Premier League
Re: Premier League
Most, hogy van Spílerem és nézem egyre jobban az jön le, mintha BBeno vezetné és valami fanboy chanel lenne. Ez a befeszült műsorvezető is... #besztlig
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Statisztika alapján szépen körbe lőtte a Chelsea a West Ham kapuját, ki is kaptak. Az a 19/2 elég durva.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Pont ezt akartam írni, nem igazán nézek a Spíleren meccset de most meghallgattam miket mond és tényleg normálisan összefoglalja mi is történt, Hazard esetén szépen levezette, hogy veszik ki a játékból, heatmapet mutatott.db97 írta:Pedig a stúdióbeszélgetések Kele Jánossal szerintem nagyon is színvonalasak.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Ráadásul komolyan érdekelne, kinek a zseniális ötlete volt, hogy Rósa "SZLAMB" Dénes legyen ez az ember. Most komolyan? A pali nemhogy értelmes szakmai tartalmat nem tud mondani, konkrétan technikailag maga a beszéd is nehezére esik.sebydani írta:A Spíleren mi ez a koncepció, hogy a kommentátor mellett ülő szakkommentátor(?) 5 percig csendben van, aztán mond 2 mondatot majd visszakapcsol csendes módba?
Pedig a stúdióbeszélgetések Kele Jánossal szerintem nagyon is színvonalasak, a Britannia blog behozása nagy húzás volt a Spílertől, sztem messze jobb így mint az agyon ajnározott Monoki-Bánki-Sallói hármas volt a Digin, ahonnan ugyan Monoki egy értelmes figura, a másik kettő egy szimpla bohóc.
- nzooli93
O elvileg az igazi szakkomentator, aki azert van ott, hogy a meccs kommentatorat kiegeszitse a szakmai meglatasaival, olyan nyugati stilusban. Csak hat a spilerben egy csopp szakmaisag nincs...sebydani írta:A Spíleren mi ez a koncepció, hogy a kommentátor mellett ülő szakkommentátor(?) 5 percig csendben van, aztán mond 2 mondatot majd visszakapcsol csendes módba?
davod luiz meg mindig blacklisten van contenel. hozhatnank egy havert marcelonak telen.
- sebydani
A Spíleren mi ez a koncepció, hogy a kommentátor mellett ülő szakkommentátor(?) 5 percig csendben van, aztán mond 2 mondatot majd visszakapcsol csendes módba?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
különösen pikáns a nyilatkozata a mai nyilatkozat fényében (http://index.hu/sport/futball/2017/12/0 ... nho_ikrek/)lestat írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... aign=nsofb
Pep mindig megtud lepni, ez mármár Mou féle balfalszság amit itt összehord.
"Meglepő volt a találkozó vége, sokat jelent számomra, az ellenfelünk ugyanis végig tíz emberrel tömörült a saját tizenhatosán belül, így nagyon nehéz volt támadni…”
Megértem mert én sem szeretem ha ellenünk betömörülnek,de 1. Ez a játék része
2. azért ne a játékosokat vegye már elő mert volt egy taktikájuk ami 96 percig be is vállt.
Milyen jogon itélkezik bármilyen edző az ellenfél taktikájáról?
Inkább örüljön hogy végül feltörte a milliárdos kerete az ellenfelet.
Éppen ezrét nem is kritizálja és nem is kritizálta soha egyetlen edzőtársát sem – a futball csodás játék, amit ezerféleképpen lehet játszani és élvezni, mondja Guardiola.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kerlon írta:Salaht én a Rómában láttam és igazából semmi más nem látszott rajta, minthogy piszok gyors. De pl sokszor tolja meg hosszan, vagy technikai hiba és elpattan... Amit idén tol eddig az tényleg kalap emelős, de nem támogatnám a megvételét. Főleg ugye, hogy többnyire a Liverpool a kontra, a minél hamarabb jussunk el az ellenfél kapujáig játékot tolja, ami nálunk nem igazán szokott módi lenni.
Úgy egyébként en sem, de erre az ivelgetos akarmi jo lennne.
ZIDANE
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
standard. City meccs előtt jó nagy hülye volt
pogba 3 meccs eltiltást kapott.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
http://index.hu/sport/futball/2017/12/0 ... bb_biroja/
Na ez a felháborító! Amikor egy Clattenburg így gondolkozik, akkor képzelhetitek milyenek a még gyengébb angol vagy bármilyen bírók...
Ezek a gyökerek szándékosan nyúlnak bele meccsekbe, aztán otthon vígan röhécselnek, hogy jé kiállítottam CR-t, mekkora király vagyok.
Súlyos eltiltás, ez az egyetlen megoldás, emlékszem arra a Tottenham-Chelsea meccsre, Clattenburgot azonnal el kellett volna tiltani egy évre bármilyen szintű meccstől, akkor talán elgondolkozott volna azon, hogy nem így kéne.
Na ez a felháborító! Amikor egy Clattenburg így gondolkozik, akkor képzelhetitek milyenek a még gyengébb angol vagy bármilyen bírók...
Ezek a gyökerek szándékosan nyúlnak bele meccsekbe, aztán otthon vígan röhécselnek, hogy jé kiállítottam CR-t, mekkora király vagyok.
Súlyos eltiltás, ez az egyetlen megoldás, emlékszem arra a Tottenham-Chelsea meccsre, Clattenburgot azonnal el kellett volna tiltani egy évre bármilyen szintű meccstől, akkor talán elgondolkozott volna azon, hogy nem így kéne.
Salaht én a Rómában láttam és igazából semmi más nem látszott rajta, minthogy piszok gyors. De pl sokszor tolja meg hosszan, vagy technikai hiba és elpattan... Amit idén tol eddig az tényleg kalap emelős, de nem támogatnám a megvételét. Főleg ugye, hogy többnyire a Liverpool a kontra, a minél hamarabb jussunk el az ellenfél kapujáig játékot tolja, ami nálunk nem igazán szokott módi lenni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sebydani
Tényleg brutális amit csinál, jó játékosnak is tartom de jelenleg hirtelen nem látom hogy tudnánk pl berakni a kezdőbe. Onnan meg padra nem jönne el ide, szerintem.
- ateeemadrid
Amit idén nyom a tag az durva nagyon, de nem hiszem, hogy eladnák. Ha egyáltalán érdeklődünk.sebydani írta:Erről srácok ki mit gondol?Hector Cuper (egyiptomi szövetségi kapitány): "Megerősített híreket kaptam arról, hogy a Real Madrid érdeklődik Salah iránt."
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
nzooli93 írta:Silva mit szedett lee tejoeg
Felénk általában a silvat szedik le.
De biztos van az a mennyiségű rövid ...
ZIDANE
- sebydani
Erről srácok ki mit gondol?Hector Cuper (egyiptomi szövetségi kapitány): "Megerősített híreket kaptam arról, hogy a Real Madrid érdeklődik Salah iránt."
- nzooli93
Silva mit szedett lee tejoeg
81%-19% a 2. félidőben egykapuzik a city. remélem jön megint sterling a végén.
david silva jött inkább. kis zsugát adott kevin.
david silva jött inkább. kis zsugát adott kevin.
- nzooli93
West Ham tamadhatna neha,mert Pep megrangat valakit