Higuainban egyetértek, de Özilt én azért nem merném így kezelni.siempre_siete írta:
Dehogy! Éppen magamra gondoltam. Egyszerűen undorító, ami történik a csapatnál, hogy feláldozzuk Bale-ért Özilt, hogy Higuaínt elengedjük, hogy azokat hagyjuk elmenni, akik imádják a Realt. Özil volt az a játékos, akit még a Barcelona szurkolók is irigyeltek tőlük, ez pedig nem lehet véletlen. És hogy ők akartak elmenni?... Ki ne akarna elmenni, ha a helyükre akarnak játékos(oka)t, aki(k)ért nyíltan feláldoznának bárkit?!
Szerintem kb. itt kezdődik a madridizmus, aki ezeket a játékosokat elcserélte volna Bale-re, az szerintem gondolkozzon egy kicsit. Nagyon jó játékos, a legjobb lehet, nem erről van szó. És a 100 millió sem érdekelne, ha nem így kezelnék az igazolásokat, ha ragaszkodnának mellette az IGAZI, ízig-vérig, emberileg és tudásilag is MADRIDISTÁKHOZ. (És nem, Kaká nem az.)
Kíváncsi leszek a reakciókra, amikor eladjuk Varane-t, mert valaki éppen jobb nála...
Igaz lehet.Realista24 írta:Szerintem nem tudják mi van benne, és nem akartak egy irreálisan alacsony/magas összeget beleírni, főleg, hogy pénzesebb keleti csapatok is érdeklődtek iránta.Szóval nem tudom, érdekes
btw. ki szeretne 2017-ben is egy olyan Realt látni , ami két éve volt? Most csaptam őket szét fifában Castillával a cserecsapattal a bajnokságban 3-2re és így nézett ki a 2017-es kezdőjük: Casillas; Ramos-Albiol-Varane(na jó ő kivétel)-Marcelo; Lass-Sahin; Maria-Özil-CR; Benzema Érdekesség, hogy Casemiro is ott van, rendre beáll csereként, Modric is. És a legnagyobb durranás, Benzemát pedig állandó jelleggel Mario Gomez váltja Most pedig jöhet a BL negyeddöntő, szintén a nagycsapat ellen.