nem mintha vele stabilan védekeznénk vagy nem kapnánk gólt, de legalább lassabb vele a csapat.illgner írta:Casemiro az egyetlen vérbeli védekező középpályás a csapatban. Ha őt elküldik, akkor megnézhetjük magunkat.
Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Nincs ezzel probléma.
Kova mehet Modric helyére.
Isco stabilan benn van és akár Asensio is bekerülhet mellé előre. Egy csatár meg így is úgy is marad.
Llorente pad, Ceba szintén pad míg nem változtatunk taktikát vagy edzőt és esetleg Case nem esik ki. De akár idővel Kroos helyére is mehet, mondjuk ő még csak 28 lesz, de Ceba elég fiatal még.
illgner
jah, de ezzel a nézettel itt nem elszel népszerű
Persze az is kérdés, meddig kell a szerepköre
Kova mehet Modric helyére.
Isco stabilan benn van és akár Asensio is bekerülhet mellé előre. Egy csatár meg így is úgy is marad.
Llorente pad, Ceba szintén pad míg nem változtatunk taktikát vagy edzőt és esetleg Case nem esik ki. De akár idővel Kroos helyére is mehet, mondjuk ő még csak 28 lesz, de Ceba elég fiatal még.
illgner
jah, de ezzel a nézettel itt nem elszel népszerű
Persze az is kérdés, meddig kell a szerepköre
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
Casemiro az egyetlen vérbeli védekező középpályás a csapatban. Ha őt elküldik, akkor megnézhetjük magunkat.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Amig Zidane az edzo, Casemironak lesz helye. Ragaszkodik hozza.Realista24 írta:Llorente nem tényező. Bale kuka, elmegy. Karim és Ronaldo is két év alatt nagyjából, ha más nem padra. Ez már négy hely a csapatban, még ha igazolunk is egy világsztárt, akkor is marad három. Casemiro meg nem itt fog megöregedni szerintem, eladjuk két éven belül. Okafogyottá fog válni a szerepköre a jelenlegi állapotok szerint.Solari írta:Viszont középpályán a magból csak 1 ember fog kikopni és az Modric.
Kroos 27, Casemiro 25, Bale 28.
Akik pedig várnk
Isco, Kovacic, Llorente, Ceballos, Asensio.
valaki emiatt ki fog hullani. Persze egyáltalán nem tudni mit hoz a jövő, addig is csak a legjobbakat a csapatnak.
Dehogy, hát ő a legtöbbet használt középpályásunk. Oka soha nem fogy, pedig küzd érte rendesen.Realista24 írta:Llorente nem tényező. Bale kuka, elmegy. Karim és Ronaldo is két év alatt nagyjából, ha más nem padra. Ez már négy hely a csapatban, még ha igazolunk is egy világsztárt, akkor is marad három. Casemiro meg nem itt fog megöregedni szerintem, eladjuk két éven belül. Okafogyottá fog válni a szerepköre a jelenlegi állapotok szerint.Solari írta:Viszont középpályán a magból csak 1 ember fog kikopni és az Modric.
Akik pedig várnk
valaki emiatt ki fog hullani. Persze egyáltalán nem tudni mit hoz a jövő, addig is csak a legjobbakat a csapatnak.
Ma nagyon tetszett CR, Benzema, Kroos és Modric is. Van 4 középphátvédünk és igazából csak annyi a félni valónk, hogy ne legyen közülük egyszerre 3 hiányzó, mert nagyon meghatározóan és stabilan teljesítenek, ami örömteli a számomra.
Asensiotól meg több olyat várnék el, mint amikor CR gólja előtt ritmus váltott majd kiugratta a portugált.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Isco sem veletlenul hosszabbitott, es ezt a tobbiek is lattak. Beszelgetnek egymassal gondolom, tudjak hogy jo helyen vannak es szerintem hamarabb jon el az. Idejuk mint gondolnankV. Mester 77 írta:Realista24 írta:Ceballosnak, Kovának, Iscónak kés Asensiónak nincs másra szüksége, csak türelemre. A mag idősödik, kikopik, két éven belül nekik kell átvenni a hatalmat és az irányítást. Addig viszont tanulniuk, figyelniük kell és kihasználni minden egyes percet, amit kapnak.
Ennyi. És ha ezt Ők is felérik ésszel, akkor szerintem itthon szurkolóként is meg lehetne próbálni
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Llorente nem tényező. Bale kuka, elmegy. Karim és Ronaldo is két év alatt nagyjából, ha más nem padra. Ez már négy hely a csapatban, még ha igazolunk is egy világsztárt, akkor is marad három. Casemiro meg nem itt fog megöregedni szerintem, eladjuk két éven belül. Okafogyottá fog válni a szerepköre a jelenlegi állapotok szerint.Solari írta:Viszont középpályán a magból csak 1 ember fog kikopni és az Modric.
Akik pedig várnk
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
Viszont középpályán a magból csak 1 ember fog kikopni és az Modric.
Akik pedig várnk
Akik pedig várnk
- Mester77
Realista24 írta:Ceballosnak, Kovának, Iscónak kés Asensiónak nincs másra szüksége, csak türelemre. A mag idősödik, kikopik, két éven belül nekik kell átvenni a hatalmat és az irányítást. Addig viszont tanulniuk, figyelniük kell és kihasználni minden egyes percet, amit kapnak.
Ennyi. És ha ezt Ők is felérik ésszel, akkor szerintem itthon szurkolóként is meg lehetne próbálni
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ceballosnak, Kovának, Iscónak kés Asensiónak nincs másra szüksége, csak türelemre. A mag idősödik, kikopik, két éven belül nekik kell átvenni a hatalmat és az irányítást. Addig viszont tanulniuk, figyelniük kell és kihasználni minden egyes percet, amit kapnak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
igen ezt is hozzáakartam írni
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mondjuk Zidane ott van az edzésen, te meg nem.De ez még nem volt fix ezért is volt teljesen jogos a kiakadás ahogy ezt pheco is írta.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
épp ezt írtam le, meg más.Realista24 írta:
Jogos volt? Miért volt jogos? Mert nektek nem tetszett? Vagy nem a kedvencek játszottak? Vagy miért?
Ceba a padon volt, majd a klub vb-n valószínű sokat fog játszani, legalábbis remélem. Kova meccshiányos. A Sevillát biztos lábakon álló játékosokkal kellett fogadni, ez pedig nem megy két-három "új" játékossal a kezdőben. Tökéletesen megértettem ZZ döntését, ami őt igazolta.
A meccsek összképe nem volt bizalomgerjesztő. Nem tudtunk nyomást gyakorolni az ellenfelekre, összevissza ment a passzolgatás semmi koncepció nélkül.
Aztán kiszórták Casemirot és ahelyett hogy berakta volna mondjuk Ceballost akinek a játéka dinamikus emellett veszélyes megint padozott és kezdette az eddig borzalmas formában lévő Lucast.
Kijött a lépés és szép játékkal behúzta Zidanék a meccset a jó forma pedig visszatért amit a Dortmundi meccsen sejten lehetett. De ez még nem volt fix ezért is volt teljesen jogos a kiakadás ahogy ezt pheco is írta.
Ha az lett volna a gondom hogy nem a kedvencek játszanak akkor nem csak Ceballost említem meg hanem Kovacicot és Iscot is de nem tettem.
A klubvilágbajnokságon pedig valószinűleg azért fog Ceballos játszani mert ennyire komolyan vehető meccs lesz, mint a spanyol kupában 3. osztályú csapatok ellen.
Néha igazán berakhatná komolyabb meccseken is mert elég idegtépő olyan játékost látni a padon és látni havi 20percet aki a képességei alapján egy kincs.
- Mester77
Szerintem meg nem volt jogos. Hányszor és hányan sírtak, a döntései miatt, követelték a fejet a “ hülyeségei “ miatt, aztán ahogyan én látom eddig bőven Őt igazolja az idő. És ha ne ajd’ég idén mégsem jön ki a lépés nalam meg akkor is élvezi a bizalmat!
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jogos volt? Miért volt jogos? Mert nektek nem tetszett? Vagy nem a kedvencek játszottak? Vagy miért?Solari írta:szerintem teljesen jogos volt az ha valaki szót emelt a kezdővel szemben, mikor az eddig mutatott játék pocsék volt.Realista24 írta:Hol vannak akik sírtak a kezdő láttán?
Casemiro nélkülözése mellett se játszhatott Ceballos aki az eddigi teljesitménye alapján bőven megérdemelte volna a játéklehetőséget, nem pedig csak egy kegyelem 20percet.
Ceba a padon volt, majd a klub vb-n valószínű sokat fog játszani, legalábbis remélem. Kova meccshiányos. A Sevillát biztos lábakon álló játékosokkal kellett fogadni, ez pedig nem megy két-három "új" játékossal a kezdőben. Tökéletesen megértettem ZZ döntését, ami őt igazolta.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
szerintem teljesen jogos volt az ha valaki szót emelt a kezdővel szemben, mikor az eddig mutatott játék pocsék volt.Realista24 írta:Hol vannak akik sírtak a kezdő láttán?
Casemiro nélkülözése mellett se játszhatott Ceballos aki az eddigi teljesitménye alapján bőven megérdemelte volna a játéklehetőséget, nem pedig csak egy kegyelem 20percet.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem jogos a siras, amikor Case hianyaban is a padon van Isco, Kova es Ceba. Plusz Lucas kezdo, akinek a mai meccs elott nem tudom mikor volt utoljara ertekelheto meccse. Utolag nyilvan senki nem rinyalRealista24 írta:Hol vannak akik sírtak a kezdő láttán?
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Én megmondtam!
ZZ mutatta a fukkot
Kellett már ez, de nagyon .
ZZ mutatta a fukkot
Kellett már ez, de nagyon .
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hol vannak akik sírtak a kezdő láttán?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema