HozzászólásSzerző: Torquemada » 2017. november 27., hétfő 8:56
A klasszikusra fel fogjuk szívni magunkat. De amíg 18. Malagákkal kell ki-ki meccseket játszani, addig nem sok okunk van örömködni. Túl sok pontot szórunk a kicsik ellen, pedig az is 3 pont, mint a rangadó. A bárszá a nagy meccseket leikszeli, de a többit viszont kíméletlenül behúzza.
Nekünk 2 hét múlva, 1 hónap múlva, 3 hónap múlva sem lesz csatárunk, a gólok nem jönnek. CRt csak az nem futja le, aki nem akarja. Kontratámadásból gól nem nagyon lesz (talán Bale, de ő inkább ne, annyit nem ér a dolog), szabadrúgásgól nem lesz. Balhátvéd poszt nincs megoldva, Marci formahanyatlása sajnos tartósnak tűnik, használhatatlan, Theo meg Danilo szint most. Kapusunk nincs. Ha a Malagával most kapust cseréltünk volna, szerintem 4-0 ide. Navas él még ? Nagyon kéne. Túl sok most a hiányosság, ami nem feltétlenül tud hamar rendeződni.
Cserébe van egy bitang erős, szerintem No1 középpályánk klasszisok sorával, egy megfelelő játékerejű védelem. Plusz amik az egyik legfontosabb, hogy úgy néz ki, Carvajalnál bejött a hard reset, tavalyi formájában kezd focizni, ami nagyon kell, mert a csapat motorja volt az elmúlt szezonban Marci és Modric mellett. Most is, az első félidőben volt 3-4 olyan labdája, hogy szerintem az Öregbeckham is csak nézte.
Amíg a súlyos hiányosságokat nem oldjuk meg, nincs remény komoly eredményre. Ahhoz a játék minden elemében klasszis teljesítmény kell, nálunk ez most csak részben adott. Jelenleg a csatárok gólínsége húzza le a csapatot. Most is volt egy csatárgól, egy vkp gól, meg egy tizi, amit egy kp. hozott össsze. (Egyébként Modric beállítása volt a kulcs, ha nem jön be a most bűnrossz Isco helyére, nem nyerünk. Csak ijesztő, hogy egy Malaga ellen sem tudjuk pihentetni.) Még a múlt meccshez: Ha a Malaga mindig így játszana, 6-7. hely körül lenne. De ezt már megszoktuk. Megint büntetők, szabályos gól maradt el. Sajnos ezt is üzemszerű már.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)