Most csak a védőkről van szó, hogy jön ide Karim?VanillaSky írta:Aki, ha szarban a haza előrelép és a hátára veszi a csapatot. Az meg csak egy ember lehet a felsoroltak közül.
(ne bánts)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 8., péntek 13:17
Most csak a védőkről van szó, hogy jön ide Karim?VanillaSky írta:Aki, ha szarban a haza előrelép és a hátára veszi a csapatot. Az meg csak egy ember lehet a felsoroltak közül.
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. december 8., péntek 13:16
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2017. december 8., péntek 13:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 8., péntek 13:14
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. december 8., péntek 13:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 8., péntek 13:08
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. december 3., vasárnap 23:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 3., vasárnap 19:52
Azóta ZZ elmondta hogy távozó nem lesz, de érkező lehet. Utóbbit kicsit burkoltan fogalmazta meg.Berti írta:Volt egy cikk, miszerint hivatalosan közölve lett, hogy a télen nem igazolunk senkit. Az a helyzet, hogy csak fél szemmel láttam (nem, nem vagyok kalóz) és nem olvastam el. Ebben ki is nyilatkozott és mennyire kell ezt komolyan venni?
Emlékszem a múltban is volt ilyen és tartották is a szavukat, bár a közlemény decemberben jött. Ez meg már pár hetes, ha jól emlékszem.
Nagy fasság lenne november elején ilyet nyilatkozni, pláne úgy hogy a vak is látja, hogy kell valaki (legalább kölcsönbe)
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. december 3., vasárnap 19:48
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. december 3., vasárnap 14:20
Ezekbol megy az ivelgetes. Gondolod edzoi utasitas? En nehezen tudom elkepzelni azt, h Zizou utasitasa. Pont aze az embere aki maga volt a megtestesult elegancia?Süti írta: megy a körbepassz Modric-Kroos között, széleken meg aki van + a szélső védők). Ilyenkor Kroos, és Modric van "középen", Isco jellemzően kimegy szélre. Mivel ráadásul nonstop a beíveléseket nyomjuk (hogy miért, azt nem tudom)
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. december 3., vasárnap 13:28
Elsősorban azért, mert mikor támadunk, és az ellenfél védekezik, a középpálya feláll 16-os köré (sokszor látni, hogy megy a körbepassz Modric-Kroos között, széleken meg aki van + a szélső védők). Ilyenkor Kroos, és Modric van "középen", Isco jellemzően kimegy szélre. Mivel ráadásul nonstop a beíveléseket nyomjuk (hogy miért, azt nem tudom), szintén ez a második hullám érkezik lövésekre is. Isco rendre a támadás első hullámában kap szerepet, ő vált ritmust stb. (Ami inkább a gyémánt csúcsának velejárója.) A második hullámhoz már a kp többi része csatlakozik.doncsontos írta:
hát nem tudom, akkor miért nem Modric v Isco érkeznek ezekre? azt belátom, hogy nem echte gyémánt alakzat van mindig a pályán, de ha menni kell, akkor Kroos az aki segíti a támadást középről, és nem Modric v Isco. Meccs közben egyébként volt egy két alkalom mikor megjelölték a játékosokat, hogy ki hol helyezkedik, ott akkor pont egy nagyon szép gyémánt volt a kpnk
Ez jött le nekem is, bár szerintem ez is a szélső játékra építésnek a velejárója. Mivel 442ben nincs szélsőnk (az első két ember esetleges kimozgását leszámítva) ezért a kp játszik ki oda is, ami meg teljesen borítja a gyémántot.poronty írta:
Szerintem nem is gyémántban játszunk. A 3 középpályás nálunk egymás mellett van nem úgy, mint a Milanba, ahol Pirlo végig Gattuso és Seedorf mögött volt. Rádaásul nálunk Isco a legtöbbet a két szélén van nem a támadók meg a középpályások között. Egész egyszerűen túl sok szabadságot kap.
HozzászólásSzerző: poronty » 2017. december 3., vasárnap 13:18
Szerintem nem is gyémántban játszunk. A 3 középpályás nálunk egymás mellett van nem úgy, mint a Milanba, ahol Pirlo végig Gattuso és Seedorf mögött volt. Rádaásul nálunk Isco a legtöbbet a két szélén van nem a támadók meg a középpályások között. Egész egyszerűen túl sok szabadságot kap.hát nem tudom, akkor miért nem Modric v Isco érkeznek ezekre? azt belátom, hogy nem echte gyémánt alakzat van mindig a pályán, de ha menni kell, akkor Kroos az aki segíti a támadást középről, és nem Modric v Isco. Meccs közben egyébként volt egy két alkalom mikor megjelölték a játékosokat, hogy ki hol helyezkedik, ott akkor pont egy nagyon szép gyémánt volt a kpnk
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2017. december 3., vasárnap 13:14
poronty írta:https://www.youtube.com/watch?v=1gcVZ46pSrE&t=2186sakkor más meccset néztünk.. kétszer is így került helyzetbe a német, hogy ő volt a második hullámban érkező középen, ergó neki kellett a gyémánt csúcsának lennie, ha mind kétszer Ő ért fel a lövéshez, de ez már korábbi meccseken is megfigyelhető volt. Isco meg hiába szervezné középen a játékot akkor nem lenne ki bejátsza a bal oldalt ebben a felállásban. CR egyszer-kétszer megpróbálta meg csinálni a szélen, de hát tudjuk mennyire hatékony már a 1vs1ben sajnos. Marcelot meg hagyjuk is inkább.
Itt a vidi. 24:20-nál van az első Kroos helyzet, ahol tök jól látszik, hogy mindhárom belső középpályás egyvonalban van, Isco meg szokás szerint kinnt a szélen. Jobbról jön a játék Kroos meg fellép okosan az üres területbe, de nem lehet arról beszélni, hogy ő lenne a gyémánt csúcsa.
A másik meg 33:30-nál. Ott meg kb bal bal bekkből ér fel és előrébb van nála majdnem mindenki a középpályáról, de itt se lehet beszlélni semmifélre gyémántról, mert full elcsúszott a csapat.
HozzászólásSzerző: poronty » 2017. december 3., vasárnap 13:04
https://www.youtube.com/watch?v=1gcVZ46pSrE&t=2186sakkor más meccset néztünk.. kétszer is így került helyzetbe a német, hogy ő volt a második hullámban érkező középen, ergó neki kellett a gyémánt csúcsának lennie, ha mind kétszer Ő ért fel a lövéshez, de ez már korábbi meccseken is megfigyelhető volt. Isco meg hiába szervezné középen a játékot akkor nem lenne ki bejátsza a bal oldalt ebben a felállásban. CR egyszer-kétszer megpróbálta meg csinálni a szélen, de hát tudjuk mennyire hatékony már a 1vs1ben sajnos. Marcelot meg hagyjuk is inkább.
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. december 3., vasárnap 12:58
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. december 3., vasárnap 12:56
Ennek ellenére elég sok akció ment ott, játékban volt nem keveset.. Marcelot meg hagyjuk is inkább.
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2017. december 3., vasárnap 12:48
Süti írta:Diamondban Isconak kéne a csúcsnak lennie (elég megnézni a válogatott meccseket). Kroos abszolút nem oda való (és őszintén én nem is nagyon láttam ott), inkább gyakorlatilag egy sorban...
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. december 3., vasárnap 12:46
Kroos a válogatottban is rengetegszer ott játszik, pl a VB-n is ott volt a legjobb, meg az EB-t is szinte ott játszotta végig. Kegyetlen jól tud pressingelni a felső vonalban, csak ehhez kellenek társak is.Süti írta:Diamondban Isconak kéne a csúcsnak lennie (elég megnézni a válogatott meccseket). Kroos abszolút nem oda való (és őszintén én nem is nagyon láttam ott), inkább gyakorlatilag egy sorban...
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. december 3., vasárnap 12:37
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2017. december 3., vasárnap 12:33
számomra elég sokszor kirajzolodott az a gyémámt kp. leghátul Case, jobb Modric balon Isco, Kroos pediga a gyémánt csúcsa, ezért is kerül idén sokkal többet a kapu elé, csak sajnos neki sincsen szerencséje. Ceba pedig Kroos posztja, ZZ egyértelműen oda szánja az eddigi cseréi alapján. ugyan ez igazi Modric-Kovacic-re, Case posztjára meg mindig Llorentét hozta eddig.Süti írta:Ha 442 (pláne ha diamond, amiből ma semmit nem láttunk), akkor a két horvát egymás posztja, Ceba Iscot tudná tehermentesíteni.
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem