Te ma erre nagyon ráéreztél de ha bejön vendégem vagy egy sörrepetiamadridista írta:még ennek a meccsnek sincs vége.
megfordítja a depor.
Spanyol bajnokság
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Spanyol bajnokság
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
még ennek a meccsnek sincs vége.
megfordítja a depor.
megfordítja a depor.
Na akkor úgy néz ki, ha jövőhéten esetleg nyernének, akkor -14 ponttal karácsonyozunk. Tudom, van egy elmaradt meccsünk, de azt még meg is kell nyerni majd.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Büszke lehetsz magadrapheco írta:Áhh játszik Paco és Paulinho is, esélytelen, hogy bukjanak Viccen kívül, tényleg mindig elmosolyodok, amikor őket látom a kezdőben és valamelyikük általában ilyenkor be is talál.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
nyer a depor srácok.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Áhh játszik Paco és Paulinho is, esélytelen, hogy bukjanak Viccen kívül, tényleg mindig elmosolyodok, amikor őket látom a kezdőben és valamelyikük általában ilyenkor be is talál.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Sztem 4-5 gólt el fognak tenni nekik.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
illgner írta:Létezik olyan forgatókönyv, hogy a katalánok ma ne húzzák be az esti meccset?
hogy egy klasszikussal éljek: A fociban Bármi megtörténhet
Amugy sima hazai lesz ez. Gála meg minden. Ne is nagyon várjunk mást tőlük tavaszig. Most még pörög Messi a zisten
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
remélem nem, de a celta ellen se hittem, de mégis rúgtunk kapufákat, kihagytunk mindent, és kaptunk 2 elkerülhető gólt.illgner írta:Létezik olyan forgatókönyv, hogy a katalánok ma ne húzzák be az esti meccset?
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Létezik olyan forgatókönyv, hogy a katalánok ma ne húzzák be az esti meccset?
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Közben az Atletico is verte az Alavest, meglepetésre ismét 1-0-ás győzelemmel rukkoltak elő a bajnokságban.Realista24 írta:Közben az Eibar verte a Valenciát.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Közben az Eibar verte a Valenciát.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Tényleg szimpatikus a felfogása.
De igazából az egész keretnek jobb, ha olyan játékosokkal van tele, akik egyfelé húznak.
Griezt pedig remélem nem vesszük meg 100körül.
De igazából az egész keretnek jobb, ha olyan játékosokkal van tele, akik egyfelé húznak.
Griezt pedig remélem nem vesszük meg 100körül.
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
http://www.skysports.com/football/news/ ... m=referral
Simeone Griezmannról, angol, akinek van kedve, pörgesse át. Szimpatikus gondolkodásmód egy nem túl szimpatikus embertől.
Simeone Griezmannról, angol, akinek van kedve, pörgesse át. Szimpatikus gondolkodásmód egy nem túl szimpatikus embertől.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Én sem azt mondom, hogy a sporik miatt vagyunk ott ahol, mert az teljesen nyilvánvaló, hogy nem is érdemeljük meg azt, hogy feljebb legyünk, de attól még az igaz, hogy a bírók kontárkodsából egyelőre mi szarabbul jöttünk ki, mint a Barca.
És nem, nem azt mondom, hogy a Barcát tolják.
És nem, nem azt mondom, hogy a Barcát tolják.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Abszolút egyetértek.babaking írta:Szerintem is kezdünk átesni a ló túloldalára. Mindenhol vakok, ebböl idén mi jövünk ki eddig rosszabbul, de viseljük már úriemberek módjára.
A csapatnak fel kell javulni, ziccereket be kell verni, többet kell futni mint a kiesöjelöltek és akkor mindegy, hogy hány lap maradt el ellenünk.
Ne süllyedjünk azoknak a szintjére akik szerint a tavalyi Bl-t csak a birók miatt nyertük meg.
(tudom, nem leszek népszerü )
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Szerintem is kezdünk átesni a ló túloldalára. Mindenhol vakok, ebböl idén mi jövünk ki eddig rosszabbul, de viseljük már úriemberek módjára.
A csapatnak fel kell javulni, ziccereket be kell verni, többet kell futni mint a kiesöjelöltek és akkor mindegy, hogy hány lap maradt el ellenünk.
Ne süllyedjünk azoknak a szintjére akik szerint a tavalyi Bl-t csak a birók miatt nyertük meg.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
És? Megszámolod, hány videó van a YT-on, amiben a mi kárunkra tévednek, és mennyi, ahol a Barcat sújtják? És ez az arány lesz a mérvadó?___Samy___ írta: Tele van a net a spanyol bírok balfaszkodasaival (nem csak a mi meccseinkrol), nem csak úgy légből kapottak ezek a körülbelüli számok.
Ez nem jelent abszolút semmit. Nektek vagy fogalmatok nincs a statisztikáról (és nem arra a bohóckodásra gondolok, hogy ha CR lő a Ligában 3 gólt, a BL-ben meg 9-et, akkor az idén 12 gól és ez már "statisztika"...), vagy nem is akarjátok érteni... Tudod hogy nézne ki, ha ilyen mutatók alapján próbálná valaki bebizonyítani, hogy a Barca-t nyomatták a Madrid ellen? Pártatlan, többtagú testülettel kiértékelnék a két csapat ÖSSZES bajnokijának ÖSSZES bírói ítéletét, sőt az ÖSSZES elmaradt ítéletet (vagy nem az összeset, hanem egy reprezentatív adagot, random módon kiválasztva). Súlyoznák a téves (pró és kontra) ítéletek (meghozott és elmaradt) fontosságát, és a végeredményre (pontokra) becsült hatását. Ez utóbbihoz viszont az ellenfelek eredményeit is ki kellene elemezni (pld. 2-1 esetén mennyi esélyük lett volna kiegyenlíteni). És ha mindez megvan (ahol már a rengeteg ismeretlen miatt akkora lenne a szórás, hogy szerintem egyértelmű következtetés lehetetlen volna), de ha meg is lenne, hogy mondjuk a Madrid-ot 68%-os eséllyel -2/+8 %-al jobban sújtották az ítéletek, akkor még mindig csak az lenne meg, hogy esetünkben jó eséllyel több volt a negatív ítélet (de ez fakadhat részben a játékstílusból, a játékosok színészi képességeitől, a sajtóban lévő nyomástól stb. is), és ahhoz, hogy a bírók ellenünk hozott negatív ítéleteiben trendet találjunk, ahhoz ki kellene értékelni az adott sporik többi csapatnak vezetett meccseit is, és a hasonló típusú esetekben hozott ítéleteit összevetni... Szóval inkább hagyjuk!! Amíg nincs olyan kirívó eset, mint Övrebö, vagy a Dél Korea - Spanyolország, addig csak szájtépés az egész, és rohadtul szánalmas...___Samy___ írta: Tavaly a Barca ellen nem fújtak be egész idényben egy tizit sem. Szerintem ettől nem kell több, hogy azt mondjuk, minket jobban húz ez az egész téma.
- ___Samy___
Tele van a net a spanyol bírok balfaszkodasaival (nem csak a mi meccseinkrol), nem csak úgy légből kapottak ezek a körülbelüli számok.Az meg egyenesen vicces, hogy 10:1, meg 80-20%... Vazz, a fene sem hiszi el, hogy a szubjektív szempontotokon kívül valakinek van bármilyen összesítése is a véleményes esetekről... Én aztán tényleg irtózom tőlük, de attól még tudom objektíven nézni a dolgokat. Benne van a pakliban az is, hogy a támadási stratégiájuk (65%+ labdatartás, 8 ember a tizenhatoson belül, az egész ellenfél begyömöszölve a kapu elé) miatt több az ESÉLY pld. a büntetőre (kéz, fault), ráadásul ezt beléjük verik, hogy egy az egyben megvárják, míg az ellenfél játékosa odaér, és csak akkor tolják meg, az utolsó pillanatban (csak tegnap volt egy csomó ilyen szitu). De azt én sem mondom, hogy nincs valamilyen szintű ellenszelük, mert nem tudom semmivel alátámasztani azt sem, hogy van, azt sem, hogy nincs..
Tavaly a Barca ellen nem fújtak be egész idényben egy tizit sem. Szerintem ettől nem kell több, hogy azt mondjuk, minket jobban húz ez az egész téma.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Simán van ilyen a spanyoloknál is sztem. Ott van Borbalán meg az többi nemiszerv húzogató. A Real meccstől eltekintve belenéztem egy-két Barca meccsbe, vagy videóba (lásd Atleti favágás, meg nem adott gól, stb.). Némelyiknek jólesik ha ők lehetnek a középpontban mert a szövetség úgyse fogja őket megbüntetni.Anthony írta:http://index.hu/sport/futball/2017/12/0 ... bb_biroja/
Igaz ez angol foci, de én ezek után BÁRMIT el tudok képzelni, nehogy azt képzeljétek, hogy a spanyol bírók különbek, sőt...Clattenburg elég komoly névnek számított nemzetközi szinten, ha neki ilyen allűrjei vannak, akkor képzeljétek el a többieket....