matador írta:Dehogy! Éppen magamra gondoltam. Egyszerűen undorító, ami történik a csapatnál, hogy feláldozzuk Bale-ért Özilt, hogy Higuaínt elengedjük, hogy azokat hagyjuk elmenni, akik imádják a Realt. Özil volt az a játékos, akit még a Barcelona szurkolók is irigyeltek tőlük, ez pedig nem lehet véletlen. És hogy ők akartak elmenni?... Ki ne akarna elmenni, ha a helyükre akarnak játékos(oka)t, aki(k)ért nyíltan feláldoznának bárkit?!
Szerintem kb. itt kezdődik a madridizmus, aki ezeket a játékosokat elcserélte volna Bale-re, az szerintem gondolkozzon egy kicsit. Nagyon jó játékos, a legjobb lehet, nem erről van szó. És a 100 millió sem érdekelne, ha nem így kezelnék az igazolásokat, ha ragaszkodnának mellette az IGAZI, ízig-vérig, emberileg és tudásilag is MADRIDISTÁKHOZ. (És nem, Kaká nem az.)
Kíváncsi leszek a reakciókra, amikor eladjuk Varane-t, mert valaki éppen jobb nála...
Sosem értettem ezt a hülyeséget. Miért lenne nagy madridista az, aki régóta van itt? Átitatja szellem, vagy mi. Ebben a csapatban egyetlen igazi madridista van, az pedig Ramos. Casillas magát teszi a csapat elé, Cé-t elsősorban a profizmus hajtja. A többiekről egyelőre nem érdemes ilyen szempontból beszélni. Pedig Benya vagy éppen Csabi régebb óta van itt, mint
zil...
Ha találsz jobbat, mint Varane, szóljál már valakinek ott fent, mert egyelőre történelmi távlatokban kell körülnézni, hogy ezt a potenciált reprodukálni tudjuk.
Remek átigazolási szezon volt, szemét ki, minőségi (spanyol) fiatalok be. Pöpec.
Gesztusokból (pl. gólöröm, akár facebook-posztok) lehet látni, ki az aki igazán megszerette a klubot. Özil úgy örült a góljainak, mint egy kisgyerek. Az évi 20 körüli gólpassza pedig egyszerűen pótolhatatlan, egyedül Mata (from Madrid, khm...) tudta elérni ezt a szintet. Be kell látni, voltak Özilnek gyenge meccsei, amikor valóban motiválatlanságot lehetett rajta látni, és itt kerül képbe a bizalom.
Nem mindegy, hogy mit sugallsz a játékos felé:
1. Jön ez a Bale gyerek is, ha jól játszol, kezdő lehetsz, ha nem küzdesz, eladunk jó pénzért. (=bizalom teljes hiánya)
2. Itt van CR, jön Bale, Zözi fiam, ilyen játékosoknak csak egy karmesterre van szükségük, ez lesz itt a te feladatod!
Előbbi legjobb esetben is görcsös akarást vált ki, utóbbi viszont a világ legjobbjává teheti (tehette volna
) Özilt a posztján.
Valljuk be, Varane még csak fél évet játszott, igaz azt világklasszis szinten. Neki is jöhet, jönni is fog a formahanyatlás, és akkor lehet, hogy pl. David Luiz éppen emberfelettit teljesít. Luiz csak egy példa, bárkinek lehet eszméletlen éve, és Péreznek ez elég.
Iscoról korai még ódákat zengeni, persze hogy hajt mint az állat, hiszen új. Az elején mindenki (talán még Benzema is) felszántotta a pályát, ez a minimális elvárás egy frissen igazolt játékostól. Persze így tovább!
A legnagyobb baj az, hogy eddig sem lett miénk a Tizedik (de utálom ezt a kifejezést), és ehhez nem is a legjobb játékosok kellenek, vegyük már észre.