persze, ertem amit mondasz, de ez nem csak ugy jott, teljesen veletlen. probald meg kroost felbrandelni erre a stilusra.Kerlon írta:Nem azért, de míg Ronaldo tök komolyan gondolja amiket mond, addig Ibrat felbrandelték erre a stílusra és mindenki kajálja. Hogy lehet ezt komolyan venni?
Premier League
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Re: Premier League
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
Nem azért, de míg Ronaldo tök komolyan gondolja amiket mond, addig Ibrat felbrandelték erre a stílusra és mindenki kajálja. Hogy lehet ezt komolyan venni?hala real írta:hihetetlen amugy, mennyire mas ibra es ronaldo megitelese. amit az egyiknel meg dijaznak is, hogy mekkora arca van (ronaldohoz kepest a semmire), azt a masiknal kinevetik, lenezik, hogy hogy mer ilyet mondani.
semmi koze a ket jatekosnak egymashoz, csak azert jutott eszembe, mert nagyon feltuno a kulonbseg.
az ibras nyilatkozatrol van most szo amugy, hogy o idosebb, sikeresebb, mint a city...ja, tegnap lattuk, legalabb is, hogy idosebb.
Tessék, ez is mi? Csak röhögni tudok rajta
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
hihetetlen amugy, mennyire mas ibra es ronaldo megitelese. amit az egyiknel meg dijaznak is, hogy mekkora arca van (ronaldohoz kepest a semmire), azt a masiknal kinevetik, lenezik, hogy hogy mer ilyet mondani.
semmi koze a ket jatekosnak egymashoz, csak azert jutott eszembe, mert nagyon feltuno a kulonbseg.
az ibras nyilatkozatrol van most szo amugy, hogy o idosebb, sikeresebb, mint a city...ja, tegnap lattuk, legalabb is, hogy idosebb.
Csúcs ez a pali!
Csúcs ez a pali!
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
Manchester City become the first team in history to win 14 Premier League games in a row in a single season.
-
Kínozni nem kínoznám magam a meccsel, de az azért mókás, hogy a világlegjobb - legkiegyenlítettebb bajnokságát félidőre kb megnyeri a City.
Jose amit tehetet megtet. Balszerencsje h lukaku seggen rúgta társát. Amúgy a United tökéletesen ki vedekezte a nagy pep focit. Ez van. Fociban elofordul tovább kell lépni. Én ezt a unitedet nem írom főleg úgy h nem szimpizek velük. Ma ennyi elég volt gárdiolanak. Tőlük se esek hasra amúgy
- ateeemadrid
Önmaga paródiája már ez az ember.Realista24 írta:Mourinho: "When you see MCFC you expect great goals... Not 2 disgraceful goals."
klopp viszont nagy arc.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mourinho: "When you see MCFC you expect great goals... Not 2 disgraceful goals."
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ezt szerintem nem jól látod, a Bayern a történetében mindig kifejezetten kezdeményező, támadó jellegű focit játszott. Hogy mennyire szépen játszanak, az lehet vita tárgya, dehogy Mourinhot egy hét után vasvillával zavarnák el, abban is biztos vagyok. Igaz, annyira nem is ostobák, hogy felmerüljön a neve.kelemen.istvan írta:Majd ha Guardiola Messi nélkül nyer BL-t, akkor talán el fogom ismerni. Mourinho mehetne a Bayernbe, ott nem fontos a szép játék.peto.isti írta:Szegény szpesöl fájv! Pedig mennyit hallottam, hogy "Pepnek könnyű a Bundesligában, az angol bajnokságban dobogóra se férne fel!" Úgy tűnik 1 év akklimatizáció kellett a kopasznak, s húzza az újabb trófeát.
A meccs embere lett. Akkor a többiek a pályán sem voltakKAG írta: De bruyne tényleg nagyon kula ma.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Caraway írta:+1. Egyre rosszabbul vagyok Lukakutol. Nem hiszem el, hogy a Lukaku - Morata kettos voltak csak az elerheto opciok a nyaron csatarposzt szempontjabol.torjack írta:José ennek a Lukakunak az árából vehetett volna egy rendes focistát is.
Morata hozzá képest egy technikás, ügyes játékos.
ZIDANE
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Griezmann lett volna az elso szamu opcio, csak az ATMA eltiltasa keresztbe tette. Nyaron szerintem ujra raprobal majd Jose.Caraway írta:+1. Egyre rosszabbul vagyok Lukakutol. Nem hiszem el, hogy a Lukaku - Morata kettos voltak csak az elerheto opciok a nyaron csatarposzt szempontjabol.torjack írta:José ennek a Lukakunak az árából vehetett volna egy rendes focistát is.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Reál Madrid
Szerintem jó nagy mázlista gólokat rúgott a city..
És elfelejtitek h Pogba nem játszott..
Nélküle nincs United középpálya ...
vele teljesen más meccs lett volna
És elfelejtitek h Pogba nem játszott..
Nélküle nincs United középpálya ...
vele teljesen más meccs lett volna
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Reál Madrid
.....
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Mondjuk a maihoz nem sok kellett, hogy elcsesszék. Azért nem akkora zseni ő, hogy térdre kéne borulni előtte. Az viszont pozitív (legalábbis nekem), hogy nem akarja ölni a focit. Ma is megtehették volna, hogy a saját térfelükön passzolgatnak, erre csak az utolsó 20-25 percet csalták el.peto.isti írta: Pedig mennyit hallottam, hogy "Pepnek könnyű a Bundesligában, az angol bajnokságban dobogóra se férne fel!" Úgy tűnik 1 év akklimatizáció kellett a kopasznak, s húzza az újabb trófeát.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Majd ha Guardiola Messi nélkül nyer BL-t, akkor talán el fogom ismerni. Mourinho mehetne a Bayernbe, ott nem fontos a szép játék.peto.isti írta:Szegény szpesöl fájv! Pedig mennyit hallottam, hogy "Pepnek könnyű a Bundesligában, az angol bajnokságban dobogóra se férne fel!" Úgy tűnik 1 év akklimatizáció kellett a kopasznak, s húzza az újabb trófeát.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- ateeemadrid
Egyébként én nem tartom olyan nagyra Pep-et, de már amikor a Citybe ment is mondtam, hogy ha összerak 1 technikás, fasza csapatot, akkor az ő focijával aztán szopathatja rendesen a buta angol favágó csapatokat.
Úgy néz ki ez így a 2. évére be is jött. Gyorsan eldőlt a bajnokság.
Úgy néz ki ez így a 2. évére be is jött. Gyorsan eldőlt a bajnokság.
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Szegény szpesöl fájv! Pedig mennyit hallottam, hogy "Pepnek könnyű a Bundesligában, az angol bajnokságban dobogóra se férne fel!" Úgy tűnik 1 év akklimatizáció kellett a kopasznak, s húzza az újabb trófeát.
Mia san mia
- BlancoMark
Mint United szurkolotol kerdeznem toled hogy ez utan a siralmas, kiscsapatokra jellemzo jatek utan nem merul fel Jose elkuldese? Lathatoan o mar nem tud mast es nem is akar. Ez nem egy United szinvonal. Es a koncepciot se latom hogy hogy akarna ebbol kilepni.Caraway írta:+1. Egyre rosszabbul vagyok Lukakutol. Nem hiszem el, hogy a Lukaku - Morata kettos voltak csak az elerheto opciok a nyaron csatarposzt szempontjabol.torjack írta:José ennek a Lukakunak az árából vehetett volna egy rendes focistát is.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
+1. Egyre rosszabbul vagyok Lukakutol. Nem hiszem el, hogy a Lukaku - Morata kettos voltak csak az elerheto opciok a nyaron csatarposzt szempontjabol.torjack írta:José ennek a Lukakunak az árából vehetett volna egy rendes focistát is.