Annak azért örülök, hogy nálunk mindig vannak csatárok a pályán, nem hagyjuk a góllövést csak CR-re bár ez sajnos nem mutatkozik meg mostanában.
Pontosan. Ha gólt nem is lőnek, a csatár vérében benne van, hogy első szándékból a kaput támadja, labdával és anélkül is. Nem pedig azt nézi, kivel lehet egy jót a védőfal orra előtt háromszögelni. Ezért baj, hogy az egy szem csatárunkat, Villa-t kitettük a vonal mellé. Pedro sem igazi szélső, sem nem igazi csatár, de ő akkor szerzett sok gólt, mikor az volt a dolga, hogy Iniesta, Messi v Xavi labdájával meglépjen. Most Alves-nek csinálja a helyet.
A probléma ott kezdődik, hogy van még egy tucat játékos, akivel szóba hoztak minket, és a többség rájuk van kattanva, de én hasonlóan gondolkodom róluk. Pogba és Verratti a két ilyen név jelenleg (A különbség köztük és Song között annyi, hogy Song már kész játékos, ők még nem.).
Sajnos a média tud hatni az emberre. Főleg a fiatalokra. Mindig a kamaszkori magamra ismerek, mikor ilyeneket olvasok. Elég bedobni heteken keresztül ugyanazt a 2-3 nevet és az egyszeri szurkoló már elhiszi, hogy ők hozzák a megváltást. Mert ha a Real Madrid v a Barcelona le akarja igazolni akkor az rossz játékos nem lehet, sőt, ők lesznek az új bálványok. De ezt sajnos nem előre döntjük el, hanem utólag választjuk.
Nevezetesen Verratti és Pogba v Vidal most jól tolják a klubjaikban, de hát ez így volt az összes leigazolt Real játékosnál. Azért vettétek meg őket, mert kitűntek a klubjukból. Véleményem szerint ők semmivel nem viszik majd előrébb a csapatot.
Emlékszem Özil mekkora "sztár" volt előző klubjában, mikor idejött szinte piros szőnyeg fogadta. Ahogy Kaká-t is rocksztárokhoz méltó fogadtatásban mutogatták a színpadon. Most a legtöbb szurkoló nem is akar hallani róluk.
Fordítva is igaz. Di Maria az egyik legunszimpatikusabb játékosnak van itt tartva (ahogy olvasgattam), tegnap rúgott kettőt, már lehet olvasni olyanokat, hogy jövőre még esélyt kéne neki adni. :-) A foci nem így működik.
Folytatom a sort. Yaya Touré...Nálunk játszott, én magam is írtam itt (illetve az előző oldalon), hogy a világ egyik legjobbja a posztján és Pep ki fogja csinálni nálunk. Hányan estek nekem, hogy ekkora vak nem lehetek, ő egy senki, kívánják maradjon ás szívjunk vele éveken át. Átigazolt a Szitihez, most már mindenki szívesen látná Real mezben.
Szóval nagyon vigyázni kell a nevekkel, nem lehet ezt ilyen egyszerűen megoldani. Ez nem manager játék.
Az új híretekhez, miszerint Heynckess érdekli a Barca-t is, nem tudok hozzászólni, mert 2 napja sincs, hogy Tito-t nyilvánosan megerősítették a padon.
Ancelotti a Real padján? Mou pepitában. Szép, kombinatív játék vele sem lesz, jobb ha erre felkészülnek páran. Anno José-nál is szóltunk, hogy hosszú távon nem fog tetszeni, amit a portugál csinálni fog, eredmények ide v oda. Ismerjük a Real szurkolókat, igényesebbek mint mi.