Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
19%
Xabi Alonso
76
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 100

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 3., kedd 13:25

Vagy megoldod így:
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 6408_n.jpg
:lol: :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 3., kedd 13:23

Realista24 írta:
Akk a 10-es és a 8-as mez szabad marad v. a tegnapi hír szerint meg fogja kapni Isco és Modric?
AS is átvette a Canal+ hírét. De elég nagy parasztság lenne azért valljuk be, mert aki örömmel kiadott 100 eurót egy Isco mezért, az most dobja el? (nem szó szerint értem) A klub helyében cserélném egy minimális összegért cserébe.
ingyen szokták cserélni, sztem most is ez lesz.
Kép
Kép
Kép

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. szeptember 3., kedd 13:21

De elég nagy parasztság lenne azért valljuk be, mert aki örömmel kiadott 100 eurót egy Isco mezért, az most dobja el?
Kőkemény üzlet ez; vegyél még egyet vagy jövőre egy másikat (gondolja magában Perez)! :lol: :-*
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Kyller
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Higuain, Ramos, Alvaro Recoba

HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. szeptember 3., kedd 13:20

Realista24 írta:
Akk a 10-es és a 8-as mez szabad marad v. a tegnapi hír szerint meg fogja kapni Isco és Modric?
AS is átvette a Canal+ hírét. De elég nagy parasztság lenne azért valljuk be, mert aki örömmel kiadott 100 eurót egy Isco mezért, az most dobja el? A klub helyében cserélném egy minimális összegért cserébe.
Hát ez benne van a pakliban...Ezért nem szabad nyáron venni számos mezt :D
Én szöveg és szám nélkülit szoktam venni:)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 3., kedd 13:14

AS is átvette a Canal+ hírét. De elég nagy parasztság lenne azért valljuk be, mert aki örömmel kiadott 100 eurót egy Isco mezért, az most dobja el? (nem szó szerint értem) A klub helyében cserélném egy minimális összegért cserébe.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 3., kedd 13:14

Nem is kell tökéletes, csak az arra való törekvés és ahhoz leginkább közelítő --> lsd. Bayern München, ahogy Te is írod.
Én is így gondoltam,csak nem írtam oda.De szerintem jó irányba haladunk,még az egyszem Benzemat se látom vészesnek,Morata ugyan szerintem se az a szint,de Jesében én nagyon látom azt a pluszt,hiába nem bizonyított mèg a nagyoknál...
Azt is megmondom miért.Az nem kérdés hogy nagyon tud focizni,aki látta már,az tudja,de meg van benne az az önbizalom,ami csak érett játékosok sajátja,nem roppan össze a lehetőségtől,egyfajta egészséges ego,amit sokan önteltségnek hisznek,de ilyen szinten,egy gólvágónak kell hogy legyen ilyen önbizalma...
Benya meg én úgy látom,kezd magára találni,gondolom Zidane-nak is köze van ehhez,bár néha ugy tünik mintha unna a focit,de sztm ez a játékos természetéből fakad,de ez bztos hogy aki egy belőtt labdát olyan könnyeden tud lekezelni az alapvonalnál,azt nem lehet tanulni,max a lyoni gettoba elsajátitani,és én azt hiszem,hogy európa legkomplexebb csatára ma,aki inkább előkészít,mintsem befejez...és Ronaldo meg Bale mellé ilyen kell.
És ugye Bale....nem repestem az örömtől hogy érkezett,kifejtettem sokszor hogy miért,de ha már jött,nagyon szurkolok neki,hogy vegye fel a ritmust,szokjon bele a spanyol ligába,mert most már a mi játékosunk,és ennyi pénzért csak a közel tökéletes az elfogadható...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. szeptember 3., kedd 13:12

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. szeptember 3., kedd 12:44

Középpályán még mindig nem tudom mi a hosszú távú terv igazából.
Az igazolások és az eddigiek szerintem ebbe az irányba mutattak alapesetben

----------Xabi Alonso/Illarra------------
---Modric----------------------Isco------
Isco is eddig több, mint meggyőző, én nem vártam tőle ilyen eredményes játékot, persze nem biztos, hogy hozni fogja ezt egész évben...
Szerintem maguk a szakmai stáb tagjai sem; ez is bőven közrejátszott abban, hogy az előzetesen feketelistára került Di María helyett végül Özilről mondtak le és a fiatal spanyol már is megkapja a 10-es mezt.
Leginkább attól tartanék, ha Modric-Isco kettős kiesne...Azt nehezen tudnánk megoldani. :hmmm:
Csupán erről szól néhányunk aggodalma is. :roll:
,mert egyrészt egy drága játékost nem vesznek padra,másrészt olyan hogy tökéletes,nem létezik...
Nem is kell tökéletes, csak az arra való törekvés és ahhoz leginkább közelítő --> lsd. Bayern München, ahogy Te is írod.
Remélem Ronaldo szerződésmizériája lezárul most már,s akkor sztm rendben vagyunk....
Adom, la.is az ide szezonra mindenképp! B-)
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. szeptember 3., kedd 12:35

Sztem a vkp posztot megfogja oldani a Casemiro-Illara duó idén.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 3., kedd 12:30

Nem értem néhányan mit fanyalognak még mindig.Sokan kivánták Balet,itt van.Sokan menesztették volna Özilt,Kakát,Pipitat,elmentek.Ráadásul az argentin,meg a német mesés áron.
Isco a legszebb reményeket láttatja beváltani,belátom,nem hittem volna hogy ennyire jó lesz,mindezt kva lazán,mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga....
Modric most már full kezdő lesz(nálam övé a 10-es),egyedül Khedira a gyönge láncszem,de ha Casemiro igy folytatja,kiszorítja a herceget lazán.
Sokak szerint gyönge a cseresor,de ez sztm nem igaz.Olyan nincs,hogy minden posztra 2 azonos tudásu arc legyen,mert egyrészt egy drága játékost nem vesznek padra,másrészt olyan hogy tökéletes,nem létezik...
A cseréknek fel van adva a lecke,hogy bizonyítsanak,ezzel egészséges versenyhelyzetet teremtve az általában kezdő játékosoknak...lehet bizonyítani kérem.Ha Ancelotti okosan csinálja(és miért ne tenné)akkor nagyon komoly lesz ez a csapat.
Ma europaban a Bayern Munchen-nek van a legerősebb kerete,és ott sem mindenki sztár a kispadon...
Remélem Ronaldo szerződésmizériája lezárul most már,s akkor sztm rendben vagyunk....
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. szeptember 3., kedd 12:12

___Samy___ írta:adán most akkor csapat nélkül maradt?
azok a játékosok, akik csapat nélkül vannak, tárgyalhatnak az átigazolási szezon lejárta után is.

amúgy, Özil készül a Citybe, vagy miért választotta az Arsenalt? :mrgreen:
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. szeptember 3., kedd 12:07

Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy 1 év alatt bejött 80-100 millió csak CR mezéből,
Nem hiszem, hogy akkora bevétel van 1-1 mezen. Nem tudom persze hogy oszlik meg az Adidas-szal a mezek utáni bevétel, de egy 100 eurós meznél nem hinném, hogy 50-nél többet kapunk mi. :hmmm:
nem értek egyet, persze vmilyen szempontból jó a 22 fős fullos keret, minden posztra két hasonló tudású arc, de egyszerűen az pazarlás és nem jön ki a padon ülők formahanyatlása miatt ez a minőségbeli többlet.
Én se vagyok a tág keret híve. Persze ehhez az kell, hogy ne legyenek sérülékenyek az emberek, és ha lehet néhányan több poszton is bevethetőek legyenek.
Kétség kívül hátul vagyunk legjobban ellátva, kapus poszton túlságosan is jól...A védelem közepén Ramos soha nem sérült, Pepe, Varane esetében már előfordul, de remélhetőleg a francia letudta a szezonra a sérülést, és hárman megoldják a posztot. Bal oldalon marad két top játékos, talán Marcelo is túl van a ritka sérülésén, mert amúgy nem jellemző rá. Jobb oldalon erősödtünk egy Carvajallal, aki remélhetőleg felveszi hamar a ritmust, de egyébként Arbeloa is korrekt volt eddig.

Középpályán még mindig nem tudom mi a hosszú távú terv igazából. :hmmm: Bízom benne, hogy Illarrat nem véletlenül vettük meg ennyiért, és jó lesz legkésőbb tavasztól, Xabi remek csere leht, Casemiro is ígéretes, Modric nem sérülékeny, és élete formájában van, Isco is eddig több, mint meggyőző, én nem vártam tőle ilyen eredményes játékot, persze nem biztos, hogy hozni fogja ezt egész évben...Khedira, pedig Khedira, cserének jó lesz, jövőre remélem nem éli már túl az átigazolási szezont, de most maradnia kellett létszám miatt is. Egy izmot, mondjuk Kondogbiát elbírta volna még ez a rész, de nem rossz.
Elől CR ott van, soha nem sérült. Bale kcisit neccesebb, viszont neki van is értékelhető cseréje, DM, aki akár máshol is megfordulhat. Elől ott van Benzema, olyan sokat azért ő sem sérült, Morata nem sok vizet zavar, az tény. Viszont alapból ott van a CR, Isco, Bale hármas, akik annyi gólt termelhetnek, hogy bőven pótolhatják a kieső gólokat előlről. És ott van még Jesé, aki sok helyen bevethető, nagyon ígéretes, gólérzékeny játékos.

Összességében nem tűnik ez kevésnekahhoz, hogy igazán bajban legyünk, komoly sérüléshullám kellLeginkább attól tartanék, ha Modric-Isco kettős kiesne...Azt nehezen tudnánk megoldani. :hmmm:

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 3., kedd 11:57

Benzema (instagram) Özilről: "Hiányozni fogsz, legjobb barát. Köszönök mindent..."
még a végén kiderül, hogy benzema beleszarok attitűdje is özil hibája :mrgreen: :lol:
Kép
Kép
Kép

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 3., kedd 11:55

Arbeloa: "Micsoda egy nap, ennyi búcsúval. "Chino", "Lingüi", "Turco", nehéz az olyan csapattársaktól elköszönni, mint ti srácok. Nagyon fogtok hiányozni! Szakmailag a legjobbakat kívánom nektek, de a magánéletben még ennél is jobbakat. Teljes szívből: sok szerencsét!"

Benzema (instagram) Özilről: "Hiányozni fogsz, legjobb barát. Köszönök mindent..."
But he is a good boy...

horesz93
Kedvenc játékosaid: Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid, KTE

HozzászólásSzerző: horesz93 » 2013. szeptember 3., kedd 11:54

Jim írta:sztem a cseresor is tökéletes
így Morata és Jesé és fog lehetőséget kapni
aztán 1 év múlva kiderül, hogy mennyi van bennük
Szerintem is jó lesz a cseresor,de ha mégsem akkor már a télen is hozhatjuk Suarezt :Đ
----------------Courtois/Lunin
Carvajal/Vazquez---Militao/Nacho---Alaba/Rüdiger---Mendy/Miguel
------Casemiro/ Tchouaméni
Valverde/Modric-----Kroos/Camavinga
Rodrigo/Asensio----Vinicius/Hazard
------Benzema/RdT

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 3., kedd 11:50

hehe írta:
A kezdőnk bivaly, de a cseresor hagy kívánnivalót maga után bőven. Kázmér, Illara, Morata, Jesé egyikük sem bizonyított még semmit, és ha valaki kiesik, bizony ők fognak beszállni. Ráadásul top vkp-t még mindig nem vettünk. Nincs Isconak és Benzemának minőségi helyettese, magyarul ennek a két játékosnak meg kell úsznia a szezont sérülés nélkül.
nem értek egyet, persze vmilyen szempontból jó a 22 fős fullos keret, minden posztra két hasonló tudású arc, de egyszerűen az pazarlás és nem jön ki a padon ülők formahanyatlása miatt ez a minőségbeli többlet.
inkább a kezdő legyen odabaszós - ami az is - és legyen meg az a 4-5-6 állandó cserejátékos, akik tudják a helyüket, akár a kezdőbe is beférnek hébe-hóba, és keményen hajtanak, amikor lehetőséget kapnak, mert madridisták és/vagy fiatalok.
jesének így hatalmas lehetősége van, a támadórész bármelyik részében használható, ezért rimánkodott már évek óta a madridizmus, nem? vagy nem tartjátok elég jónak? nem bíztok benne?
dm ugyanígy hol kezdő, hol csere lehet, aki lendületet adhat.
a támadással - ha feltoljuk a védekezést, emiatt klasszikus csatárra se lesz mindig szükség - nem lesz gond. tele vagyunk kreatív játékossal.
a kp-ra van 4-5 szintén korrekt arc, egész évre mindenki pont elég sokat fog játszani, így nem lesz elégedetlenkedés, formahanyatlás.

sztem a keret tökéletes, persze mindig lehet jobb itt-ott, de én végre úgy nézem ezt a szezont, hogy boldog vagyok.
és ez sokat számít. :mrgreen:
most egyet értünk. felesleges annyi játékos, ha a padra sem férnek be, és azok akik a padon ülnek több helyen is bevethetőek. Jesé be fog válni, nem is kell majd csatárt venni, Morata is jó csere lesz. DM-ről nem is beszélve, ha nyomni fogja még kezdő is lehet nem egyszer. Meccsek előtt legalább nem kell azt olvasni, hogy jajj egy nagy név még a padra se fért le

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2013. szeptember 3., kedd 11:44

hehe írta:azért perec a végén csak átbaszta a a kopasz spurs-ös zsidót ezzel, hogy bale 40-vmennyibe fájt csak nekünk, mert özilt eladta a legnagyobb riválisuknak :lol:

a legnagyobb maffiózó, nemhiába puszipajtás a milannal :D
Mi is elkezdjük a Barca-féle számolgatást, hogy Bale csak 40be került,mert Özil 50ért ment? Özil fizetését is vonjuk már le az árból, ha lehet :roll:

Isconak egyébként Bale is lehet a "cseréje", ő is tud ott játszani. Ha Isco sérült vagy fáradt felmehetünk így is:

DM----------------------CR
------------Bale---------------
------------------Karim--------
Bale-t picit közelebb képzelem el a csatárhoz, mint Isco-t, ezen kívül ehhez a felálláshoz elengedhetetlen Modric játéka, hogy legyen aki odategye a bogyót, mellette lehetőleg még egy kreatívabb arccal, Alonso/Illarra. Kiscsapatok ellen simán jó. Bale tavaly már rendre középen nyomta.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2013. szeptember 3., kedd 11:42

sztem a cseresor is tökéletes
így Morata és Jesé és fog lehetőséget kapni
aztán 1 év múlva kiderül, hogy mennyi van bennük

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. szeptember 3., kedd 11:35

adán most akkor csapat nélkül maradt?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 3., kedd 11:30

A kezdőnk bivaly, de a cseresor hagy kívánnivalót maga után bőven. Kázmér, Illara, Morata, Jesé egyikük sem bizonyított még semmit, és ha valaki kiesik, bizony ők fognak beszállni. Ráadásul top vkp-t még mindig nem vettünk. Nincs Isconak és Benzemának minőségi helyettese, magyarul ennek a két játékosnak meg kell úsznia a szezont sérülés nélkül.
inkább a kezdő legyen odabaszós - ami az is - és legyen meg az a 4-5-6 állandó cserejátékos, akik tudják a helyüket, akár a kezdőbe is beférnek hébe-hóba, és keményen hajtanak, amikor lehetőséget kapnak, mert madridisták és/vagy fiatalok.
jesének így hatalmas lehetősége van, a támadórész bármelyik részében használható, ezért rimánkodott már évek óta a madridizmus, nem? vagy nem tartjátok elég jónak? nem bíztok benne?
dm ugyanígy hol kezdő, hol csere lehet, aki lendületet adhat.
a támadással - ha feltoljuk a védekezést, emiatt klasszikus csatárra se lesz mindig szükség - nem lesz gond. tele vagyunk kreatív játékossal.
a kp-ra van 4-5 szintén korrekt arc, egész évre mindenki pont elég sokat fog játszani, így nem lesz elégedetlenkedés, formahanyatlás.

sztem a keret tökéletes, persze mindig lehet jobb itt-ott, de én végre úgy nézem ezt a szezont, hogy boldog vagyok.
és ez sokat számít. :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

Vissza: