Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 29., szerda 18:55

illgner írta:Danilo a Portoban nagyon jó volt. Nem is azért hoztuk el, mert szánalmas teljesítményt nyújtott. Az itteni játékát meg mindenki látta.
Elhoztuk mert Mendes embere. Sosem volt szint.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2017. november 29., szerda 18:50

Danilo a Portoban nagyon jó volt. Nem is azért hoztuk el, mert szánalmas teljesítményt nyújtott. Az itteni játékát meg mindenki látta.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 29., szerda 18:45

H.E.H.E. írta:nana, danilo azért nem volt favágó, csak meg kellett tanítani helyezkedni, labdaérzéke legalább volt. sokat fejlődött a 2 éve alatt.
Nem volt nehéz fejlődnie, mert mocskos mélyről kezdte :lol:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. november 29., szerda 18:36

nana, danilo azért nem volt favágó, csak meg kellett tanítani helyezkedni, labdaérzéke legalább volt. sokat fejlődött a 2 éve alatt.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. november 29., szerda 18:19

Realista24 írta:Nem láttam a meccset, de olvasom, hogy Theo 13-szor veszített labdát. Ennyire fos volt játékban is?
Jópárszor nem tudta normálisan átvenni a labdát, átment a lába alatt, elpattant tőle, stb. Amit Kerlon is írt: felvitte, megtolta, rossz passz előre/beívelve vagy ment a hátra passz. Emellett a védekezés, helyezkedés se nagyon ment neki. Danilo-i időket hozta elő emlékeimből. :lol:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 29., szerda 18:12

Realista24 írta:Nem láttam a meccset, de olvasom, hogy Theo 13-szor veszített labdát. Ennyire fos volt játékban is?
Első félidőt láttam, elkérte a labdát hátul, felsprintelt vele a félpályáig és lepasszolta valakinek. Beadásai a hosszún estek le rendre, párszor mögé kerültek és kb ennyi mondható el róla. Az ifik közül sem tűnt ki.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 29., szerda 18:02

Nem láttam a meccset, de olvasom, hogy Theo 13-szor veszített labdát. Ennyire fos volt játékban is?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2017. november 29., szerda 14:40

A Castillát csak azért hoztam fel, mert kicsit képet kaphattunk arról a tegnapiak alapján, hogy kb. hol tartunk. Hát, túl a csúcson. Nem tudom, innen ki lesz a jövő reménysége, Hakimi meg egy-két srác talán, de amúgy nagyon vérszegény. A "fénykorban", Alberto Toril (szerintem az ifit ő vezette a legjobban, és igen, ZZnél is jobban) kezei alatt olyan srácok focizgattak 2011-12ben, akik vihették vagy vitték is valamire az élvonalban. Teljesség igénye nélkül Jesús, Carvajal, Nacho, Jesé, Morata, Joselu, Cheryshev, Lucas V., Yánez, Juanfran (a Deporos), következő évben plusz mondjuk Mosquera, Borja (Girona) vagy az ismerősen csengő nevű brazil Carlos Henrique José Francisco Venencio Casimiro. Öröm volt nézni a Castilla meccseit is, most meg az A csapat is csak azért nem bealvós, mert kiélezett a végéig, bárki ellen.
Tudom, hogy lehet igazolni, de jó lenne, ha ilyen bázis lenne a hátunk mögött, ez most nincs szerintem. Reméljük, hogy a legfiatalabbakból kicsit többet lehet majd kihozni, mert ez a mostani Castilla vérszegény. Ahhoz is kevés, hogy bevételt termeljen, ahhoz meg végképp, hogy Carvajal szintű világklasszisokat, vagy pl. Nacho, Morata szerű, élmezőnyt képviselő emberkéket tudjon felmutatni.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 29., szerda 13:21

Yazid írta:én is gondoltam, hogy ilyen siralmas lesz a játékunk.

tök mindegy, hogy A vagy B csapat a kreativitás és a támadójátékunk hasonlóan ötlettelen és kilátástalan. Meglátjuk, hogy bilbao ellen modric vagy case tud-e villani, mert másra nem lehet számítani. sajna
A tegnapi kb. C vagy inkább Zs csapat volt. Ne gondoljuk már túl. Máskor meg az a baj, ha a kulcsemberek nem pihenhetnek. A kicsik kiegészülve a sérültekkel lehozták a továbbjutást. Küldetés teljesítve.

Amúgy meg menjetek PSG drukkernek, ők gyaláznak a franciáknál. Majd, ha tavasszal is hasonlóan gyengék leszünk, akkor lehet károgni, mondjuk most is, csak sok értelmét nem látom. De ti tudjátok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2017. november 29., szerda 13:14

én is gondoltam, hogy ilyen siralmas lesz a játékunk.

tök mindegy, hogy A vagy B csapat a kreativitás és a támadójátékunk hasonlóan ötlettelen és kilátástalan. Meglátjuk, hogy bilbao ellen modric vagy case tud-e villani, mert másra nem lehet számítani. sajna

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. november 29., szerda 12:20

KAG írta:Getafe-Alaves szintű tölteléknek talán jók lehetnek a későbbiekben, de ott sem húzóember kategória.
A Real Madridnak elég régóta van bevétele az ilyen játékosok eladásából is többek közt.
Elnézve azt, hogy jelenleg hány Real Madrid nevelés rohangál Európában (Top5 bajnoskágot figyelembe véve minimum dobogósok vagyunk), az utánpótlás nem kis profitot termelhet a klubnak, függyetlen attól, hogy a Castilla épp milyen szinten van. Állitólag Guti fiataljai egy nagyon jó generáció.
Merci Zizou!

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. november 29., szerda 11:46

Realista24 írta:
Torquemada írta:Elvileg ezek a castillás srácok lennének azok az új fiúk, akik 2-3 év múlva majd kiszorítják Ramost, Modricot, meg a többi öreget. Vagy nem.
Ha ennyi az utánpótlás, harmadosztály középszer, akkor nem sok értelme van az egésznek. Ez csak arra lesz elég, hogy parejo féle, csak ellenünk focizó. sértődött középszerrel teleszórjuk a bajnokság csapatait.
Miért lennének ezek? Hierrót egy saját nevelés szorította ki? Vagy Zidane helyett ki van most középen? Ha évente egy-két olyan játékos kikerül, aki odaférhet a legjobb 16-ba folyamatosan, én már elégedett leszek.

Persze, nálam is ennyi lenne az elvárás.
De ez a garnitúra egyértelmű, hogy erre sem hivatott.
Getafe-Alaves szintű tölteléknek talán jók lehetnek a későbbiekben, de ott sem húzóember kategória.
ZIDANE

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2017. november 29., szerda 10:33

Én nem is igazán a tegnapi meccsről beszéltem, hanem Csabi hszre reagáltam, hogy együtt érzek vele.
A tegnapitól kb azt kaptam, amire vártam (azokat amiket te felsoroltál)..bár egy győzelem jobban mutatott volna a Bernabeuban. :ike:

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2017. november 29., szerda 10:12

Hogy nektek semmi sem jó :D :D Tegnap az volt a cél hogy:

1.) továbbjussunk - pipa
2.) visszatérjenek a sérültek és elkezdjenek belerázódni - pipa
3.) pihenjen a kezdöcsapat - pipa
4.) játsszanak a cserék - pipa, bár nem volt mindenki meggyözö
5.) lehetöséget kapjanak a fiatalok - pipa

Az ö teljesítményüket úgy lehetne jobban értékelni, hogy nem egy felforgatott "B" csapatba dobsz be rögtön hármat négyet hanem mondjuk a gálakezdöben cserélsz le 1 embert, hogy egy müködö rendszer részeiként játszhassanak ne csak egy szedett vedett társaság részeként. Mint amikor nálunk a megyeiben elmentünk egy meghívásos emléktornára és együtt jástzottak a felnöttek, az ifik meg az edzök egy csapatban.

Azt is mondhtnám, hogy tegnap nem a Madrid votl a pályán hanem Nacho és a haverok.

Tudom, hogy sarkítok, de értitek a lényeget. Sokkal jobban izgat, hogy az alap csapat is szenvedget a bajnokságban.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. november 29., szerda 10:11

Kb ez a Fuenlabrada jobban helyt állt volna még egy erősebb kezdőnk ellen is, mint az APOEL. Ezek legalább rendszerezetten tudtak védekezni, az APOEL-t meg inkább hagyjuk is. :lol:

A meccstől meg nem tudom mit vártatok, már az első meccsen is látszott, hogy elég jó kis masszív csapatról van szó. Olyan emberek játszottak nálunk, akik valszeg a kövi kupa meccsen fognak csak játszani. (Gondolok itt Cebara, Llorentére, vagy épp Kovára is sajnos...) Nekem egyikkel sem volt nagyobb bajom, még Llorente is tetszett. Látszik rajta, hogy jó helyen van nála a labda, nem visszaadja egyből a legközelebb álló embernek, hanem mozog azzal a labdával és próbálja keresni a lehetőséget, hogy felgyorsuljon kicsit a támadás, szerintem bőven lehetne őt is többször játszani, de valszeg a mester nem fogja. :/

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2017. november 29., szerda 9:56

Realista24 írta: A ciprusi győzelem már smafu?
Emlékezetesnek emlékezetes, mert nem gondoltam volna, hogy látni fogom még, hogy Benzema két gólt rúgjon egy meccsen :mrgreen: De azért ott is magunkra engedtük az apoelt elég sokszor, meg hát na..nem túl kemény ellenfél, szóval ezt inkább nem számolom bele :D

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 29., szerda 9:28

Berti írta:Amúgy tényleg bosszantó már, hogy idén a Dortmund meccset leszámítva, minden mérkőzés végén a fejemet fogom, hogy bármennyire is tartalékolunk, egy címvédőnek nem így kéne gyűjtenie/hullatnia a pontokat. naah
A ciprusi győzelem már smafu?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2017. november 29., szerda 9:23

Amúgy tényleg bosszantó már, hogy idén a Dortmund meccset leszámítva, minden mérkőzés végén a fejemet fogom, hogy bármennyire is tartalékolunk, egy címvédőnek nem így kéne gyűjtenie/hullatnia a pontokat. naah

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 29., szerda 8:54

Torquemada írta:Elvileg ezek a castillás srácok lennének azok az új fiúk, akik 2-3 év múlva majd kiszorítják Ramost, Modricot, meg a többi öreget. Vagy nem.
Ha ennyi az utánpótlás, harmadosztály középszer, akkor nem sok értelme van az egésznek. Ez csak arra lesz elég, hogy parejo féle, csak ellenünk focizó. sértődött középszerrel teleszórjuk a bajnokság csapatait.
Miért lennének ezek? Hierrót egy saját nevelés szorította ki? Vagy Zidane helyett ki van most középen? Ha évente egy-két olyan játékos kikerül, aki odaférhet a legjobb 16-ba folyamatosan, én már elégedett leszek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 29., szerda 8:52

Más sem nevel ki beton kezdőket évente, nekünk meg alapból vannak jó fiatal játékosaink és a kezdő se vészesen öreg, valamint igazolni is lehet.

Ceballos Kovacic egyformán csináltak szép dolgokat, de látszik, hogy nincsenek ritmusban. Rengeteget hibáztak. Llorrente szerintem kevés. Cebahoz amúgy ragad a labda, mint Iscohoz kb. Nagyon könnyedén veszi át az erősebb labdákat is. Amúgy szégyen meccs volt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: