Ez elég tág megfogalmazás, mert a cégnél itt aki összeadni tud excelben is zsenitubatibi írta:Egy Excel zseni pls írjon már egy pü-t.
Írd hogy mizu.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 23., csütörtök 14:07
Ez elég tág megfogalmazás, mert a cégnél itt aki összeadni tud excelben is zsenitubatibi írta:Egy Excel zseni pls írjon már egy pü-t.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2017. november 23., csütörtök 13:59
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. november 23., csütörtök 13:24
HozzászólásSzerző: babaking » 2017. november 23., csütörtök 13:13
Kitöltve attól még kaphatok pink James mezt?pheco írta:37 éves korig lenne szükségem kitöltőkre. Aki magára ismer legyen szíves és szánjon meg egy kitöltéssel a szakdogámhoz Online hirdetésekről van pár kérdés.
Itt van a csodás kérdőív
u.i.: akik nem töltik ki, azok kapnak karira egy pink James mezt
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. november 23., csütörtök 12:54
pheco írta:37 éves korig lenne szükségem kitöltőkre. Aki magára ismer legyen szíves és szánjon meg egy kitöltéssel a szakdogámhoz Online hirdetésekről van pár kérdés.
Itt van a csodás kérdőív
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 23., csütörtök 12:44
Nekem is kész, de a válaszokban elég sok logikai buktatót láttam. Bocspheco írta:Igen, én is agyaltam rajta, de mindegy, majd valahogy kifejtem De a kitöltést köszi.Kerlon írta:SZERINTEM 1-5ig választós résznél a 4 kérdésből igazából 2 felesleges. 1-3 és 2-4. Ha az egyik pl 2-es akkor a másik 4-es.
HozzászólásSzerző: eReMA » 2017. november 23., csütörtök 12:34
Kész. Nem szoktam ilyeneket, de az a fenyegetés betalált.pheco írta:37 éves korig lenne szükségem kitöltőkre. Aki magára ismer legyen szíves és szánjon meg egy kitöltéssel a szakdogámhoz Online hirdetésekről van pár kérdés.
Itt van a csodás kérdőív
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. november 23., csütörtök 11:58
Igen, én is agyaltam rajta, de mindegy, majd valahogy kifejtem De a kitöltést köszi.Kerlon írta:SZERINTEM 1-5ig választós résznél a 4 kérdésből igazából 2 felesleges. 1-3 és 2-4. Ha az egyik pl 2-es akkor a másik 4-es.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 23., csütörtök 11:51
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. november 23., csütörtök 11:38
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. november 21., kedd 18:32
Gondolom ezt a lapbeállítások között kellene majd megtalálnom.Realista24 írta:A nyomtatási területet miért nem állítod úgy, hogy a "lap egy oldalon jelenik meg".KAG írta:Az a baj hogy az egesz tablazat kene es ossze vossza tordeli.
Jobbcsucsok kulon lap, bal megint es az felso resz kulon isnet
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2017. november 21., kedd 17:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 21., kedd 17:02
A nyomtatási területet miért nem állítod úgy, hogy a "lap egy oldalon jelenik meg".KAG írta:Az a baj hogy az egesz tablazat kene es ossze vossza tordeli.
Jobbcsucsok kulon lap, bal megint es az felso resz kulon isnet
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. november 21., kedd 16:58
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. november 21., kedd 16:22
Tedd le az alkoholt, toltsd ki, marmint a tablazatot , nyomtasd ki, alairva tedd az asztalara, a feleslegesen kinyomtatott oldalakat meg dobd ki a kukaba.KAG írta:Következő lenne a probléma.
Főnitől kaptam egy excel-t amit ki kéne tölteni a saját adataimmal, majd aláírva letenni az asztalára.
Ebből következik, hogy nyomtatnom is muszáj lesz a dolgot.
VISZONT!
Ha még bele se írtam 1 karaktert sem a file-ba, az akkor is 4 oldalra töri magát, ha nyomtatási képet nézek róla.
Esetleg valakinek valami ötlet, hogy mit kéne csinálni?
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. november 21., kedd 16:02
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2017. november 21., kedd 14:45
Márciusban sokszor sz*rabb az ido mint karacsonykorSteve írta: Amikor márciusban Ti egy szál pólóban vagytok, itt még ugyan naposabb idő jó esetben, de sokszor hó is van.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. november 21., kedd 14:15
Én pont ezt szerettem benne.Steve írta: A legrosszabb a sötétség és a szürkeség. Azt nehéz kibírni legalábbis nekem. Sokszor nyáron is lehúzzák a redőnyt és MINDEN NAP egy hónapig szürkeség, felhős. Novembertől februárig meg sötétség.
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. november 21., kedd 14:14
Nekem a hideggel még nincs is annyira bajom, bár itt a hideg az fél év. És ténylegesenRealista24 írta:Ha én mennék, fixen valami déli országba (nyilván spanyolba), ez a néhány hónap hideg is tönkreteszRemy írta:+1.
Jelen pillanatban, ha feladnám az itthoni életemet, egy hely lenne, ahová kimennék, és az Svédország.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. november 21., kedd 14:10
Gondolom, de 5-6nál többet még itthon nem fizettem érte.Realista24 írta: 13ezerért itthon is lehet steaket enni, és még étterembe sem kell elmenni hozzá.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem