az előző 5 év sem róla szólt. Full középszer interbe bárkit ellehet képzelni, aki kicsit jobb az átlagnál.BBeno írta:miért ne lehetne belőle valaki? fél év alatt 71 percet kapott. nem tudott kinőni mint ahogy a brazilok beharangozták ez tény. de ennél jobb játékos hogy fél év alatt ennyit kapjon. interben eltudnám képzelni ha nem lenne ott most két stabil szélső.
Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
miért ne lehetne belőle valaki? fél év alatt 71 percet kapott. nem tudott kinőni mint ahogy a brazilok beharangozták ez tény. de ennél jobb játékos hogy fél év alatt ennyit kapjon. interben eltudnám képzelni ha nem lenne ott most két stabil szélső.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Temetni nem kell, mert 25 éves es még semmit nem rakott le az asztalra. Nem is lesz belole mar semmi.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Értelek ziro, de azért 25 évesen ne temessük már el
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Egy bukott, kiégett brazil nagy fizetéssel. Pont az kéne nekünk.
Nem illik.
Ő sokkal nagyobb tehetségnek indult, mint amit elért. Kb. egy fokkal jobb, mint Vazquez. Kezdőbe kevés lenne hosszútávon. Mondjuk lendületesebb, ami nagyon hiányzik elölről. Igaz mondjuk az is, hogy Bale féléves vagy éves? pihenő után elég biztatóan szállt be, de gondolom megint csak pár meccsre/percre bírja csak.BBeno írta:psg-s lucasnak percei vannak idén. télen gondolom tiplizne.Úgyhogy ja, valami "nem normális" szélső nekünk is jól jönne,
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Az idei évet mostmár toljuk végig így. Nálam az ilyen félmegoldások feleslegesek, nem lennénk annyival előrébb velük, hogy megérje. Aztán nyáron lehet robbantani Hazard-ért.BBeno írta:psg-s lucasnak percei vannak idén. télen gondolom tiplizne.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
psg-s lucasnak percei vannak idén. télen gondolom tiplizne.Úgyhogy ja, valami "nem normális" szélső nekünk is jól jönne,
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Na igen. Néztem a PSG bajnokiját is tegnap és hát zongorázható a különbség az ő támadójátékuk, meg a miénk közt. Valami durva ez a Neymar-M'Bappe szél. Nem újdonság, de olyan gyorsaság dinamika, technika meg kb minden ami kell megvan bennük, ami a mai CR-ben és Benzema-ban csak pislákol. Középen hiába vagyunk a világ legjobbjai, mert ennél a Kroos-Modric-Isco triónál per pill csak az mondja, hogy van jobb, aki utálja a Realt, de nem érünk vele "semmit", mert felérünk az ellen 16osára és mergáll a tudomány. Úgyhogy ja, valami "nem normális" szélső nekünk is jól jönne, hogy újra a világ legjobbjai legyünk. És nem Balere gondolok, legyen bármilyen bíztató ez a 25 perce a klub vb-n.pheco írta:viszont így, hogy Cé is belassult és azért valamivel kevesebb gólt lő, így már szerintem nem bírja el a csapat mindkettejüket. Vagy egy gólerős, gyors csatár kellene(Bappe ) vagy egy olyan szélső, aki rendre megbontja a védelmet a szélen(Hazard?) és teszi be a labdákat középre Cének és akkor Isconak nem ezzel kellene foglalkoznia a balszélen.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Az nem lenne rossz. James szélről jövő beíveléseit akkor ketten is várhatnák a 16-oson belül.
majd jövőre nyomatunk egy jó cavani kane párossal
K
K
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Senki nem várja el, hogy közel 33 évesen azt hozza, amit 2003-2015-ig láttunk tőle. Továbbra is az egyik legjobb góllövő a világon.Torquemada írta:Sajnos az emberünk köszönőviszonyban sincs azzal a régi önmagával, amit youtuben bárki megcsodálhat. Az szinte egyszeri és megismételhetetlen. Lehet erőltetni, de nem igazán megy már.
Benzemával tényleg nagyon jó párost alkottak, viszont így, hogy Cé is belassult és azért valamivel kevesebb gólt lő, így már szerintem nem bírja el a csapat mindkettejüket. Vagy egy gólerős, gyors csatár kellene(Bappe ) vagy egy olyan szélső, aki rendre megbontja a védelmet a szélen(Hazard?) és teszi be a labdákat középre Cének és akkor Isconak nem ezzel kellene foglalkoznia a balszélen.
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Jár a gratuláció az újabb kupához. Nyilván nem a két haknicsapat elleni győzelem a nagy szó, hanem az, hogy mi lehettünk ott újra a tornán, mint a legjobbak. Gálát nem vártam, a fejekben már a clásico van. Két keserves győzelem, de a másodikon látszott igazán, hogy a csapat tisztában van a játékerejével, és tudta, hogy az egy gól elég lesz, és esélyt sem hagyott az ellenfélnek.
Bajok azért vannak, javulás nem nagyon. Ez pedig a góllövés. CR meg nem adott gólja régi önmagát idéző mestermunka volt, a szabadrúgását viszont hagyjuk, ez szerencse volt. Bárki jobban rúgná már. Amúgy harmatgyenge volt. Sajnos az emberünk köszönőviszonyban sincs azzal a régi önmagával, amit youtuben bárki megcsodálhat. Az szinte egyszeri és megismételhetetlen. Lehet erőltetni, de nem igazán megy már. Benz a mezőnyben elvolt, szépen rakosgatta le a labdákat mindenkinek, olvasta a játékot, rendben volt, de hát a gólok. Be van oltva ellene. Ezt a tornát is le sikerült hoznia gól nélkül. Kilences számú játékosról beszélünk, így hiányérzetem van, nem kicsi. Bale jól szállt be, ígéretes, meglátjuk, meddig tart a lelkesedés meg a hardver. Rápihent rendesen. Egy biztos, a komplett BBCt már senki ellen nem bírjuk el.
Modric. El lettem igazítva ebben a témában rendesen, mégis tartom, hogy az én aranylabdásom 10es számú játékos, és nem a bárkelónáé. Minden meccs abban erősít meg, hogy a bogyó nála lett volna jó helyen. Nincsenek szavak már a teljesítményére. Max. a kevés gól, amibe esetleg bele lehet kötni. Kár, hogy nem sokáig lesz már velünk ő sem.
Az igazi vizsga most jön, most derül ki, hogy hol tartunk igazából.
Bajok azért vannak, javulás nem nagyon. Ez pedig a góllövés. CR meg nem adott gólja régi önmagát idéző mestermunka volt, a szabadrúgását viszont hagyjuk, ez szerencse volt. Bárki jobban rúgná már. Amúgy harmatgyenge volt. Sajnos az emberünk köszönőviszonyban sincs azzal a régi önmagával, amit youtuben bárki megcsodálhat. Az szinte egyszeri és megismételhetetlen. Lehet erőltetni, de nem igazán megy már. Benz a mezőnyben elvolt, szépen rakosgatta le a labdákat mindenkinek, olvasta a játékot, rendben volt, de hát a gólok. Be van oltva ellene. Ezt a tornát is le sikerült hoznia gól nélkül. Kilences számú játékosról beszélünk, így hiányérzetem van, nem kicsi. Bale jól szállt be, ígéretes, meglátjuk, meddig tart a lelkesedés meg a hardver. Rápihent rendesen. Egy biztos, a komplett BBCt már senki ellen nem bírjuk el.
Modric. El lettem igazítva ebben a témában rendesen, mégis tartom, hogy az én aranylabdásom 10es számú játékos, és nem a bárkelónáé. Minden meccs abban erősít meg, hogy a bogyó nála lett volna jó helyen. Nincsenek szavak már a teljesítményére. Max. a kevés gól, amibe esetleg bele lehet kötni. Kár, hogy nem sokáig lesz már velünk ő sem.
Az igazi vizsga most jön, most derül ki, hogy hol tartunk igazából.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Igen, nekem is tetszett Bale az elmúlt 2 meccsen, viszonyt azt érdemes megnézni, hogy ki helyett jött be mind a 2 meccsen. Na már most itt nem Benzema ellen irányul a hsz, hanem hogy a csapat úgy tűnik (ebben a kis időben), hogy jobban működik úgy, ha papíron, a 2 támadó az CR és Bale. Ezt kéne kipróbálni majd januárban, hátha beválik.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Nekem is tetszik Bale ez a pár perc alapján. Ha letudna hozni egy tavaszt ilyen ambícióval az nagyon fasza lenne. Nem kellene feltétlenül támadó, ami szerintem nem is lesz most télen, plusz visszajöhetnének a legalább 3 gólós meccsek és fel is javítaná a támadósor impontenciáját. Hátha..
Röhej amúgy, hogy megint egy sovány 1-0ra tudtuk behúzni, mikor simán lehetett volna egy 5ös..de ezen lassan már kár filózni, mert sok ilyen meccsünk van idén.
A barca legyen meg jövőhéten, aztán 18tól baszassuk rendesen.
Röhej amúgy, hogy megint egy sovány 1-0ra tudtuk behúzni, mikor simán lehetett volna egy 5ös..de ezen lassan már kár filózni, mert sok ilyen meccsünk van idén.
A barca legyen meg jövőhéten, aztán 18tól baszassuk rendesen.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerintem jók voltunk, hesteg futballtörténelem, a gólzsák meg majd csak kiszakad már valamikor.
Amúgy béla barátunk egész bíztatóan tért vissza,ha nem sérülne meg ami szinte kizárt még tényleg erősítés lehetne.Azért nem volt egy formában lévő bale-ünk vagy másfél éve,nem olyan rossz az,főleg amikor benzema-Cr is gyengélkedik.
Fizikálisan szerintem kezdünk visszatérni a tavalyi szinthez.Megint erősnek tűnik mindenki.
Amúgy béla barátunk egész bíztatóan tért vissza,ha nem sérülne meg ami szinte kizárt még tényleg erősítés lehetne.Azért nem volt egy formában lévő bale-ünk vagy másfél éve,nem olyan rossz az,főleg amikor benzema-Cr is gyengélkedik.
Fizikálisan szerintem kezdünk visszatérni a tavalyi szinthez.Megint erősnek tűnik mindenki.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Igen, hol? Biztos megvannak. Azért okoz gondot a labdakezelés.Képességei megvannak, azt aláírom
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Egyetértek, illetve annyival egészíteném ki, hogy a Barca és MU ellen behúzott serlegeket, azért nem becsülném le!Remy írta:Bármennyire is szarul toltuk az ősszel, csak behúztunk 3 kupát. Persze lehet mondani, hogy milyen szintű serlegek ezek, de na... bukták már el sokan a Klub VB-t is az európaiak közül. 3 kupa, 5 meccs, ahol nem lehetett hibázni. Büszke vagyok a csapatra.
Viszont most nagyon rá kell készülni a barcára, mert ott kötelező a győzelem. (mindig az)
- Remy
- Kapcsolat:
Bármennyire is szarul toltuk az ősszel, csak behúztunk 3 kupát. Persze lehet mondani, hogy milyen szintű serlegek ezek, de na... bukták már el sokan a Klub VB-t is az európaiak közül. 3 kupa, 5 meccs, ahol nem lehetett hibázni. Büszke vagyok a csapatra.
Viszont most nagyon rá kell készülni a barcára, mert ott kötelező a győzelem. (mindig az)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ateeemadrid
Modric ezt hogy úszta meg sárga lap nélkül?Mindeközben Casemiro
https://twitter.com/MadridSports_/statu ... 2775360512