Spanyol bajnokság

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Spanyol bajnokság

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. december 17., vasárnap 23:52

illgner írta:Robbent is elzavartuk anno. Ez nem jelent semmit.
Csak Robben nálunk többet volt sérült, mint nem. Meg "áldozat" volt Robinhoval együtt, hogy jöhessen CR meg Kaká, meg a nagy újítások. Nem jó példa pont ő.
wxyz írta:Talán, mert Dembele és Mason voltak a posztján, nem a tkp Eriksen és őket jobbnak gondolta Pochettino?
Azért írtam Eriksen-t, mert ő is új fiú volt Bale árából, ennyi erővel akkor őt is elküldhették volna. Lehet csűrni csavarni, ha valakin látod, hogy jó, akkor nem küldöd el. Miért nem kellett senki másnak, csak Kínába? Miért csak egy évet húzott le a Spursben? Inkább egy Dembelét tartott meg helyette Pochettino az sokat elmond. A végén még tényleg kihozzátok világklasszis játékosnak. :lol:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2017. december 17., vasárnap 23:21

M1Ö írta:
wxyz írta:Nem főtt meg.
Ha annyira bevállt volna, akkor nem küldi el, hanem számol vele. Miért nem Eriksen-t küldték el pl?
Talán, mert Dembele és Mason voltak a posztján, nem a tkp Eriksen és őket jobbnak gondolta Pochettino?

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2017. december 17., vasárnap 23:21

M1Ö írta:
Ha annyira bevállt volna, akkor nem küldi el, hanem számol vele. Miért nem Eriksen-t küldték el pl?
Robbent is elzavartuk anno. Ez nem jelent semmit.

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. december 17., vasárnap 23:08

LaMartin írta:Konkréran a szurkolóik az egyik legrosszabb atigazolasnak tartjak a mai napig
Én is emlékszek rá, hogy folyamatosan, minden platformon szidva volt és többek közt miatta is rosszul lett elköltve Bale ára. Aztán nem kellett senkinek, ezért elment Kínába pénzt keresni. A Barcában egyelőre tényleg jó, viszont közel sincs annyira jó játékos, mint amennyire meg lett nyomva a meglepettség miatt.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

LaMartin
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország

HozzászólásSzerző: LaMartin » 2017. december 17., vasárnap 23:02

Konkréran a szurkolóik az egyik legrosszabb atigazolasnak tartjak a mai napig

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. december 17., vasárnap 22:59

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2017. december 17., vasárnap 22:56

Úgy gondolom, Mason pályafutása sem lett egy sikertörténet a Spursben. Tán a Hullban tengődik mostanában.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2017. december 17., vasárnap 22:48

sebydani írta: Ráadásul egy Spursben megfőtt,
Nem főtt meg. Egy évet játszott ott amikor Bale árából hoztak majdnem egy kezdőnyi játékost és Villas-Boas nem tudott belőlük egy működő csapatot összerakni. Majd Pochettino elküldte, hogy egy Mason nevű játékosnak legyen helye a keretben.

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2017. december 17., vasárnap 22:41

Kínáról meg annyit, hogy ott szerintem mindenkinek elmenne a kedve még az élettől is, egy Messinek vagy CR-nek is :mrgreen: Egész más az, amikor olyan közegbe kerülsz, ami motivál. Nyilván más kávéház a Barcában játszani, mint mondjuk a Csüngcsun csánban.

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2017. december 17., vasárnap 22:38

sebydani írta:
illgner írta:Nem véletlenül brazil válogatott, nyilván világklasszis, vagy aközeli játékos a posztján.
Jajj azért na.. Tény nyáron itt az év vicce volt, hogy ő meg a barca, első sorban ülve röhögtem én is rajta. De az hogy brazil válogatott már réges rég nem jelenti azt,hogy ő világklasszis vagy aközeli lenne.. Ennyi erővel Fred egy évtizedig volt világklasszis csatár, az meg azért nem igaz :)
Direkt írtam, hogy világklasszis közeli játékos. Ez azt jelenti nálam, hogy képes a posztján kimagasló teljesítményre, mégha nem is tartozik a szűk világelithet. Látjuk, hogy passzol a Barcához, sajnos ezt kár lenne letagadni.

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2017. december 17., vasárnap 22:36

Elnézve ezt a Barcát, nehezen tudom elképzelni, hogy leadják a bajnoki címet. Még akkor is, ha mindkét classicot elveszítik. Amire nem tudom, hogy utoljára mikor került sor, de nem mostanában.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. december 17., vasárnap 22:35

illgner írta:Nem véletlenül brazil válogatott, nyilván világklasszis, vagy aközeli játékos a posztján.
Jajj azért na.. Tény nyáron itt az év vicce volt, hogy ő meg a barca, első sorban ülve röhögtem én is rajta. De az hogy brazil válogatott már réges rég nem jelenti azt,hogy ő világklasszis vagy aközeli lenne.. Ennyi erővel Fred egy évtizedig volt világklasszis csatár, az meg azért nem igaz :) Ráadásul egy Spursben megfőtt, majd elment Kínába, szerintem jogosan gondolta mindenki, főleg ennyi pénzért ráadásul, hogy 0 lesz az emberünk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sebydani 2017. december 17., vasárnap 22:36-kor.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2017. december 17., vasárnap 22:33

Úgy beszéltek itt Paulinhoról, mint valami kivénhedt csatalóról :mrgreen: Közben Messinél egy évvel fiatalabb. Az meg semmit nem jelent, hogy Kínába ment. Gondolom iszonyatos pénzeket keresett, de a futballtudása nem kopott meg. Nem véletlenül brazil válogatott, nyilván világklasszis, vagy aközeli játékos a posztján.

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2017. december 17., vasárnap 22:25

Ez a Deportivo ma egy masodik ligas esetlen csapatnak tunik ami produkciot ma lehoznak , 3 -4 ertemes átadasuk van az már nagy szò! Össze vissza mennek mint a mérgezett egerek:-)ha a kapusuk nem véd ilyen jòl ez a meccs 7-8.:-)

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. december 17., vasárnap 22:24

torjack írta:Na, akkor a Kínából rehabilitált Paulinhónak annyi gólja van, mint a Cé, Benz duónak a bajnokságban...szép
Még most is nehezen bírom feldolgozni, hogy ez az ember még focizik ráadásul megint duplázik. Év igazolása :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sebydani 2017. december 17., vasárnap 22:29-kor.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2017. december 17., vasárnap 22:22

Na, akkor a Kínából rehabilitált Paulinhónak annyi gólja van, mint a Cé, Benz duónak a bajnokságban...szép

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2017. december 17., vasárnap 22:21

Kívülállóként az ember elunja ezeket a meccseket, én legalábbis nem látok benne semmi szórakoztatót. Legázol a Barca egy kiscsapatot, csak az a kérdés, hogy 4-et vagy 8-at lőnek nekik.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2017. december 17., vasárnap 22:04

LaMartin írta:
ziro4vr írta:Vannak hibáim, nem gondoltam volna, hogy a kínai import paulinho lesz az őszi szezon legjobb barcás kps-a.
De ez inkább a többire nézve szégyen:D
Meg rank, hogy 8 pont minuszban vagyunk...

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2017. december 17., vasárnap 22:03

ziro4vr írta:Vannak hibáim, nem gondoltam volna, hogy a kínai import paulinho lesz az őszi szezon legjobb barcás kps-a.
Nem nézem a meccset. Látom gólt lőtt. Csinál valamit ezen kívül mezőnyben, vagy csak jól játszik össze Messivel?

LaMartin
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország

HozzászólásSzerző: LaMartin » 2017. december 17., vasárnap 21:59

De ez inkább a többire nézve szégyen:D

Vissza: