Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: babaking » 2017. december 6., szerda 22:44

Jót fociztunk a cseréinkkel, helyenként szép focit játszottunk és megnyertük a képet. Ha a sporik rendesen intik a leseket és a jogos tizit megkapjuk több is lehetett volna közte, de legalább nem fognak a srácok arcoskodni. (Sahin az első meccs után azt mondta, hogy nem volt "játészerencséjük" utalva a Ramosos esetre, hát most hatványozottan visszakapták, mondjuk semmire nem mentek vele)

Egyetlen negativum az Varane kiesése...
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. december 6., szerda 22:40

Királyság volt ez a meccs, mostanság nem szórakoztam ilyen jól.

Jim is örülhetett, rahedli spanyol volt a pályán.

Hétvégén izzadhat Navas pecsaja...az a vedelem atom lesz, ha csak nem szerzünk gumibogyoszorpot
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. december 3., vasárnap 16:19

VanillaSky írta:Él még a népszerű teória, hogy edzői döntés és fizikai alapozás zajlik, így a szezon közepén vagy már elmúlt?
Azt nem tudom, de a tegnapi meccs ismét meggyőzött arról, hogy elsősorban a támadósorban van a probléma. Nincs elég mozgás, nem támadjuk eléggé a kaput. Benzema kp-st játszik, azt is csak ha jobb napja van, Ronaldora elég már egy embert ráállítani.
Aki látta tegnap az Arsenal - MU meccset is, talán tudja, miről beszélek. Az Arsenalnál sokkal többen kapcsolódtak a támadásokhoz, rendre feltűnt egy vagy több kp-s is a kapuhoz közel. Állandó mozgás volt elöl (pl mikor a gólt adták, a MU védők azt sem tudták, merre van balra), nem statikusan várták a passzt, hanem mentek szembe, adták egyből, nem törődtek azzal, kinél végződik a támadás. Ki is hagytak egy rakás helyzetet, viszont azokat sorban dolgozták ki. Nem voltak ívelésekre kényszerítve, csak a meccs végefelé, ahogy fogyott az idő.
Perezék elb.szták a nyarat. Már tavaly is látni lehetett, hogy a támadósorban van probléma bőven. Ha CR nem vált tavasz végére god mode-ba, szerintem egy kupát sem nyerünk. Viszont egy gólvágó kevés. Idén pedig főleg, mikor kiismerték a csapatot az állított helyzeteknél is.
Merci Zizou!

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2017. december 3., vasárnap 15:24

Él még a népszerű teória, hogy edzői döntés és fizikai alapozás zajlik, így a szezon közepén vagy már elmúlt?

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2017. december 3., vasárnap 9:13

Azért ez már nagyon durva mennyire nincs szerencséje a csapatnak idén.
Ilyet én még nem láttam hogy ennyire ne menjen a góllövés,ja meg hogy a bírók ennyire szivassanak szándékosan vagy véletlenül egy csapatot.
Modric lábát majdnem ketté törték a második félidő elején aztán az sárga volt csak.Pedig ott nyilvánvaló volt a szándékosság.
A játék amúgy nem volt rossz,de a gólok nagyon hiányoznak.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. december 3., vasárnap 8:36

Amit én megfigyeltem: (csak a 2 csatárunkra térek ki)
CR: tavaly annyira jól működött ez a spórolósdi, hogy most is ugyan azt látjuk, csak nincs más, aki gólt lőjön (Ramos, kp). Megfigyelhető, hogy míg 60 percig teng leng félgőzzel, ha szopó van, a végén mindig jobb, de persze a koncentráció és a frissesség ekkorra már nem létező fogalom.
Karim: az ellentettje. A meccsek első felében aktív, jól focizik. Sajnos a 60dik környékére elfárad. Ha az első periódusban nem lő gólt, akkor szar, fék, ki kell rúgni, mert inkább a közelebbi eseményre emlékszik az ember, amikor már elfáradt.
Megoldás? ZZ dolga ezt menedzselni, de itt is kibukik, hogy nincs minőségi cserecsatár.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. december 3., vasárnap 1:45

Rohadt csalódott vagyok, ugyanakkor jó érzéseim is vannak. A játékunk nagyon biztató volt, főleg az utolsó fél órában, az már a tavalyi csapatra emlékeztetett, tényleg csak a gól hiányzott. Végre nem csak szélről adogattuk be a labdát, hanem közepén is szépen járattuk. Több volt az egészben a fantázia, mint a korábbi meccseken.

Ugyanakkor érzésem szerint most jött el az a pont, hogy ki kell mondani, a bajnokság elúszott. Itt volt egy bazi nagy esély, is megint nem éltünk vele. Jovoheten nem lesz ott Casemiro, Ramos és Carvajal sem, aki mostanság ismét nagyon jó formában van. Nélkülük nem fogjuk megcsapni a Sevillát. Lassan már a második hely is nagy szám lesz, ha megcsipjuk.

És számomra a bajnokság volt a prioritás erre a szezonra, nagy csalódás lesz, ha tényleg nem húzzuk be. Persze ettől még örülni fogok, ha vmelyik kupát behuzzuk, de a csalódás is ott lesz bennem.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. december 3., vasárnap 1:20

Sztem nem voltunk annyira vészesek. Amikor épp néztem, a 65-80. perc között köze nem volt a Bilbao-nak. Szépen járattuk a labdát, volt egy-két szép összjáték. Régen sem ment a betoltbuszos csapatok ellen. Csak régebben volt szerencsénk meg nem fújtak ennyire ellenünk a bírók.

Összeesküvéselméletbe be: Nem lennék meglepve ha a katalán nép haragját így akarják csillapítani hogy minket szivatnak. Összeesküvéselméletbő ki.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2017. december 3., vasárnap 0:39

Gyerekek...itt nagyon komoly gondok vannak az idén...se épkézláb taktika...se szerencse...se normális sporik...fejben sincs mindenki toppon az idén...a javulás legkisebb jelét sem merem felfedezni edddig...

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. december 3., vasárnap 0:29

full random beírtam az aláírásba, nálam nincsenek kötött posztok.
de azért kössél bele :lol:

bappe amúgy balon és középen simán megél, a jobbszél idegen neki
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. december 3., vasárnap 0:17

H.E.H.E. írta:
numberone1 írta:Addig felejtsetek el Mbappet amig CR itt van, aki kicsit is jonak tartja magat nem jon el CR moge masodhegedusnek.
Cristiano Ronaldo: “Miért engem cserélsz le?” Ezeket masok is olvassak, nem csak mi.
motherfuckin benzemát kell lecserélni, nem céronaldot.
Benzema eddig is masodhegedus volt es ezutan is az lenne egy Mbeppe mogott, ot lepakolhatod a padra, de Cet?
Allandoan sirsz, h Mbeppet szelen jatszatjak aztan az alairasodban is ugy szerepel. :lol:
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. december 3., vasárnap 0:15

numberone1 írta:Addig felejtsetek el Mbappet amig CR itt van, aki kicsit is jonak tartja magat nem jon el CR moge masodhegedusnek.
Cristiano Ronaldo: “Miért engem cserélsz le?” Ezeket masok is olvassak, nem csak mi.
:lol: :lol: benzemat kell elkuldeni nem ronaldot.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. december 3., vasárnap 0:14

Sztem hosszú évek után idén nem lesz 100 gól fölött a ligában

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. december 3., vasárnap 0:12

motherfuckin benzemát kell lecserélni, nem céronaldot.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. december 3., vasárnap 0:07

Addig felejtsetek el Mbappet amig CR itt van, aki kicsit is jonak tartja magat nem jon el CR moge masodhegedusnek.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. december 2., szombat 23:56

Mennyivel másabb lenne a szitu Mbappéval a csapatban. :roll: Vajon most hogy állna a csapat, ha itt kötött volna ki?
:goat:

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois

HozzászólásSzerző: poronty » 2017. december 2., szombat 23:53

Nem lett volna, ha a védelem többi része rendesen működik, így nem egyszer keresztezett az elmaradó szélső védők helyett stb. Arról nem is beszélve, hogy Ramos pirosa után ő pótolta, mondjuk ez nem olyan, amire lehet készülni.
Arról nem is beszélve, hogy megint volt rengeteg labdaszerzése illetve megnyert párharca. Kroos két helyzeténél hasznos volt, az elsőnél magasan presszingelt, amiből labda eladás lett a saját 30-asukon, aztán Benzi-vel passzolt egyet és Kroos 20-ról szembe a kapuval lőhetett.

Az a baj sokan azt hiszik, hogy az evidens, hogy az ellenfelünk nem tud a középpálya közepén semmiféle helyzetet kialakítani, pedig ebben Case-nak érdemi része van. Ha lenne normális bal bekkünk, aki tud védekezni minimiálisan, akkor nem jönne meccsenként 10-15 beadás csak onnan, amiből állandóan helyzetek vannak. Kb minden gólunkat szaros szélről belőtt kontra gólokból kapjuk. Case-val a csapatban van minden meccsen 6-8 ajtó-ablak ziccerünk, amit bekéne verni elől, aztán nem lenne probléma.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. december 2., szombat 23:43

Ami viszont embertelen volt, az Modric teljesítménye az első pillanattól az utolsóig. Mint akit felhúztak, csak ment, ment, ment, szerintem a mezőny legjobbja volt.
Az hogy lehet, hogy Modric teljesitményét észrevetted, de Iscoét nem? Érdekes... Szerintem Isco is nagyot játszott.

Egyébként ez Bale meccse lehetett volna, komolyan mondom. Csak a fsz kivan, hogy NEM LEHET RÁ SZÁMÍTANI. :-@ :-@ :-@
:goat:

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2017. december 2., szombat 23:41

azért Jamest meg Moratát ne említsük egy lapon :lol:

egy Morata ma is aranyat (győzelmet) ért volna
szükség lenne rá a jelenlegi keretben
szerintem ezt senki sem vitatja :roll:

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. december 2., szombat 23:35

Realista24 írta:Egy kérdés, szükség volt ma Casemiróra?
Nem lett volna, ha a védelem többi része rendesen működik, így nem egyszer keresztezett az elmaradó szélső védők helyett stb. Arról nem is beszélve, hogy Ramos pirosa után ő pótolta, mondjuk ez nem olyan, amire lehet készülni.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Vissza: