Értékeld a legutóbbi meccset
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Elvileg ezek a castillás srácok lennének azok az új fiúk, akik 2-3 év múlva majd kiszorítják Ramost, Modricot, meg a többi öreget. Vagy nem.
Ha ennyi az utánpótlás, harmadosztály középszer, akkor nem sok értelme van az egésznek. Ez csak arra lesz elég, hogy parejo féle, csak ellenünk focizó. sértődött középszerrel teleszórjuk a bajnokság csapatait.
Ha ennyi az utánpótlás, harmadosztály középszer, akkor nem sok értelme van az egésznek. Ez csak arra lesz elég, hogy parejo féle, csak ellenünk focizó. sértődött középszerrel teleszórjuk a bajnokság csapatait.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Az a fej pusztít.- nosztalgikusan újra játszhattunk Cata Díaz ellen
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
És ha Cé ilyen teljesítményre is Aranylabdát kapna?Csabi írta:Ha jó játékkal, dominanciával akkor igen. Ha csak kimakkolva leesik valami akkor nem.RealAsensio írta:Ha szezon vegen kupakat nyerunk vele, akkor megbekelsz azert?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Ha jó játékkal, dominanciával akkor igen. Ha csak kimakkolva leesik valami akkor nem.RealAsensio írta:Ha szezon vegen kupakat nyerunk vele, akkor megbekelsz azert?
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Egyéb pozitívumok:
- nosztalgikusan újra játszhattunk Cata Díaz ellen
- Codina ismét padozhatott a Bernabéuban
- nosztalgikusan újra játszhattunk Cata Díaz ellen
- Codina ismét padozhatott a Bernabéuban
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ha szezon vegen kupakat nyerunk vele, akkor megbekelsz azert? persze, nem latok a jovobe, de tavaly is es elotte is ez volt osszel. Utobbi esetben Benitez intezte el, tavaly viszont hasonlo volt a szitu, csak epp szerencsenk volt mindig. Most nem volt, de a jatekunk hasonloan szar volt. Jo lesz, lassan felporog a csapat es a serultek is felepulnek.Csabi írta:szeptember óta szinte minden meccs után ezt kell olvasnom. nekem már kezd elegem lenni ebből.ezt a meccset minel hamarabb el kell felejteni
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
Óscartól én többet reméltem. Az előszezonban ügyes volt, bátran ment, de most valahogy nem jött össze. Viszont az a srác, akit becseréltek a balszélre a végefelé, az egész ügyes volt. Megcsinált pár 1v1-et.
Kovacic-nak nagyon sok homály labdája volt. Meglátszott rajta a kihagyás, még bele kell lendülnie. Amin viszont meglepődtem, hogy Bale kész felüdülés volt. Lehet azért, mert az ifik között ő is technikásnak tűnik, de nagyon jól tolta. Remélem összeszedi magát.
Kovacic-nak nagyon sok homály labdája volt. Meglátszott rajta a kihagyás, még bele kell lendülnie. Amin viszont meglepődtem, hogy Bale kész felüdülés volt. Lehet azért, mert az ifik között ő is technikásnak tűnik, de nagyon jól tolta. Remélem összeszedi magát.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
szeptember óta szinte minden meccs után ezt kell olvasnom. nekem már kezd elegem lenni ebből.ezt a meccset minel hamarabb el kell felejteni
- RealMadridFanatic
Bár még megy, de szerintem nem nézem végig.
Az azért eléggé látszik, hogy a fiatalokra nem nagyon kell építeni. Sokszor 5 méteres passzok sem mennek. Most a castillás növendékekre gondolok.
Tejeroban van spiritusz, gyors, agresszív, jól lép be a játékba és technikailag is képzett.
Theo homály.
Achraf nekem továbbra is kevés. Gyorsabb kiadású Arbeloa.
Llorente egyelőre alibi, szerintem ide hosszú távon kevés lesz, remélem a tartalék szerep nem derogál neki pár szezonra, arra jó.
Mayoral is gyenge, gól (már gólok) ide vagy oda. (Bale küllman nem volt azért csúf)
Ceballos tanár, látszik minden mozdulatán, hogy magabiztos, nagyon jó viszonyban van a labdával és okos játékos. Több lehetőséget kell adni neki.
Kovacic végre pályán.
Nyilván "tét nélküli" meccs, de reméltem, hogy a bizonyítási vágy nem megy át görcsösségbe a fiataloknál, nem így lett, vagy ennyi van bennük.
Az azért eléggé látszik, hogy a fiatalokra nem nagyon kell építeni. Sokszor 5 méteres passzok sem mennek. Most a castillás növendékekre gondolok.
Tejeroban van spiritusz, gyors, agresszív, jól lép be a játékba és technikailag is képzett.
Theo homály.
Achraf nekem továbbra is kevés. Gyorsabb kiadású Arbeloa.
Llorente egyelőre alibi, szerintem ide hosszú távon kevés lesz, remélem a tartalék szerep nem derogál neki pár szezonra, arra jó.
Mayoral is gyenge, gól (már gólok) ide vagy oda. (Bale küllman nem volt azért csúf)
Ceballos tanár, látszik minden mozdulatán, hogy magabiztos, nagyon jó viszonyban van a labdával és okos játékos. Több lehetőséget kell adni neki.
Kovacic végre pályán.
Nyilván "tét nélküli" meccs, de reméltem, hogy a bizonyítási vágy nem megy át görcsösségbe a fiataloknál, nem így lett, vagy ennyi van bennük.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Az a baj, hogy ez fordítva is elsülhet. Lehetünk mi még ennél is rosszabb formában, ők meg feljavulhatnak. A klasszikus meg mint tudjuk vagy-vagy.pheco írta:Az biztato mindenesetre, hogy a Barca eddig nem sok ertelmes csapat ellen jatszott, de ott nem is jottek az eredmenyek. Real ellen 2 vereseg, Juve ellen 1 gyozelem 1 dontetlen, bajnoksagban meg Atletico es Valencia ellen is dontetlen. Annyiban jobbak egyelore, hogy a kotelezoket behuztak, mint mi tavaly osszel, ami mondjuk pont bajnoksagot erhet.
De en nem erzem erosnek ezt a Barcat, ahogy jelenleg a Realt sem. Viszont a mi csapatunknal sokkal nagyobb fejlodesi lehetoseg van, foleg a kozeppalyanknak koszonhetoen. Naluk egyedul Suarez feljavulasaban es esetleg Dembele visszatereseben bizhatnak, mig nalunk ott van a felcsapat, akik csak jobban tudnak ennel jatszani. Ce, Benz, Marci, Carvajal, csak, hogy a leggyengebbeket emlitsem, de Kroos es Modric is gyenge magukhoz kepest. Aztan nekunk a padon Kova, Ceba, Ase ul, mig naluk Gomes, Paulinho, Deulofeu... Szoval en bizom abban, hogy a csapatunk kioregedoben levo magja meg osszehoz valami nagyot ebben a szezonban. Aztan johet a meg nagyobb fiatalitas.
Egyébként tegnap az álmomban volt egy rész, amikor Cr viszi a labdát, hátulról felvágják. Cr-nek sárga műesésért. Fogja a fejét, hogy ez hogy lehet (de semmi reklamáció, vagy bíró inzultálása ), erre második sárga és piros a "bíró inzultálása" miatt. Azt hiszem van bennem egy tüske a bírói ítéletek miatt.
Azért én megnézném Theo-t hosszabb távon ott a bal szélen a posztján játszva. A Theo-Ramos-Varane-Carvajal védősor szerintem nagyon is erős védelem lenne, és Dani nyugodtabban mehetne föl, míg Theo védekezőbb feladatokat el tud látni, de emellett iszonyatosan gyors és rendere vissza is ér.Torquemada írta:A klasszikusra fel fogjuk szívni magunkat. De amíg 18. Malagákkal kell ki-ki meccseket játszani, addig nem sok okunk van örömködni. Túl sok pontot szórunk a kicsik ellen, pedig az is 3 pont, mint a rangadó. A bárszá a nagy meccseket leikszeli, de a többit viszont kíméletlenül behúzza.
Nekünk 2 hét múlva, 1 hónap múlva, 3 hónap múlva sem lesz csatárunk, a gólok nem jönnek. CRt csak az nem futja le, aki nem akarja. Kontratámadásból gól nem nagyon lesz (talán Bale, de ő inkább ne, annyit nem ér a dolog), szabadrúgásgól nem lesz. Balhátvéd poszt nincs megoldva, Marci formahanyatlása sajnos tartósnak tűnik, használhatatlan, Theo meg Danilo szint most. Kapusunk nincs. Ha a Malagával most kapust cseréltünk volna, szerintem 4-0 ide. Navas él még ? Nagyon kéne. Túl sok most a hiányosság, ami nem feltétlenül tud hamar rendeződni.
Cserébe van egy bitang erős, szerintem No1 középpályánk klasszisok sorával, egy megfelelő játékerejű védelem. Plusz amik az egyik legfontosabb, hogy úgy néz ki, Carvajalnál bejött a hard reset, tavalyi formájában kezd focizni, ami nagyon kell, mert a csapat motorja volt az elmúlt szezonban Marci és Modric mellett. Most is, az első félidőben volt 3-4 olyan labdája, hogy szerintem az Öregbeckham is csak nézte.
Amíg a súlyos hiányosságokat nem oldjuk meg, nincs remény komoly eredményre. Ahhoz a játék minden elemében klasszis teljesítmény kell, nálunk ez most csak részben adott. Jelenleg a csatárok gólínsége húzza le a csapatot. Most is volt egy csatárgól, egy vkp gól, meg egy tizi, amit egy kp. hozott össsze. (Egyébként Modric beállítása volt a kulcs, ha nem jön be a most bűnrossz Isco helyére, nem nyerünk. Csak ijesztő, hogy egy Malaga ellen sem tudjuk pihentetni.) Még a múlt meccshez: Ha a Malaga mindig így játszana, 6-7. hely körül lenne. De ezt már megszoktuk. Megint büntetők, szabályos gól maradt el. Sajnos ezt is üzemszerű már.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kiserik 2017. november 27., hétfő 9:10-kor.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
A klasszikusra fel fogjuk szívni magunkat. De amíg 18. Malagákkal kell ki-ki meccseket játszani, addig nem sok okunk van örömködni. Túl sok pontot szórunk a kicsik ellen, pedig az is 3 pont, mint a rangadó. A bárszá a nagy meccseket leikszeli, de a többit viszont kíméletlenül behúzza.
Nekünk 2 hét múlva, 1 hónap múlva, 3 hónap múlva sem lesz csatárunk, a gólok nem jönnek. CRt csak az nem futja le, aki nem akarja. Kontratámadásból gól nem nagyon lesz (talán Bale, de ő inkább ne, annyit nem ér a dolog), szabadrúgásgól nem lesz. Balhátvéd poszt nincs megoldva, Marci formahanyatlása sajnos tartósnak tűnik, használhatatlan, Theo meg Danilo szint most. Kapusunk nincs. Ha a Malagával most kapust cseréltünk volna, szerintem 4-0 ide. Navas él még ? Nagyon kéne. Túl sok most a hiányosság, ami nem feltétlenül tud hamar rendeződni.
Cserébe van egy bitang erős, szerintem No1 középpályánk klasszisok sorával, egy megfelelő játékerejű védelem. Plusz amik az egyik legfontosabb, hogy úgy néz ki, Carvajalnál bejött a hard reset, tavalyi formájában kezd focizni, ami nagyon kell, mert a csapat motorja volt az elmúlt szezonban Marci és Modric mellett. Most is, az első félidőben volt 3-4 olyan labdája, hogy szerintem az Öregbeckham is csak nézte.
Amíg a súlyos hiányosságokat nem oldjuk meg, nincs remény komoly eredményre. Ahhoz a játék minden elemében klasszis teljesítmény kell, nálunk ez most csak részben adott. Jelenleg a csatárok gólínsége húzza le a csapatot. Most is volt egy csatárgól, egy vkp gól, meg egy tizi, amit egy kp. hozott össsze. (Egyébként Modric beállítása volt a kulcs, ha nem jön be a most bűnrossz Isco helyére, nem nyerünk. Csak ijesztő, hogy egy Malaga ellen sem tudjuk pihentetni.) Még a múlt meccshez: Ha a Malaga mindig így játszana, 6-7. hely körül lenne. De ezt már megszoktuk. Megint büntetők, szabályos gól maradt el. Sajnos ezt is üzemszerű már.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Es akkor Balet meg meg sem emlitetted!pheco írta:Az biztato mindenesetre, hogy a Barca eddig nem sok ertelmes csapat ellen jatszott, de ott nem is jottek az eredmenyek. Real ellen 2 vereseg, Juve ellen 1 gyozelem 1 dontetlen, bajnoksagban meg Atletico es Valencia ellen is dontetlen. Annyiban jobbak egyelore, hogy a kotelezoket behuztak, mint mi tavaly osszel, ami mondjuk pont bajnoksagot erhet.
De en nem erzem erosnek ezt a Barcat, ahogy jelenleg a Realt sem. Viszont a mi csapatunknal sokkal nagyobb fejlodesi lehetoseg van, foleg a kozeppalyanknak koszonhetoen. Naluk egyedul Suarez feljavulasaban es esetleg Dembele visszatereseben bizhatnak, mig nalunk ott van a felcsapat, akik csak jobban tudnak ennel jatszani. Ce, Benz, Marci, Carvajal, csak, hogy a leggyengebbeket emlitsem, de Kroos es Modric is gyenge magukhoz kepest. Aztan nekunk a padon Kova, Ceba, Ase ul, mig naluk Gomes, Paulinho, Deulofeu... Szoval en bizom abban, hogy a csapatunk kioregedoben levo magja meg osszehoz valami nagyot ebben a szezonban. Aztan johet a meg nagyobb fiatalitas.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Az biztato mindenesetre, hogy a Barca eddig nem sok ertelmes csapat ellen jatszott, de ott nem is jottek az eredmenyek. Real ellen 2 vereseg, Juve ellen 1 gyozelem 1 dontetlen, bajnoksagban meg Atletico es Valencia ellen is dontetlen. Annyiban jobbak egyelore, hogy a kotelezoket behuztak, mint mi tavaly osszel, ami mondjuk pont bajnoksagot erhet.
1 Barca pontvesztés kell, semmi más.L.Miki írta:Ez nem pesszimizmus Ferni. De ahogy leírtad megint csak azt mondom, hogy külső körülményektől várod/varjuk a csodát, hogy ezek a külső körülmények fogjak nekünk megnyerni a bajnokságot. Holott ez nem jo út!
Mert ahogyan írtad Messi sérülését... az kb annyira biztos hogy leserul, mint amennyire nem.
Nem várhatjuk az ellenfelek bukását, nekünk kell jobbnak lenni es a saját kezünkbe venni a sorsunkat... anélkül nehez bajnoknak lenni.
Real vagyunk, nem egy rozzant Arsenal.
Focizni nem felejtettünk el.
Hozni kell a 3 pontokat, tavasszal meg bedarálni mindenkit.
Rendben lesz minden, nem kell itt parázni.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ez nem pesszimizmus Ferni. De ahogy leírtad megint csak azt mondom, hogy külső körülményektől várod/varjuk a csodát, hogy ezek a külső körülmények fogjak nekünk megnyerni a bajnokságot. Holott ez nem jo út!
Mert ahogyan írtad Messi sérülését... az kb annyira biztos hogy leserul, mint amennyire nem.
Nem várhatjuk az ellenfelek bukását, nekünk kell jobbnak lenni es a saját kezünkbe venni a sorsunkat... anélkül nehez bajnoknak lenni.
Tessék, 1 Barca pontvesztés és oda-vissza megverjük őket.G. V.tinho írta:OHhh én szégyenletes pesszimista...ferni írta:Oda-vissza játszunk még a Barcával, csak az még 6 pont.
El kell verni ôket oda-vissza, az a maradêk 4 pont kb semmi.
Ha nem nyerjük meg az idei El Clasicot majd akkor lehet vakargatni a kobakokat.
Megnyugtattál. Jó tudni hogy phasza minden, sőt gyakorlatilag vezetjük a bajnokságot..
De adjátok nekik oda a bajnoki címet, de tényleg....
Ez a mostani csapat az elmúlt 4 évben 3szor faszra húzta egész Európát, de itt már -10ben temetni kell a csapatot, meg hogy úgyse verjük oda-vissza a Barcát....
Kicsit higyjetek már a fiúkban, 100%ig megérdemlik, még ha most nem is megy annyira.
Messi kidől tőlük 3-4 hétre vagy elkap egy rossz szériát halott ez a Barca teljesen, azt bukni fogják folyamat a pontokat.
Meg lesz a bajnokság meg a BL is, nem kell itt parázni.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Pedig, amíg nem megy le az első klasszikus, addig kár odaadni a bajnokságot a barcának.G. V.tinho írta: OHhh én szégyenletes pesszimista...
Megnyugtattál. Jó tudni hogy phasza minden, sőt gyakorlatilag vezetjük a bajnokságot..
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
OHhh én szégyenletes pesszimista...ferni írta:Oda-vissza játszunk még a Barcával, csak az még 6 pont.
El kell verni ôket oda-vissza, az a maradêk 4 pont kb semmi.
Ha nem nyerjük meg az idei El Clasicot majd akkor lehet vakargatni a kobakokat.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Csak kérdés hogy kinekOda-vissza játszunk még a Barcával, csak az még 6 pont.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...