Premier League
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Re: Premier League
Azért nem nulla , volt az vagy 3 a góllal együtt
De egyébként valaki szólhatna nekik, hogy nem ártana focizni.
A city meg cseszheti a sok elbacott lehetőséget, ezek is a gólvnalig akarják tikitakázni
Egyébként a gólról inkább Delph tehet, nem értem mit akart ott a mellével...lekészítette a labdát szépen az már biztos.
De egyébként valaki szólhatna nekik, hogy nem ártana focizni.
A city meg cseszheti a sok elbacott lehetőséget, ezek is a gólvnalig akarják tikitakázni
Egyébként a gólról inkább Delph tehet, nem értem mit akart ott a mellével...lekészítette a labdát szépen az már biztos.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
City is elég pontatlan, de nem kérdés melyik csapat akar focizni..
Ez a Delph mekkora egy ökör, ezt honnan szedték?
Ez a Delph mekkora egy ökör, ezt honnan szedték?
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Hogy ilyen mákos csapat nincs még egy... Nem mintha a City annyira megszakadna, de az érthető, 8 ponttal mennek előttük és így is ők nyomnak. A naaagy United meg bajban van, városi derbi, az Old Traffordon ráadásul, beáll majdnem 80-20-ra a labdabirtoklás, volt egy gyenge Martial lövés a 46. percben, de csak 1-1-el mennek pihenni, mert Otamendi mellé fejel. Na ezért írtam az Arsenal meccs után, hogy ez a csapat semmit nem érdemel.cart írta:Ilyenkor vajon mit érezhetnek az MU szurkolók amikor 0 kapuralövéssel zárják a félidőt otthon?
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Mar megszoktuk. Varjuk, hogy egy kontrabol hatha Rash,Martal vagy Lingard meg tud indulni aztan gol lesz belole. Mounal mar csak ilyen a “taktika”, folosleges rajta idegeskedni.cart írta:Ilyenkor vajon mit érezhetnek az MU szurkolók amikor 0 kapuralövéssel zárják a félidőt otthon?
Ilyenkor vajon mit érezhetnek az MU szurkolók amikor 0 kapuralövéssel zárják a félidőt otthon?
Gyenge kis csapat a MU, sok mindenről nem maradtok le.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- M1Ö
itt tudsz válogatnipetiamadridista írta:valaki tud egy jó streamet a derbihez?
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
valaki tud egy jó streamet a derbihez?
- M1Ö
Kíváncsi leszek a MUra, mert ma nyerniük kellene. Jó lenne, ha bele mennének egy adok-kapokba. Bár Mou nem az az ember, a Citynek meg tökéletes az X is, úgyhogy lehet ez egy igzgalmas 0-0 is.
nem befeszült csak nem forog a nyaka. törzsből fordul a tag
kezdődjék a derbi.
kezdődjék a derbi.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Realról már volt cikk 1-2 hete
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Vajon mikor jönnek az első "Salah a Barcába/Realba tart ." hírek? Eddig csak az volt meg róla,hogy rohadt gyors,de úgy néz ki szintet tudott lépni.
Most, hogy van Spílerem és nézem egyre jobban az jön le, mintha BBeno vezetné és valami fanboy chanel lenne. Ez a befeszült műsorvezető is... #besztlig
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- M1Ö
Statisztika alapján szépen körbe lőtte a Chelsea a West Ham kapuját, ki is kaptak. Az a 19/2 elég durva.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Pont ezt akartam írni, nem igazán nézek a Spíleren meccset de most meghallgattam miket mond és tényleg normálisan összefoglalja mi is történt, Hazard esetén szépen levezette, hogy veszik ki a játékból, heatmapet mutatott.db97 írta:Pedig a stúdióbeszélgetések Kele Jánossal szerintem nagyon is színvonalasak.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Ráadásul komolyan érdekelne, kinek a zseniális ötlete volt, hogy Rósa "SZLAMB" Dénes legyen ez az ember. Most komolyan? A pali nemhogy értelmes szakmai tartalmat nem tud mondani, konkrétan technikailag maga a beszéd is nehezére esik.sebydani írta:A Spíleren mi ez a koncepció, hogy a kommentátor mellett ülő szakkommentátor(?) 5 percig csendben van, aztán mond 2 mondatot majd visszakapcsol csendes módba?
Pedig a stúdióbeszélgetések Kele Jánossal szerintem nagyon is színvonalasak, a Britannia blog behozása nagy húzás volt a Spílertől, sztem messze jobb így mint az agyon ajnározott Monoki-Bánki-Sallói hármas volt a Digin, ahonnan ugyan Monoki egy értelmes figura, a másik kettő egy szimpla bohóc.
- nzooli93
O elvileg az igazi szakkomentator, aki azert van ott, hogy a meccs kommentatorat kiegeszitse a szakmai meglatasaival, olyan nyugati stilusban. Csak hat a spilerben egy csopp szakmaisag nincs...sebydani írta:A Spíleren mi ez a koncepció, hogy a kommentátor mellett ülő szakkommentátor(?) 5 percig csendben van, aztán mond 2 mondatot majd visszakapcsol csendes módba?
davod luiz meg mindig blacklisten van contenel. hozhatnank egy havert marcelonak telen.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
A Spíleren mi ez a koncepció, hogy a kommentátor mellett ülő szakkommentátor(?) 5 percig csendben van, aztán mond 2 mondatot majd visszakapcsol csendes módba?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
különösen pikáns a nyilatkozata a mai nyilatkozat fényében (http://index.hu/sport/futball/2017/12/0 ... nho_ikrek/)lestat írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... aign=nsofb
Pep mindig megtud lepni, ez mármár Mou féle balfalszság amit itt összehord.
"Meglepő volt a találkozó vége, sokat jelent számomra, az ellenfelünk ugyanis végig tíz emberrel tömörült a saját tizenhatosán belül, így nagyon nehéz volt támadni…”
Megértem mert én sem szeretem ha ellenünk betömörülnek,de 1. Ez a játék része
2. azért ne a játékosokat vegye már elő mert volt egy taktikájuk ami 96 percig be is vállt.
Milyen jogon itélkezik bármilyen edző az ellenfél taktikájáról?
Inkább örüljön hogy végül feltörte a milliárdos kerete az ellenfelet.
Éppen ezrét nem is kritizálja és nem is kritizálta soha egyetlen edzőtársát sem – a futball csodás játék, amit ezerféleképpen lehet játszani és élvezni, mondja Guardiola.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker