Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)
Szerencséer ZZ -nél Case alap.
Ő legalább nem követ el olyan baklövést, mint anno Perez tette Makelele vel.
A többi már mese habbal.
Mondjuk lassacskán Kovat nyomathatná Modric helyén.
Ő legalább nem követ el olyan baklövést, mint anno Perez tette Makelele vel.
A többi már mese habbal.
Mondjuk lassacskán Kovat nyomathatná Modric helyén.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
Hát keresd szépen vissza. Tele volt a net memmel, hogy Casemirot soha nem szórják ki, pedig henteskedik. Szuperkupa meccseken meg csak akkor lett veszélyes Messi, amikor Kova leserult és vagy lecsereltek.Süti írta:Előtte meg akkor kaptunk ki utoljára a barcától még '15-ben, mikor nem volt Casemiro. Ja, és a 2-3? Mikor Casemiro lejött, 1-1 volt (ahol pont ő szerzett gólt). Bejött Kovacic, a vége 2-3 oda. Aminek az alapja nyilván Ramos pirosa volt... de hogy Messi úgy szopatta tavasszal ahogy akarta? Háát....Kerlon írta: Hát ez a mem nagyon fals. Messi úgy szopatta tavasszal is ahogy akarta. Szuperkupan meg Kova szedte le Messit és senkinek sem hiányzott a brazil. Alapból Casenak több a hátránya, mint az előnye. Nem gyors, lassú fejben, nem tud helyezkedni, támadásban súlytalan... Ellenben jól szerel, fejel és használja ki a testi erejét. Ez szerintem egy Real Madrid kezdőjehez kevés, főleg ebben a rendszerben.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Még mielőtt tovább megy abba az irányba a párbeszéd, hogy szerintem ki a jobb játékos, annyit írtam, hogy ma a Bilbao ellen a jelenlegi Kovacicot betenni életveszély lenne.
Az meg hogy Kovacic mennyivel jobb játékos mint Ceballos (szerintem semennyivel, de ezen se fogunk vitatkozni, nem is ugyanaz a poszt, és ezért hiába is hoznám fel érvnek például, hogy lényegesen komolyabb La Liga tapasztalata van a Betis miatt...) szintén nem fontos jelen esetben, csak feldobtam arra a felvetésre, hogy játékot szeretnél.
Az meg hogy Kovacic mennyivel jobb játékos mint Ceballos (szerintem semennyivel, de ezen se fogunk vitatkozni, nem is ugyanaz a poszt, és ezért hiába is hoznám fel érvnek például, hogy lényegesen komolyabb La Liga tapasztalata van a Betis miatt...) szintén nem fontos jelen esetben, csak feldobtam arra a felvetésre, hogy játékot szeretnél.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- ikarus93
Rég vártam már ennyire meccset.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Mert Kovacic 6x jobb játékos, mint Ceballos. Költői túlzás, ne értsd félre, mint a "játékra alkalmatlant". Legjobb védekező k.pályás, igen. Nekem ettől még nem stabil ember, mert Kovacic többet adna. Érveket nem tudok mondani, milyen érvet írjak? A szemem azt mondja, hogy vele jobb (lenne) a csapat. Mert védekezésben nem sokkal rosszabb (nehogy gyere a statiszkikákkal, mert kifordulok a fotelbőlSüti írta:Ha a Bilbao ellen játék is kellene, amire Casemiro szerinted alkalmatlan, akkor lehetne hozni a nem sérülésből lábadozó, kupameccsen nem gyengén játszó Ceballost. Szóval ha te inkább Kovát dobnád, és annyi az érved, hogy játék is kellene, az nekem kevés.
Be is gyűjtötte a sárgákat, de akkor se állították ki soha. Pedig azt nem mondhatjuk, hogy a sporik nekünk fújnak.
Az, meg hogy a helyén kezelnéd a világ egyik leghatékonyabb, és legjobb védekező középpályását, aki valamiért Zidanenál a csapat egyik legfontosabb sarokköve, és a brazil válogatotté is, nekem szintén nem mérvadó, amikor olyanokat írsz, hogy játékra alkalmatlan.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Casemiro ellen a legjobb érv, hogy bizonyította már, Messi ellen lassú. Ez tény. Messit úgy kell fogni, hogy végig egy centi helyet sem adsz neki, mert egyébként lemozog, mint a szél. Erre a brazil nem képes. Rugdoshatja, lökdösheti, max sárga/piros és veszélyes szabi lesz belőle. Nem mellékesen labdakihozataloknál is elég lassan szokott cselekedni, ezek meg mindig rárontanak ezren a labdásra, mint ha az lenne a bíró
Persze, megoldható Casemiroval is, csak nagyobb a rizikó, még több meló a többiektől, akiknek azért a gólszerzés lenne a fő dolguk. A Barcának jó az x is.
Persze, megoldható Casemiroval is, csak nagyobb a rizikó, még több meló a többiektől, akiknek azért a gólszerzés lenne a fő dolguk. A Barcának jó az x is.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Süti
Előtte meg akkor kaptunk ki utoljára a barcától még '15-ben, mikor nem volt Casemiro. Ja, és a 2-3? Mikor Casemiro lejött, 1-1 volt (ahol pont ő szerzett gólt). Bejött Kovacic, a vége 2-3 oda. Aminek az alapja nyilván Ramos pirosa volt... de hogy Messi úgy szopatta tavasszal ahogy akarta? Háát....Kerlon írta: Hát ez a mem nagyon fals. Messi úgy szopatta tavasszal is ahogy akarta. Szuperkupan meg Kova szedte le Messit és senkinek sem hiányzott a brazil. Alapból Casenak több a hátránya, mint az előnye. Nem gyors, lassú fejben, nem tud helyezkedni, támadásban súlytalan... Ellenben jól szerel, fejel és használja ki a testi erejét. Ez szerintem egy Real Madrid kezdőjehez kevés, főleg ebben a rendszerben.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Süti
Ha a Bilbao ellen játék is kellene, amire Casemiro szerinted alkalmatlan, akkor lehetne hozni a nem sérülésből lábadozó, kupameccsen nem gyengén játszó Ceballost. Szóval ha te inkább Kovát dobnád, és annyi az érved, hogy játék is kellene, az nekem kevés.M1Ö írta:
A Bilbao ellen kellene játék is, amire Casemiro alkalmatlan. Meg gyorsítani kéne a k.pályán, mert Modric a legdinamikusabb ami elég szomorú. Szóval ja, simán bedobnám. És most mondd, hogy nem vagyok épeszű.
Mondjuk ez pont nem az ő érdeme, mert vagy 4x lépett oda Messinek úgy, hogy az sárgás belépő volt.
Nem lenézve van, csak a helyén kezelve.
Be is gyűjtötte a sárgákat, de akkor se állították ki soha. Pedig azt nem mondhatjuk, hogy a sporik nekünk fújnak.
Az, meg hogy a helyén kezelnéd a világ egyik leghatékonyabb, és legjobb védekező középpályását, aki valamiért Zidanenál a csapat egyik legfontosabb sarokköve, és a brazil válogatotté is, nekem szintén nem mérvadó, amikor olyanokat írsz, hogy játékra alkalmatlan.
Félreértés ne essék, Kovacic tényleg a jövő egyik legfontosabb embere lehet, adnám is neki a 20-30 perceket rendszeresen. De most, kezdőként? Nem sok ráció van benne, bárki bármennyire szereti.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Hát ez a mem nagyon fals. Messi úgy szopatta tavasszal is ahogy akarta. Szuperkupan meg Kova szedte le Messit és senkinek sem hiányzott a brazil. Alapból Casenak több a hátránya, mint az előnye. Nem gyors, lassú fejben, nem tud helyezkedni, támadásban súlytalan... Ellenben jól szerel, fejel és használja ki a testi erejét. Ez szerintem egy Real Madrid kezdőjehez kevés, főleg ebben a rendszerben.Süti írta:Arról a Casemiroról van szó, akit még sose állítottak ki, és ilyen mémekkel volt tele az internet mikor legutóbb 2x a Barcával játszottunk? Tényleg kíváncsi vagyok, hogy mi alapján van ennyire lenézve a brazil, mikor nagyon fontos tagja a csapatnak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- M1Ö
A Bilbao ellen kellene játék is, amire Casemiro alkalmatlan. Meg gyorsítani kéne a k.pályán, mert Modric a legdinamikusabb ami elég szomorú. Szóval ja, simán bedobnám. És most mondd, hogy nem vagyok épeszű.Süti írta:Szóval akkor azt mondod, hogy dobjuk be egy ilyen fontos meccsen több hónap kihagyás után a kifejezetten jó formában lévő Casmeiro helyett, arra alapozva hogy más társakkal talán hasznosabb mint hét közepén volt?
Mondjuk ez pont nem az ő érdeme, mert vagy 4x lépett oda Messinek úgy, hogy az sárgás belépő volt.Süti írta:Arról a Casemiroról van szó, akit még sose állítottak ki
Nem lenézve van, csak a helyén kezelve.Süti írta:Tényleg kíváncsi vagyok, hogy mi alapján van ennyire lenézve a brazil, mikor nagyon fontos tagja a csapatnak.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Süti
Arról a Casemiroról van szó, akit még sose állítottak ki, és ilyen mémekkel volt tele az internet mikor legutóbb 2x a Barcával játszottunk? Tényleg kíváncsi vagyok, hogy mi alapján van ennyire lenézve a brazil, mikor nagyon fontos tagja a csapatnak.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Ha Case lesz ráállítva Messire, abból Messi gól/tizi/Case piros lesz. Kelleni fog Kovacic. Láthattuk, hogy mennyire levette a pályáról. Bár ez nem azt fogja jelenteni hogy mindig le fogja tudni venni.TheBull6 írta: A nagyobb baj, hogy Kova 100%-on kellene a Barca ellen, mert ha rárakjuk Messire Caset, abból nem biztos, hogy jól jövünk ki.. Csak ugye Kova nem fog kezdeni valszeg a jövőheti Dortmund meccsen kivül mostanában egyszer sem, nemhogy a Barca ellen.
- Süti
M1Ö írta:
Nanana. Attól mert valaki nem ért veled egyet és nem nyomatná folyamatosan Casemirot még nem feltétlen hülye. Még ha gyenge meccset is hozott a kupában. Ettől még nem garancia, hogy Modric-Kroos-Isco mellett is így nyomná. Játszott már egyáltalán 1 percet is azzal a k.pályás meg támadó sorral? Nem hiszem.
Szóval akkor azt mondod, hogy dobjuk be egy ilyen fontos meccsen több hónap kihagyás után a kifejezetten jó formában lévő Casmeiro helyett, arra alapozva hogy más társakkal talán hasznosabb mint hét közepén volt?
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Főleg úgy, hogy az általad említett három játékos esetében még csak a szervező szerep sem rá hárul. Azt meg megmutatta már nem is egyszer (akár épp a Barca ellen) hogy mennyivel dinamikusabban és fegyelmezetebben tudja lehozni az utolsóközéppályás posztot.M1Ö írta:Nanana. Attól mert valaki nem ért veled egyet és nem nyomatná folyamatosan Casemirot még nem feltétlen hülye. Még ha gyenge meccset is hozott a kupában. Ettől még nem garancia, hogy Modric-Kroos-Isco mellett is így nyomná. Játszott már egyáltalán 1 percet is azzal a k.pályás meg támadó sorral? Nem hiszem.
A nagyobb baj, hogy Kova 100%-on kellene a Barca ellen, mert ha rárakjuk Messire Caset, abból nem biztos, hogy jól jövünk ki.. Csak ugye Kova nem fog kezdeni valszeg a jövőheti Dortmund meccsen kivül mostanában egyszer sem, nemhogy a Barca ellen.
Tavaly Case visszatért sérülésből, aztán orrba-szájba nyomatva volt, akkor mindenki azt mondta, hogy kell is, hogy formába kerüljön. Aztán a depor ellen a többiek mentették meg a picsáját miután elcselezte magát hátul és gólt kaptunk, a klub vb-n meg majdnem kiállítatta magát a döntőben. Arról nem is beszélve, hogy januárban értékelhető megmozdulása szinte nem is volt, el is kezdtünk vereségeket gyűjteni, közben Kova aki egész ősszel hiba nélkül pótolta, meg ült a lelátón.
Kova szerintem hasonló szerepet fog betölteni, mint tavaly, maximum Modric pihentetése miatt lesz többet használva, de komolyabb meccseken biztos nem..
tudjátok nagyon jól, hogy ez lesz 100%
caseba legalább benne van a gól
caseba legalább benne van a gól
- M1Ö
Süti írta:épeszű ember
Nanana. Attól mert valaki nem ért veled egyet és nem nyomatná folyamatosan Casemirot még nem feltétlen hülye. Még ha gyenge meccset is hozott a kupában. Ettől még nem garancia, hogy Modric-Kroos-Isco mellett is így nyomná. Játszott már egyáltalán 1 percet is azzal a k.pályás meg támadó sorral? Nem hiszem.
- Süti
Kupameccs forma alapján épeszű ember idegenben Bilbao ellen nem tudom hogy követelheti Kovát Case helyett a kezdőbe.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Casemiro az utolsó meccsen semmi pluszt nem jelentett, nulla volt védekezésben, támadásban és ugy összességében mindenben. Az apoel is simán át passzolta a kp-s vonalunkat, és pont a kp-n tűntünk nagyon lassúnak
Kaptunk Kroos labdaeladáss után egy gólt, meg Casilla-nak köszönhetően egy potyát, amúgy meg át se jöttek a félpályán, tehát a középpályás védekezésünk eléggé rendben volt, ami nagyban Case-nak is köszönhető. Emellett még gólt is rúgott.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Az hogy most a legjobb (papíron) kezdőnkből kiveszünk egy Casemirot és bedobunk a helyére egy gyorsabb embert szerintem nem jelent kockázatot. Felépült. Casemiro az utolsó meccsen semmi pluszt nem jelentett, nulla volt védekezésben, támadásban és ugy összességében mindenben. Az apoel is simán át passzolta a kp-s vonalunkat, és pont a kp-n tűntünk nagyon lassúnak. Persze erre ZZ megoldása hogy bedobjuk Theot meg Lucast...
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ha eleget lett volna játszatva, nem lenne kevés...lordgabi írta:A legutóbbi meccsen, mindegy ki volt az ellenfél, egyértelműen látszott, hogy nincs még kész komolyabb meccsre. Egy-egy csele bejött, de azok a keresztlabdák, ívelések, alap passzok...rengeteg hiba volt a játékában, érződött a játékán, hogy úgymond féltette még magát. Dinamika volt benne, nem veszített a lendületéből hála Istennek, de még kevés.wZoLee7 írta:Én meg rohadtul remélem, hogy végre Casemiro nem lesz kezdő és Kovacic megkapja ezeket a perceket