Premier League
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
Re: Premier League
angliában.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
mocskos penge. ballal jobbal egyaránt. jól lát. nem kell örökölni tőle a zsugát.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
teljesen átlagos.BBeno írta:hoznám egyből.Kevin de Bruyne has now been officially voted MOTM vs Liverpool, Chelsea, Arsenal, Man Utd and Tottenham.
ráadásul nem fér be sehova.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
hoznám egyből.Kevin de Bruyne has now been officially voted MOTM vs Liverpool, Chelsea, Arsenal, Man Utd and Tottenham.
- peadani
- Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem veszítesz vele sokat. Én szoktam nézni Arsenal meccset és hát borzalom az emberünk. Nagyon jól jártunk azzal, hogy annyiért el tudtuk annó adni.sebydani írta:Basszus, annyira nem követem az Arsenalt, hogy néha elfelejtem hogy Özil még focizik Szépen eltalálta.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Basszus, annyira nem követem az Arsenalt, hogy néha elfelejtem hogy Özil még focizik Szépen eltalálta.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Gündire mindig van időm. Ahogy pár céltalan oltásra is, de most kivételesen jogalapja is van, láttam a meccset.
Nem illik.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Hogy lehet beállítani olyat, hogy küldjünk ilyen auto kommentet? Tuti nem is láttad a meccsetziro4vr írta: Nézegesd őket az ágyadban. A focit Gündi tolta ma is.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nézegesd őket az ágyadban. A focit Gündi tolta ma is.BarçaNorbi írta:Szerintem a gólja ellenére egyébként nincsen hű de jó meccse. Sané-t és KdB-t érdemes nézegetni.M1Ö írta:Hé Ziró! A kebabos haverod fejjel is jó, nem csak fejben?
Nem illik.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Akkor gondolom Benzema nincs a csapatodba. Úgyhogy ne sajnáld a pénzt, VEDD MEG!!!pheco írta:Megvettem Fifa UT-benm azonnal osszekapta magat
Nem nézem, döntő van. De talán először kezdő a hosszú sérülése óta, nem csoda. Sané meg KdB meg kábé életük legjobb formájában tolják.BarçaNorbi írta:Szerintem a gólja ellenére egyébként nincsen hű de jó meccse. Sané-t és KdB-t érdemes nézegetni.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Szerintem a gólja ellenére egyébként nincsen hű de jó meccse. Sané-t és KdB-t érdemes nézegetni.M1Ö írta:Hé Ziró! A kebabos haverod fejjel is jó, nem csak fejben?
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Megvettem Fifa UT-benm azonnal osszekapta magatM1Ö írta:Hé Ziró! A kebabos haverod fejjel is jó, nem csak fejben?
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Hé Ziró! A kebabos haverod fejjel is jó, nem csak fejben?
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Jelenleg Guardiola tartja a leghosszabb győzelmi sorozatot a LaLiga (16), a Bundesliga (19) és a Premier League (15) történetében egyaránt.
Elnézve a City karácsonyi programját, simán nyúlhat még ez a rekord. Most hétvégén a Spurs komoly ellenfél lesz, de utána megint csak kötelező győzelmek jönnek (Bournemouth, Newcastle, CP, Watford. )
Elnézve a City karácsonyi programját, simán nyúlhat még ez a rekord. Most hétvégén a Spurs komoly ellenfél lesz, de utána megint csak kötelező győzelmek jönnek (Bournemouth, Newcastle, CP, Watford. )
Mia san mia
elég ha csak 30-40-et adnak theoért és mi elhozzuk a milanból rodriguezt.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
200 millióból azért illett volna olyan hátvédsort összerakni, ami elbírja egy játékos sérülését. Vagy ott az állítólag top City akadémia. Pl. itt van a Real Madrid, Zidane sem igazolt senkit Danilo helyett, mégis tudjuk helyettesíteni Carvajalt egy ifistával vagy akár mással.
Merci Zizou!
eleve csak egy balhátvédjük volt az is sérült, danilot sem játszatja ott, delph a vészmegoldás.
persze hogy kell nekik valaki. danny rose-t mondogatják nagyon.
persze hogy kell nekik valaki. danny rose-t mondogatják nagyon.
Nincs balhátvédjük, Mendy - aki 57 volt a 200ból- keresztszalagszakadást szenvedett és idén már nem játszik.ericco írta:Guardiola igazolna valakit a védelembe Nyáron csak 200 milliót szórt el arra a csapatrészre...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K