Meg ugyanúgy elfektette Kagawa a hatalmas helyzete előtt. Lényeg a lényeg: ha gyorsabb lenne fejben és technikásabb, semmi bajom nem lenne vele. De sajnos nem.Mickey írta:Meg volt olyan, hogy a 16-os előtt kb. fél percen belül két Dortmundihoz ért oda és tett nekik keresztbe, aztán HA az nincs kitudja mi lett volna...Tegnap is volt egy kontra, mehettünk volna kb 4-4-ben HA Case gyorsabb és pontosabb passzt ad a jobb szélre (LV vagy Nachonak most nem rémlik). Alig vánszorgott el a labda hozzá, ráadásul 3-4 m-rel mögé ment a passz. Azt hittem lerúgom a laptopot. Védekezni tud, de már az ilyen típusú játékosok mennek ki. Olyan sítlusú játékosoké a jövő, mint Kovacic, Modric, még talán Isco stílusú játékosokban van jövő. Mármint a középpályán. A csak szélső/vpk-s játékosokban véleményem szerint már nincs.
Egyébként sanszos hogy ZZ vel akár ő is lelécelhet a csapattól, vagy legalábbis ki a stabil kezdőből.
Mert az biztos, hogy nem minden edző ragaszkodna a szerepéhez a pályán, annyira mint Zidane.
Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Meg volt olyan, hogy a 16-os előtt kb. fél percen belül két Dortmundihoz ért oda és tett nekik keresztbe, aztán HA az nincs kitudja mi lett volna...Tegnap is volt egy kontra, mehettünk volna kb 4-4-ben HA Case gyorsabb és pontosabb passzt ad a jobb szélre (LV vagy Nachonak most nem rémlik). Alig vánszorgott el a labda hozzá, ráadásul 3-4 m-rel mögé ment a passz. Azt hittem lerúgom a laptopot. Védekezni tud, de már az ilyen típusú játékosok mennek ki. Olyan sítlusú játékosoké a jövő, mint Kovacic, Modric, még talán Isco stílusú játékosokban van jövő. Mármint a középpályán. A csak szélső/vpk-s játékosokban véleményem szerint már nincs.
Egyébként sanszos hogy ZZ vel akár ő is lelécelhet a csapattól, vagy legalábbis ki a stabil kezdőből.
Mert az biztos, hogy nem minden edző ragaszkodna a szerepéhez a pályán, annyira mint Zidane.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- RealMadridFanatic
Egy kicsit kellene gyorsabbnak lennie fejben, meg egy fokkal technikásabbnak. Kanté is jó spíler, mert nem elveszett előrefelé sem.
Pedig vannak nagyon jó keresztlabdái is, illetve tegnap is voltak jó felpasszai, csak az esetek többségében a full alibi megy oldalra, hátra és ezek is sokszor pont annyira pontatlanul, vagy ütemet késve, hogy a pillanatnyi előny, a támadás gördülékenysége elvész.
Ez bennem is megmaradt. Csak ilyenből minden meccsre több jut.rashidm írta:HA Case gyorsabb és pontosabb passzt ad a jobb szélre (LV vagy Nachonak most nem rémlik). Alig vánszorgott el a labda hozzá, ráadásul 3-4 m-rel mögé ment a passz.
Pedig vannak nagyon jó keresztlabdái is, illetve tegnap is voltak jó felpasszai, csak az esetek többségében a full alibi megy oldalra, hátra és ezek is sokszor pont annyira pontatlanul, vagy ütemet késve, hogy a pillanatnyi előny, a támadás gördülékenysége elvész.
Amúgy nyilván ezeknek tevékeny részese volt, nem vitatom az érdemeit és alapvetően nem rossz játékos. Csak túl van tolva, sok meccsen teljesen indokolatlanul. Nem azt akarom, hogy teljesen tűnjön el a kezdőből, de legyen része a rotációnak, és amikor az ellenfél stílusa előreláthatólag olyan, hogy nem indokolja a fizikai "brutalitást", akkor maradjon csak a padon.Ő miatta lett meg a két bl, csak ez neki is elég nagy védettséget adott
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Tegnap is volt egy kontra, mehettünk volna kb 4-4-ben HA Case gyorsabb és pontosabb passzt ad a jobb szélre (LV vagy Nachonak most nem rémlik). Alig vánszorgott el a labda hozzá, ráadásul 3-4 m-rel mögé ment a passz. Azt hittem lerúgom a laptopot. Védekezni tud, de már az ilyen típusú játékosok mennek ki. Olyan sítlusú játékosoké a jövő, mint Kovacic, Modric, még talán Isco stílusú játékosokban van jövő. Mármint a középpályán. A csak szélső/vpk-s játékosokban véleményem szerint már nincs.RealMadridFanatic írta: Csak az is sikeres passz, amikor a társ a lelkét kileheli, hogy megmentse a gyenge sz*r passzait. Leginkább az idegesít fel, hogy képtelen jó ütemben oda tenni a labdát, ahol a társ LESZ. Szinte minden passza lassítja a támadást, akkor is, ha emberhez megy.
Én is azt mondom már régebb óta, hogy többet vesz el a támadásainkból, mint amennyit a védekezése hozzátesz.
Vannak meccsek, amikor kell, nem vitás, védekezésben nagyon hasznos, ilyenkor a helyezkedése, keresztezései aranyat érnek, meg alapvetően a stílusa is. Nagyon kemény, belemegy minden párharcba, sokszor látszik, hogy tartanak tőle. Ez nagyon hasznos, csak azért írom, nehogy azt higgye bárki is, hogy gyűlölöm. Látom az erősségeit, csak mindezek mellett is azt érzem, hogy egy nagyon tehetséges, alkalmanként bizonyított Kovacic szorul mögé, akivel a csapat játéka javulhatna.
Ennél persze összetettebb a probléma, de Zidane szavai és az elmúlt szezon alapján is azt mondom, hogy tavaszra van időzítve a forma. Sajnos az őszi szezonra a sérülések, eltiltások, bírók és a szerencse mind-mind ellenünk dolgozott, ezek karöltve a gyenge formával pedig mélyrepülést eredményeztek.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
RealMadridFanatic írta:az egyik legjobb klasszikus vkp
Csak ennek a posztnak vajon van még létjogosultsága? Nem Neked irányul ez konkrétan, csak elmélkedés.
Casenak 91% ban volt sikeres passza.. ( ha minden igaz )
Mellette volt nem egy szerelése, blokkolása....
Nem tűnt fel hogy nagyon gyenge lett volna.
Csak az is sikeres passz, amikor a társ a lelkét kileheli, hogy megmentse a gyenge sz*r passzait. Leginkább az idegesít fel, hogy képtelen jó ütemben oda tenni a labdát, ahol a társ LESZ. Szinte minden passza lassítja a támadást, akkor is, ha emberhez megy.
Én is azt mondom már régebb óta, hogy többet vesz el a támadásainkból, mint amennyit a védekezése hozzátesz.
Vannak meccsek, amikor kell, nem vitás, védekezésben nagyon hasznos, ilyenkor a helyezkedése, keresztezései aranyat érnek, meg alapvetően a stílusa is. Nagyon kemény, belemegy minden párharcba, sokszor látszik, hogy tartanak tőle. Ez nagyon hasznos, csak azért írom, nehogy azt higgye bárki is, hogy gyűlölöm. Látom az erősségeit, csak mindezek mellett is azt érzem, hogy egy nagyon tehetséges, alkalmanként bizonyított Kovacic szorul mögé, akivel a csapat játéka javulhatna.
Ennél persze összetettebb a probléma, de Zidane szavai és az elmúlt szezon alapján is azt mondom, hogy tavaszra van időzítve a forma. Sajnos az őszi szezonra a sérülések, eltiltások, bírók és a szerencse mind-mind ellenünk dolgozott, ezek karöltve a gyenge formával pedig mélyrepülést eredményeztek.
szerintem maradjunk annyiban ha 3 év alatt nem jött volna 2 BL akkor Casemiro már nem igen játszana itt. ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy Ő miatta lett meg a két bl, csak ez neki is elég nagy védettséget adott, és még ZZ is tud ezzel takarózni, hogy klasszikus VKPal sikerült ez úgy, ahogy. Majd ha jön egy kupa nélküli szezon, akkor rájönnek talán, hogy lehetne még erősödni is ezen a poszton.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- RealMadridFanatic
az egyik legjobb klasszikus vkp
Csak ennek a posztnak vajon van még létjogosultsága? Nem Neked irányul ez konkrétan, csak elmélkedés.
Casenak 91% ban volt sikeres passza.. ( ha minden igaz )
Csak az is sikeres passz, amikor a társ a lelkét kileheli, hogy megmentse a gyenge sz*r passzait. Leginkább az idegesít fel, hogy képtelen jó ütemben oda tenni a labdát, ahol a társ LESZ. Szinte minden passza lassítja a támadást, akkor is, ha emberhez megy.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Süti
És tényleg. Atyaég...M1Ö írta:
Az meg még jobb, hogy még Casemiro is eltiltott. Nagyon rosszul jött ki a 3 eltiltás meg a 2 sérülés. Remélhetőleg kibekkeljük és idén már nem lesz ilyen pechünk.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nah le is irtatok mindent amit meg leirtam volna
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
2x mentünk 60 alá. 2 meccsen 58%ban birtokoltuk. Legutóbb a Spurs elleni 3-1-es meccsen volt nálunk kevesebbet a labda, a Sociedad ellen 50-50 és az első szuperkupa meccsen volt 63 a Barcának. Az összes többin 60 meg 60+os. Labdatartásra alapul a játékunk, csak megtévesztő, hogy az ellen 16osánál megáll a tudomány és jön az ívelés.Csabi írta: és a felében ilyen 52-59% volt a labdatartás
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Jó, de egy 60% szerintem egyáltalán nem nevezhető labdatartásra irányuló játéknak. Ráadásul most random belenéztem az elmúlt 15 meccsünkbe (nem figyeltem hogy casemiro játszott e vagy sem), és a felében ilyen 52-59% volt a labdatartás (tudom az már majdnem 60, a lényeg, hogy kb a meccsek harmadán van olyan, hogy egyértelműen mi uraljuk a labdát), volt 1-2 olyan is ahol nekünk volt a kevesebb.
Kovácsot én is játszattam volna már rég, de egyrészt sokat volt sérült, másrészt meg Zidanet nem értem. Amikor jól ment a szekér volt töke meghúzni egy nagyon fontos idegenbeli bajnokin, hogy 10 mezőnyjátékosból 7-et lecserélt, most meg mikor szorul a segglyuka csak ragaszkodik a kezdőhöz. Az az egy szerencsénk, hogy Béla sérült folyamatosan, mert Isco is csak a padról nézné, hogy mi van.
Kovácsot én is játszattam volna már rég, de egyrészt sokat volt sérült, másrészt meg Zidanet nem értem. Amikor jól ment a szekér volt töke meghúzni egy nagyon fontos idegenbeli bajnokin, hogy 10 mezőnyjátékosból 7-et lecserélt, most meg mikor szorul a segglyuka csak ragaszkodik a kezdőhöz. Az az egy szerencsénk, hogy Béla sérült folyamatosan, mert Isco is csak a padról nézné, hogy mi van.
Elhiszem én, hogy az egyik legjobb klasszikus vkp a mai mezőnyben, de szükségünk van nekünk ilyenre, amikor vele is simán nyeljük a gólokat? Főleg úgy, hogy ott ül Kovacic a padon, aki már nem egyszer bizonyította, hogy képes világklasszis szinten játszani. És nem kis csapatok ellen, mert a Barcelona, Atletico, Bilbao szintű csapatok ellen örült meg tapsolt neki mindenki... És tényleg Zidane sem változtat semmin se, pedig mekkora trágya az egész játékunk idén, mintha lenne veszíteni valója...Csabi írta:Nálad meg a fórumozóktól jóval nagyobb szakemberek, edzők elmondták már, hogy a posztján a világ egyik legjobbja.
Persze az más kérdés, hogy labdatartós játékban kevésbé jó, de a két dolog független egymástól, mivel mi többnyire nem azt játszunk.
Átlag olyan 60%-ban birtokoljuk a labdát és ilyenkor konkrétan -1 ember. Vagy dög lassú a labda kihozataloknál vagy TKP magasságokban mozog, ahelyett, hogy Kroos és Modric mögött biztosítson, de az sem működik, mert valamilyen szinten ott mzogatni kéne a csapatot is, ahhoz meg lassú fejben is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- M1Ö
Mondjuk ez nem igaz, mert 10ből 8 meccsen vagy 60%ban nálunk van a labda. Vannak kivételek, de labdatartásra alapul a játékunk, azt meg Kovaciccsal lehetne tovább fejleszteni.Csabi írta:Persze az más kérdés, hogy labdatartós játékban kevésbé jó, de a két dolog független egymástól, mivel mi többnyire nem azt játszunk.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Attól, hogy sikeres passz még a társ mögé ment és ezzel nem egy gyors kontránk is megakadt.Mickey írta:Casenak 91% ban volt sikeres passza.. ( ha minden igaz )Theo es Casemiro tegnap nagyon gyengek voltak. Egy rakas rossz passz, Casemiro sima oldalra kitolt passzai is a tarsak moge mentek. Nekem egyertelmu h Kova fel labbal es hasznosabb tudna lenni nala Modric es Kroos mellett.
Nálam Kova továbbra is majd Modric szerepét veheti át.
Ceba meg Isco/Kroos..
A legjobb az volt amikor az ellenfél 25ösén nem tudta levenni a labdát, botladozott benne aztán meg beleívelt egyet oldalra de vagy 30 méterrel elmérte, aztán Nacho egy gyors sprinttel érte csak el a labdát, mert amúgy Zidanenak ívelte hátra.
De engem a legjobban az akaszt ki, hogy megállás nélkül felfut inkább a csatárok közé, hogy a középpályás támadásépítésben még csak véletlenül se kelljen részt venni. Az utolsó 20 percre visszaraktuk a védelem vonalába és bejött a helyére Llorente, egyből gyorsabban folytak a támadások és jöttek is az akciók. Aztán Llorente sem egy gyors focista, csak a gondolkodása gyorsabb a labdával egy kicsit.
Továbbra is azt kéne vele megértetni, hogy maradjon hátul a seggén, tegnap is Kova többet járt vissza oda elkérni a labdát, de még Isco is. Amúgy meg Kroos csinálja ezt amikor a gálakezdő van feltoltva.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Nálad meg a fórumozóktól jóval nagyobb szakemberek, edzők elmondták már, hogy a posztján a világ egyik legjobbja.
Persze az más kérdés, hogy labdatartós játékban kevésbé jó, de a két dolog független egymástól, mivel mi többnyire nem azt játszunk.
Én továbbra sem értem, hogy Casemirot hogy lehet védeni és szeretni. Volt pár meccs, ahol tényleg hasznosan játszott, de a meccsek 90%-ban nem hoz annyit a játéka, mint amennyit veszítünk vele. Főleg, ha sokat birtokoljuk a labdát.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Casenak 91% ban volt sikeres passza.. ( ha minden igaz )Theo es Casemiro tegnap nagyon gyengek voltak. Egy rakas rossz passz, Casemiro sima oldalra kitolt passzai is a tarsak moge mentek. Nekem egyertelmu h Kova fel labbal es hasznosabb tudna lenni nala Modric es Kroos mellett.
Nálam Kova továbbra is majd Modric szerepét veheti át.
Ceba meg Isco/Kroos..
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- M1Ö
Az meg még jobb, hogy még Casemiro is eltiltott. Nagyon rosszul jött ki a 3 eltiltás meg a 2 sérülés. Remélhetőleg kibekkeljük és idén már nem lesz ilyen pechünk.Süti írta:Akkor Case-Nacho lesz középen. Jobbnál jobb opciók.
- Süti
Akkor Case-Nacho lesz középen. Jobbnál jobb opciók.Mickey írta: Ez világos, de nem erre értettem.
Vallejora meg ne vegyél mérget, ahogy írják...
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Tetszene ez a felfogás, ha jó formábal lévö támadóink lennének. Csupa olyan meccset játszanánk mint tegnap.sebydani írta:Hagyjuk is a picsába a védelmet, rúgjunk eggyel többet alapon kell felküldeni őket. Minden támadót fel a pályára.
Most hogy nincs a fél csapat, mehetene:
Nacho ----- Theo
-----------Kova----------
-- Modric ---- Kroos
Asensio---Isco-------CR
Mayoral--- Benzema
Ha meg mindenki fitt:
Védekezés:
Carvajal---Ramos---Marci
-------Kova---Casemiro-------
Asensio---Modric ------ Kroos---
--------Isco-------CR
Támadás:
-------------------Case-----
----------Kova---- Modric ----Kroos
Carvajal -------- Isco ---------- Marcelo
---------Asensio------------- CR
------------ Ramos
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azért elég durva, kb semmi hype-ot nem kap, de Nacho lassan top3 khv lesz. És mindig lehet rá számítani, és bárhová rakod, lehozza.
Theo alapképességeivel gondok vannak, a játékkészsége nulla, ez kissé bajos.
Theo alapképességeivel gondok vannak, a játékkészsége nulla, ez kissé bajos.
Nem illik.