Nem is fognak nyerni semmit. Ha minden jól megy, Löw is megy a rákba a VB után, aztán ott is új világrend lesz.___Samy___ írta:ugyanmár, te is tudod, hogy löw szerelmes bele, semmi pénzért ki nem hagyná a kezdő 11-ből
és biztos nem 10 meccse lett volna a szezonban, ugyanannyi esélye lett volna bekerülni a kezdőbe, mint dm-nek
Mesut Özil - 10
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Re: Mesut Özil - 10
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha fizikálisan nem mindig bírta a spanyol ligát, akkor pont az angolt fogja? Főleg az év végi nagy hajtásban.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jó, hagyjuk.Honnan tudjuk, hogy Cristiano (vagy épp a többi csapattárs) mást nem védett be az argentin mellett (tudtommal ezt is csak magától Di Maríatól tudtuk meg, aki ugye szintén nem első kézből értesült róla)?
#goodbyeözil
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Özil Angliában...
A helyében betáraznék oxigénpalackokból.
A fizikuma valóban megye 2-es szint. Megfúrta ő saját magát, nem kellett ahhoz a gonosz Perez.
A helyében betáraznék oxigénpalackokból.
A fizikuma valóban megye 2-es szint. Megfúrta ő saját magát, nem kellett ahhoz a gonosz Perez.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
De olyan nincs, hogy egész évben padozni... ha jó vagy és küzdöl, hajtasz, tepersz a csapatért, akkor biztosan megkapta volna a lehetőséget. ez az amit ancelotti egy percig nem látott tőle a felkészülésben és emiatt esett ki a pixiséből. senkinek nem érdeke egy Ozilt egész évben a padon jegelni. lehet, hogy gyenge az emberünk, de már van neve és a szurkolók egyik kedvence, szóval biztosan nem csak padmelegítő lett volna. egyébként sem lehetett a vezetőség abban biztos, hogy fixen beválik Isco, szóval szerintem ha az előszezonban más magatartást mutatott volna, akkor DM-et bocsájtották volna áruba. R24 jól írta, hogy itt volt az idolja, a mindenkori kedvence és csesz*tt küzdeni, de fizumelést azt követelt. Ráadásul tényleg rosszkor, mert nem szolgált rá és nem is igazán értem, hogy ilyen nulla önkritikája hogy lehet valakinek. szóval nem kapta meg a pénzt, minden bizonnyal bevágta a durcát, ami lehet, hogy az előszezonjára is kihatott, de hát ez már régen rossz ha valaki a nagyobb pénz reményében hajlandó küzdeni a csapatért. Mivel minusz 92 millióval nem zárhattuk az átigazolási szezont, valakiből pénzt kellett csinálni. Minden bizonnyal fel lettek dobva azon játékosok nevei akik érinthetetlenek és azoké akik keresettebbek lehetnek és többet érhetnek a piacon ÉS tudja nélkülözni a csapat is. Így jött Ozil és DM neve és Ancelotti kérésére így távozhatott a német a csapatból.Es ha megmondtak neki mint Ibranak guardiola hogy keszuljon fel arra hogy a kovetkezo szezonban csereember lesz? Uj felallasban jatszunk, a posztod eltunt es ket lehetoseg van: vagy ittmaradsz egesz evben padozni, nem kapsz uj szerzodest es talan a vb-re se mehetsz vagy elfogadod az arsenal ajanlatat, jo fizetesed lesz, meglesz a helyed a keretben, bl-be is jatszhatsz, mehetsz a vb-re. Melyiket valasztod?
Egyébként nem akartam már bemásolni, de még tegnapelőtt olyan hírek is mentek (nem is egy forrásból), hogy a MU 5 milliós fizut ajánlott volna neki, szemben Wenger 7 milliójával és elsősorban ez az ami meggyőzte. Csak nem akartam már bemásolni, mert úgy voltam vele, hogy nincs értelme itt az indulatokat gerjeszteni, meg akkor már lehetett látni, hogy fixen az Arsenal lesz a befutó. Nem tudhatjuk mi az igazság, csak azt látjuk, hogy egy soha semmit nem nyerő csapatban kötött ki, nagyon kis korrekt fizuval.
kicsit hosszabban, de szórul szóra ezt írtam és nagyon adom!nem hinném, hogy ezt így ki lehetne jelenteni bárkiről is, hogy na te most már csak csere leszel, mert ha elkezd dolgozni, akkor egyáltalán nem biztos a dolog
nézd meg dimariát, valószínű neki is ugyanaz volt a szerep, mégis kapar, mint az állat
ez nincs meg özilben, ha meglenne, akkor biztos nem igazolt volna el
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára primrose 2013. szeptember 3., kedd 11:03-kor.
But he is a good boy...
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Nagyon adom!azt viszont nem ertem hogy miert jelentitek ki egyertelmuen hogy beszari volt es azert tavozott mert nem akart megkuzdeni a helyeert? Nem tudhatjuk hogy Perez es Ancelotti pontosan mit beszeltek vele. Es ha megmondtak neki mint Ibranak guardiola hogy keszuljon fel arra hogy a kovetkezo szezonban csereember lesz? Uj felallasban jatszunk, a posztod eltunt es ket lehetoseg van: vagy ittmaradsz egesz evben padozni, nem kapsz uj szerzodest es talan a vb-re se mehetsz vagy elfogadod az arsenal ajanlatat, jo fizetesed lesz, meglesz a helyed a keretben, bl-be is jatszhatsz, mehetsz a vb-re. Melyiket valasztod?
Nem vagyok Ozil partjan, de ne iteljuk mar el EGYERTELMUEN olyan dolgokert amikben nem is volt olyan nagy valasztasa...
Koszonjuk ezt a 3 evet, ugy anyagilag mint sportszakmailag jo igazolas voltal. Emlekezzunk a szepre es jora, a rengeteg golpasszra amik meccseket, el clasicokat dontottek el es sok sikert az Arsenalban.
Honnan tudjuk, hogy Cristiano (vagy épp a többi csapattárs) mást nem védett be az argentin mellett (tudtommal ezt is csak magától Di Maríatól tudtuk meg, aki ugye szintén nem első kézből értesült róla)?Az is véletlen lehet, hogy pont az argentint védte be Cristiano azzal szemben, aki a legtöbb gólpasszt adta neki? (ha már valaki ezt hozta fel érvként Mesut mellett)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2013. szeptember 3., kedd 11:02-kor.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- ___Samy___
ugyanmár, te is tudod, hogy löw szerelmes bele, semmi pénzért ki nem hagyná a kezdő 11-ből
és biztos nem 10 meccse lett volna a szezonban, ugyanannyi esélye lett volna bekerülni a kezdőbe, mint dm-nek
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem lehet tudni, hogy mik történtek a háttérben. Aki utálja Özilt az annak a hírnek hisz miszerint már aláírt amikor azt nyilatkozta, hogy marad és így egy hazug gerinctelen gyáva ember. Lehet Perez és Ancelotti tolta bele ebbe az üzletbe. Simán lehet, hogy a Bilbao elleni meccs egy üzenet volt neki, mivel egy percet sem játszott. Szóval szerintem nem kell dobálni rá a szart. Aki örül, hogy elment, az tegye, de nem kell most is utálkozni. Isco meg Bale kösse fel a gatyát és hozzanak jó teljesítményt, ha már "elüldözték" a drága kis Mesutomat Kénytelen leszek Arsenal meccseket is nézni
Vagy csak VB előtt neki van miért izgulnia, mert DM-et akkor is behívják, ha egész évben nem játszik, mert az argentin válogatottban szinte nincs konkurenciája. A németek meg tele vannak jó játékosokkal.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
minden idők legszarabb vébéje, ahol már a vébé alatt mondtam, hogy ne nevettessük már ki magunkat, azért 1-1 játékosról pár perc alatt meg lehet mondani, hogy mik a gyengeségei és erősségei.Jester írta:A 2010-es VB-n volt neki meg Khediranak egy jó kis sorozata. Ezek alapján hozták el őket. Nem volt akkor valami bölcs.
özil ugyanolyan sz.r és egylábas, ami hátráltatja őt is és a csapatát is a mai napig, mint akkor.
nincs miről beszélni, sokkal jobbak leszünk.
majd mertecakkerrel meg podolskival megbüntetik a premier leauge-et
- ___Samy___
nem hinném, hogy ezt így ki lehetne jelenteni bárkiről is, hogy na te most már csak csere leszel, mert ha elkezd dolgozni, akkor egyáltalán nem biztos a dologEs ha megmondtak neki mint Ibranak guardiola hogy keszuljon fel arra hogy a kovetkezo szezonban csereember lesz?
nézd meg dimariát, valószínű neki is ugyanaz volt a szerep, mégis kapar, mint az állat
ez nincs meg özilben, ha meglenne, akkor biztos nem igazolt volna el
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ___Samy___ 2013. szeptember 3., kedd 10:56-kor.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
A 2010-es VB-n volt neki meg Khediranak egy jó kis sorozata. Ezek alapján hozták el őket. Nem volt akkor valami bölcs.
- h3x0r
11 utan percenkent frissitettem az oldalakst hatha meglatom hogy Ozil hivatalos.
Orulok az eladasanak, azt viszont nem ertem hogy miert jelentitek ki egyertelmuen hogy beszari volt es azert tavozott mert nem akart megkuzdeni a helyeert? Nem tudhatjuk hogy Perez es Ancelotti pontosan mit beszeltek vele. Es ha megmondtak neki mint Ibranak guardiola hogy keszuljon fel arra hogy a kovetkezo szezonban csereember lesz? Uj felallasban jatszunk, a posztod eltunt es ket lehetoseg van: vagy ittmaradsz egesz evben padozni, nem kapsz uj szerzodest es talan a vb-re se mehetsz vagy elfogadod az arsenal ajanlatat, jo fizetesed lesz, meglesz a helyed a keretben, bl-be is jatszhatsz, mehetsz a vb-re. Melyiket valasztod?
Nem vagyok Ozil partjan, de ne iteljuk mar el EGYERTELMUEN olyan dolgokert amikben nem is volt olyan nagy valasztasa...
Koszonjuk ezt a 3 evet, ugy anyagilag mint sportszakmailag jo igazolas voltal. Emlekezzunk a szepre es jora, a rengeteg golpasszra amik meccseket, el clasicokat dontottek el es sok sikert az Arsenalban.
Orulok az eladasanak, azt viszont nem ertem hogy miert jelentitek ki egyertelmuen hogy beszari volt es azert tavozott mert nem akart megkuzdeni a helyeert? Nem tudhatjuk hogy Perez es Ancelotti pontosan mit beszeltek vele. Es ha megmondtak neki mint Ibranak guardiola hogy keszuljon fel arra hogy a kovetkezo szezonban csereember lesz? Uj felallasban jatszunk, a posztod eltunt es ket lehetoseg van: vagy ittmaradsz egesz evben padozni, nem kapsz uj szerzodest es talan a vb-re se mehetsz vagy elfogadod az arsenal ajanlatat, jo fizetesed lesz, meglesz a helyed a keretben, bl-be is jatszhatsz, mehetsz a vb-re. Melyiket valasztod?
- ___Samy___
igen, mert csak is florentino egyedül a hibás azért, mert elment....
egyébként lehet, hogy nem ér 50 milliót, de azért ebben a 3 évben nagy hírnevet szerzett magának, ezt be kell látni
egyébként lehet, hogy nem ér 50 milliót, de azért ebben a 3 évben nagy hírnevet szerzett magának, ezt be kell látni
ha szarul játszott, mégis mit kellett volna csinálni? mintha annyira megengedhettünk volna azon a két meccsen egy lusta özilt a pályán 90 percigUtána meg olyan bizalmat kapott, hogy húú eltelt 60 perc, cseréljünk, Özil gyere le.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mert utóbbi nem állt neki úgy küzdeni, mint mondjuk az agyatlan DM. Ezért mondom, hogy a könnyebb utat választotta.utóbbira esett a választás
Az is véletlen lehet, hogy pont az argentint védte be Cristiano azzal szemben, aki a legtöbb gólpasszt adta neki? (ha már valaki ezt hozta fel érvként Mesut mellett)
1. 45 milliót adtak érte.Ha annyira szar lenne, akkor nem adtak volna ki érte 50 millió eurót. Zsigerből utálod, ettől kezdve megye 2-es szint.
2. Wengernek robbantania kellett, mert egyszerűen mást nem sikerült megszerezni. Ilyenkor törvényszerű, hogy áron felül kínálnak a játékosért.
3. Marketingérték, Kaká 2.0 lesz belőle
Azért nem olyan magasan. Robinho pár éve 42 millió, Anelka meg 13 éve 34,5 millióért távozott.mert magasan a legnagyobb eladásunk volt és még így
Akkor te se lepődj meg, ha köpködnek rá. Illetve, ha köpköd ránk, akkor ez sosem volt az ő csapata.Tegnap még a bejelentés előtt megmondtam, hogy ne lepődjünk meg, ha köpködni fog a csapatra.
#disrespectful
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
A madridi szurkolók elvárásai miatt 1-2 évet jósolok neki.a legjobb dolog, ami történt a real madriddal, hogy ancelotti lett az edzőnk
Én sem mondom amúgy, hogy kurva nagy veszteség érte a csapatot. Kíváncsi leszek...
Remélem Florentinonak a fejéhez vágják ezt az üzletét. Aki meg szidja stb, az meg szerintem leírhat egy viszlát sok sikert, mert magasan a legnagyobb eladásunk volt és még így, hogy elment is hatalmas segítség volt a klubnak.
Az előszezoni bizalomról elmondtam a véleményem. Erőltették ott ahol bevallásai szerint sem szeret és nem is tud maximálisan jó lenni. A posztján talán egy percet nem játszott. Utána meg olyan bizalmat kapott, hogy húú eltelt 60 perc, cseréljünk, Özil gyere le. Tegnap még a bejelentés előtt megmondtam, hogy ne lepődjünk meg, ha köpködni fog a csapatra.
Az előszezoni bizalomról elmondtam a véleményem. Erőltették ott ahol bevallásai szerint sem szeret és nem is tud maximálisan jó lenni. A posztján talán egy percet nem játszott. Utána meg olyan bizalmat kapott, hogy húú eltelt 60 perc, cseréljünk, Özil gyere le. Tegnap még a bejelentés előtt megmondtam, hogy ne lepődjünk meg, ha köpködni fog a csapatra.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kerlon 2013. szeptember 3., kedd 10:45-kor.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ___Samy___
a lényeg, nem is kell többet hozzáfűzniÉn azért is csalódtam kicsit benne, mert idén végre az idoljával, bálványával dolgozhatott volna együtt, igen Zizouval. Ha ez nem volt neki elég motiváló erő, akkor semmi, ja de...
#euromillions
a 100%-os bizalmat meg pont ő mondja, mikor 3 évig egyfolytában kezdő volt, és még az előszezonban is szinte csak az volt
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
így van, utálom, mert egy gyenge kevés senki, akinek mindenéből süt, hogy vesztes és kevés.Kerlon írta:Ha annyira szar lenne, akkor nem adtak volna ki érte 50 millió eurót. Zsigerből utálod, ettől kezdve megye 2-es szint.
így, hogy a másik örökvesztes barátjával együtt kipattintottuk, tökéletes ez a nyár.
amúgymeg nézd már meg kikért és mennyi pénzeket fizetnek, itt a realban egy rakás szar volt, máshol meg nem érdekel, hogy mit csinál, mert a büdös életben nem fog semmit nyerni, neki lehúzták a rolót.
de persze a fizetésfelvétellel továbbra sem lesz gondja.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
A napnál világosabb, hogy mindenképp kellett még egy óriási bevétel a Bale transzfer után; az Arsenal vitte volna Karimot, Di Maríat és Özilt is; utóbbira esett a választás (neki meg maradt a kezdőtagság és a 7,5-8,5 millás fizu "vigaszdíjként" --> azt hiszem csapaton belüli rekord /ez sem véletlen, ára volt annak a nem teljesen önként váltásnak/, amivel Wengernek sikerült meggyőznie a loser csapatáról)! Ha először történne ilyen a klub történetében lehet sokkal óvatosabban fogalmaznék én is, de sajnos nem az első eset és akármennyire is imádom a csapatot és az egész Real Madridot, azzal azért abszolút mértékben tisztában vagyok, hogy nem mindig csak és kizárólag a játékos a hibás, illetve hogy a vezetőink sem fedhetetlenek és tudnak hibázni, bakizni ők is bőven!Szerintem bőven volt választási lehetősége.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2013. szeptember 3., kedd 10:40-kor.
bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid