Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
19%
Xabi Alonso
76
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 100

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. december 4., hétfő 15:27

Kerlon írta:
RaúlCF írta:ügyes, nem ér 40et, nem oda kéne igazolni, de ha jön nem rossz játékos.
ügyes?????? a PSG Yuri-t 16 millióért vette meg tőlük. Carvajal mögé felesleges lesz ilyen drágán játékost venni. Dani is lehet még 5-6 évig toppon.
mi a probléma azzal hogy ügyes játékos? nem ér 40et nem oda kell igazolni de ha a vezetőség elhozza Dani mögé akkor egy jó játékos érkezik.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. december 4., hétfő 15:19

Sztem Achrafnál még Tejero is jobban oldaná meg/oldotta meg anno a jobb bekk feladatát. Nem tudom, lehet hogy nem képes konstans teljesítményre?

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 4., hétfő 15:19

RaúlCF írta:ügyes, nem ér 40et, nem oda kéne igazolni, de ha jön nem rossz játékos.
ügyes?????? a PSG Yuri-t 16 millióért vette meg tőlük. Carvajal mögé felesleges lesz ilyen drágán játékost venni. Dani is lehet még 5-6 évig toppon.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. december 4., hétfő 15:12

ügyes, nem ér 40et, nem oda kéne igazolni, de ha jön nem rossz játékos.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 4., hétfő 14:48

Odriozola, 40 millió, nyár.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2017. december 4., hétfő 12:36

Anthony írta: Mondjuk már az is előrelépés lenne, ha nem a 4-5. helyen tanyáznánk, utóbbi az már bl selejtezős hely :roll:
A végén nehogy a secundaban találjuk magunkat. :roll:

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2017. december 4., hétfő 11:53

Realista24 írta:
Adósság nulla, kasszában 200 millió vár elköltésre.
Sajnos manapság az nem biztos, hogy sok mindenre elég. Már nem igazán lehet behúzni Modric, Isco, Kroos, Karim féle játékosokat 30-40 millió körül. Félek, hogy egy Kane-re fog elmenni vagy 150 milla...

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 4., hétfő 11:08

Berti írta:
A Real Madrid jelenleg egy modellértékű szervezet stabil pénzügyi alapokkal és intézményes stabilitással, amik alapját képezik annak, hogy a sportban is az élen járjunk a jövőben.
Bamm
Ezt nem veheti el senki.
Teljesen nem vagyok tisztában a pénzügyeikkel, de ahogyan én tudom az adósság le van tudva és komoly bevételeket halmozott fel az évek alatt a klub. Ezzel szemben ott vannak az olajklubok vagy a MU, aki azt se tudja már lassan, hogy honnan vegyen fel kölcsönt vagy hogy milyen kiskaput találjon, hogy befolyassa az olajpénzt a klubba.

Adósság nulla, kasszában 200 millió vár elköltésre.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2017. december 4., hétfő 10:49

Anthony írta:Jahm, mert ők nem igazolhatnak télen, meg Dembele sem épülhet fel hamarosan. Nem kéne erre a mítoszra építkezni, hogy majd összeesnek, de még a 2 classicora sem, mert általában oda sem nyerni járunk (szuperkupa egy jó kivétel volt egyelőre).

Mondjuk már az is előrelépés lenne, ha nem a 4-5. helyen tanyáznánk, utóbbi az már bl selejtezős hely
Láttad idén őket a két szuperkupa kivételével?

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. december 4., hétfő 10:32

Berti írta: A Barca jó, hogy az utolsó két meccsét leszámítva nagyon jó formát mutat, de ha mi összeszedjük magunkat, szerintem nem lesznek tényezők. Fognak ők még pontokat hullatni, pláne most, hogy vermaelen kerül a kezdőbe vagy valami lamasiás csodagyerek. Ezzel szemben biztos, hogy mi is fogunk még hullatni..a kérdés az, hogy ki többet.

Ők most kihajtották magukat és szinte lehetetlen lesz a tavaszt is ilyen sikeresen végignyomni, pláne úgy hogy ott lesz egy BL is, ami nekik is cél. Remélem a balfaszkodást mi letudjuk most ősz-télre és tavasszal meg faszrahúzzuk megint európát. :mrgreen:
Jahm, mert ők nem igazolhatnak télen, meg Dembele sem épülhet fel hamarosan. Nem kéne erre a mítoszra építkezni, hogy majd összeesnek, de még a 2 classicora sem, mert általában oda sem nyerni járunk (szuperkupa egy jó kivétel volt egyelőre).

Mondjuk már az is előrelépés lenne, ha nem a 4-5. helyen tanyáznánk, utóbbi az már bl selejtezős hely :roll:

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2017. december 4., hétfő 10:19

A Real Madrid jelenleg egy modellértékű szervezet stabil pénzügyi alapokkal és intézményes stabilitással, amik alapját képezik annak, hogy a sportban is az élen járjunk a jövőben.
Bamm
Ezt nem veheti el senki.
Teljesen nem vagyok tisztában a pénzügyeikkel, de ahogyan én tudom az adósság le van tudva és komoly bevételeket halmozott fel az évek alatt a klub. Ezzel szemben ott vannak az olajklubok vagy a MU, aki azt se tudja már lassan, hogy honnan vegyen fel kölcsönt vagy hogy milyen kiskaput találjon, hogy befolyassa az olajpénzt a klubba.

Ronaldot meg nem feltétlenül megvédeni akarta ezzel, hanem a történelemről mesélt, legendákról, akkor már meg kellett említeni az élő legendát, aki úgyis megkapja az új lasztit jövőhéten.

Nem jött be a nyári terv, eddig úgy áll..de azért temetni sem kéne a csapatot. Nem jött Mbappe, a "csatároknak" nem megy a góllövés de attól még rengeteg minden történhet a szezon végéig. Jön most a tél, amikor lehet hogy erősíteni fogunk elől vagy lehet hogy a BBC összekapja magát. A Barca jó, hogy az utolsó két meccsét leszámítva nagyon jó formát mutat, de ha mi összeszedjük magunkat, szerintem nem lesznek tényezők. Fognak ők még pontokat hullatni, pláne most, hogy vermaelen kerül a kezdőbe vagy valami lamasiás csodagyerek. Ezzel szemben biztos, hogy mi is fogunk még hullatni..a kérdés az, hogy ki többet.

Ők most kihajtották magukat és szinte lehetetlen lesz a tavaszt is ilyen sikeresen végignyomni, pláne úgy hogy ott lesz egy BL is, ami nekik is cél. Remélem a balfaszkodást mi letudjuk most ősz-télre és tavasszal meg faszrahúzzuk megint európát. :mrgreen:

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. december 4., hétfő 9:49

Ajaj, Perez papa már hivatalosan kell védje a mundér becsületét, van baj elég.

De hát ők baszták el a nyarat, ez van, majd jövőre jól bevásárolunk. Valahol meg lehet érteni, hogy 2 BL győzelem után nem akartak elzavarni embereket, és remélték, hogy a BBC összekapja magát még egy évre, de ez nem jött be. Elég egyértelmű volt, hogy nem fog bejönni, szerintem ők is csak a csodában bíztak.

Igazából az utolsó 2 év után elégedett vagyok, és elnézőbb, de azért valahol felkúr, hogy elcseszünk egy évet, mert nem volt elég határozott a vezetőség. Mayoral, komolyan, ennyire tellett??

Szurkolóként a bajnokságot el kell engedni, ott csak szenvedés lesz (a csapat csak ne engedje el, ők hajtsanak), de a BL is érdekes lehet már az első fordulóban :roll:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 4., hétfő 7:44

RealAsensio írta:
Legjobban akarna? Maximum hazamenni a gyerekekhez.
Nyilatkozta is, ahogyan a csapattársai is, és van is olyan egoista, hogy legalább a saját sikeréért maximálisan hajtson, akarjon. Az ő sikere pedig a csapat sikerét is alaposan meghatározza.

Mondom, az viszont más kérdés, hogy már nem bírja, nem megy úgy. A kedv, az akarat, a maximalizmus az még mindig ott van.
Ez szép meg jó, de azonkívül, hogy hitetlenkedik mikor már az 5. lövést küldte földkörüli pályára én nem nagyon látok rajta törekvéseket, hogy legalább nyerjünk vagy valami.

Sajnos ő is megöregedett, tavaly még szerintem futott egy nagyot, amit lehet pár meccsre vagy hónapra még elő tud venni, de az látszik, hogy itt a post CR korszak kezdete.

Amúgy szerintem az egyéni trófeákon kívül már csak az önimage meg a márkanév futtatás a célja. Én már nagyon nem érzem rajta azt a koncentrációt meg tüzet, ami mindig is jellemezte, ezért sem ér már úgy oda a kapu elé. De érthető, 33 lesz, kemény 16 éves profi karrierrel, amiben szarrá nyerte magát.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 4., hétfő 7:25

pastore írta:
A Q7 meg R8 Audikat úgyis megkapják minden évben a jó fizu mellé, pedig 2-3 ember max. egy hasznaltauto.hus Suzuki Wagon R+t érdemelt volna meg maximum.
Nem szoktam irni, de az ilyen kommenteket ugy bírom. Szted őket a pénz motiválja? Csak, mert ezt a logikát követve már kb az összes játákosunk az 10. BL gyözelem előtt is lazsálhatott volna, hiszen már akkor kb mindegyiknek annyi pénze volt, hogy a dédunokáiknak se nagyon lett volna gondjuk. Ehezz képest csak nyertek 3. BL-t 4 év alatt pedig már akkor is meg volt Audi a garázsban.

Ők is emberek és a foci is csak egy játék, van, hogy rossz napjuk van, nem úgy alakulnak a dolgok, hogy mindenkit agyon ver a csapat. Jelenleg ez a helyzet.

Sose értettem, hogy a motivációt, hogy lehet a anyagiakkal összefüggésbe hozni ezen a szinten. Kb pont a motivácio az ami miatt ők játszanak a Realban, hiszen amennyit keresnének egy más középszerű csapatban azzal is nagyon vígan eléldegélne az emberek 90%-a.
Nem az Audi tesz a játékosoknak szívességet, hanem a csapat az Audinak. Csak úgy halkan jegyzem meg. Hidd el, hogy mindegyik szívesebben járna a több tíz/százezres/milliós autójával edzésre is, de néha bele kell ülni az Audiba is. Ami az átlagember számára óriási luxus, nekik meg egy tucatverda.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

pastore

HozzászólásSzerző: pastore » 2017. december 3., vasárnap 22:41

A Q7 meg R8 Audikat úgyis megkapják minden évben a jó fizu mellé, pedig 2-3 ember max. egy hasznaltauto.hus Suzuki Wagon R+t érdemelt volna meg maximum.
Nem szoktam irni, de az ilyen kommenteket ugy bírom. Szted őket a pénz motiválja? Csak, mert ezt a logikát követve már kb az összes játákosunk az 10. BL gyözelem előtt is lazsálhatott volna, hiszen már akkor kb mindegyiknek annyi pénze volt, hogy a dédunokáiknak se nagyon lett volna gondjuk. Ehezz képest csak nyertek 3. BL-t 4 év alatt pedig már akkor is meg volt Audi a garázsban.

Ők is emberek és a foci is csak egy játék, van, hogy rossz napjuk van, nem úgy alakulnak a dolgok, hogy mindenkit agyon ver a csapat. Jelenleg ez a helyzet.

Sose értettem, hogy a motivációt, hogy lehet a anyagiakkal összefüggésbe hozni ezen a szinten. Kb pont a motivácio az ami miatt ők játszanak a Realban, hiszen amennyit keresnének egy más középszerű csapatban azzal is nagyon vígan eléldegélne az emberek 90%-a.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. december 3., vasárnap 21:15

Torquemada írta:Mindig ez a tavaszi téma megy, mintha garancia lenne rá, hogy a BBC szükségszerűen feltámad. Ezt ki garnatálja ? A másik gond, ha össze is jön, lehet, hogy már mindegy, mert esetleg csoportmásodikként kiütnek minket a BLből (totenhemektől is látványosan gyengébbek vagyunk), a bajnokságban meg a bárszá elmegy utcahosszal. Akkor már tőlem rúghatják hatosával is a gólokat. A gól most kellett volna, amikor szűkíteni lehetett volna a hátrányt.
Nehogy későn kapjunk észbe, mint a '98as VBn a spanyolok. Ellazázták a csoportot az elején, aztán Paraguay meg Nigéria kigolyózta őket, aztán már a bolgárokat hiába verték szét, késő volt. Tisztán emlékszem, Kiko a hatodikat sírva rúgta be, mert már tudták, hogy hiába. Nekem mindig ez a kép ugrik be, amikor ezt hallom, hogy nem baj, majd tavasszal berúgjuk. Csak nehogy sírva rúgjuk már akkor a gólokat mi is, mint a neves elődök. Bár ettől nem kell tartani, mert ezeket a srácokat kevés kivétellel nem nagyon hatja meg, hogy mi a vége, csak mi bosszankodunk. A Q7 meg R8 Audikat úgyis megkapják minden évben a jó fizu mellé, pedig 2-3 ember max. egy hasznaltauto.hus Suzuki Wagon R+t érdemelt volna meg maximum.
Csak nehogy ez legyen meg nehogy az.Csak nehogy megint bl-t nyerjünk csoport masodikként egy nézhetetlen ősz után.Mi garantálja,hogy nem?

Nem megy most de ezt a sok sírást.Miért baj ha mindenki a tavaszt várja? A fontos dolgok akkor dőlnek el mindig és többségben a javunkra.Ha meg mégse,akkor sem hiszem,hogy sok embert vágna földhöz az elmúlt évek után egy szerényebb szezon.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2017. december 3., vasárnap 20:05

Mindig ez a tavaszi téma megy, mintha garancia lenne rá, hogy a BBC szükségszerűen feltámad. Ezt ki garnatálja ? A másik gond, ha össze is jön, lehet, hogy már mindegy, mert esetleg csoportmásodikként kiütnek minket a BLből (totenhemektől is látványosan gyengébbek vagyunk), a bajnokságban meg a bárszá elmegy utcahosszal. Akkor már tőlem rúghatják hatosával is a gólokat. A gól most kellett volna, amikor szűkíteni lehetett volna a hátrányt.
Nehogy későn kapjunk észbe, mint a '98as VBn a spanyolok. Ellazázták a csoportot az elején, aztán Paraguay meg Nigéria kigolyózta őket, aztán már a bolgárokat hiába verték szét, késő volt. Tisztán emlékszem, Kiko a hatodikat sírva rúgta be, mert már tudták, hogy hiába. Nekem mindig ez a kép ugrik be, amikor ezt hallom, hogy nem baj, majd tavasszal berúgjuk. Csak nehogy sírva rúgjuk már akkor a gólokat mi is, mint a neves elődök. Bár ettől nem kell tartani, mert ezeket a srácokat kevés kivétellel nem nagyon hatja meg, hogy mi a vége, csak mi bosszankodunk. A Q7 meg R8 Audikat úgyis megkapják minden évben a jó fizu mellé, pedig 2-3 ember max. egy hasznaltauto.hus Suzuki Wagon R+t érdemelt volna meg maximum.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2017. december 3., vasárnap 19:47

En meg azert a ronaldo-benzema paros szidasaval varnek tavaszig.
De foleg a portugal eseteben.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. december 3., vasárnap 19:20

Nyilatkozta is, ahogyan a csapattársai is, és van is olyan egoista, hogy legalább a saját sikeréért maximálisan hajtson, akarjon. Az ő sikere pedig a csapat sikerét is alaposan meghatározza.

Mondom, az viszont más kérdés, hogy már nem bírja, nem megy úgy. A kedv, az akarat, a maximalizmus az még mindig ott van.
:goat:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 3., vasárnap 19:13

RealAsensio írta:
Ebben tökéletesen hasonlít a francia csatárfenomémre, a kissé megöregedett és kedvét vesztett portugálra, bicebóca meg még annyit sincs a pályán, hogy bárkivel is összehasonlítható legyen, de annyi biztos, hogy a tripla nulla teljesítményüket mindnek fáj nézni. Remélhetőleg már nem sokáig és eltakarítják őket!
Az lehet, hogy megöregedett a portugál, de hogy kedvét vesztette volna... ?! Még mindig ő akar a legjobban, pedig ő már tett le az asztalra, és hosszú évek óta tolja kurva magas szinten, szarrá nyerte magát, de lassan 33 évesen is maximumot akar. Az más kérdés, hogy kurvára nem megy, ez nem az ő hibája, el lehet nézni neki, hogy már nem úgy működik, mint régebben. Ez az edző sara. ÉS a vezetőségé, hogy szartak bele nyáron... :(

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: