Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
18
19%
Xabi Alonso
73
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 96

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. szeptember 3., kedd 9:12

siempre_siete írta:
Dehogy! Éppen magamra gondoltam. Egyszerűen undorító, ami történik a csapatnál, hogy feláldozzuk Bale-ért Özilt, hogy Higuaínt elengedjük, hogy azokat hagyjuk elmenni, akik imádják a Realt. Özil volt az a játékos, akit még a Barcelona szurkolók is irigyeltek tőlük, ez pedig nem lehet véletlen. És hogy ők akartak elmenni?... Ki ne akarna elmenni, ha a helyükre akarnak játékos(oka)t, aki(k)ért nyíltan feláldoznának bárkit?!
Szerintem kb. itt kezdődik a madridizmus, aki ezeket a játékosokat elcserélte volna Bale-re, az szerintem gondolkozzon egy kicsit. Nagyon jó játékos, a legjobb lehet, nem erről van szó. És a 100 millió sem érdekelne, ha nem így kezelnék az igazolásokat, ha ragaszkodnának mellette az IGAZI, ízig-vérig, emberileg és tudásilag is MADRIDISTÁKHOZ. (És nem, Kaká nem az.)

Kíváncsi leszek a reakciókra, amikor eladjuk Varane-t, mert valaki éppen jobb nála...
Higuainban egyetértek, de Özilt én azért nem merném így kezelni.

Realista24 írta:
Szóval nem tudom, érdekes
Szerintem nem tudják mi van benne, és nem akartak egy irreálisan alacsony/magas összeget beleírni, főleg, hogy pénzesebb keleti csapatok is érdeklődtek iránta.
Igaz lehet. :hmmm:

btw. ki szeretne 2017-ben is egy olyan Realt látni , ami két éve volt? Most csaptam őket szét fifában Castillával a cserecsapattal a bajnokságban 3-2re és így nézett ki a 2017-es kezdőjük: Casillas; Ramos-Albiol-Varane(na jó ő kivétel)-Marcelo; Lass-Sahin; Maria-Özil-CR; Benzema :lol: :lol: :lol: Érdekesség, hogy Casemiro is ott van, rendre beáll csereként, Modric is. És a legnagyobb durranás, Benzemát pedig állandó jelleggel Mario Gomez váltja :lol: :lol: :mrgreen: Most pedig jöhet a BL negyeddöntő, szintén a nagycsapat ellen.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. szeptember 3., kedd 9:08

az IGAZI, ízig-vérig, emberileg és tudásilag is MADRIDISTÁKHOZ. (És nem, Kaká nem az.)

Ez mind szép és jó, ha akkora ízig-vérig madridista lenne, akkor megszakadt volna a pályán,hajtott,küzdött volna(igen,az elmúlt 2 évben),felállt volna,ment volna tovább.....nem csapkodott volna,nem egozott volna.
Nekem nem madridista az,aki nem szakad meg a mezért...Isco legalább próbál védekezni,odateszi magát,nem,mint a kis török
"If you don't like your destiny, don't accept it."

siempre_siete
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: siempre_siete » 2013. szeptember 3., kedd 9:05

Kyller írta:
siempre_siete írta:Remélem sokan ébredtek még úgy, hogy utálják a saját csapatukat... :kivagyhe:
Szerintem ez nekem szól. Honnan vetted, hogy utálom a csapatot? :-@
Attól, hogy nem tetszik egy-két játékospiaci megmozdulásunk, attól még a csapatot nagyon is szeretem.
Kíváncsi vagyok hogy milyen szezont fogunk futni ezek után, nem lesz könnyű az tuti...
Dehogy! Éppen magamra gondoltam. Egyszerűen undorító, ami történik a csapatnál, hogy feláldozzuk Bale-ért Özilt, hogy Higuaínt elengedjük, hogy azokat hagyjuk elmenni, akik imádják a Realt. Özil volt az a játékos, akit még a Barcelona szurkolók is irigyeltek tőlük, ez pedig nem lehet véletlen. És hogy ők akartak elmenni?... Ki ne akarna elmenni, ha a helyükre akarnak játékos(oka)t, aki(k)ért nyíltan feláldoznának bárkit?!
Szerintem kb. itt kezdődik a madridizmus, aki ezeket a játékosokat elcserélte volna Bale-re, az szerintem gondolkozzon egy kicsit. Nagyon jó játékos, a legjobb lehet, nem erről van szó. És a 100 millió sem érdekelne, ha nem így kezelnék az igazolásokat, ha ragaszkodnának mellette az IGAZI, ízig-vérig, emberileg és tudásilag is MADRIDISTÁKHOZ. (És nem, Kaká nem az.)

Kíváncsi leszek a reakciókra, amikor eladjuk Varane-t, mert valaki éppen jobb nála...

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 3., kedd 8:48

Szóval nem tudom, érdekes
Szerintem nem tudják mi van benne, és nem akartak egy irreálisan alacsony/magas összeget beleírni, főleg, hogy pénzesebb keleti csapatok is érdeklődtek iránta.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

matador
Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: matador » 2013. szeptember 3., kedd 8:45

Még mindig Pogba a téma? Nem tudom, de én nem szívesen látnám itt a csávót...
Ezzel eldőlt: nem vesszük meg.

2009 óta ez a legjobb átigazolási szezon volt (az elmúlt hármat a vakbalfasz Mourtinho irányította, így nem csoda)
Ez azért nagy szám, mert akkor eszetlen költekezéssel kellett egy teljesen új csapatot építeni, ez ugye echte Perez-feladat. De idén okosan kellett csiszolni a kereten, alkalmazkodni egy Madridhoz illő focihoz. Bevallom ettől jóval jobban féltettem a vezetőséget, de majdhogynem tökéletesen csinálták. Enhorabuena!

A mezszám nem szabad kérdés legyen: Modric 10, Isco 8. Csakhát ugye a kövér spanyolokat is le kell kenyerezni, ha már állati jó áron eladtuk a kiskedvencüket.
Az El Confidencial szerint Daniel Levy felhívta Florentino Pérezt és megpróbálta megakadályozni Özil eladását, mivel nem akarta, hogy közvetlen riválisuk erősítsen.
Azért a zsidóadmirálisnak is van pofája, hogy tolja le a vérerest nőstény rokonai torkán!
Sportfilozófia: Roger Federer

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. szeptember 3., kedd 8:44

Egyébként kérdeztem tegnap Cherysevről. Azóta látom meg is válaszoltátok/ki is került az oldalra. Ha jól emlékszem mindenféle opció nélkül ment kölcsönbe, szóval egy év múlva biztosan várjuk vissza. Úgy gondolom jó helye lesz a Sevillában, és bár nem gondolom, hogy beton kezdő lesz, de szerintem sokszor lehetőséget is kaphat csereként is, és kezdőként is. Ha jól tudom, Sevilla nem vesz részt az európai kupaporondon, ezt kicsit bánom, mert szerintem azt a szintet is megütné. EL-re gondolok itt elsősorban. De igazából, ami foglalkoztat, hogy mi lehet a tervünk vele.? Mert ha jól belegondolok, az elmúlt években nem volt jellemző ránk ez a kölcsönadás. Opcióval eladtuk, és ha bevált, csak akkor hoztuk vissza. Így, hogy mindenképp jön vissza, olyan érzésem van, mintha terveznénk vele már most a későbbiekben. Csak nem tudom hova. Egy Callejoni stabil cserejátékos simán lehet belőle, de ha az egyik nagyágyú hosszabb időszakra kidől, azért nem lennék nyugodt, ha ő helyettesítené. Vagy már vajon arra számolunk, hogy Coentrao előbb, vagy utóbb, valószínű jövőre már lelép, és akkor tényleg balhátvédet csinálunk belőle? De azt az átnevelést meg jobb lett volna minél előbb, minél fiatalabbon (már így is 23 éves...) elkezdeni.
Szóval nem tudom, érdekes.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2013. szeptember 3., kedd 8:38

Az El Confidencial szerint Daniel Levy felhívta Florentino Pérezt és megpróbálta megakadályozni Özil eladását, mivel nem akarta, hogy közvetlen riválisuk erősítsen.
londa zsidó gazembel... :Đ
szerintem nagyon jól jöttünk ki ebből az átigazolási szezonból, asszem csupán kb. 50 millió kiadás :)
okos a Madrid és nagyon erős most B-)
és aki Üzilt sajnálja - Bale elfeledteti veletek a bánatot :kacsint:
http://www.youtube.com/watch?v=OUmn8gaVPZo
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. szeptember 3., kedd 8:35

Na Özil el, én nem sajnálom jelenleg egy cseppet sem...

Coentrao: nem lett volna nagy biznisz 20-ér eladni és 12-ér hozni valaki mást utolsó pillanatban..bár a fizetésekkel együtt spóroltunk volna az igaz. De mondjuk asszem 30-ér jött szóval így is buknánk rajta...nyár elején kellett volna odaadni a Monaconak amikor még sok pénzük volt..bár gondolom a portugál nem ment volna oda.

Mindegy, egyelőre jó ez így, jövő nyáron lehet még finomítani a kereten.

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. szeptember 3., kedd 8:32

siempre_siete írta:Remélem sokan ébredtek még úgy, hogy utálják a saját csapatukat... :kivagyhe:
én speciel most imádom a legjobban a klubot. :lol:

Rég nem látott jó,okos,aktiv átigazolási szezonunk volt ez az idei. A szemetet kivittük, helyükre minőségi játékosok érkeztek.

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. szeptember 3., kedd 8:31

Oszt mír?
Szegény Özilke?

Kyller
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Higuain, Ramos, Alvaro Recoba

HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. szeptember 3., kedd 8:30

Szerintem ez nekem szól. Honnan vetted, hogy utálom a csapatot? :-@
Attól, hogy nem tetszik egy-két játékospiaci megmozdulásunk, attól még a csapatot nagyon is szeretem.
Kíváncsi vagyok hogy milyen szezont fogunk futni ezek után, nem lesz könnyű az tuti...

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 3., kedd 8:28

Mivan? :roll:
Özilre gondolsz? :coffee:

siempre_siete
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: siempre_siete » 2013. szeptember 3., kedd 8:26

Remélem sokan ébredtek még úgy, hogy utálják a saját csapatukat... :kivagyhe:

Kyller

HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. szeptember 3., kedd 8:10

Realista24 írta:Igaz, Javi G és ő is kapott meghívót.
Legalább egy jó hír a tegnapiak után...

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 3., kedd 8:05

Igaz, Javi G és ő is kapott meghívót.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kyller

HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. szeptember 3., kedd 8:03

Azt olvastam a madridistán (máshol még nem), hogy Nachot behívta az öreg a válogatottba, ez igaz? :)

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. szeptember 3., kedd 7:20

Eddig mindig aki megkapta második évben a 10-es mezt (Özil,Sneijder,Lass) annak a teljesítménye leromlott az előző évihez képest... Isconál nem várjuk meg azt az egy évet sem... :D reméljük rácáfol az elődeire.
:goat:

Adamo
Kedvenc csapatod: realmadrid

HozzászólásSzerző: Adamo » 2013. szeptember 3., kedd 1:19

jovore:

ha benzema nem valik be megse, akkor kell egy csatar. remelem bevalik.
aztan ra kell menni vidalra es elhozni es remelhetoleg ennyi.
12

RaúlRealMadrid
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC

HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. szeptember 3., kedd 1:18

Még mindig Pogba a téma? Nem tudom, de én nem szívesen látnám itt a csávót...

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. szeptember 3., kedd 1:12

Jo ez igy, Modric lesz a csapat motorja 8-s jol lesz neki, Isco pedig a jatekmester(csak legyen jo hoszzu tavon).
Jovore DM és Khedira megy aztan johet Pogba!!! Legutosebb kp lenne a Pogba-Modric-Isco harmas...lenne fineszesseg és izom is benne.
Eddig Gundogant preferaltam...de, h Isco igy bevalni latszik azon a poszton amelyre Modricot szantam, és Luka lett arra a szerepre amelyre Gundogan teljesithetett volna be, igy mar jovore nem hoznam, egy izom kell mogejuk csak.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Vissza: