HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 28., vasárnap 20:13
accel írta:Kerlon írta:Bale egy lebutított Ronaldo. A gyorsaságából él és a fizikális adottságaiból. Tömörülő csapatok ellen szinte esélye nincs. Én nem benne látom a tökéletes megoldás a jobb oldalra...
cé sem csinál sok mindent a betömörülő védelmek ellen, csak lődözget, de azokat sokszor kibaszott jól. bale is a buszok ellen csak átlőni szokott kb. de azoknak a nagy része be is szokott menni általában. én nem bánnám ha jönne a walesi. :-)
persze nem ő az elsőszámú nálam sem, de azért na. nem rossz playa ő, sőt.
mondjuk egy neymarnak vagy lucasnak jobban örülnék.
Azért Ronaldoban sokkal jobban meg van a bugi és hajlamos kis területen is jó megoldásokat választani... Ráadásul mindkét lába életveszélyes.
szerintem tavaly sem volt nagy szam DM. Volt egy ket beadasa(ezektol agybajt kaptam, amikor allandoan vissza tette a balra) meg alalobbolese ami miatt fel lett kapva.
Bármennyire nem szeretem Mariat, de amit tavaly ősszel csinált az zseniális volt... Egy Sevilla elleni meccsen még Özil helyén is játszott és ott se vallott szégyent. Nem tudom, hogy tud valaki ilyen drasztikusan visszaesni, mint ő.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
Kerlon 2013. április 28., vasárnap 20:14-kor.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K