Spanyol bajnokság
Re: Spanyol bajnokság
Vergődhetsz, ettől még nem lesz igazad... nekem sem, mert a Malaga ellen pl mi rúgtunk úgy gólt, hogy kintről lett bekanalazva labda, ezt le is írtam ahol regelve voltam. Követem egy ideje, hogy mit irogattok ide. Múlt héten fel sem hoztátok, hogy ellenünk fújtak... fura, gondolom felrobbant volna a kis bucid, ha ellenetek teszik ezt.....
Innen vergődhetsz és mások is, én is. Majd jövőre lesz videózás aztán, ha akkor sem nyertek ,akkor mi lesz a kifogás ? Egyébként is hosszú még ez a szezon, retek formában vagyunk, de egyelőre jönnek a meccsek. Ha kicsit felfrissíted a memódat, tavaly ugyanilyen nulla játékkal nyertétek meg a bajnokságot.... ennyi
once up , once down...
Arról meg ugye nem is akartok beszélni, hogy tavaly kb a Casemiro - Ramos páros minden 3. meccsen mehetett volna le.... meg rendre rúgdostátok a lesgólokat.... és nem 5 gólos vezetéseknél.....
De hagyjuk....
Innen vergődhetsz és mások is, én is. Majd jövőre lesz videózás aztán, ha akkor sem nyertek ,akkor mi lesz a kifogás ? Egyébként is hosszú még ez a szezon, retek formában vagyunk, de egyelőre jönnek a meccsek. Ha kicsit felfrissíted a memódat, tavaly ugyanilyen nulla játékkal nyertétek meg a bajnokságot.... ennyi
once up , once down...
Arról meg ugye nem is akartok beszélni, hogy tavaly kb a Casemiro - Ramos páros minden 3. meccsen mehetett volna le.... meg rendre rúgdostátok a lesgólokat.... és nem 5 gólos vezetéseknél.....
De hagyjuk....
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Jössz 2 meccsel, amikor ellenetek ítéltek. Szép munka. Érdekesek vagytok ti hungarokatalánok. Amikor az ellenfeletek kap kamupirosat/sárgát/tizit kaptok/nem ítélnek ellenetek tizit/pirosat, hirtelen csendben vagytok. Bezzeg az idényben nem volt baj amikor a Real ellen fújtak. Jó hogy itt voltál. Gyere még.Vino írta:El, mint a Vale és a Celta ellen ... Uefalona !!! LOLV. Mester 77 írta:És az a baj, h majd a klasszikuson is ugyan ez lesz.. elfujják nekik a meccset mi meg csak lesunk, h mivan
El, mint a Vale és a Celta ellen ... Uefalona !!! LOLV. Mester 77 írta:És az a baj, h majd a klasszikuson is ugyan ez lesz.. elfujják nekik a meccset mi meg csak lesunk, h mivan
Azért az Atlético a surranópályán szépen fellépett a dobogóra. Én még őket sem írnám le, BL nélkül a tavasszal mindent feltehetnek a bajnokságra.
- Mester77
És az a baj, h majd a klasszikuson is ugyan ez lesz.. elfujják nekik a meccset mi meg csak lesunk, h mivan
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Lenne még jelölt bőven. Az előbb is Alba kézzel kitolja, még szinte hozzá sem ért, már rázza az ujját, hogy nem-nem, nem volt kéz. Utána meg felháborodik, hogy befújják. Mikor 2-0 nekik és emberelőnyben vannak, ráadásul utolsó perc. Hiába, a katalán DNS.Galacticos írta:Szerintem az inkabn busquets.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Még fel sem rúgták a gyereket, de már mondja a szpíker, hogy jöhet az újabb Messi gól Kicsit sem elfogult.
- Galacticos
Szerintem az inkabn busquets.M1Ö írta:Suarez gólöröme mégszebb. Ha valakit megkínozhatnék lehet ő lenne az, annyira iiritáló még ránézni is, nemhogy még nyomja ezeket a szar gólörömöket is. Eltörném mindhárom ujját. Na jól van, lenyugszok...illgner írta:Ez legalább szép gól volt
Nem baj hadd oruljenek, aztan ne hogy 2 het mulva ugy jarjanak mint augusztusba..
Busquets meg remelem lesz olyan hogy valaki el is talalja az eletbe, es nem kell majd rajatszani 3 szaltoval meg 2 bukfenccel.
Az angolokat akármikor verni fogják, még ezzel a csapattal is. A Real, Juve, esetleg a Bayern és a PSG lehet nekik komoly ellenfél.BlancoMark írta:Mondjuk ezzel a jatekkal es kp-val valami hihetetlen csoda, hogy igy allnak. Nem tul minosegi. A BL-ben biztos hogy nem lesznek tenyezok.
Most már persze jöhet a töketlen tiki-taka, amivel kiidegelnek mindenkit. Igaz emberelőnyben ez így még könnyebb.
- M1Ö
Suarez gólöröme mégszebb. Ha valakit megkínozhatnék lehet ő lenne az, annyira iiritáló még ránézni is, nemhogy még nyomja ezeket a szar gólörömöket is. Eltörném mindhárom ujját. Na jól van, lenyugszok...illgner írta:Ez legalább szép gól volt
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- BlancoMark
Mondjuk ezzel a jatekkal es kp-val valami hihetetlen csoda, hogy igy allnak. Nem tul minosegi. A BL-ben biztos hogy nem lesznek tenyezok.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Az a patkány Savic így rúgta le Kroost, az semmi nem volt.
A bilbao ellen, Luka kapott egy hasonlót úgy, hogy CR 1v1 be vezethette rá kapura, az vissza lett fújva és sárga.
GratGrat
A bilbao ellen, Luka kapott egy hasonlót úgy, hogy CR 1v1 be vezethette rá kapura, az vissza lett fújva és sárga.
GratGrat
ZIDANE
mert ez az utolsó évük hogy mindezt szemrebbenés nélkül megtehetik. és persze következmények nélkül.Csabi írta:egyértelmű a részrehajlás meg a kettős mérce a bírók részéről, csak nem tudom miért. de elég hányingerkeltő.
és az a vicc hogy megnyeretik velüka ligát és senkit nem fog érdekelni hogy mennyire tolták őket a sporik.
csak mi jegyezzük meg ezeket. érthető módon.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBeno 2017. december 10., vasárnap 22:19-kor.
- ateeemadrid
A piros az bőven adható volt szerintem, más kérdés, hogy tényleg durván a Barcának fújtak mezőnyben, minden szabályos Villareal szerelést lefújt a bíró.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
egyértelmű a részrehajlás meg a kettős mérce a bírók részéről, csak nem tudom miért. de elég hányingerkeltő.
Ez legalább szép gól voltM1Ö írta:Bravó, a világ legjobb csapata... Hányinger ez az egész, már komolyan...
Nyugi, hamarosan jönnek majd a pontvesztések, szerintem a tavaszt nem fogják bírni.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Pedig itt benne lett volna a pontvesztes ha nincs a kiallitas... Mi az ilyenekert nem kapjuk meg. Sokszor meg sargat se.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- M1Ö
Bravó, a világ legjobb csapata... Hányinger ez az egész, már komolyan...
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
el is dőlt.