ezt miért mondod?Kitfisto. írta:a jobbzsélen meg ellesz veszve.
tényleg nem értem és érdekel.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. szeptember 3., kedd 20:15
ezt miért mondod?Kitfisto. írta:a jobbzsélen meg ellesz veszve.
HozzászólásSzerző: Kitfisto. » 2013. szeptember 3., kedd 20:14
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. szeptember 3., kedd 19:38
Nekem tetszenek a hozzászólásai, remélem így lesz, ahogy dzsihad gondolja, akkor egy szebb jövő elé nézünk.oké, ez a véleményed, de hogy mindennek a barca számára negatív kimenetelű és borús jövőképet kirajzoló oldalát fogod meg...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 3., kedd 19:35
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 3., kedd 18:32
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. szeptember 3., kedd 16:57
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. szeptember 3., kedd 16:45
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. szeptember 3., kedd 16:33
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. szeptember 3., kedd 16:30
a real védelméről az a véleményem, hogy nagyon komoly nevekből áll, és jó is lesz, főleg varane-al, viszont én is vékonynak érzem a 3 khv-t, főleg a francia meniszkusza után.
egyébként óriási hiba lett volna eladni coentraot, akkor azért nagyon necces lett volna szerintem egy ilyen hosszú szezon.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 3., kedd 15:48
így van, kerettagok lesznek.MorataMartin írta:Na az utolsó percben erősödött a Barca is, mert Cuencát és Affelayt is benevezték.
ez abszolút nem meglepő, volt valami statisztika arról (hogy mennyire reális, annak nem néztem utoljára akkoriban) ahol írják, hogy pepénél jobban gyűjti a lapokat.Neymar eddig számomra csalódás,3 sárgát beszedni 3 meccsen,az több mint véletlen....
amikor 25-ről megtolja, és ellövi, akkor teljesen mindegy milyen ligában vagy mennyire van összeszokva a csapattársakkal.Bale biztos erősítés lesz, de inkább Mou Madridjába illett volna bele. Nem lesz egyszerű beépíteni, szinte az egész alapozást kihagyta, úgy érkezik. Egy új csapatba, új ligába, teljesen új taktikába, új csapattársakhoz, jóval a bajnokság kezdete után.
ezt nem mondanám, inkább elviselhetőbb, így, hogy azért láthatjuk (még ha nem is a régi fényében tündökölve) a letámadást.Szerintem is jó a Barca védelme.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. szeptember 3., kedd 15:39
Én most nem a mi védelmünkről beszélek, abban is sajnos mindig benne van a hiba. Meg a ti védelmetek sem a ligában érdekes, hanem a BL-ben, ahol a Bayern 4-est gurított lazán. Ezek után minden épeszű csapat megerősítette volna a védelmét, szerintetek jó az úgy. Értem én, hogy azokon a meccseken pont nem jöttek össze a dolgok, de ha elől rúgtok 3-4 gólt azzal se értek el semmitse. Na most idén egy Bayern, Chelsea, Real, Dortmund, stb. ellen ott nagy bajok lesznek szerintem, bár ez engem nem fog zavarniThiago11 írta:Ebben egyetértek. A Liga nem az egymás elleni meccseken fog eldőlni, ezt láthattuk tavaly is. Végig nagyon kell figyelni, mert a kis csapatok is betehetnek egy-egy meccsen, de az is lehet, hogy csak gólarányt javíásra lesznek jók. Lásd a Levante. Ellenünk kaptak egy hetest, azóta viszont elég jól muzsikálnak.Anthony írta:Igazából a Laliga teljesen attól függ mennyire koncentrálnak a játékosok, főleg az idegenbeli meccseken. Itt könnyen nyerhet a Barca vagy a Real is.
Viszont ez a Barca védelem a BL-ben semmire sem lesz elég szerintem, hiába erősek elől. Azért mondjuk csatár nélküli játékkal sem lesz egyszerű.
Én 50-50 százalékra tippelem a ligát. Nem hiszem hogy sok pontvesztés lenne, de minden meccsre oda kell figyelni, a kupa pedig nagyban függ a sorsolástól, az egy kicsit bonyolultabb.
A Barca védelemről alkotott véleményeddel nem igazán értek egyet. Mascherano újra a régi formáját hozza és Piqué is kezdi összeszedni magát. 15 nap alatt, 5 meccs, 3 kapott gól. Ezekből pedig két mérkőzés az Atma ellen, egy pedig a Valenciaval. Az utóbbi ellen is egy pontrúgás, a másik pedig 100-ból egyszer jönne össze Postiganak. Persze lehet javítani, főleg Alba teljesítménye nem a legjobb, jelenleg Adriano megbízhatóbb, ha nem lenne sérült szerintem ő játszana.
A védelemről amúgy is óvatosan kell beszélni, mert nektek hiába minőségi, de láttuk hogy milyen könnyen jöhet sérüléshullám, akkor pedig mehet Nacho vagy Arbeloa középre, illetve 3 fronton 3 középső védő sem életbiztosítás. Nincs túl nagy rotálási lehetőség, még ha valamilyen csoda folytán végig egészséges lesz mindenki.
Bale biztos erősítés lesz, de inkább Mou Madridjába illett volna bele. Nem lesz egyszerű beépíteni, szinte az egész alapozást kihagyta, úgy érkezik. Egy új csapatba, új ligába, teljesen új taktikába, új csapattársakhoz, jóval a bajnokság kezdete után. Madridban pedig nem túl türelmesek a szurkolók, ráadásul hatalmas lesz rajta a nyomás, már csak az igazolási összeggel járó elvárások miatt is.
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. szeptember 3., kedd 14:30
Ezt "Mou Madridja" dolgot nem értem,egyenlőre nem tudjuk milyen Carló Madridja, én eddig azt látom, hogy a kiscsapatok ellen akik betömörülnek tili tolizunk, ezen buktunk tavaly ,hogy a tömörülő védelmeket nemtudtuk feltörni, de kontrázni nem felejtettünk el...egy barca ellen akik kitámadnak kontrázni fogunk kőkeményen mert megtehetjük és megis tudjuk tenni...szerintem Ancelotti azért erőlteti most a tili-tolit,hogy 2 fegyverünk legyen, mint a tavalyi bayern, amikor betömörült az ellen ment a "tilitoli" amikor meg jött egy barca szerű csapat szétkontrázták őket. A mi keretünk fizikumban jelenleg hasonló a bayernéhez, a két szélsőnk jobb (SZERINTEM) mint a Robbery páros...Mou madridja csak kontrázott, Carlo Madridja szerintem amolyan Hibrid lesz a 2012-13as Bayernre hajazva.Eggyértelmű ,hogy egy granada ellen nem tudunk kontrázni mert 11 emberrel védekeznek, pontosan ezért gyakoroljuk a "tiki-takát"...támadóbb szellemű csapatok ellen jöhet a José féle Madrid...Thiago11 írta:Ebben egyetértek. A Liga nem az egymás elleni meccseken fog eldőlni, ezt láthattuk tavaly is. Végig nagyon kell figyelni, mert a kis csapatok is betehetnek egy-egy meccsen, de az is lehet, hogy csak gólarányt javíásra lesznek jók. Lásd a Levante. Ellenünk kaptak egy hetest, azóta viszont elég jól muzsikálnak.Anthony írta:Igazából a Laliga teljesen attól függ mennyire koncentrálnak a játékosok, főleg az idegenbeli meccseken. Itt könnyen nyerhet a Barca vagy a Real is.
Viszont ez a Barca védelem a BL-ben semmire sem lesz elég szerintem, hiába erősek elől. Azért mondjuk csatár nélküli játékkal sem lesz egyszerű.
Én 50-50 százalékra tippelem a ligát. Nem hiszem hogy sok pontvesztés lenne, de minden meccsre oda kell figyelni, a kupa pedig nagyban függ a sorsolástól, az egy kicsit bonyolultabb.
A Barca védelemről alkotott véleményeddel nem igazán értek egyet. Mascherano újra a régi formáját hozza és Piqué is kezdi összeszedni magát. 15 nap alatt, 5 meccs, 3 kapott gól. Ezekből pedig két mérkőzés az Atma ellen, egy pedig a Valenciaval. Az utóbbi ellen is egy pontrúgás, a másik pedig 100-ból egyszer jönne össze Postiganak. Persze lehet javítani, főleg Alba teljesítménye nem a legjobb, jelenleg Adriano megbízhatóbb, ha nem lenne sérült szerintem ő játszana.
A védelemről amúgy is óvatosan kell beszélni, mert nektek hiába minőségi, de láttuk hogy milyen könnyen jöhet sérüléshullám, akkor pedig mehet Nacho vagy Arbeloa középre, illetve 3 fronton 3 középső védő sem életbiztosítás. Nincs túl nagy rotálási lehetőség, még ha valamilyen csoda folytán végig egészséges lesz mindenki.
Bale biztos erősítés lesz, de inkább Mou Madridjába illett volna bele. Nem lesz egyszerű beépíteni, szinte az egész alapozást kihagyta, úgy érkezik. Egy új csapatba, új ligába, teljesen új taktikába, új csapattársakhoz, jóval a bajnokság kezdete után. Madridban pedig nem túl türelmesek a szurkolók, ráadásul hatalmas lesz rajta a nyomás, már csak az igazolási összeggel járó elvárások miatt is.
HozzászólásSzerző: Jester » 2013. szeptember 3., kedd 14:28
Szerintem is jó a Barca védelme. Legalább is ha az embereket nézzük akkor szerintem mindenki elfogadható teljesítményt nyújt. Ami gondot okozhat az talán a rotáció, vagy esetleg valamelyik védő esetleges kiesése.A Barca védelemről alkotott véleményeddel nem igazán értek egyet. Mascherano újra a régi formáját hozza és Piqué is kezdi összeszedni magát. 15 nap alatt, 5 meccs, 3 kapott gól. Ezekből pedig két mérkőzés az Atma ellen, egy pedig a Valenciaval.
HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2013. szeptember 3., kedd 14:12
Ebben egyetértek. A Liga nem az egymás elleni meccseken fog eldőlni, ezt láthattuk tavaly is. Végig nagyon kell figyelni, mert a kis csapatok is betehetnek egy-egy meccsen, de az is lehet, hogy csak gólarányt javíásra lesznek jók. Lásd a Levante. Ellenünk kaptak egy hetest, azóta viszont elég jól muzsikálnak.Anthony írta:Igazából a Laliga teljesen attól függ mennyire koncentrálnak a játékosok, főleg az idegenbeli meccseken. Itt könnyen nyerhet a Barca vagy a Real is.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 3., kedd 13:49
Igen, irónia akart lenni. (Azt gondoltam, hogy Modric, Bale és Isco iránti csodálattal határos tiszteletem közismert, így mindenki számára egyértelmű lesz, hogy nem gondolom komolyan, de tévedtem. )dannen írta:ez most valami irónia akart lenni? vagy csak én nem értem a viccet?
Szerintem szépen lassan felépülnek, aztán télen elmennek egy holland első osztályú csapatba kölcsönbe a szezon végéig.MorataMartin írta:Na az utolsó percben erősödött a Barca is, mert Cuencát és Affelayt is benevezték.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. szeptember 3., kedd 13:43
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 3., kedd 13:27
Kicsit erősre sikerült az a hazaipálinka kedves GTEgyébként egyáltalán nem, most nézd, ott van nálatok Isco meg Bale. És? Középkategóriás játékosok, ha Bale nem is, de Isco mindenképpen, és akkor már Modricról ne is beszéljünk... CR az egyetlen jó játékosotok, amíg ilyen gyenge keret van Madridban, addig nem kell félnünk semmitől, így idén is lazán meg fogjuk nyerni a ligát és a kupát. B-)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 3., kedd 13:13
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. szeptember 3., kedd 13:11
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. szeptember 2., hétfő 13:39
akkor semmi gond sincs.ferni írta:meg még simábban 5 vagy 6-2realistahuni írta:de itt is simán lehetett volna döntetlen
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem