Dehogy rosszabb, hát Aranylabdát kapott.peadani írta:Mondjuk akik megint habzó szájjal fikázzák Benzemát remélem meccs után Cé-t is ugyanúgy fogják mert a gólján(goljain) kívül sokkal rosszabb mint a francia...csak hát tudjuk, hogy neki el lehet nézni mert tett már annyit a csapatért az elmúlt években
Megy a meccs!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Megy a meccs!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- whitemadrid
Elég lenne Benzematol is ennyi, 1 gól / mecs, senki nem basztatná szerintem.Realista24 írta:Jah, alapvető lenne, Cé mégsem mozog, szar szinte az összes passza. Szerencséjére szétnyílt a sorfal, mert amúgy hibázott két ziccert. De ezeket sehol nem látom leírvaRaúlCF írta:mit nevezünk mezőnyben jónak? a támadások ma is a foshoz közelítettek ebben valóban részt vett. mozgott rendesen. gratulálok. ez elég alapvető dolog lenne. Modric volt jó mezőnyben más nem nagyon.
- peadani
- Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mondjuk akik megint habzó szájjal fikázzák Benzemát remélem meccs után Cé-t is ugyanúgy fogják mert a gólján(goljain) kívül sokkal rosszabb mint a francia...csak hát tudjuk, hogy neki el lehet nézni mert tett már annyit a csapatért az elmúlt években
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Bale pozitivan lep meg ebben a 2*10 percben amennyit mostanában játszott. Csak most már legyen egészséges.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Eleg szegyen h egy Real Madrid tamadojanal az pozitiv jelzo h mezonyben nem volt rossz. Nem az h jo, v kituno, hanem h nem rossz. A befejezesekrol meg mar kar beszelni, a megszokott.RaúlCF írta:mit nevezünk mezőnyben jónak? a támadások ma is a foshoz közelítettek ebben valóban részt vett. mozgott rendesen. gratulálok. ez elég alapvető dolog lenne. Modric volt jó mezőnyben más nem nagyon.
Erezheto a kulonbseg, ahogy bejott Bale, egy Bale...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jah, alapvető lenne, Cé mégsem mozog, szar szinte az összes passza. Szerencséjére szétnyílt a sorfal, mert amúgy hibázott két ziccert. De ezeket sehol nem látom leírvaRaúlCF írta:mit nevezünk mezőnyben jónak? a támadások ma is a foshoz közelítettek ebben valóban részt vett. mozgott rendesen. gratulálok. ez elég alapvető dolog lenne. Modric volt jó mezőnyben más nem nagyon.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
A gareth fiu
Istenem,örüljünk mar a fejlodesnek.
Ha szidjuk egesz nap se megy el hamarabb.
Talan, ha kint se fixen futyulnek akkor is ha lehoz egy elfogadhato meccset, akkor talan meg formaba is lendulhetne legalabb par meccsre, mint ahogy regen csinalta egy szezonban.
Istenem,örüljünk mar a fejlodesnek.
Ha szidjuk egesz nap se megy el hamarabb.
Talan, ha kint se fixen futyulnek akkor is ha lehoz egy elfogadhato meccset, akkor talan meg formaba is lendulhetne legalabb par meccsre, mint ahogy regen csinalta egy szezonban.
ZIDANE
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
És akkor még szerencséje sincs,az a rengeteg kapufa,meg pont a kapus sarkára fejeli a labdát stb stb stb...
Meg inkább mint ha ki lenne rakva szélebbre hogy Cének megmaradjon a közép,bár a mai nap pont nem.
Én nem cserélném el ilyen Icardi félékre biztos nem.
Meg inkább mint ha ki lenne rakva szélebbre hogy Cének megmaradjon a közép,bár a mai nap pont nem.
Én nem cserélném el ilyen Icardi félékre biztos nem.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ment a warn, csak hogy ne lepődj meg.Sierra írta:Elképesztően nyomorék lett Benzema, nem tudom milyen mélységekbe tud még süllyedni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Hajdú Bé milyen szépeket mond rólunk Bale-t meg nem tudom mivel etettük, de biztató.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
mit nevezünk mezőnyben jónak? a támadások ma is a foshoz közelítettek ebben valóban részt vett. mozgott rendesen. gratulálok. ez elég alapvető dolog lenne. Modric volt jó mezőnyben más nem nagyon.
- whitemadrid
Nem csak hogy semmi nem jön össze neki, de a labda kezelései sem azt sugallják, hogy minden rendben nála.lordgabi írta:Én pedig remélem azért van fent Benzema, mert nem kezd az El Clásicón, semmi nem jön össze neki, és azok az arcok mellé, mint aki már beletörődött.
Elképesztően nyomorék lett Benzema, nem tudom milyen mélységekbe tud még süllyedni.
- BlancoMark
Sajnos Kovat nem igen sikerult meccsbe hozni a Klasszikusra, pedig nyaron is tokeletes fegyver volt Messi ellen.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mezőnyben ma hasznos volt szerintem.
Befejezesek meg mar tokom tudja miota nem mennek neki.
De ez is fejlődés.
Jo lenne ha ennyit fixen hozna allandoan, ha mar kezdo
Befejezesek meg mar tokom tudja miota nem mennek neki.
De ez is fejlődés.
Jo lenne ha ennyit fixen hozna allandoan, ha mar kezdo
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára KAG 2017. december 16., szombat 19:38-kor.
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jah, a gólpassz sem jött össze neki. Mezőnyben sem jó. Nem is védekezik, nem is mozog jól.lordgabi írta:Én pedig remélem azért van fent Benzema, mert nem kezd az El Clásicón, semmi nem jön össze neki, és azok az arcok mellé, mint aki már beletörődött.
Lassan láthatnád is a meccset, ne csak nézd.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Én pedig remélem azért van fent Benzema, mert nem kezd az El Clásicón, semmi nem jön össze neki, és azok az arcok mellé, mint aki már beletörődött.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
még 1 év és a kapuig gurítani se fog menni
elsult.
- BlancoMark
Plane hogy mar sorozatban masodik meccse egyutt hasznalja a jobbost es balost bizonyos loveseknel.KAG írta:Ez a benzema balos regen jobb volt az remlik.