a nagy 4es Allardyce, Pardew, Moyes, Pulis. ezek közül messze messze Allardyce a legjobb edző. a fizetése meg olyan mert szarban vannak. most Pulist elküldték a West Bromtól elvileg Pardew megy oda . az sokkal nagyobb cink mint Allardyce. szépen bentmarad az Evertonnal aztán majd hoznak valakit, ez az évük elment de olyan nem lehet hogy kiesnek. hamarosan kész az új stadionjuk, nyáron elvertek vagy 150 millát, ott volt Koeman hogy építsen vmit de szar volt Allardyce meg minden csapatot a plben tartott eddig és mindig kiesőkhöz hívják.H.E.H.E. írta:istenem balfasz angolok, everton új menedzsere elerdájsz, és több a fizuja, mint zidane-nak
komolyan ugyanaz a belterjes senkiházi arckeringés megy ott náluk 20 éve, mint itt nálunk
Premier League
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
Lehet, rossz a memóriám, de nem emlékszem, hogy nyertünk meccset 5 perces hosszabbítás mellett 95:02-kor Nekem persze mindegy, hogy ki húzza be a pl-t, de ha szeretnénk még egy kis izgalmat a tavaszra, akkor lassan a city veszíthetne pár pontot.
tavaly ugyanígy hoztuk a meccseinket. bajnokok is lettünk. marha fontosak ezek a pontok amiket meccs végén hoznak.Azért lesz még böjtje ennek a sok mákos győzelemnek.
Nagyon jó meccs volt a city-soton, csak azt nem értem, miért hosszabbított 5 percet, mert semmi sem indokolta. Azért lesz még böjtje ennek a sok mákos győzelemnek.
A spílernél amúgy mindenki meghülyült? Este egy Everton-West Hammel idegelik az embereket, amikor lesz egy Stoke-Pool meg egy City-Soton meccs is. Kezd gyanús lenni, hogy ez már nem dilettantizmus.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
istenem balfasz angolok, everton új menedzsere elerdájsz, és több a fizuja, mint zidane-nak
komolyan ugyanaz a belterjes senkiházi arckeringés megy ott náluk 20 éve, mint itt nálunk
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Azon a poszton amelyen nyomatjak Pogbat tobb mint eleg amit lehoz. Ele kell vki aki leveszi a vallarol a szervezest es jatszotarsa neki.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Korrekt, kb egyetértek mindennel.RaúlCF írta:Lukakut én sem szeretem és tartom az álláspontomat hogy a Chelsea jobban járt Moratával de Lukaku is elteszi a góéokat Mounak meg ez elég. mondjuk egy United 9estől nekem nagyon messze van Lukaku. Pogba adja a kreativitást de szerintem még nincs ott hogy 1 az 1ben siker legyen az igazolása, elég sok alibi meccse volt. Mhiki totál flop szerintem volt pár jó meccse de mellé ment, Mata sokkal jobb a helyén, Bailly meg Ibra hozta amit kell. Matic meg amit idén ad a Unitednek azért kirúgnám azt aki a Chelseanél eladta.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Lukakut én sem szeretem és tartom az álláspontomat hogy a Chelsea jobban járt Moratával de Lukaku is elteszi a góéokat Mounak meg ez elég. mondjuk egy United 9estől nekem nagyon messze van Lukaku. Pogba adja a kreativitást de szerintem még nincs ott hogy 1 az 1ben siker legyen az igazolása, elég sok alibi meccse volt. Mhiki totál flop szerintem volt pár jó meccse de mellé ment, Mata sokkal jobb a helyén, Bailly meg Ibra hozta amit kell. Matic meg amit idén ad a Unitednek azért kirúgnám azt aki a Chelseanél eladta.
- Caraway
Biztosra Baillyt, Pogbát és a tavalyi ingyen szerzett Ibrát mondanám. Látható volt az előző meccseken, hogy Pogba nélkül semmi kreativitás nincs a csapatban.
Matic eddig amúgy jól tolja az idei igazolások közül, Lindelofnak pedig még adnék időt, bár eddig 0 a teljesítménye.
Lukakut én nem csipázom, nagyon ügyetlen játékos, a mai meccsen is üres kapura kellett volna bepasszolnia jobb lábbal és akkor 0-4, ehelyett átrakta a balra és így eltotojázta, vissza is jött a Watford 2-3-ra egy pillanatig.
Mhikinek pedig a tavalyi európa ligában voltak jó meccsei, de idén katasztrófa attól függetlenül, hogy 4-5 gólpasszal kezdett, az utóbbi meccsekre már a keretből is kikerült. Se Mou játéka nem fekszik neki( bár ez nem sok mindenkinek ), se a PL világa.
Matic eddig amúgy jól tolja az idei igazolások közül, Lindelofnak pedig még adnék időt, bár eddig 0 a teljesítménye.
Lukakut én nem csipázom, nagyon ügyetlen játékos, a mai meccsen is üres kapura kellett volna bepasszolnia jobb lábbal és akkor 0-4, ehelyett átrakta a balra és így eltotojázta, vissza is jött a Watford 2-3-ra egy pillanatig.
Mhikinek pedig a tavalyi európa ligában voltak jó meccsei, de idén katasztrófa attól függetlenül, hogy 4-5 gólpasszal kezdett, az utóbbi meccsekre már a keretből is kikerült. Se Mou játéka nem fekszik neki( bár ez nem sok mindenkinek ), se a PL világa.
- RaúlCF
Matic óriási fogás volt, Bailly, Ibra, Lukaku is lövöldözi a magáét nagyjából, Pogba 50-50 javul de még nem az igazi.
És szurkolói szemmel közülük eddig ki vált be?Caraway írta:Bailly, Pogba, Ibra, Matic, Lukaku, Lindelof, Mkhitaryanistimester írta:Mou kiket igazolt a MU-ba?
- Caraway
Bailly, Pogba, Ibra, Matic, Lukaku, Lindelof, Mkhitaryanistimester írta:Mou kiket igazolt a MU-ba?ziro4vr írta:Mondanám hogy ennyi pénzből..és részben igaz is..de aztán ott van mourinho is.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Matic tipikus Mourinho igazolás volt.istimester írta:Mou kiket igazolt a MU-ba?
Merci Zizou!
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Mou kiket igazolt a MU-ba?ziro4vr írta:Mondanám hogy ennyi pénzből..és részben igaz is..de aztán ott van mourinho is.
A Spurs rendesen megfeküdt az utóbbi időben. A bajnokságban meccsek óta szenvednek, ma is egy sima zakó van kinézőban a Leicester ellen.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mondanám hogy ennyi pénzből..és részben igaz is..de aztán ott van mourinho is.
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Kezd kijönni a csapatba ölt több száz millió.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
sikeres city passzok 2. félidőben: 285
huddersfield: 16
kicsi sterling 12 gólt lőtt 18 meccsen a cityben idén. legjobb szezonja eddig karrierje során.
city 11 meccse nyer folyamatosan idegenben. abszolút rekord az angoloknál ez.
huddersfield: 16
kicsi sterling 12 gólt lőtt 18 meccsen a cityben idén. legjobb szezonja eddig karrierje során.
city 11 meccse nyer folyamatosan idegenben. abszolút rekord az angoloknál ez.