Spanyol bajnokság
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Spanyol bajnokság
http://www.skysports.com/football/news/ ... m=referral
Simeone Griezmannról, angol, akinek van kedve, pörgesse át. Szimpatikus gondolkodásmód egy nem túl szimpatikus embertől.
Simeone Griezmannról, angol, akinek van kedve, pörgesse át. Szimpatikus gondolkodásmód egy nem túl szimpatikus embertől.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Én sem azt mondom, hogy a sporik miatt vagyunk ott ahol, mert az teljesen nyilvánvaló, hogy nem is érdemeljük meg azt, hogy feljebb legyünk, de attól még az igaz, hogy a bírók kontárkodsából egyelőre mi szarabbul jöttünk ki, mint a Barca.
És nem, nem azt mondom, hogy a Barcát tolják.
És nem, nem azt mondom, hogy a Barcát tolják.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Abszolút egyetértek.babaking írta:Szerintem is kezdünk átesni a ló túloldalára. Mindenhol vakok, ebböl idén mi jövünk ki eddig rosszabbul, de viseljük már úriemberek módjára.
A csapatnak fel kell javulni, ziccereket be kell verni, többet kell futni mint a kiesöjelöltek és akkor mindegy, hogy hány lap maradt el ellenünk.
Ne süllyedjünk azoknak a szintjére akik szerint a tavalyi Bl-t csak a birók miatt nyertük meg.
(tudom, nem leszek népszerü )
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Szerintem is kezdünk átesni a ló túloldalára. Mindenhol vakok, ebböl idén mi jövünk ki eddig rosszabbul, de viseljük már úriemberek módjára.
A csapatnak fel kell javulni, ziccereket be kell verni, többet kell futni mint a kiesöjelöltek és akkor mindegy, hogy hány lap maradt el ellenünk.
Ne süllyedjünk azoknak a szintjére akik szerint a tavalyi Bl-t csak a birók miatt nyertük meg.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
És? Megszámolod, hány videó van a YT-on, amiben a mi kárunkra tévednek, és mennyi, ahol a Barcat sújtják? És ez az arány lesz a mérvadó?___Samy___ írta: Tele van a net a spanyol bírok balfaszkodasaival (nem csak a mi meccseinkrol), nem csak úgy légből kapottak ezek a körülbelüli számok.
Ez nem jelent abszolút semmit. Nektek vagy fogalmatok nincs a statisztikáról (és nem arra a bohóckodásra gondolok, hogy ha CR lő a Ligában 3 gólt, a BL-ben meg 9-et, akkor az idén 12 gól és ez már "statisztika"...), vagy nem is akarjátok érteni... Tudod hogy nézne ki, ha ilyen mutatók alapján próbálná valaki bebizonyítani, hogy a Barca-t nyomatták a Madrid ellen? Pártatlan, többtagú testülettel kiértékelnék a két csapat ÖSSZES bajnokijának ÖSSZES bírói ítéletét, sőt az ÖSSZES elmaradt ítéletet (vagy nem az összeset, hanem egy reprezentatív adagot, random módon kiválasztva). Súlyoznák a téves (pró és kontra) ítéletek (meghozott és elmaradt) fontosságát, és a végeredményre (pontokra) becsült hatását. Ez utóbbihoz viszont az ellenfelek eredményeit is ki kellene elemezni (pld. 2-1 esetén mennyi esélyük lett volna kiegyenlíteni). És ha mindez megvan (ahol már a rengeteg ismeretlen miatt akkora lenne a szórás, hogy szerintem egyértelmű következtetés lehetetlen volna), de ha meg is lenne, hogy mondjuk a Madrid-ot 68%-os eséllyel -2/+8 %-al jobban sújtották az ítéletek, akkor még mindig csak az lenne meg, hogy esetünkben jó eséllyel több volt a negatív ítélet (de ez fakadhat részben a játékstílusból, a játékosok színészi képességeitől, a sajtóban lévő nyomástól stb. is), és ahhoz, hogy a bírók ellenünk hozott negatív ítéleteiben trendet találjunk, ahhoz ki kellene értékelni az adott sporik többi csapatnak vezetett meccseit is, és a hasonló típusú esetekben hozott ítéleteit összevetni... Szóval inkább hagyjuk!! Amíg nincs olyan kirívó eset, mint Övrebö, vagy a Dél Korea - Spanyolország, addig csak szájtépés az egész, és rohadtul szánalmas...___Samy___ írta: Tavaly a Barca ellen nem fújtak be egész idényben egy tizit sem. Szerintem ettől nem kell több, hogy azt mondjuk, minket jobban húz ez az egész téma.
- ___Samy___
Tele van a net a spanyol bírok balfaszkodasaival (nem csak a mi meccseinkrol), nem csak úgy légből kapottak ezek a körülbelüli számok.Az meg egyenesen vicces, hogy 10:1, meg 80-20%... Vazz, a fene sem hiszi el, hogy a szubjektív szempontotokon kívül valakinek van bármilyen összesítése is a véleményes esetekről... Én aztán tényleg irtózom tőlük, de attól még tudom objektíven nézni a dolgokat. Benne van a pakliban az is, hogy a támadási stratégiájuk (65%+ labdatartás, 8 ember a tizenhatoson belül, az egész ellenfél begyömöszölve a kapu elé) miatt több az ESÉLY pld. a büntetőre (kéz, fault), ráadásul ezt beléjük verik, hogy egy az egyben megvárják, míg az ellenfél játékosa odaér, és csak akkor tolják meg, az utolsó pillanatban (csak tegnap volt egy csomó ilyen szitu). De azt én sem mondom, hogy nincs valamilyen szintű ellenszelük, mert nem tudom semmivel alátámasztani azt sem, hogy van, azt sem, hogy nincs..
Tavaly a Barca ellen nem fújtak be egész idényben egy tizit sem. Szerintem ettől nem kell több, hogy azt mondjuk, minket jobban húz ez az egész téma.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Simán van ilyen a spanyoloknál is sztem. Ott van Borbalán meg az többi nemiszerv húzogató. A Real meccstől eltekintve belenéztem egy-két Barca meccsbe, vagy videóba (lásd Atleti favágás, meg nem adott gól, stb.). Némelyiknek jólesik ha ők lehetnek a középpontban mert a szövetség úgyse fogja őket megbüntetni.Anthony írta:http://index.hu/sport/futball/2017/12/0 ... bb_biroja/
Igaz ez angol foci, de én ezek után BÁRMIT el tudok képzelni, nehogy azt képzeljétek, hogy a spanyol bírók különbek, sőt...Clattenburg elég komoly névnek számított nemzetközi szinten, ha neki ilyen allűrjei vannak, akkor képzeljétek el a többieket....
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
http://index.hu/sport/futball/2017/12/0 ... bb_biroja/
Igaz ez angol foci, de én ezek után BÁRMIT el tudok képzelni, nehogy azt képzeljétek, hogy a spanyol bírók különbek, sőt...Clattenburg elég komoly névnek számított nemzetközi szinten, ha neki ilyen allűrjei vannak, akkor képzeljétek el a többieket....
Mondjuk Ramos lehet párszor amiatt kapott sárgát, mert ilyen vagy olyan a híre...De hogy vagy még 20-szor ki lehetett volna állítani a pályafutása során, az is biztos. Neki ilyen a stílusa, kőkemény védő, nem szívesen játszanék ellene. De összességében így is bőven jobban jön ki szerintem ezekből az esetekből, többször ússza meg a lapot, mint ahányszor ok nélkül kap.Ez tény, de attól még a sporinak nem kellene előítéletekkel vezetnie egy meccset. Legjobb példa erre Ramos. Nagyon sokszor kapott lapot amiatt, ami a hátára van írva, másoknal meg be sem fújják. Most ezzel nem azt mondom, hogy Ramosnak nincs meg a hülyesége (mert alapvetően én is rosszul vagyok attól, hogy belemegy egy-egy meccsen a faszmeregetesbe), de azért sokszor nem bánnak vele korrektül.
ennyiből legyen kosárlabda, nem kell ide testi kontakt, mert még valaki megsérülBuitre írta:Egyetértek. Nagyon gáz azzal előhozakodni, hogy a katalánokat nyomják a bírók, azután, hogy két egymást követő meccsen nem adtak meg nekik egy-egy teljesen szabályos gólt. Engem is felszabott tegnap rendesen a piros, de abszolút jogos, emelt lábbal oldalról becsúszni nálam akkor is piros, ha el sem kapja. Mert ez olyan, a másik játékos testi épségét veszélyeztető belépő, amikor nincs apelláta (igen tudom, Savic esetében elmaradt a piros..). Milyen hozzáállás már az, hogy nem lerúgni akarta... Épp azért nem szabad labdára sem így menni, mert ha lekésel, mint a villarrealos srác, és épp a támaszkodó lábat "nem akarod" elkapni, de úgy sikerül, az lábtörés. És az meg, hogy SB elsétált utána... Szerencséje volt, hogy azt a lábát kapták el. Nagy színész a gyerek, de ez most nem rajta múlt és nem is a bírón.Solari írta:Meg, de casemiro hany kiallitast uszott meg?
Amugy realos vagyok viszont probalok nem egy allaspontot kepviselni es hinni azt hogy egy csapatot jobban nyomnak. En inkabb arra fognam hogy tenyleg szar a jatekvezetes.
Egy regi kelta mondas szerint pedig a biroi rossz iteletek mindig kiegyenlitodnek.
Az meg egyenesen vicces, hogy 10:1, meg 80-20%... Vazz, a fene sem hiszi el, hogy a szubjektív szempontotokon kívül valakinek van bármilyen összesítése is a véleményes esetekről... Én aztán tényleg irtózom tőlük, de attól még tudom objektíven nézni a dolgokat. Benne van a pakliban az is, hogy a támadási stratégiájuk (65%+ labdatartás, 8 ember a tizenhatoson belül, az egész ellenfél begyömöszölve a kapu elé) miatt több az ESÉLY pld. a büntetőre (kéz, fault), ráadásul ezt beléjük verik, hogy egy az egyben megvárják, míg az ellenfél játékosa odaér, és csak akkor tolják meg, az utolsó pillanatban (csak tegnap volt egy csomó ilyen szitu). De azt én sem mondom, hogy nincs valamilyen szintű ellenszelük, mert nem tudom semmivel alátámasztani azt sem, hogy van, azt sem, hogy nincs..
a kép meg rohadtzk rosszul van kivágva, mert nem odacsúszott és itt már rég visszafelé húzza a lábát, talaj közel történt a tényleges kontakt (értsd 2 cmre a föld felett), Savic-Kroos eset durvább volt, csak Kroos nem mutatta be a nagyhalált
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Egyetértek. Nagyon gáz azzal előhozakodni, hogy a katalánokat nyomják a bírók, azután, hogy két egymást követő meccsen nem adtak meg nekik egy-egy teljesen szabályos gólt. Engem is felszabott tegnap rendesen a piros, de abszolút jogos, emelt lábbal oldalról becsúszni nálam akkor is piros, ha el sem kapja. Mert ez olyan, a másik játékos testi épségét veszélyeztető belépő, amikor nincs apelláta (igen tudom, Savic esetében elmaradt a piros..). Milyen hozzáállás már az, hogy nem lerúgni akarta... Épp azért nem szabad labdára sem így menni, mert ha lekésel, mint a villarrealos srác, és épp a támaszkodó lábat "nem akarod" elkapni, de úgy sikerül, az lábtörés. És az meg, hogy SB elsétált utána... Szerencséje volt, hogy azt a lábát kapták el. Nagy színész a gyerek, de ez most nem rajta múlt és nem is a bírón.Solari írta:Meg, de casemiro hany kiallitast uszott meg?
Amugy realos vagyok viszont probalok nem egy allaspontot kepviselni es hinni azt hogy egy csapatot jobban nyomnak. En inkabb arra fognam hogy tenyleg szar a jatekvezetes.
Egy regi kelta mondas szerint pedig a biroi rossz iteletek mindig kiegyenlitodnek.
Az meg egyenesen vicces, hogy 10:1, meg 80-20%... Vazz, a fene sem hiszi el, hogy a szubjektív szempontotokon kívül valakinek van bármilyen összesítése is a véleményes esetekről... Én aztán tényleg irtózom tőlük, de attól még tudom objektíven nézni a dolgokat. Benne van a pakliban az is, hogy a támadási stratégiájuk (65%+ labdatartás, 8 ember a tizenhatoson belül, az egész ellenfél begyömöszölve a kapu elé) miatt több az ESÉLY pld. a büntetőre (kéz, fault), ráadásul ezt beléjük verik, hogy egy az egyben megvárják, míg az ellenfél játékosa odaér, és csak akkor tolják meg, az utolsó pillanatban (csak tegnap volt egy csomó ilyen szitu). De azt én sem mondom, hogy nincs valamilyen szintű ellenszelük, mert nem tudom semmivel alátámasztani azt sem, hogy van, azt sem, hogy nincs..
- ___Samy___
Ez tény, de attól még a sporinak nem kellene előítéletekkel vezetnie egy meccset. Legjobb példa erre Ramos. Nagyon sokszor kapott lapot amiatt, ami a hátára van írva, másoknal meg be sem fújják. Most ezzel nem azt mondom, hogy Ramosnak nincs meg a hülyesége (mert alapvetően én is rosszul vagyok attól, hogy belemegy egy-egy meccsen a faszmeregetesbe), de azért sokszor nem bánnak vele korrektül.Vagy azt a sok Casemiro esetet.
Mindenre lehet ellenpeldat mutatni. A barcaval szemben azert van keves rossz itelet mert alapvetoen szabalyosan jatszanak. A realnak pedig mindig volt par jatekosa akinek neha eldurrant a konyoke, laba.
A jelenlegi helyzetben is mindket csapat kárára tévednek, de azért engedtessek már meg a panaszkodas, mikor minden meccsnek úgy megyünk neki, hogy 2-3 brozaszto döntés várható a karunkra. Azért ez így nagyon nem buli.
Igen, a katalanek karára is tévednek, de jelenleg a mi karunk jelentősebb. És ez nem biztos, hogy idén végére ki fog egyenlitodni.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ez most olyan volt mint farago ricsi legendás “a barszelona nem szokott foglalkozni a bírókkal” beszólása a bayern elleni zakójuknálRemy írta:Tehát a patkánykodás, sunyiság az szabályos a te látásmódod alapján.Solari írta:Vagy azt a sok Casemiro esetet.
Mindenre lehet ellenpeldat mutatni. A barcaval szemben azert van keves rossz itelet mert alapvetoen szabalyosan jatszanak. A realnak pedig mindig volt par jatekosa akinek neha eldurrant a konyoke, laba.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ikarus93
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Tehát a patkánykodás, sunyiság az szabályos a te látásmódod alapján.Solari írta:Vagy azt a sok Casemiro esetet.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
Meg, de casemiro hany kiallitast uszott meg?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Solari 2017. december 11., hétfő 11:39-kor.
-
Igen, 90%-ban meg is kapták a sárgát/pirosat. Nem tudom eldönteni Solari, te Real szurkoló vagy-e vagy sem.Solari írta:Vagy azt a sok Casemiro esetet.
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
Vagy azt a sok Casemiro esetet.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Realista24 írta:https://pbs.twimg.com/media/DQts0BDXUAErNZj.jpg
https://pbs.twimg.com/media/DQts0vdW0AAvIGC.jpg
Egyik piros, másik nem.
Surprise madafaka
Pont ezt írtam enis a meccs után.
Es akkor meg ide lehetne tenni modric lerúgását a bilbao ellen.
ZIDANE
-
Piquét már jópárszor ki lehetett volna szórni.lesliejr írta:Ezért pontozódott már ki Piqué,