Konzolok
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Re: Konzolok
Köszönöm a válaszokt (meg a jelentéseket ), úgy tűnik van egy kis sikerélményem és lehet este már megcsapom a Valenciát a Mestallában. Köszi köszi!
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én is így vagyok vele. De egyszerűen szinte minden héten akkora leárazások vannak a storeba, hogy pár ezer forintért lehet megvenni TOP játékokat. Pedig mindig megfogadom, hogy jó akkor innentől kezdve csak dobozos és ki is tudom szépen rakni a polcra.nzooli93 írta:En jobb szeretem,ha kezben van a jatek
- nzooli93
Hardverapro hirdeteseket ajanlom. Uj jatekokat lehet annyiert rendelni , mint pl a konzolvilagon a hasznaltat. Komzolvilag a netes boltok kozul,talan a legdragabb. Meg fbn keresni a adok-veszek csoportokat. Igaz nekem xbox onem van, de en igy veszem oket. Igaz lehet digitalisan is akciosan venni, de azt utana nem tudod eladni, ha megse tetszik vagy meguntad teljesen. En jobb szeretem,ha kezben van a jatek
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
konzolvilág használt ps4 játékoknál jók szoktak lenni. Illetve a psstoreon most hatalmas akciók vannak. 0 és 10 ezer forint között nagyon jó játékokat lehet most beszerezni.Pipita írta:Sziasztok
Úgy tűnik, lesz ma este egy PS4-em. Tudtok segíteni, hogy honnan tudnék viszonylag olcsón játékokat beszerezni? Nem kell cd meg semmi extra, a letöltő kódos megoldás is bőven megteszi, csak tudjam veretni a gólokat Benzemával minél előbb, ha már élőben nem megy neki. (mondjuk úgyis padra dobom ) Légyszi segítsetek ha tudtok, előre is köszönöm
amúgy véletlenül jelentettem a hozzászólásod félrenyomtam. bocsi.
Allkeyshop.comPipita írta:Sziasztok
Úgy tűnik, lesz ma este egy PS4-em. Tudtok segíteni, hogy honnan tudnék viszonylag olcsón játékokat beszerezni? Nem kell cd meg semmi extra, a letöltő kódos megoldás is bőven megteszi, csak tudjam veretni a gólokat Benzemával minél előbb, ha már élőben nem megy neki. (mondjuk úgyis padra dobom ) Légyszi segítsetek ha tudtok, előre is köszönöm
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Sziasztok
- P. Krisz
Fene se tudja mi lelte a Sony-t.
Korábban volt a Hidden Agenda, az nem csak magyar feliratot, hanem szinkront is kapott.
Ha már így belejöttek akkor a Spider Man és a Day's Gone is jöhetne honosítva.
Korábban volt a Hidden Agenda, az nem csak magyar feliratot, hanem szinkront is kapott.
Ha már így belejöttek akkor a Spider Man és a Day's Gone is jöhetne honosítva.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
lesz hozza magyar felirat!P. Krisz írta:God of War story trailer.
plusz a detroit become humanhoz is lesz.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- P. Krisz
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Uncharted: The Lost Legacy
aki szereti a szeriat, ebben sem fog csalodni, bar szerintem egy picit gyengebb, mint a szamozott kiadasok.
drakenek jobban all ez a dolog. amennyiert adjak, annyiert viszont tenyleg erdemes, sot uncharted rajongoknak szinte kotelezo darab.
ui.: a grafika nagyon baszo
aki szereti a szeriat, ebben sem fog csalodni, bar szerintem egy picit gyengebb, mint a szamozott kiadasok.
drakenek jobban all ez a dolog. amennyiert adjak, annyiert viszont tenyleg erdemes, sot uncharted rajongoknak szinte kotelezo darab.
ui.: a grafika nagyon baszo
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
Üdv!
Csak Nekem nem találja a HBO GO-t az Xboxe One Store-ja? Netflix ok, van Live előfizetésem is, de a HBO GO-t egyszerűen nem akarja megtalálni.
Csak Nekem nem találja a HBO GO-t az Xboxe One Store-ja? Netflix ok, van Live előfizetésem is, de a HBO GO-t egyszerűen nem akarja megtalálni.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Shadow of War féláron van most PSnetworkon.
Megéri behúzni, jó játék?
Össze-vissza olvasok mindent.
Elvileg hamar monoton tud lenni, story line nem túl erős és itt is bezavarnak a mikrotranzakciók.
Bár elméletileg annyira nem, mint a BF2-ben.
Megéri behúzni, jó játék?
Össze-vissza olvasok mindent.
Elvileg hamar monoton tud lenni, story line nem túl erős és itt is bezavarnak a mikrotranzakciók.
Bár elméletileg annyira nem, mint a BF2-ben.
ZIDANE
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Online játékhoz még jobb is a kábel.
Picivel gyorsabban reagál
Kormányt valaki használ PS4-re?
Szeretnék vásárolni valami jobbat, de lövésem sincs hogy mi számít annak.
Picivel gyorsabban reagál
Kormányt valaki használ PS4-re?
Szeretnék vásárolni valami jobbat, de lövésem sincs hogy mi számít annak.
ZIDANE
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én azt olvastam, hogy nem rosszak. Ha nem zavar, hogy kábelesek, akkor nem hiszem, hogy rosszul járnál velük.filatáska írta:Van itt valakinek ps4-hez Nacon wired compact kontrollere vagy hallotatok már róla? Vélemény, tapasztalat?
https://www.konzolvilag.hu/playstation4 ... ller-black
Kellene vennem 3 kontrollert, ezzel pedig sporolhatnék 15 000-et, de nemtudom megéri -e...
Van itt valakinek ps4-hez Nacon wired compact kontrollere vagy hallotatok már róla? Vélemény, tapasztalat?
Kellene vennem 3 kontrollert, ezzel pedig sporolhatnék 15 000-et, de nemtudom megéri -e...
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, CR, Zlatan
- Kedvenc csapatod: RMCF
Nem nem, mindenki ugyanazt kapja, általában minden hó utolsó napjaiban hozzák nyilvánosságra, hogy mit kapunk következő hónapban. Ezen a linken meg tudod nézni, mik voltak 2017-ben:sonic írta:Es itt te valaszthatsz egy adott listabol, vagy azt kapsz amit dob a gep?k!ll3rcsöcs írta:Xboxon nem tudom hogy működik, de ps-en havonta kapsz 2-3 teljes játékot ingyen (nyilván nem a legújabbak közül), amit addig játszhatsz, amíg él az előfizetésed.
http://www.pushsquare.com/news/2017/12/ ... es_in_2017
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Xboxon annyival jobb az előfizetés tudtommal, hogy ott a havi ingyenes játékoknál a régi 360-as játékok is játszhatók One-on. Plusz talán kicsit jobb címeket tesznek ingyenessé.
Viszont exluzív játékok miatt a PS jobban megéri. Szóval én biztosan a PS-t venném, ha konzol vásárlás előtt állnék.
Viszont exluzív játékok miatt a PS jobban megéri. Szóval én biztosan a PS-t venném, ha konzol vásárlás előtt állnék.
Minden hónapra meg van az a pár játék, ami ingyenes, szóval nem te választasz sajnos. De azért általában akadnak jók is köztük.sonic írta:Es itt te valaszthatsz egy adott listabol, vagy azt kapsz amit dob a gep?k!ll3rcsöcs írta:Xboxon nem tudom hogy működik, de ps-en havonta kapsz 2-3 teljes játékot ingyen (nyilván nem a legújabbak közül), amit addig játszhatsz, amíg él az előfizetésed.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Es itt te valaszthatsz egy adott listabol, vagy azt kapsz amit dob a gep?k!ll3rcsöcs írta:Xboxon nem tudom hogy működik, de ps-en havonta kapsz 2-3 teljes játékot ingyen (nyilván nem a legújabbak közül), amit addig játszhatsz, amíg él az előfizetésed.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, CR, Zlatan
- Kedvenc csapatod: RMCF
Amondó vagyok, hogy a forza miatt felesleges a box mellett dönteni. Másik oldalon ott a Gran Turismo, illetve mindkét platformon elérhető a Project Cars 2 is, szóval választék van.sonic írta:Amugy az exkluzivak kozul egyedul a Fprza erdekel kicsit, a tobbi nem. Viszont az xbox mellett szol hogy jonni fog ra path of exile, es ki tudja lehet meg jatszhato is lesz. Szerintem ha valasztani kellene akkor xbox lenne.
Az éves előfizu szerintem egyáltalán nem rossz, bár az elején én is puffogtam rá. Xboxon nem tudom hogy működik, de ps-en havonta kapsz 2-3 teljes játékot ingyen (nyilván nem a legújabbak közül), amit addig játszhatsz, amíg él az előfizetésed. Gyakorlatilag ezekkel ki lehet tölteni azt a kis időt, amit tervezel játszani. Emellett az előfizusok külön akciókat kapnak, ott is szoktak lenni marha jó ajánlatok. Szóval ez ne rettentsen el.