Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Remélem sokan ébredtek még úgy, hogy utálják a saját csapatukat...
- Kyller
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Higuain, Ramos, Alvaro Recoba
Legalább egy jó hír a tegnapiak után...Realista24 írta:Igaz, Javi G és ő is kapott meghívót.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Igaz, Javi G és ő is kapott meghívót.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kyller
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Higuain, Ramos, Alvaro Recoba
Azt olvastam a madridistán (máshol még nem), hogy Nachot behívta az öreg a válogatottba, ez igaz?
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Eddig mindig aki megkapta második évben a 10-es mezt (Özil,Sneijder,Lass) annak a teljesítménye leromlott az előző évihez képest... Isconál nem várjuk meg azt az egy évet sem... reméljük rácáfol az elődeire.
- Adamo
- Kedvenc csapatod: realmadrid
jovore:
ha benzema nem valik be megse, akkor kell egy csatar. remelem bevalik.
aztan ra kell menni vidalra es elhozni es remelhetoleg ennyi.
ha benzema nem valik be megse, akkor kell egy csatar. remelem bevalik.
aztan ra kell menni vidalra es elhozni es remelhetoleg ennyi.
12
- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC
Még mindig Pogba a téma? Nem tudom, de én nem szívesen látnám itt a csávót...
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Jo ez igy, Modric lesz a csapat motorja 8-s jol lesz neki, Isco pedig a jatekmester(csak legyen jo hoszzu tavon).
Jovore DM és Khedira megy aztan johet Pogba!!! Legutosebb kp lenne a Pogba-Modric-Isco harmas...lenne fineszesseg és izom is benne.
Eddig Gundogant preferaltam...de, h Isco igy bevalni latszik azon a poszton amelyre Modricot szantam, és Luka lett arra a szerepre amelyre Gundogan teljesithetett volna be, igy mar jovore nem hoznam, egy izom kell mogejuk csak.
Jovore DM és Khedira megy aztan johet Pogba!!! Legutosebb kp lenne a Pogba-Modric-Isco harmas...lenne fineszesseg és izom is benne.
Eddig Gundogant preferaltam...de, h Isco igy bevalni latszik azon a poszton amelyre Modricot szantam, és Luka lett arra a szerepre amelyre Gundogan teljesithetett volna be, igy mar jovore nem hoznam, egy izom kell mogejuk csak.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
sokszor hallom h támadásokban nem elég jó...de soha nem értettem mert válogatottban CR-el remekül megértik egymást és jól mennek a támadások, már amennyire a portugál válogatottnak megy mostanság...de én sem akarom az MU-ban látni őt....ment volna ő is a Napoliba ott most úgy is nagy babér terem a volt RM játékosoknakRaúlRealMadrid írta:Jaja. Nekem is egyik kedvenc. Ha eligazol, akkor Chelsea (persze akkor ha mindenképpen PL-be menne). Mint védekező középpályást nem lehetne hasznosítani?primrose írta:Amikor tavaly megkapta a folyamatos játéklehetőséget, jól játszott és nagyszerű volt a hozzáállása. Ő tényleg nem pad szint, de a fene vigye el, ha két ilyen jó játékos van egy posztra. Szerintem itt neki nincs jövője, ezt sajnos be kell látnom nekem is, mint Coentrao fannak. Csak akkor már ne a MU, mert utálom őket mint a sz*r.
- Galacticos
Nyár elején mikro vki kérdezte h mikor veszek Isco mezt azt mondtam hogy majd mert meg változhat a száma. Phuui de jól döntöttem.
Hihetetlen kemény átigazolási időszakunk volt és úgy néz ki a dupla csavar ma volt. Szóval örülök Isconak és bármennyire Ancelotti ellen voltam neki örülök a spanyol után a legjobban. A többi érkező számomra 0-ról indul és meg lehet mutatni, hogy ki a fasza gyerek. Özil mezét pedig Modricnak adnám.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez a mezszam ez mi? Official?
En pont fordítva adtam vna, Isco nyolc és luka tíz.
zerző: Realista24 Dátum: 2013.09.03, 00:52
A Canal+ szerint Isco örökli Özil mezszámát, Modric pedig a nyolcasban folytatja. A hírt a Real Madrid hivatalos oldala még nem erősítette meg.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
Ez a mezszam ez mi? Official?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Elcsúsztak a papírmelóval a Unitednél, azért nem jött létre a Fabio biznisz. Ezt írják.
GG United
GG United
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
nem tudom, hogy ez igaz-e, de bármennyire is megérdemelte volna Modric a 10es mezt, sztem nagyon nem illene hozzá, ahhoz túl hátul játszik....Géci írta:Fordítva jobban értékeltam volna...BBeno írta:Isco a 10-es, Modric pedig a 8-as szerelésben játszik a következő szezonban.
kezdődhet isconál az átkozott szám szindróma
és az azért elmond mindent, ha ez igaz,hogy Isconak szó nélkül odaadják a 10est ennyi idő után (ennyi idő alatt mindent megtett, amit lehetett, sőt...), mondjuk remélhetőleg ez ösztönzőleg hat rá és még jobb lesz
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Fordítva jobban értékeltam volna...BBeno írta:Isco a 10-es, Modric pedig a 8-as szerelésben játszik a következő szezonban.
kezdődhet isconál az átkozott szám szindróma
- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
Ezt most honnan?BBeno írta:Isco a 10-es, Modric pedig a 8-as szerelésben játszik a következő szezonban.
kezdődhet isconál az elátkozott szám szindróma
Isco a 10-es, Modric pedig a 8-as szerelésben játszik a következő szezonban.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Jövőre eladjuk Khedirát meg talán, DM-et, de vele mostanában nincs bajam... Talán megjön az esze... A lényeg, hogy nagy ütős a keret és mindenki hajt a pályán és ez a lényeg!!!
Sierra megelőzött xD -.-
Sierra megelőzött xD -.-
- RaúlRealMadrid
Jaja. Nekem is egyik kedvenc. Ha eligazol, akkor Chelsea (persze akkor ha mindenképpen PL-be menne). Mint védekező középpályást nem lehetne hasznosítani?primrose írta:Amikor tavaly megkapta a folyamatos játéklehetőséget, jól játszott és nagyszerű volt a hozzáállása. Ő tényleg nem pad szint, de a fene vigye el, ha két ilyen jó játékos van egy posztra. Szerintem itt neki nincs jövője, ezt sajnos be kell látnom nekem is, mint Coentrao fannak. Csak akkor már ne a MU, mert utálom őket mint a sz*r.