mi a probléma azzal hogy ügyes játékos? nem ér 40et nem oda kell igazolni de ha a vezetőség elhozza Dani mögé akkor egy jó játékos érkezik.Kerlon írta:ügyes?????? a PSG Yuri-t 16 millióért vette meg tőlük. Carvajal mögé felesleges lesz ilyen drágán játékost venni. Dani is lehet még 5-6 évig toppon.RaúlCF írta:ügyes, nem ér 40et, nem oda kéne igazolni, de ha jön nem rossz játékos.
Kommentáld a híreket
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Sztem Achrafnál még Tejero is jobban oldaná meg/oldotta meg anno a jobb bekk feladatát. Nem tudom, lehet hogy nem képes konstans teljesítményre?
ügyes?????? a PSG Yuri-t 16 millióért vette meg tőlük. Carvajal mögé felesleges lesz ilyen drágán játékost venni. Dani is lehet még 5-6 évig toppon.RaúlCF írta:ügyes, nem ér 40et, nem oda kéne igazolni, de ha jön nem rossz játékos.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
ügyes, nem ér 40et, nem oda kéne igazolni, de ha jön nem rossz játékos.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Odriozola, 40 millió, nyár.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A végén nehogy a secundaban találjuk magunkat.Anthony írta: Mondjuk már az is előrelépés lenne, ha nem a 4-5. helyen tanyáznánk, utóbbi az már bl selejtezős hely
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Sajnos manapság az nem biztos, hogy sok mindenre elég. Már nem igazán lehet behúzni Modric, Isco, Kroos, Karim féle játékosokat 30-40 millió körül. Félek, hogy egy Kane-re fog elmenni vagy 150 milla...Realista24 írta:
Adósság nulla, kasszában 200 millió vár elköltésre.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Berti írta:BammA Real Madrid jelenleg egy modellértékű szervezet stabil pénzügyi alapokkal és intézményes stabilitással, amik alapját képezik annak, hogy a sportban is az élen járjunk a jövőben.
Ezt nem veheti el senki.
Teljesen nem vagyok tisztában a pénzügyeikkel, de ahogyan én tudom az adósság le van tudva és komoly bevételeket halmozott fel az évek alatt a klub. Ezzel szemben ott vannak az olajklubok vagy a MU, aki azt se tudja már lassan, hogy honnan vegyen fel kölcsönt vagy hogy milyen kiskaput találjon, hogy befolyassa az olajpénzt a klubba.
Adósság nulla, kasszában 200 millió vár elköltésre.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Láttad idén őket a két szuperkupa kivételével?Anthony írta:Jahm, mert ők nem igazolhatnak télen, meg Dembele sem épülhet fel hamarosan. Nem kéne erre a mítoszra építkezni, hogy majd összeesnek, de még a 2 classicora sem, mert általában oda sem nyerni járunk (szuperkupa egy jó kivétel volt egyelőre).
Mondjuk már az is előrelépés lenne, ha nem a 4-5. helyen tanyáznánk, utóbbi az már bl selejtezős hely
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Jahm, mert ők nem igazolhatnak télen, meg Dembele sem épülhet fel hamarosan. Nem kéne erre a mítoszra építkezni, hogy majd összeesnek, de még a 2 classicora sem, mert általában oda sem nyerni járunk (szuperkupa egy jó kivétel volt egyelőre).Berti írta: A Barca jó, hogy az utolsó két meccsét leszámítva nagyon jó formát mutat, de ha mi összeszedjük magunkat, szerintem nem lesznek tényezők. Fognak ők még pontokat hullatni, pláne most, hogy vermaelen kerül a kezdőbe vagy valami lamasiás csodagyerek. Ezzel szemben biztos, hogy mi is fogunk még hullatni..a kérdés az, hogy ki többet.
Ők most kihajtották magukat és szinte lehetetlen lesz a tavaszt is ilyen sikeresen végignyomni, pláne úgy hogy ott lesz egy BL is, ami nekik is cél. Remélem a balfaszkodást mi letudjuk most ősz-télre és tavasszal meg faszrahúzzuk megint európát.
Mondjuk már az is előrelépés lenne, ha nem a 4-5. helyen tanyáznánk, utóbbi az már bl selejtezős hely
BammA Real Madrid jelenleg egy modellértékű szervezet stabil pénzügyi alapokkal és intézményes stabilitással, amik alapját képezik annak, hogy a sportban is az élen járjunk a jövőben.
Ezt nem veheti el senki.
Teljesen nem vagyok tisztában a pénzügyeikkel, de ahogyan én tudom az adósság le van tudva és komoly bevételeket halmozott fel az évek alatt a klub. Ezzel szemben ott vannak az olajklubok vagy a MU, aki azt se tudja már lassan, hogy honnan vegyen fel kölcsönt vagy hogy milyen kiskaput találjon, hogy befolyassa az olajpénzt a klubba.
Ronaldot meg nem feltétlenül megvédeni akarta ezzel, hanem a történelemről mesélt, legendákról, akkor már meg kellett említeni az élő legendát, aki úgyis megkapja az új lasztit jövőhéten.
Nem jött be a nyári terv, eddig úgy áll..de azért temetni sem kéne a csapatot. Nem jött Mbappe, a "csatároknak" nem megy a góllövés de attól még rengeteg minden történhet a szezon végéig. Jön most a tél, amikor lehet hogy erősíteni fogunk elől vagy lehet hogy a BBC összekapja magát. A Barca jó, hogy az utolsó két meccsét leszámítva nagyon jó formát mutat, de ha mi összeszedjük magunkat, szerintem nem lesznek tényezők. Fognak ők még pontokat hullatni, pláne most, hogy vermaelen kerül a kezdőbe vagy valami lamasiás csodagyerek. Ezzel szemben biztos, hogy mi is fogunk még hullatni..a kérdés az, hogy ki többet.
Ők most kihajtották magukat és szinte lehetetlen lesz a tavaszt is ilyen sikeresen végignyomni, pláne úgy hogy ott lesz egy BL is, ami nekik is cél. Remélem a balfaszkodást mi letudjuk most ősz-télre és tavasszal meg faszrahúzzuk megint európát.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ajaj, Perez papa már hivatalosan kell védje a mundér becsületét, van baj elég.
De hát ők baszták el a nyarat, ez van, majd jövőre jól bevásárolunk. Valahol meg lehet érteni, hogy 2 BL győzelem után nem akartak elzavarni embereket, és remélték, hogy a BBC összekapja magát még egy évre, de ez nem jött be. Elég egyértelmű volt, hogy nem fog bejönni, szerintem ők is csak a csodában bíztak.
Igazából az utolsó 2 év után elégedett vagyok, és elnézőbb, de azért valahol felkúr, hogy elcseszünk egy évet, mert nem volt elég határozott a vezetőség. Mayoral, komolyan, ennyire tellett??
Szurkolóként a bajnokságot el kell engedni, ott csak szenvedés lesz (a csapat csak ne engedje el, ők hajtsanak), de a BL is érdekes lehet már az első fordulóban
De hát ők baszták el a nyarat, ez van, majd jövőre jól bevásárolunk. Valahol meg lehet érteni, hogy 2 BL győzelem után nem akartak elzavarni embereket, és remélték, hogy a BBC összekapja magát még egy évre, de ez nem jött be. Elég egyértelmű volt, hogy nem fog bejönni, szerintem ők is csak a csodában bíztak.
Igazából az utolsó 2 év után elégedett vagyok, és elnézőbb, de azért valahol felkúr, hogy elcseszünk egy évet, mert nem volt elég határozott a vezetőség. Mayoral, komolyan, ennyire tellett??
Szurkolóként a bajnokságot el kell engedni, ott csak szenvedés lesz (a csapat csak ne engedje el, ők hajtsanak), de a BL is érdekes lehet már az első fordulóban
Ez szép meg jó, de azonkívül, hogy hitetlenkedik mikor már az 5. lövést küldte földkörüli pályára én nem nagyon látok rajta törekvéseket, hogy legalább nyerjünk vagy valami.RealAsensio írta:Nyilatkozta is, ahogyan a csapattársai is, és van is olyan egoista, hogy legalább a saját sikeréért maximálisan hajtson, akarjon. Az ő sikere pedig a csapat sikerét is alaposan meghatározza.Legjobban akarna? Maximum hazamenni a gyerekekhez.
Mondom, az viszont más kérdés, hogy már nem bírja, nem megy úgy. A kedv, az akarat, a maximalizmus az még mindig ott van.
Sajnos ő is megöregedett, tavaly még szerintem futott egy nagyot, amit lehet pár meccsre vagy hónapra még elő tud venni, de az látszik, hogy itt a post CR korszak kezdete.
Amúgy szerintem az egyéni trófeákon kívül már csak az önimage meg a márkanév futtatás a célja. Én már nagyon nem érzem rajta azt a koncentrációt meg tüzet, ami mindig is jellemezte, ezért sem ér már úgy oda a kapu elé. De érthető, 33 lesz, kemény 16 éves profi karrierrel, amiben szarrá nyerte magát.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem az Audi tesz a játékosoknak szívességet, hanem a csapat az Audinak. Csak úgy halkan jegyzem meg. Hidd el, hogy mindegyik szívesebben járna a több tíz/százezres/milliós autójával edzésre is, de néha bele kell ülni az Audiba is. Ami az átlagember számára óriási luxus, nekik meg egy tucatverda.pastore írta:Nem szoktam irni, de az ilyen kommenteket ugy bírom. Szted őket a pénz motiválja? Csak, mert ezt a logikát követve már kb az összes játákosunk az 10. BL gyözelem előtt is lazsálhatott volna, hiszen már akkor kb mindegyiknek annyi pénze volt, hogy a dédunokáiknak se nagyon lett volna gondjuk. Ehezz képest csak nyertek 3. BL-t 4 év alatt pedig már akkor is meg volt Audi a garázsban.A Q7 meg R8 Audikat úgyis megkapják minden évben a jó fizu mellé, pedig 2-3 ember max. egy hasznaltauto.hus Suzuki Wagon R+t érdemelt volna meg maximum.
Ők is emberek és a foci is csak egy játék, van, hogy rossz napjuk van, nem úgy alakulnak a dolgok, hogy mindenkit agyon ver a csapat. Jelenleg ez a helyzet.
Sose értettem, hogy a motivációt, hogy lehet a anyagiakkal összefüggésbe hozni ezen a szinten. Kb pont a motivácio az ami miatt ők játszanak a Realban, hiszen amennyit keresnének egy más középszerű csapatban azzal is nagyon vígan eléldegélne az emberek 90%-a.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem szoktam irni, de az ilyen kommenteket ugy bírom. Szted őket a pénz motiválja? Csak, mert ezt a logikát követve már kb az összes játákosunk az 10. BL gyözelem előtt is lazsálhatott volna, hiszen már akkor kb mindegyiknek annyi pénze volt, hogy a dédunokáiknak se nagyon lett volna gondjuk. Ehezz képest csak nyertek 3. BL-t 4 év alatt pedig már akkor is meg volt Audi a garázsban.A Q7 meg R8 Audikat úgyis megkapják minden évben a jó fizu mellé, pedig 2-3 ember max. egy hasznaltauto.hus Suzuki Wagon R+t érdemelt volna meg maximum.
Ők is emberek és a foci is csak egy játék, van, hogy rossz napjuk van, nem úgy alakulnak a dolgok, hogy mindenkit agyon ver a csapat. Jelenleg ez a helyzet.
Sose értettem, hogy a motivációt, hogy lehet a anyagiakkal összefüggésbe hozni ezen a szinten. Kb pont a motivácio az ami miatt ők játszanak a Realban, hiszen amennyit keresnének egy más középszerű csapatban azzal is nagyon vígan eléldegélne az emberek 90%-a.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Csak nehogy ez legyen meg nehogy az.Csak nehogy megint bl-t nyerjünk csoport masodikként egy nézhetetlen ősz után.Mi garantálja,hogy nem?Torquemada írta:Mindig ez a tavaszi téma megy, mintha garancia lenne rá, hogy a BBC szükségszerűen feltámad. Ezt ki garnatálja ? A másik gond, ha össze is jön, lehet, hogy már mindegy, mert esetleg csoportmásodikként kiütnek minket a BLből (totenhemektől is látványosan gyengébbek vagyunk), a bajnokságban meg a bárszá elmegy utcahosszal. Akkor már tőlem rúghatják hatosával is a gólokat. A gól most kellett volna, amikor szűkíteni lehetett volna a hátrányt.
Nehogy későn kapjunk észbe, mint a '98as VBn a spanyolok. Ellazázták a csoportot az elején, aztán Paraguay meg Nigéria kigolyózta őket, aztán már a bolgárokat hiába verték szét, késő volt. Tisztán emlékszem, Kiko a hatodikat sírva rúgta be, mert már tudták, hogy hiába. Nekem mindig ez a kép ugrik be, amikor ezt hallom, hogy nem baj, majd tavasszal berúgjuk. Csak nehogy sírva rúgjuk már akkor a gólokat mi is, mint a neves elődök. Bár ettől nem kell tartani, mert ezeket a srácokat kevés kivétellel nem nagyon hatja meg, hogy mi a vége, csak mi bosszankodunk. A Q7 meg R8 Audikat úgyis megkapják minden évben a jó fizu mellé, pedig 2-3 ember max. egy hasznaltauto.hus Suzuki Wagon R+t érdemelt volna meg maximum.
Nem megy most de ezt a sok sírást.Miért baj ha mindenki a tavaszt várja? A fontos dolgok akkor dőlnek el mindig és többségben a javunkra.Ha meg mégse,akkor sem hiszem,hogy sok embert vágna földhöz az elmúlt évek után egy szerényebb szezon.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Mindig ez a tavaszi téma megy, mintha garancia lenne rá, hogy a BBC szükségszerűen feltámad. Ezt ki garnatálja ? A másik gond, ha össze is jön, lehet, hogy már mindegy, mert esetleg csoportmásodikként kiütnek minket a BLből (totenhemektől is látványosan gyengébbek vagyunk), a bajnokságban meg a bárszá elmegy utcahosszal. Akkor már tőlem rúghatják hatosával is a gólokat. A gól most kellett volna, amikor szűkíteni lehetett volna a hátrányt.
Nehogy későn kapjunk észbe, mint a '98as VBn a spanyolok. Ellazázták a csoportot az elején, aztán Paraguay meg Nigéria kigolyózta őket, aztán már a bolgárokat hiába verték szét, késő volt. Tisztán emlékszem, Kiko a hatodikat sírva rúgta be, mert már tudták, hogy hiába. Nekem mindig ez a kép ugrik be, amikor ezt hallom, hogy nem baj, majd tavasszal berúgjuk. Csak nehogy sírva rúgjuk már akkor a gólokat mi is, mint a neves elődök. Bár ettől nem kell tartani, mert ezeket a srácokat kevés kivétellel nem nagyon hatja meg, hogy mi a vége, csak mi bosszankodunk. A Q7 meg R8 Audikat úgyis megkapják minden évben a jó fizu mellé, pedig 2-3 ember max. egy hasznaltauto.hus Suzuki Wagon R+t érdemelt volna meg maximum.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- Galacticos
En meg azert a ronaldo-benzema paros szidasaval varnek tavaszig.
De foleg a portugal eseteben.
De foleg a portugal eseteben.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nyilatkozta is, ahogyan a csapattársai is, és van is olyan egoista, hogy legalább a saját sikeréért maximálisan hajtson, akarjon. Az ő sikere pedig a csapat sikerét is alaposan meghatározza.Legjobban akarna? Maximum hazamenni a gyerekekhez.
Mondom, az viszont más kérdés, hogy már nem bírja, nem megy úgy. A kedv, az akarat, a maximalizmus az még mindig ott van.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
RealAsensio írta:Az lehet, hogy megöregedett a portugál, de hogy kedvét vesztette volna... ?! Még mindig ő akar a legjobban, pedig ő már tett le az asztalra, és hosszú évek óta tolja kurva magas szinten, szarrá nyerte magát, de lassan 33 évesen is maximumot akar. Az más kérdés, hogy kurvára nem megy, ez nem az ő hibája, el lehet nézni neki, hogy már nem úgy működik, mint régebben. Ez az edző sara. ÉS a vezetőségé, hogy szartak bele nyáron...Ebben tökéletesen hasonlít a francia csatárfenomémre, a kissé megöregedett és kedvét vesztett portugálra, bicebóca meg még annyit sincs a pályán, hogy bárkivel is összehasonlítható legyen, de annyi biztos, hogy a tripla nulla teljesítményüket mindnek fáj nézni. Remélhetőleg már nem sokáig és eltakarítják őket!
Legjobban akarna? Maximum hazamenni a gyerekekhez.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema