Szerintem de Pont úgy ahogy Mendest sem lehet kitenni...fiatalon eladják a lelküket ezeknek a remek üzletembereknek. Gondolom súlyos eurómilliók árán tudnának csak kiszállni a szerződésből...és olyan embert dobnának ki, aki félig meddig irányítja a piacot. Nehéz ügy.istimester írta:Nem kötelező vele dolgozni.Kerlon írta:hagyjuk már, Raiola ott a ludas mindenben meg a pénzéhség
Serie A
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Serie A
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Nem kötelező vele dolgozni.Kerlon írta:hagyjuk már, Raiola ott a ludas mindenben meg a pénzéhség
hagyjuk már, Raiola ott a ludas mindenben meg a pénzéhség
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Mondjuk ha ez igaz, hogy kényszerből írta alá a szerződést, mert óriási pszichológiai nyomás nehezedett rá, akkor inkább ne jöjjön, mert ebből az jön le, hogy nem elég profi, nem bírja nyomást (bár még piszok fiatal, lehet ebben még fejlődni). Kepát is max úgy hoznám, hogy most télen lepapíroznám, de maradjon Bilbaoban 1,5 évet még, addig Navassal is jók vagyunk sztem, utána már 32 lesz és jöhet Kepa.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
őt amúgy adnám, ha nem lenne ekkora szarházi illetve, ha nem Raiolaval dolgozna.
Egyételműen jobb kapus, mint Kepa jelenleg és, ha nem éri el a BL-t a Milán, akkor valami 50 körül mozdítható lenne fixen.
Egyételműen jobb kapus, mint Kepa jelenleg és, ha nem éri el a BL-t a Milán, akkor valami 50 körül mozdítható lenne fixen.
ZIDANE
- nzooli93
En is feladtam elso felidoben. Alapjaraton szeretem a kuzdos meccseket is,de ez jatek teren mar tul semmilyen volt..
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
belenéztem de kb 10 percet bírtam. borzalmas meccs
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Derbit nézi valaki? Pörögnek rendesen a játékosok, de azért a foci nem ilyen
csak az első hármasból ne sérüljön meg senki és akkor nagy gond nem lehet.
vagy a napoli vagy az inter legyen a bajnok.
vagy a napoli vagy az inter legyen a bajnok.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
k.va jó ez az Inter.
Édesistenem ezmi Sírok, eddig csak veresége volt a Benevento, leggyengébb csapatok is verték, erre a Milannak sikerül leikszelni úgy, hogy a kapusuk fejeli az egyenlítő gólt tiszta Benny Hill show
gattuso bemutatkozott.
első pontja a beneventonak. kapus egyenlített.
első pontja a beneventonak. kapus egyenlített.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Az lehet. De az, hogy nagy falat lenne nekik, az túlzás. Mert simán benne van az is, hogy behúzzák, már tavaly sem vallottak szégyent, idénre meg parádé amit lenyomnak. A Juve is feltámadhat még, de abszolút nem meggyőzőek. Higuaín is pont eldöntötte a tegnapit, de évek óta nem volt ennyire gyenge, korábban legalább a gólok jöttek. Dybala is ahogy beindult, olyan lendülettel esett vissza. Úgyhogy reménykedek én is, unalmas már a Juve.pheco írta:Szerintem is elfáradnak és a Juve simán behúzza tavasszal. Pedig örülnék a Napoli vagy akár egy Roma, Inter győzelemnek is.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem is elfáradnak és a Juve simán behúzza tavasszal. Pedig örülnék a Napoli vagy akár egy Roma, Inter győzelemnek is.M1Ö írta:Mondjuk nem leszel menőbb attól, mert omg-zel, shitty-zel, meg minden 2. szavad káromkodás. Ha nem érzed, hogy gáz volt a komment, akkor nálad van a gond.DavidKing írta:omg mi volt ezen durva?
Kár a meccsért amúgy. Meg nem értem, hogy ennek a Napolinak iért lenne nagy falat a bajnokság? Továbbra is elsők, első vereségük volt úgy, hogy már játszott az összes nagy csapattal. Ráadásul magasan a legjobb focit nyomják.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Mondjuk nem leszel menőbb attól, mert omg-zel, shitty-zel, meg minden 2. szavad káromkodás. Ha nem érzed, hogy gáz volt a komment, akkor nálad van a gond.DavidKing írta:omg mi volt ezen durva?
Kár a meccsért amúgy. Meg nem értem, hogy ennek a Napolinak iért lenne nagy falat a bajnokság? Továbbra is elsők, első vereségük volt úgy, hogy már játszott az összes nagy csapattal. Ráadásul magasan a legjobb focit nyomják.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: BALE :D, CR, Ramos, Casemiro
- Kedvenc csapatod: Real, MU ,Juve
És mi az hogy azt írod hogy utolsó figyelmeztetés?? Lol kaptam elsőt is ami egyben az utolsó volt , vagy volt egy sima első figyelmeztetésed? nem értem, ok h moderátor vagy de most ez minek? Pár káromkodás miatt? Nem rád irányult akkor nem tom mit kell pörgetni a motort.... kepe kálm.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Olvasd el újra amit írtam, aztán gyere vissza, ha van még kérdés.DavidKing írta:Tehát mi volt ezen a durva?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: BALE :D, CR, Ramos, Casemiro
- Kedvenc csapatod: Real, MU ,Juve
Tehát mi volt ezen a durva?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Úgy látom az értő olvasás sem megy.DavidKing írta:omg mi volt ezen durva?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema