dolgát, nem kell megszakadni ő meg menne előre és bizonyítana. Más mentalitással áll a meccshez, mint a többiek érthető, hogy ebből adódóan nem jönnek össze dolgok és hibázik. Kezdetni kéne pár meccsen. Kova is akkor robbat be, amikor nem volt máshoz nyúlni...
K
K
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ennek ellenére mezőnyben rendre szarabb.Mondjuk a 3-4 meccs alatt nehéz összeszokni a társakkal. Asensionak van 1 szezonnyi előnye.
Annyi, hogy kevésbé pontatlan. De ez lehet a nagyobb százalékban mutatott sablon miatt is, akár.
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Mondjuk a 3-4 meccs alatt nehéz összeszokni a társakkal. Asensionak van 1 szezonnyi előnye.kodo írta:Viszont ebből látszott miért nem számít többet Ceballosra jelenleg még Zidane, pontatlan volt, nem is mozgott a lehető legjobban. Fontos megérteni, hogy még mindig szokja a társakat, épül be a csapatba. Teljesen más ahogy Asensio megérti magát a gálakezdővel, mint Ceballos, ha már a két tehetségnél maradunk.Luigi-K1 írta:Kicsit visszavettek a srácok 6-0 után...
Nem csak, hogy visszavettek, hanem Zidane 2(!)-t cserélt az 55. perc táján, majd egy harmadikat tíz percre rá. Gondolom nem kell ecsetelni, hogy ez mennyire távol áll tőle. Nem is működött a csapat azután az elvárt módon.Luigi-K1 írta:Kicsit visszavettek a srácok 6-0 után...
Mindenkinek adott játéklehetőséget akik amiatt ültek a padon. Viszont ebből látszott miért nem számít többet Ceballosra jelenleg még Zidane, pontatlan volt, nem is mozgott a lehető legjobban. Fontos megérteni, hogy még mindig szokja a társakat, épül be a csapatba. Teljesen más ahogy Asensio megérti magát a gálakezdővel, mint Ceballos, ha már a két tehetségnél maradunk. De tökéletes példa Lucas. Lucas idén nem sokat tesz a csapathoz, tavaly év végén is gyenge volt már, mégis itt van a csapattal 3. éve, ő már olajozottan működik együtt a többiekkel. Ezért sajnálom nagyon Kovacic sérülését, mert neki meg már előbbre kéne járnia ilyen téren, mint Asensionak ezzel együtt körülbelül ott mint Lucasnak, csak ő még tudna is lendületet vinni Lucassal ellentétben a meccsbe. Ha 100%-os lesz remélem ő lesz az első csere a meccseken, illetve Asensio amikor nem kezd. Tavasszal pedig többet számítanék már én is Ceballosra, a tavalyi Asensio példát követve.
Hakimi-Theo kettősből eddig kis meglepetésre Hakimi volt a biztatóbb, bár Theot jóval kevesebbszer is láttam. Vallejo nagyon jó lehet ha elkerülik a sérülések, engem a korai Varanera emlékeztet, mind helyezkedésben, mind passzolásban. Llorrentét talán a kupában láttam utoljára nekem ott tetszett, nyilván az nem La Liga szint, de bíztatóan jól mozgott. Mayoralnak meg annyi a dolga, hogy ha beáll hajtson, ezt jól teszi a korlátai megmaradnak ezek mellett de legalább nem csak az jön szembe.
Végülis lett ebből egy értékeld az igazolásainkat rovat, de talán novemberben már releváns képet lehet festeni róluk.
- ___Samy___
Előbb ZZ, utána Mayoral.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
en szerintem nem zidanehoz ment hanem valakihez aki dzsekiben volt. nem tudom ki volt az.
Amik elsőre nem tűntek fel:
Benzema úgy örült a gólnak, mint egy gyerek, majd egyből Zizouhoz ment lepacsizni, szimpatikus
Nacho a gólja előtt elképesztő milyen jól helyezkedett..ez hiányzik újabban Ramosból.
Ronaldo tudott mosolyogva a csapattal örülni a góljának és szerinte kimászunk a gödörból
Nagyon gyenge volt az ellefnél, de egy önbizalomdoppingnak hátha jó lesz.
Benzema úgy örült a gólnak, mint egy gyerek, majd egyből Zizouhoz ment lepacsizni, szimpatikus
Nacho a gólja előtt elképesztő milyen jól helyezkedett..ez hiányzik újabban Ramosból.
Ronaldo tudott mosolyogva a csapattal örülni a góljának és szerinte kimászunk a gödörból
Nagyon gyenge volt az ellefnél, de egy önbizalomdoppingnak hátha jó lesz.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Jo kis onbizalom novelo edzomeccs jellege volt a meccsnek.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Luigi-K1
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo
Tény,hogy gyenge volt az ellenfél,de hátha elindul a csapat a jó úton...
Kellett a 2-2 gól Benzema és Ronaldo önbizalmának...
Kötelező győzelem volt,némi extrával...Kicsit visszavettek a srácok 6-0 után...
Ennél csak nehezebb meccsek várhatók...
Azért a csoportelsők között van néhány csapat,akiket jó lenne egyenlőre elkerülni...
Kellett a 2-2 gól Benzema és Ronaldo önbizalmának...
Kötelező győzelem volt,némi extrával...Kicsit visszavettek a srácok 6-0 után...
Ennél csak nehezebb meccsek várhatók...
Azért a csoportelsők között van néhány csapat,akiket jó lenne egyenlőre elkerülni...
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Szerintem a belga nem fejlődött annyit mióta eljött franciaországból,mint azt sokan vártáka.Istenítették,ezzel párhuzamban meg lenézték Neymart hogy "ez nem a bohóc liga" meg hogy "majd hazadobálja magát braziliáig" és eközben a fickó világsztár lett,Hazard meg maradt egy jó,de nem klasszis futballista.Aki nálam nem ér 100milliot.Mert az alatt nemigen állna szóba velünk Abra.menjél már. Akkor ki nem túl fújt?
Szerintem Martial és Hazard sokkal jobban ki teljesedhetne spanyolba.
Martial meg....a helyzetkihasználás amolyan Cavanis.Nem érzem hogy megváltaná ezt a Realt.
Amúgy odaírtam kit látnék szivesen,aztán persze ez is ízlés kérdése.
Na megyek má'
LEGIO PATRIA NOSTRA
menjél már. Akkor ki nem túl fújt?morientes írta:Modricot halványabbnak éreztem a,szokottnál,Isco viszon maga a nagybetűs FOCI.Egyébként a tegnapi teljesítmény már jobb volt sokkal, mint az utóbbi hetekben. Isco, Marci, Kroos azért szopattak rendesen a balszélen, kár, hogy a bepasszok már nem mentek A játék már-már tetszetős volt, de nagyon kevés a helyzet, pláne így, hogy azok sem mennek be.
Egyébként két olyan brilliáns szezon után 3n nem agyalok rajta hogy most nem úgy megy.Ez nem a fifa hogy nyomom a gombot mint a barom,aztán hajrá.Az első kettő túlfújt pl sztár,Mbappe az még oke,bár a PSG-ben már nem szarja úgy a gólokat mint a hercegségben,bár a posztja is változott némileg.martial/hazard/bappe
Mindenesetr pénz van,nekem Neymar vagy Dybala lenne az ideális persone.
Szerintem Martial és Hazard sokkal jobban ki teljesedhetne spanyolba.
K
K
- Mester77
bercik írta:amúgy azért az elmúlt időszakban szerintem nem volt ilyen hentes a tico, most kitettek magukért.
Hat ezaz. Gusztustalan amiket műveltek. Brutális megmozdulásaik voltak. És komoly sérülések is lehettek vna.. Ramosnal, Kroosnal vagy éppen mikor Karimot fejbe kurta correa
Büntetlenül.
És sehol egy cikk róla. Semmi.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "