Mesut Özil - 10

Archívum
mocsok

Re: Mesut Özil - 10

HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. szeptember 3., kedd 16:03

bye gülü. :'(

kiváncsi leszek ki lesz a következő játékos akit megtalál a fórum és csinálhat akármit az egész megy a meccs topic arról fog szólni hogy ki tudja jobban leoltani.

remélem megint benzema jön. :coffee:

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. szeptember 3., kedd 15:53

Úgy tűnik van aki leverte a lécet, vagy át sem akarta ugorni.
Ezzel egyetértek! :mrgreen: :agree: De tényleg lényegtelen már; hisz történelem az egész ...
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 3., kedd 15:48

Az egyikre a hírek szerint (már csak létszám és a sérültek) miatt is egyértelműen számított Carlo papa, míg az Özil buli előtt nem egy cikk szólt arról, hogy az olasz Di Maríahoz ragaszkodik --
De itt arról van szó, hogy hetekkel ezelőtt leült vele beszélni Carlo. És nem az első játékos aki ezt nyilatkozza, akiről ez kiderül. Gyanítom mindenkivel beszélt az elképzeléseiről, elvárásairól.
Úgy tűnik van aki leverte a lécet, vagy át sem akarta ugorni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. szeptember 3., kedd 15:45

Egy utolsó felvetés.
Szóval vannak akik azzal védekeznek, hogy bevétel kellett Pérez papának, az megdőlni látszik, mert Khedirát is eladhatta volna 40 millió körül (legalábbis erről szólnak a hírek).
Ő mégis itt maradt küzdeni. Az már más kérdés, hogy ez nekünk jó-e vagy sem.
Az egyikre a hírek szerint (már csak létszám és a sérültek) miatt is egyértelműen számított Carlo papa, míg az Özil buli előtt nem egy cikk szólt arról, hogy az olasz Di Maríahoz ragaszkodik --> innentől kezdve nem volt kérdés, hogy kinek kell menni egyrészt! Másrészt még jó, hogy tegnap este visszadobták (a f@szért hagyták az utolsó pillanatra a MU.-nál is :-@ ), amikor pár nappal ezelőtt már megállapodtak az Arsenallal és gyakorlatilag már Bale előtt lezárt transzfer volt!
Azt inkább elhiszem, bár nagyon nehezem..., hogy ezt visszautasítja, mert nincs kit oda venni, vagy úgy látta, hogy nélküle kevesen lennénk a pálya közepére.
Bizony. :vivo:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. szeptember 3., kedd 15:37

Realista24 írta:Az már más kérdés, hogy ez nekünk jó-e vagy sem.
:mrgreen:

Amúgy, Özil elment és kész. Nincs harag szerintem senkiben, Özil látta,h kifog szorulni a csapatból és pont most, a VB előtti szezonban nem jött volna neki jól a padozás, az Arsenalban ő lehet a király, persze ha birni fogja a tempót. Én nem sirok utána, viszont nem is utáltam. A mentalitása miatt néha nyakonbasztam volna,de azért volt pár meccs ami miatt nem tudom őt utálni. Első szezonjában azért mindenkinek belopta magát a szivébe valamilyen szinten. Fiatal, minek is maradt volna padozni? Jól döntött szerintem.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. szeptember 3., kedd 15:35

Realista24 írta:Egy utolsó felvetés.
Szóval vannak akik azzal védekeznek, hogy bevétel kellett Pérez papának, az megdőlni látszik, mert Khedirát is eladhatta volna 40 millió körül (legalábbis erről szólnak a hírek).
Kétlem, hogy Khediráért 40-et ajánlanak :lol: :lol: Azt inkább elhiszem, bár nagyon nehezem..., hogy ezt visszautasítja, mert nincs kit oda venni, vagy úgy látta, hogy nélküle kevesen lennénk a pálya közepére. De hogy 40et adjanak érte :lol:
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 3., kedd 15:31

Egy utolsó felvetés.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kecskezs

HozzászólásSzerző: Kecskezs » 2013. szeptember 3., kedd 15:06

Hamarosan úgyis záródik :ozil: topic, úgyhogy búcsút veszek tőle.

Az első évében amikor megérkezett "potom" tizen X millióért, és lehozott egy fantasztikus szezont, azt hittem főnyeremény lesz a srác, főleg ár/érték tekintetében. Szórta a gólpasszokat, megelőzte katalánék csodaduóját, hajtott, küzdött, csípett, rúgott, harapott. Aztán a következő szezonokban annak ellenére, hogy Face-re tolta a feszítős "szétvagyokgyúrva" képeket, úgy nyomták el a védők ahogy akarták. Egyre kevésbé látszott rajta a küzdeni akarás, miután Mou-nál pedig megkapta az örök kezdő szerepet 0 teljesítményre az arca is megnőtt. Sérót belőtte, pózolni megtanult, de a küzdeni akarás elveszett.

Hajpántos, alázatos, küzdő Özilt sajnálnám, hogy távozik. Szimpatikus volt, de ő nem most veszett el.

Csípőreteszem a kezem és úgy értetlenkedem pózer :ozil:-t akivé az utóbbi időben vált már sokkal kissebb szívfájdalom elengedni.

Mindenesetre köszi amit eddig hozzátettél, remélem az Arsenalban újra magadra találsz, és a labdáidnak is olyan szeme lesz, mint neked. :salute:

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2013. szeptember 3., kedd 15:05

Faust írta:
Sok sikert az Arsenalban ! De ha jól fog teljesíteni remélem nem fogtok sírni,hogy jaj mekkora balfaszok vagyunk,hogy eladtuk...Robben és Sneijder is pont azért tolták olyan jól mert váltottak, új impulzusokat kaptak, itt ugyanolyan szarok maradtak volna...
1. Robben nem volt itt szar, csak nézd meg a csapatot, ami körülvette.

2. Sneijdernek volt utána egy jó éve (igaz, akkor BL-t nyert). Hol van azóta? Sehol.
Ha úgy tetszik mondani akkor abban a nyárban Robben helyet jött Ronaldo Snejder helyet pedig Kaká. (akkor persze még senki nem tudta hogy Kaká ennyire gyenge lesz).
Amugy Robben meg itt egy porcelánbaba volt két meccsen játszott aztán három meccsen a kórházba volt.

Özilben egy kicsit csalódtam most hogy így olvastam a nyilatkozatát. Egyrészt mert Carlo-ra akarja fogni másrészt meg ebben is látszik hogy meg se akarta próbálni.
Amugy azért vicces hogy ekkora fizetést kap. (8 millió euro) Lehet Perezék ezért nem akarták megtartani mert azért annyira nem jó hogy ekkora fizetése legyen ilyen adótörvények mellett.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 3., kedd 15:03

Megnéztem volna még idén,mire képes,bármennyire furcsa,sose a tudását(bármennyire egylábas,Puskás is az volt)mintsem a hozzáállását kritizáltam mindig.Most majd nyitva marad a kérdés,meg majd megy a vita,mi lett volna ha...ha marad.
Egy biztos:A PL-be nagyon más a ritmus,fizikailag nekem kétséges hogy mennyire lesz ott ok,de ha nem rázódik bele,akkor eltünik a süllyesztőbe.Ott ütközni kell,meg visszalépni az emberrel,becsuszni,letámadni....ez ott alap.Özil ezt nem szokta.Előbb utóbb ha ott is előjön a durcamurca,akkor lőttek a karrierjének.Ott nem elég 2 meccsenként 1 gólpassz.Minden egyes meccsen meg kell dögleni a pályán,és hát hogy ez Özilnek mennyire fekszik majd...
Persze lehet Wenger kihozza belőlke a mximumot,aztán majd csak tátom a pofám...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2013. szeptember 3., kedd 15:02

primrose írta:Özil már Arsenal mezzel és Podolskival

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 5350_n.jpg
Ma sem jobb ezt látni...
De hogy még miatta sem fogok arsenal meccseket nézni az kurvaélet :mrgreen: ennyire azért nem bírtam...
Inkább majd a német válogatottban meglesem :mrgreen:

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 3., kedd 14:58

Özil már Arsenal mezzel és Podolskival

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 5350_n.jpg
But he is a good boy...

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. szeptember 3., kedd 14:49

hehe írta:
Értem, ami írsz, de hiába dolgozhat az állítólagos példaképével, ha nem kerül a kezdőbe. Isco jobb nála, ráadásul Özil posztja nincs is a csapatban jelenleg. Így nagyon nehéz dolga lett volna. Én is csalódtam benne egy kicsit, de valamelyest megértem a döntését. Jövőre nehezen igazolt volna jobb klubhoz, akkor meg minek padozzon egy évet?
csak ezt lehetne kussban is férfi módjára, szépen megköszönve a támogatást és emelt fővel eltakarodni.
nem pedig így, mint egy durcás idióta, aki fel se fogja, hogy azért nem játszhatott, mert egyszerűen kevés volt ide.
Neked meg miért kell állandóan 5 éves szintre süllyedned és puffogtatnod a saját utálatodat. Egyszer leírod oké, de az, hogy bárki ír egy minimális jó érzéssel Özilről, te már mindjárt fröcsögöd a hülyeségeidet, már szánalmas. Te miért nem tudsz férfi módjára szép csendben örülni, hogy a te utált játékosod elment?

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2013. szeptember 3., kedd 14:45

Sok sikert az Arsenalban ! De ha jól fog teljesíteni remélem nem fogtok sírni,hogy jaj mekkora balfaszok vagyunk,hogy eladtuk...Robben és Sneijder is pont azért tolták olyan jól mert váltottak, új impulzusokat kaptak, itt ugyanolyan szarok maradtak volna...
1. Robben nem volt itt szar, csak nézd meg a csapatot, ami körülvette.

2. Sneijdernek volt utána egy jó éve (igaz, akkor BL-t nyert). Hol van azóta? Sehol.

Mythos90
Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United

HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. szeptember 3., kedd 14:29

Az a baj, hogy meg sem kéne szólalnia, mert csak maga alatt vágja a fát.
Milyen fát vág maga alatt? Elmondta, hogy mi volt a baja, ettől még a spanyolok nem fogják kevésbé kedvelni. Már úgyis mindegy, elment, szerintem most már mindenki zárja le magában a dolgot. Ennek az ellenségeskedésnek már úgysincs értelme lévén, hogy már nem látjuk többet habfehérben.

Kyller
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Higuain, Ramos, Alvaro Recoba

HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. szeptember 3., kedd 14:22

peti_madrid írta:Juj Kyller, az az ava kegyetlenül büntet :D (tudom, hogy kicsit off, de valamilyen szinten csak kapcsolódik :ozil: -hez :D )
Realista osztotta meg, lecsaptam rá! :mrgreen:

dzsihad91
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. szeptember 3., kedd 14:19

Szóval Özil...hát hol is kedzjem, volt pozitív is negatív is de összeségében csalódtam a srácban.

-Az tény,hogy Real Madrid szint Gülü.Képességekben elit, senkinek se ezzel volt a baja.
-Ami hiányzott belőle, az pontosan az ami Bale-ben megvan(tudom nem az ő helyére érkezett) mégpedig a "megdöglök a pályán a 120percben is",hozzá állás,a győztes mentalitás, ami kiemeli a középkategóriából és elitet csinál belőle.Az elmúlt években itt madridban összeségében 2 tipúsú játékos volt a keretben:
-az egyik típus volt akik a végsőkig küzdöttek az útolsó percig hittek, látszott az arcukon a 100%os odaadás minden meccsen akik igazi harcosok.Ilyen volt CR,Ramos,Lopez,Varane,Pepe,Modric + Khedira,Di Maria,Callejon(ők nekik nem a hozzáálásukkal volt a baj sose, hanem a képességeikkel)
-és volt egy másik vonulat, akik képességekben Real szint, de számomra egy amolyan lúzer vonalat testesítenek meg,egy vesztes mentalitás, a csípőre tett kézt, a nagy nyilatkozatokat és a pályán mutatott teljes ellentettjét...Özil,Káká,Benzema...számomra ők a vesztes mentalitás akik sose fognak 121ik percben gólt lőni stb...

Ez volt a nagy baj özillel,ehhez hozzá jött hogy valóban elhitte magáról ,hogy ő mekkora spíler,fizetés emelést akart,puffogott a lecserélénél (habár, így más megvilágításba került a granada elleni eset...).Az is megmutatja mennyire ambíciózus, hogy Wenger megadta neki azt a fizetést, amit itt szeretett volna, a Manu nem, pedig hiába nincs SAF onnan bizony könnyeb sikereket elérni.Valamint azt se felejtsük el, hogy simán mondhatta volna ,hogy maradok élő szerződésem van ,meg küzdök egy 20!!! éves sráccal a helyemért...de nem, elment az arsenalba ahol valóban ő lesz a csapat sztárja, mindenki az ő seggét nyalja...

Kaká-nál örömünnepet jártam,hogy távozott, mert az ember konkrétan semmit nem tett le az asztalra...Özilről azért vannak szép emlékek is ,tehát megköszönöm szolgálatait, de ennyi...ha marad akkor lett volna egy minőségi cserénk(ez se eggyértelmű mert amikor csereként állt , be nem tett semmit a josé csapathoz),de így hogy elment, ugyanannyi variációs lehetőségünk van.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. szeptember 3., kedd 14:10

véleményem szerint özil igen is tudott volna isco posztján játszani, ha akart volna
azért egy néhány barca meccsen megmutatta, hogy ha odakoncentrál, akkor védekezésben sem egy elveszett tag, a támadáshoz a képességei meg mindig is megvoltak, még ha hiányosak is
lehet, hogy per pillanat nincs olyan erőnléte, hogy akkora területet bejátsszon, mint isco, viszont a fociban úgy gondolom, hogy ezt a "legkönnyebb" pótolni, csak sok munka kell hozzá ugyebár
meg ugye a jobb lábát is "erőltethette" volna többet, hogy ha oda kerül, akkor ne kelljen mindig a balra igazgatni, úgy gondolom, hogy ez sem lenne olyan nagy kérés egy ilyen képességű játékostól

ha ezekkel egy kicsit foglalkozik, törődik, akkor egyértelműen szintet lép az előző évekhez képest, és lett volna még egy top játékosunk oda középre
csak ő elkényelmesedett a jelenlegi helyzetébe, és elhitte magáról, hogy ennyi bőven elég akármire.....és tévedett
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. szeptember 3., kedd 14:05

Juj Kyller, az az ava kegyetlenül büntet :D (tudom, hogy kicsit off, de valamilyen szinten csak kapcsolódik :ozil: -hez :D )

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 3., kedd 13:59

Értem, ami írsz, de hiába dolgozhat az állítólagos példaképével, ha nem kerül a kezdőbe. Isco jobb nála, ráadásul Özil posztja nincs is a csapatban jelenleg. Így nagyon nehéz dolga lett volna. Én is csalódtam benne egy kicsit, de valamelyest megértem a döntését. Jövőre nehezen igazolt volna jobb klubhoz, akkor meg minek padozzon egy évet?
csak ezt lehetne kussban is férfi módjára, szépen megköszönve a támogatást és emelt fővel eltakarodni.
nem pedig így, mint egy durcás idióta, aki fel se fogja, hogy azért nem játszhatott, mert egyszerűen kevés volt ide.
Kép
Kép
Kép

Vissza: