nem értek egyet, persze vmilyen szempontból jó a 22 fős fullos keret, minden posztra két hasonló tudású arc, de egyszerűen az pazarlás és nem jön ki a padon ülők formahanyatlása miatt ez a minőségbeli többlet.A kezdőnk bivaly, de a cseresor hagy kívánnivalót maga után bőven. Kázmér, Illara, Morata, Jesé egyikük sem bizonyított még semmit, és ha valaki kiesik, bizony ők fognak beszállni. Ráadásul top vkp-t még mindig nem vettünk. Nincs Isconak és Benzemának minőségi helyettese, magyarul ennek a két játékosnak meg kell úsznia a szezont sérülés nélkül.
inkább a kezdő legyen odabaszós - ami az is - és legyen meg az a 4-5-6 állandó cserejátékos, akik tudják a helyüket, akár a kezdőbe is beférnek hébe-hóba, és keményen hajtanak, amikor lehetőséget kapnak, mert madridisták és/vagy fiatalok.
jesének így hatalmas lehetősége van, a támadórész bármelyik részében használható, ezért rimánkodott már évek óta a madridizmus, nem? vagy nem tartjátok elég jónak? nem bíztok benne?
dm ugyanígy hol kezdő, hol csere lehet, aki lendületet adhat.
a támadással - ha feltoljuk a védekezést, emiatt klasszikus csatárra se lesz mindig szükség - nem lesz gond. tele vagyunk kreatív játékossal.
a kp-ra van 4-5 szintén korrekt arc, egész évre mindenki pont elég sokat fog játszani, így nem lesz elégedetlenkedés, formahanyatlás.
sztem a keret tökéletes, persze mindig lehet jobb itt-ott, de én végre úgy nézem ezt a szezont, hogy boldog vagyok.
és ez sokat számít.