Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. december 17., vasárnap 15:32

Egy bukott, kiégett brazil nagy fizetéssel. Pont az kéne nekünk. :lol:
Nem illik.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 17., vasárnap 13:47

BBeno írta:
Úgyhogy ja, valami "nem normális" szélső nekünk is jól jönne,
psg-s lucasnak percei vannak idén. :mrgreen: télen gondolom tiplizne.
Ő sokkal nagyobb tehetségnek indult, mint amit elért. Kb. egy fokkal jobb, mint Vazquez. Kezdőbe kevés lenne hosszútávon. Mondjuk lendületesebb, ami nagyon hiányzik elölről. Igaz mondjuk az is, hogy Bale féléves vagy éves? pihenő után elég biztatóan szállt be, de gondolom megint csak pár meccsre/percre bírja csak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. december 17., vasárnap 13:18

BBeno írta:psg-s lucasnak percei vannak idén. télen gondolom tiplizne.
Az idei évet mostmár toljuk végig így. Nálam az ilyen félmegoldások feleslegesek, nem lennénk annyival előrébb velük, hogy megérje. Aztán nyáron lehet robbantani Hazard-ért. :(
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. december 17., vasárnap 13:12

Úgyhogy ja, valami "nem normális" szélső nekünk is jól jönne,
psg-s lucasnak percei vannak idén. :mrgreen: télen gondolom tiplizne.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. december 17., vasárnap 12:58

pheco írta:viszont így, hogy Cé is belassult és azért valamivel kevesebb gólt lő, így már szerintem nem bírja el a csapat mindkettejüket. Vagy egy gólerős, gyors csatár kellene(Bappe ) vagy egy olyan szélső, aki rendre megbontja a védelmet a szélen(Hazard?) és teszi be a labdákat középre Cének és akkor Isconak nem ezzel kellene foglalkoznia a balszélen.
Na igen. Néztem a PSG bajnokiját is tegnap és hát zongorázható a különbség az ő támadójátékuk, meg a miénk közt. Valami durva ez a Neymar-M'Bappe szél. Nem újdonság, de olyan gyorsaság dinamika, technika meg kb minden ami kell megvan bennük, ami a mai CR-ben és Benzema-ban csak pislákol. Középen hiába vagyunk a világ legjobbjai, mert ennél a Kroos-Modric-Isco triónál per pill csak az mondja, hogy van jobb, aki utálja a Realt, de nem érünk vele "semmit", mert felérünk az ellen 16osára és mergáll a tudomány. Úgyhogy ja, valami "nem normális" szélső nekünk is jól jönne, hogy újra a világ legjobbjai legyünk. És nem Balere gondolok, legyen bármilyen bíztató ez a 25 perce a klub vb-n.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2017. december 17., vasárnap 11:14

Az nem lenne rossz. James szélről jövő beíveléseit akkor ketten is várhatnák a 16-oson belül.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 17., vasárnap 10:58

majd jövőre nyomatunk egy jó cavani kane párossal B-)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2017. december 17., vasárnap 10:23

Torquemada írta:Sajnos az emberünk köszönőviszonyban sincs azzal a régi önmagával, amit youtuben bárki megcsodálhat. Az szinte egyszeri és megismételhetetlen. Lehet erőltetni, de nem igazán megy már.
Senki nem várja el, hogy közel 33 évesen azt hozza, amit 2003-2015-ig láttunk tőle. Továbbra is az egyik legjobb góllövő a világon.
Benzemával tényleg nagyon jó párost alkottak, viszont így, hogy Cé is belassult és azért valamivel kevesebb gólt lő, így már szerintem nem bírja el a csapat mindkettejüket. Vagy egy gólerős, gyors csatár kellene(Bappe :'( ) vagy egy olyan szélső, aki rendre megbontja a védelmet a szélen(Hazard?) és teszi be a labdákat középre Cének és akkor Isconak nem ezzel kellene foglalkoznia a balszélen.

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2017. december 17., vasárnap 10:04

Jár a gratuláció az újabb kupához. Nyilván nem a két haknicsapat elleni győzelem a nagy szó, hanem az, hogy mi lehettünk ott újra a tornán, mint a legjobbak. Gálát nem vártam, a fejekben már a clásico van. Két keserves győzelem, de a másodikon látszott igazán, hogy a csapat tisztában van a játékerejével, és tudta, hogy az egy gól elég lesz, és esélyt sem hagyott az ellenfélnek.
Bajok azért vannak, javulás nem nagyon. Ez pedig a góllövés. CR meg nem adott gólja régi önmagát idéző mestermunka volt, a szabadrúgását viszont hagyjuk, ez szerencse volt. Bárki jobban rúgná már. Amúgy harmatgyenge volt. Sajnos az emberünk köszönőviszonyban sincs azzal a régi önmagával, amit youtuben bárki megcsodálhat. Az szinte egyszeri és megismételhetetlen. Lehet erőltetni, de nem igazán megy már. Benz a mezőnyben elvolt, szépen rakosgatta le a labdákat mindenkinek, olvasta a játékot, rendben volt, de hát a gólok. Be van oltva ellene. Ezt a tornát is le sikerült hoznia gól nélkül. Kilences számú játékosról beszélünk, így hiányérzetem van, nem kicsi. Bale jól szállt be, ígéretes, meglátjuk, meddig tart a lelkesedés meg a hardver. Rápihent rendesen. Egy biztos, a komplett BBCt már senki ellen nem bírjuk el.
Modric. El lettem igazítva ebben a témában rendesen, mégis tartom, hogy az én aranylabdásom 10es számú játékos, és nem a bárkelónáé. Minden meccs abban erősít meg, hogy a bogyó nála lett volna jó helyen. Nincsenek szavak már a teljesítményére. Max. a kevés gól, amibe esetleg bele lehet kötni. Kár, hogy nem sokáig lesz már velünk ő sem.
Az igazi vizsga most jön, most derül ki, hogy hol tartunk igazából.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. december 17., vasárnap 9:28

Igen, nekem is tetszett Bale az elmúlt 2 meccsen, viszonyt azt érdemes megnézni, hogy ki helyett jött be mind a 2 meccsen. Na már most itt nem Benzema ellen irányul a hsz, hanem hogy a csapat úgy tűnik (ebben a kis időben), hogy jobban működik úgy, ha papíron, a 2 támadó az CR és Bale. Ezt kéne kipróbálni majd januárban, hátha beválik.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2017. december 17., vasárnap 9:19

Nekem is tetszik Bale ez a pár perc alapján. Ha letudna hozni egy tavaszt ilyen ambícióval az nagyon fasza lenne. Nem kellene feltétlenül támadó, ami szerintem nem is lesz most télen, plusz visszajöhetnének a legalább 3 gólós meccsek és fel is javítaná a támadósor impontenciáját. Hátha..
Röhej amúgy, hogy megint egy sovány 1-0ra tudtuk behúzni, mikor simán lehetett volna egy 5ös..de ezen lassan már kár filózni, mert sok ilyen meccsünk van idén.
A barca legyen meg jövőhéten, aztán 18tól baszassuk rendesen. :mrgreen:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. december 17., vasárnap 7:26

Szerintem jók voltunk, hesteg futballtörténelem, a gólzsák meg majd csak kiszakad már valamikor.
Amúgy béla barátunk egész bíztatóan tért vissza,ha nem sérülne meg ami szinte kizárt még tényleg erősítés lehetne.Azért nem volt egy formában lévő bale-ünk vagy másfél éve,nem olyan rossz az,főleg amikor benzema-Cr is gyengélkedik.

Fizikálisan szerintem kezdünk visszatérni a tavalyi szinthez.Megint erősnek tűnik mindenki.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Navamiro

HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. december 17., vasárnap 0:10

Képességei megvannak, azt aláírom
Igen, hol? Biztos megvannak. Azért okoz gondot a labdakezelés.

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2017. december 16., szombat 23:43

Remy írta:Bármennyire is szarul toltuk az ősszel, csak behúztunk 3 kupát. Persze lehet mondani, hogy milyen szintű serlegek ezek, de na... bukták már el sokan a Klub VB-t is az európaiak közül. 3 kupa, 5 meccs, ahol nem lehetett hibázni. Büszke vagyok a csapatra.

Viszont most nagyon rá kell készülni a barcára, mert ott kötelező a győzelem. (mindig az)
Egyetértek, illetve annyival egészíteném ki, hogy a Barca és MU ellen behúzott serlegeket, azért nem becsülném le!

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. december 16., szombat 23:04

Bármennyire is szarul toltuk az ősszel, csak behúztunk 3 kupát. Persze lehet mondani, hogy milyen szintű serlegek ezek, de na... bukták már el sokan a Klub VB-t is az európaiak közül. 3 kupa, 5 meccs, ahol nem lehetett hibázni. Büszke vagyok a csapatra.

Viszont most nagyon rá kell készülni a barcára, mert ott kötelező a győzelem. (mindig az)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2017. december 16., szombat 21:56

Mindeközben Casemiro
https://twitter.com/MadridSports_/statu ... 2775360512
Modric ezt hogy úszta meg sárga lap nélkül? :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 16., szombat 21:27

Attól még kerettag volt, a Real Madrid keretében benne volt, klub szerint. Én ennyit írtam.

Mindeközben Casemiro
https://twitter.com/MadridSports_/statu ... 2775360512
:mrgreen: :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. december 16., szombat 21:22

en mondtam hogy csak mutatoba ment ki vallejo. nem fognak miattunk szabalyt modositani.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. december 16., szombat 21:17

Realista24 írta:Kerettag volt.
FIFA esemény lévén 23 fős keretet lehetett nevezni, mint ahogy az összes nevező csapat is ezt tette(3 kapus 20 mezőny). Az első keretünk volt a hivatalos, Vallejo csak a másodikban volt benne, kb csak elutazott, hogy edzen a srácokkal meg reméltük, hogy jut neki is érem, én örülök, hogy jutott. De hivatalosan nem kaphatott volna.
Itt a keret amúgy.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. december 16., szombat 21:05

kelemen.istvan írta:Most akkor hány kupás szezonunk/évünk van?! :smile: :zoldsalas: :happy:
mindig úgy hogy a kérdőjeles kupát ide is-oda is be kell számolni.

Vissza: