Azért Moratatól legalább csak 4 méterre pattant el a laszti. Ez a csávó, olyan mint egy tégla fal; minél erősebben rúgod neki a labdát, annál messzébb pattan.rashidm írta:Hát ez a Theo... Morata mozgása volt ilyen tesze-tosza.
Megy a meccs!
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Re: Megy a meccs!
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hát ennek a Theo-nak nincsen sok esze...Kova-t meg szidja mindenki, de ilyen emberekkel körülötte nem egyszerű. Áttekerte keresztbe, balszélen egyik se mozdult volna a labdára.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rashidm 2017. november 28., kedd 22:42-kor.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Kova borzalmasan jatszik. Nagyon nincs kepben.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Kezdünk éledezni
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Legalabb olcsó volt.Kercsó írta:Jó ez a Theo gyerek.
Csak kár, hogy szar...
Illetve megszabadultunk a selejttol es kellett az uj,ideiglenes kreten.
Az meg nagyon meredek, hogy egy harmadosztalyu vedelmet se kepesek megbontani.
ZIDANE
-
Hát ez a Theo... Morata mozgása volt ilyen tesze-tosza.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Jó ez a Theo gyerek.
Csak kár, hogy szar...
Csak kár, hogy szar...
#whatisyourexcuse
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Azért ZZ mindig meg tudja oldani, hogy érdekes legyen egy meccs. Nem tudom, kiket küldene fel pl. a Puskás Akadémia vagy a Gyirmót ellen, de biztos vagyok benne, hogy ott is olyan arcokat tudna a kalapból előhúzni, hogy nyögvenyelős legyen azért.
Ez kapushiba, egy Navasnak onnan egy középre tartó lövést védeni kell. Keylor Navasról beszélünk. Kova egyenlőre nem tudja, milyen buliban van. Arra jó a meccs, hogy Navassal kicsit visszarázódjanak a dolgos hétköznapok világába.
Ceba, Llorente, Hakimi súlytalan. Attól meg ámulatból ámulatba esek, hogy ez a Theo meg Mayoral milyen elképesztően gyenge futballisták.
Továbbjutunk, de ez borzalmas előadás. Nem is ment ki senki rájuk, sejtettek valamit a kasztíliaiak.
Ez kapushiba, egy Navasnak onnan egy középre tartó lövést védeni kell. Keylor Navasról beszélünk. Kova egyenlőre nem tudja, milyen buliban van. Arra jó a meccs, hogy Navassal kicsit visszarázódjanak a dolgos hétköznapok világába.
Ceba, Llorente, Hakimi súlytalan. Attól meg ámulatból ámulatba esek, hogy ez a Theo meg Mayoral milyen elképesztően gyenge futballisták.
Továbbjutunk, de ez borzalmas előadás. Nem is ment ki senki rájuk, sejtettek valamit a kasztíliaiak.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
a végefele maximum. az első 30 percben sorra adta el a labdákat amikből indultak.kodo írta:azt hogy? Pont forditva. Kova gyenge(bár meccshiányos erősen), Ceba egyedül aki értékelhető.RaúlCF írta:Ceballos is borzalmas kb emberhez nem ment még labdája. Kova meg Borja tolja eddig értékelhetően
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Így van.rashidm írta:Pluszban 2 most jött vissza sérülésből, egy meg be fog állni...sajnos. Győzzünk, én mást nem várok.babaking írta:Nem tudom mit vártatok. A cserék játszanak a castillaval. Kos túlzással 10 percet nem edzettek még együtt, persze, hogy pontatlanok vagyunk.
Mem kell ezt túlgondolni. Nem a mai nap kell focit várni.
Szenvedjük túl magunkat rajtuk aztán kész. Nagyjából ennyi.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Sokat nem. 1-2 gólt és a sérültek játszatását. Még ezt se kaptuk jelenleg. A másodikban egy húsz perc foci csak kellene.babaking írta:Nem tudom mit vártatok. A cserék játszanak a castillaval. Kos túlzással 10 percet nem edzettek még együtt, persze, hogy pontatlanok vagyunk.
azt hogy? Pont forditva. Kova gyenge(bár meccshiányos erősen), Ceba egyedül aki értékelhető.RaúlCF írta:Ceballos is borzalmas kb emberhez nem ment még labdája. Kova meg Borja tolja eddig értékelhetően
-
Pluszban 2 most jött vissza sérülésből, egy meg be fog állni...sajnos. Győzzünk, én mást nem várok.babaking írta:Nem tudom mit vártatok. A cserék játszanak a castillaval. Kos túlzással 10 percet nem edzettek még együtt, persze, hogy pontatlanok vagyunk.
Azért ez nagyon gyenge...
Zidane helyében annyit mondanék a szünetben, hogy ha ma aki nem hoz extrát, annak jövőre csapata lesz a mai ellenfél...
Nincs is több hozzafuzni valom. Megyek aludni
Zidane helyében annyit mondanék a szünetben, hogy ha ma aki nem hoz extrát, annak jövőre csapata lesz a mai ellenfél...
Nincs is több hozzafuzni valom. Megyek aludni
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Azert ez rohadt gyenge...
Nem ebbol a meccsbol kiindulva, de ha nem nyernenk semmit (klub vb-n kivul plusz 2 kupa ugye a nyaron), akkor nem tudom marad(hat)na-e zidane.
Nem ebbol a meccsbol kiindulva, de ha nem nyernenk semmit (klub vb-n kivul plusz 2 kupa ugye a nyaron), akkor nem tudom marad(hat)na-e zidane.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Nem tudom mit vártatok. A cserék játszanak a castillaval. Kos túlzással 10 percet nem edzettek még együtt, persze, hogy pontatlanok vagyunk.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
-
- Kedvenc játékosaid: Kaká, Isco
- Kedvenc csapatod: AcMilan, Real Madrid
Onnan illik kaput eltalálni Ceballos.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Bappe a PSG-ben fog ülni a padon, majd lesérül..H.E.H.E. írta:jön cicinho brazilliábólJovore Akraf es Llorente kuka, vkit igazolni fogunk jobbhatvedbe.
elül meg nyilván bappe nem kérdés.
Erre válaszul vesznek az olaj pénzbből, 500millióért új kedvencet.
Vagy ha szerencséje van jobb esetben beválik ott.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ne aggódj a vadlo még a padon...sonic írta:Nemerdemes bantani Navast. Benezte de ez elofordul. Az nagyobb gaz hogy egy felidot lehozunk egy harmadosztalyu csapat ellen hazai palyan komoly helyzet nelkul.
Ciki..
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Nemerdemes bantani Navast. Benezte de ez elofordul. Az nagyobb gaz hogy egy felidot lehozunk egy harmadosztalyu csapat ellen hazai palyan komoly helyzet nelkul.
Ciki..
Ciki..
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."