Roviden: majdnem elbenzemaztukrashidm írta:milyen volt a meccs? nem láttam.
Értékeld a legutóbbi meccset
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
milyen volt a meccs? nem láttam.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Az első félidőben cseszettül jól szórakoztam az Arab Neueren és a remek helyzeteken
Aztán erre csak rápakolt a videjobíró és a második góljuk
Utána jöttek ezek a keci ívelések, meg a szokásos helyzetkihasználások
Végtére is Bale hozta a kötelezőt, gondolom erre az évre ő már többet nem is játszik
Azé néztem egy nagyon mikor átment supersongokuba és nyomott egy harcművészetet. rendesen ráizgultam.
Na szóval soha rosszabb meccset!
Ide nekünk a Bárcát és azt a messi szobrot
Aztán erre csak rápakolt a videjobíró és a második góljuk
Utána jöttek ezek a keci ívelések, meg a szokásos helyzetkihasználások
Végtére is Bale hozta a kötelezőt, gondolom erre az évre ő már többet nem is játszik
Azé néztem egy nagyon mikor átment supersongokuba és nyomott egy harcművészetet. rendesen ráizgultam.
Na szóval soha rosszabb meccset!
Ide nekünk a Bárcát és azt a messi szobrot
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Mintha kezdenénk összeszedni magunkat.
A játék nem volt rossz eddig ebben a szezonban, sokkal inkább a hatékonyság.
Az elmúlt 2 meccsen 8 gólt lőttek a srácok, ráadásul jó csapatoknak. Szal reméljük vmi elindult.
Csak ne legyen túl későn...
A játék nem volt rossz eddig ebben a szezonban, sokkal inkább a hatékonyság.
Az elmúlt 2 meccsen 8 gólt lőttek a srácok, ráadásul jó csapatoknak. Szal reméljük vmi elindult.
Csak ne legyen túl későn...
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ez komoly zsuga volt tegnap 45 perc alatt 5 gólt lőttünk egy viszonylag komolyabb csapatnak.
Klub vb-n jó lenne kicsit bejáratni Kovát én szeretném ha a klasszikuson kezdene Casemiro helyett. Messit egész jól le tudja követni, a brazilnál meg megint csak az lenne hogy a tizedik percben besárgul aztán szívjuk a fogunkat a meccs végéig.
Klub vb-n jó lenne kicsit bejáratni Kovát én szeretném ha a klasszikuson kezdene Casemiro helyett. Messit egész jól le tudja követni, a brazilnál meg megint csak az lenne hogy a tizedik percben besárgul aztán szívjuk a fogunkat a meccs végéig.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ez megint korszakos volt Végre volt bennünk erő,remélhetőleg ez a meccs, az aranylabda meg az esetleges futballtörténelem a klub vb megvédésével beindítja végre a dolgokat.
Az elmaradt meccsnek meg ha nem valami lehetelen időpontra teszik még pozitív vonzata is lehet,mint tavaly.
Az elmaradt meccsnek meg ha nem valami lehetelen időpontra teszik még pozitív vonzata is lehet,mint tavaly.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Nekem az egész meccs tetszett.
Milyen csapat.
Milyen csapat.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
nekem a második félidő vége felé tetszett a legjobban
Asensio Lucas Ceballos LLorente Isco
milyen középpályás sor
Asensio Lucas Ceballos LLorente Isco
milyen középpályás sor
Mondjuk tavaly is mindenki azt várta, hogy majd a Klub VB-n ez meg az játszik, aztán mindkét meccsre a gálakezdővel kocogtunk ki...
Asensio pl egy percet nem játszott, Isco meg Kovacic meg végigülték az első meccset a másodikon Isco játszott egy 40 percet hála a hosszabbításos döntőnek, Kova meg csak egy negyedórát.
Nem is értem miért reménykedtek itt abban, hogy majd Ceba játszani fog. Örüljünk ha annyit fog játszani mint ma, de lepjen meg Zidane, én lennék a legboldogabb.
Asensio pl egy percet nem játszott, Isco meg Kovacic meg végigülték az első meccset a másodikon Isco játszott egy 40 percet hála a hosszabbításos döntőnek, Kova meg csak egy negyedórát.
Nem is értem miért reménykedtek itt abban, hogy majd Ceba játszani fog. Örüljünk ha annyit fog játszani mint ma, de lepjen meg Zidane, én lennék a legboldogabb.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A keretben elfér, pontosan.illgner írta:Ez már ízlésbeli kérdés, mindenesetre én szurkolóként akkor érzem magam komfortosan, ha van a csapatban egy olyan játékos, aki elvégzi a piszkos munkát is. Szerintem bőven elfér a keretben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
poronty írta:A barcát hozni nem jó példa szerintem. A csúcs barca meccsein 80%-ba náluk volt a labda, az egész csapat rendesen presszingelt a támadóhármasuk meg egyedül képes volt meccseket nyerni. Jelenleg a mi csapatunk ebből semmire nem képes, akkor se, ha kiveszed Casemirot.A Barca is megvolt évekig romboló nélkül, és a mostani foci sem arra hajaz, hogy kellene, pláne egy ilyen darabos és lassú játékos. Még ha Makalele lenne...
Vele meg pláne nem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Minden nagy csapatban volt legalabb egy olyan jatekos, aki kilogott. Aki a piszkos munkat vegezte. Nekem nincs bajom a brazillal, csak annyi zavar, hogy tul sokat jatszik, akkor is, amikor nem indokolt.
Ez már ízlésbeli kérdés, mindenesetre én szurkolóként akkor érzem magam komfortosan, ha van a csapatban egy olyan játékos, aki elvégzi a piszkos munkát is. Szerintem bőven elfér a keretben.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
A barcát hozni nem jó példa szerintem. A csúcs barca meccsein 80%-ba náluk volt a labda, az egész csapat rendesen presszingelt a támadóhármasuk meg egyedül képes volt meccseket nyerni. Jelenleg a mi csapatunk ebből semmire nem képes, akkor se, ha kiveszed Casemirot.A Barca is megvolt évekig romboló nélkül, és a mostani foci sem arra hajaz, hogy kellene, pláne egy ilyen darabos és lassú játékos. Még ha Makalele lenne...
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Barca is megvolt évekig romboló nélkül, és a mostani foci sem arra hajaz, hogy kellene, pláne egy ilyen darabos és lassú játékos. Még ha Makalele lenne...illgner írta:Casemiro az egyetlen vérbeli védekező középpályás a csapatban. Ha őt elküldik, akkor megnézhetjük magunkat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
nem mintha vele stabilan védekeznénk vagy nem kapnánk gólt, de legalább lassabb vele a csapat.illgner írta:Casemiro az egyetlen vérbeli védekező középpályás a csapatban. Ha őt elküldik, akkor megnézhetjük magunkat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Nincs ezzel probléma.
Kova mehet Modric helyére.
Isco stabilan benn van és akár Asensio is bekerülhet mellé előre. Egy csatár meg így is úgy is marad.
Llorente pad, Ceba szintén pad míg nem változtatunk taktikát vagy edzőt és esetleg Case nem esik ki. De akár idővel Kroos helyére is mehet, mondjuk ő még csak 28 lesz, de Ceba elég fiatal még.
illgner
jah, de ezzel a nézettel itt nem elszel népszerű
Persze az is kérdés, meddig kell a szerepköre
Kova mehet Modric helyére.
Isco stabilan benn van és akár Asensio is bekerülhet mellé előre. Egy csatár meg így is úgy is marad.
Llorente pad, Ceba szintén pad míg nem változtatunk taktikát vagy edzőt és esetleg Case nem esik ki. De akár idővel Kroos helyére is mehet, mondjuk ő még csak 28 lesz, de Ceba elég fiatal még.
illgner
jah, de ezzel a nézettel itt nem elszel népszerű
Persze az is kérdés, meddig kell a szerepköre
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
Casemiro az egyetlen vérbeli védekező középpályás a csapatban. Ha őt elküldik, akkor megnézhetjük magunkat.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Amig Zidane az edzo, Casemironak lesz helye. Ragaszkodik hozza.Realista24 írta:Llorente nem tényező. Bale kuka, elmegy. Karim és Ronaldo is két év alatt nagyjából, ha más nem padra. Ez már négy hely a csapatban, még ha igazolunk is egy világsztárt, akkor is marad három. Casemiro meg nem itt fog megöregedni szerintem, eladjuk két éven belül. Okafogyottá fog válni a szerepköre a jelenlegi állapotok szerint.Solari írta:Viszont középpályán a magból csak 1 ember fog kikopni és az Modric.
Kroos 27, Casemiro 25, Bale 28.
Akik pedig várnk
Isco, Kovacic, Llorente, Ceballos, Asensio.
valaki emiatt ki fog hullani. Persze egyáltalán nem tudni mit hoz a jövő, addig is csak a legjobbakat a csapatnak.
Dehogy, hát ő a legtöbbet használt középpályásunk. Oka soha nem fogy, pedig küzd érte rendesen.Realista24 írta:Llorente nem tényező. Bale kuka, elmegy. Karim és Ronaldo is két év alatt nagyjából, ha más nem padra. Ez már négy hely a csapatban, még ha igazolunk is egy világsztárt, akkor is marad három. Casemiro meg nem itt fog megöregedni szerintem, eladjuk két éven belül. Okafogyottá fog válni a szerepköre a jelenlegi állapotok szerint.Solari írta:Viszont középpályán a magból csak 1 ember fog kikopni és az Modric.
Kroos 27, Casemiro 25, Bale 28.
Akik pedig várnk
Isco, Kovacic, Llorente, Ceballos, Asensio.
valaki emiatt ki fog hullani. Persze egyáltalán nem tudni mit hoz a jövő, addig is csak a legjobbakat a csapatnak.
Ma nagyon tetszett CR, Benzema, Kroos és Modric is. Van 4 középphátvédünk és igazából csak annyi a félni valónk, hogy ne legyen közülük egyszerre 3 hiányzó, mert nagyon meghatározóan és stabilan teljesítenek, ami örömteli a számomra.
Asensiotól meg több olyat várnék el, mint amikor CR gólja előtt ritmus váltott majd kiugratta a portugált.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K