Premier League
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Re: Premier League
200 millióból azért illett volna olyan hátvédsort összerakni, ami elbírja egy játékos sérülését. Vagy ott az állítólag top City akadémia. Pl. itt van a Real Madrid, Zidane sem igazolt senkit Danilo helyett, mégis tudjuk helyettesíteni Carvajalt egy ifistával vagy akár mással.
Merci Zizou!
eleve csak egy balhátvédjük volt az is sérült, danilot sem játszatja ott, delph a vészmegoldás.
persze hogy kell nekik valaki. danny rose-t mondogatják nagyon.
persze hogy kell nekik valaki. danny rose-t mondogatják nagyon.
Nincs balhátvédjük, Mendy - aki 57 volt a 200ból- keresztszalagszakadást szenvedett és idén már nem játszik.ericco írta:Guardiola igazolna valakit a védelembe Nyáron csak 200 milliót szórt el arra a csapatrészre...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Guardiola igazolna valakit a védelembe Nyáron csak 200 milliót szórt el arra a csapatrészre...
Merci Zizou!
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Tavalyi CFC szerintem pariban lett volna.
Idei valahogy nem áll össze, gyengébbek.
Idei valahogy nem áll össze, gyengébbek.
ZIDANE
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
A Chelsea szerintem mutat fejlődésre utaló jeleket a szezonban, én nem írnám le őket ráadásul ha valaki leradírozhatja Messit a pályáról majd az Kante egy kis Bakayokoval megtoldva. Plusz arra is pénzt mernék tenni, hogy Morata gól szerez majdNyilacska írta:Annak idején mikor legyoztek a barcat, amihez ritka és azóta se látott szerencse kellett sokkal jobb volt mindkét csapat. De főleg a chelsea gyengült sokat. Akkor ott volt drogba terry lampard cech tehát olyan emberek akikbe megvolt az a plusz, na értitek. Szerintem a mai chelsea teljesen vakon lesz a barca ellen. Hogy látjátok?
szerk.: Plusz ha jól tudom Messi még nem szerzett ellenük gólt 8 meccsen, remélem Courtois is úgy gondolja majd, hogy folytatni kéne ezt a sorozatot.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Akkor (is) meg lettünk verve taktikailag, hiába volt nagy a labdabirtoklás, volt egy-két kisebb helyzet is idegenben, de nem mentünk vele semmire, ha jól emlékszem.Nyilacska írta:Annak idején mikor legyoztek a barcat, amihez ritka és azóta se látott szerencse kellett sokkal jobb volt mindkét csapat. De főleg a chelsea gyengült sokat. Akkor ott volt drogba terry lampard cech tehát olyan emberek akikbe megvolt az a plusz, na értitek. Szerintem a mai chelsea teljesen vakon lesz a barca ellen. Hogy látjátok?
Szerintem fegyelmezett védekezésre most is képesek lesznek, az is biztos, hogy oda-vissza vágós párharcban nem egy helyzetük lesz nekik is. Nem tartom őket olyan jónak, mint anno én sem, de semmivel sem vagyok nyugodtabb, mint az előtt a párharc előtt. Az első gólt ha a Barca rúgja, akkor sima is lehet akár, ha az angolok, akkor csak vért izzadva jutunk tovább, ha egyáltalán sikerül megfordítani.
Annak idején mikor legyoztek a barcat, amihez ritka és azóta se látott szerencse kellett sokkal jobb volt mindkét csapat. De főleg a chelsea gyengült sokat. Akkor ott volt drogba terry lampard cech tehát olyan emberek akikbe megvolt az a plusz, na értitek. Szerintem a mai chelsea teljesen vakon lesz a barca ellen. Hogy látjátok?
courtois hazard pakkal megelegednek a nyaron. zidanenak nem kene sokat gyozkodni oket.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Burnley eleg komoly.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
ilyenek ezek a pénzhajhász szívek"Real Madrid came to me & I was thinking to go there, but my heart told me to come here [Man United]." - Pogba
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az a Chelsea menetrend február - márciusba.
Hazardéknak fel kell kötni a gatyeszt.
Hazardéknak fel kell kötni a gatyeszt.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
nyilván kellett hozzá Ibra arroganciája, de az elmúlt években már fullba nyomja a kretént és nem véletlenhala real írta:persze, ertem amit mondasz, de ez nem csak ugy jott, teljesen veletlen. probald meg kroost felbrandelni erre a stilusra.Kerlon írta:Nem azért, de míg Ronaldo tök komolyan gondolja amiket mond, addig Ibrat felbrandelték erre a stílusra és mindenki kajálja. Hogy lehet ezt komolyan venni?
#daretozlatan
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
persze, ertem amit mondasz, de ez nem csak ugy jott, teljesen veletlen. probald meg kroost felbrandelni erre a stilusra.Kerlon írta:Nem azért, de míg Ronaldo tök komolyan gondolja amiket mond, addig Ibrat felbrandelték erre a stílusra és mindenki kajálja. Hogy lehet ezt komolyan venni?
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
Nem azért, de míg Ronaldo tök komolyan gondolja amiket mond, addig Ibrat felbrandelték erre a stílusra és mindenki kajálja. Hogy lehet ezt komolyan venni?hala real írta:hihetetlen amugy, mennyire mas ibra es ronaldo megitelese. amit az egyiknel meg dijaznak is, hogy mekkora arca van (ronaldohoz kepest a semmire), azt a masiknal kinevetik, lenezik, hogy hogy mer ilyet mondani.
semmi koze a ket jatekosnak egymashoz, csak azert jutott eszembe, mert nagyon feltuno a kulonbseg.
az ibras nyilatkozatrol van most szo amugy, hogy o idosebb, sikeresebb, mint a city...ja, tegnap lattuk, legalabb is, hogy idosebb.
Tessék, ez is mi? Csak röhögni tudok rajta
K
K
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
hihetetlen amugy, mennyire mas ibra es ronaldo megitelese. amit az egyiknel meg dijaznak is, hogy mekkora arca van (ronaldohoz kepest a semmire), azt a masiknal kinevetik, lenezik, hogy hogy mer ilyet mondani.
semmi koze a ket jatekosnak egymashoz, csak azert jutott eszembe, mert nagyon feltuno a kulonbseg.
az ibras nyilatkozatrol van most szo amugy, hogy o idosebb, sikeresebb, mint a city...ja, tegnap lattuk, legalabb is, hogy idosebb.
Csúcs ez a pali!
Csúcs ez a pali!
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
Manchester City become the first team in history to win 14 Premier League games in a row in a single season.
-
Kínozni nem kínoznám magam a meccsel, de az azért mókás, hogy a világlegjobb - legkiegyenlítettebb bajnokságát félidőre kb megnyeri a City.
Jose amit tehetet megtet. Balszerencsje h lukaku seggen rúgta társát. Amúgy a United tökéletesen ki vedekezte a nagy pep focit. Ez van. Fociban elofordul tovább kell lépni. Én ezt a unitedet nem írom főleg úgy h nem szimpizek velük. Ma ennyi elég volt gárdiolanak. Tőlük se esek hasra amúgy
- ateeemadrid
Önmaga paródiája már ez az ember.Realista24 írta:Mourinho: "When you see MCFC you expect great goals... Not 2 disgraceful goals."
klopp viszont nagy arc.