Nem rád értettem. Úgy általánosságban a világban az a megállapítás róla, hogy "hmmm, igen Beckham, milyen jobb lába volt". De semmi más, közbe azért nem volt ennyire egyszerű. Persze klasszis sem, de azért látszik az assziszt videóból, hogy volt esze meg szeme is a focihoz.lestat írta:Jaj nem azért irtam csak hogy aki az előzőtt feltöltötte viszonylag jó minőségűeket talált. De köszi köszi. Óriási vidi ez is
Real Madrid játékosok a múltban
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid játékosok a múltban
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
RaúlCF írta:MARCELOlestat írta: Főleg mai viszonylatban nézve. Ki az mai labdarugó aki ha megkapja a labdat tuti hogy embert talál vagy legalabbis veszély forrás?!
Felmerült bennem hogy leirom mint tökéletes ellenpélda de mondom nem bántom
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
MARCELOlestat írta: Főleg mai viszonylatban nézve. Ki az mai labdarugó aki ha megkapja a labdat tuti hogy embert talál vagy legalabbis veszély forrás?!
- lestat
M1Ö írta:tesséklestat írta:Az a jobb láb te jó ég. Megnéznék egy gólpasszos vidit is.
Nem volt ő akkora kókler, nem csak a jobb lába volt azt' cső, kellett ész is ahhoz, hogy észre vegye és oda tegye ahova kell.
Jaj nem azért irtam csak hogy aki az előzőtt feltöltötte viszonylag jó minőségűeket talált. De köszi köszi. Óriási vidi ez is
Főleg mai viszonylatban nézve. Ki az mai labdarugó aki ha megkapja a labdat tuti hogy embert talál vagy legalabbis veszély forrás?!
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
tesséklestat írta:Az a jobb láb te jó ég. Megnéznék egy gólpasszos vidit is.
Nem volt ő akkora kókler, nem csak a jobb lába volt azt' cső, kellett ész is ahhoz, hogy észre vegye és oda tegye ahova kell.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- lestat
pheco írta:Beckham góljai a Realban
Mikor megnéztem ma 5p után furcsa volt egy akciógól.
Az a jobb láb te jó ég. Megnéznék egy gólpasszos vidit is.
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- BlancoMark
Nyilvan engem se a Milanos mozgasa zavart, hanem a madridi mozgaskultura. Latszodott hogy valami nincs rendben, es borzaszto termeszetellenesen mozgott. Azt ereztem rajta mintha fajna neki mar a sport es minden egyes lepeseben ott volt a serulesveszely. Nagyon leepult amikor mar idekerult.
Minden egyes meccsen amikor játszott, korábbi sérülései ellenére is nagyon sokat vártam tőle. Azt reméltem megvillantja a 2007-es formáját, mert az világklasszis volt. Ahogy butította a manchesteri védőket, priceless. Sajnálom, hogy így alakult a madridi karrierje, nekem mindig is szimpatikus volt.
- lestat
TheBull6 írta:
Messit meg nem hiszem, hogy sokan megfutották így, főleg labdával. És mennyi ilyen gólt lőtt anno a Milanban.
Uhh erről meg is feledkeztem. Óriási
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
Mondjuk ezt én sem tudom hova rakni, hogy a mozgásával mi gond lehetett. K*rva gyors volt világ életében még a nyáron is megfutkozta Vazkezt meg Iscot is, aztán 35 éves már.lestat írta:A mozgását meg hogy fájt nézni egyeseknek...nekem ez a Fellaini Kane vagy Morata féle arcoknál jut eszembe nem egy aranylabdásnál aki fénykorában a labdával gyorsabb volt bárkinél.
Érdekes dolgok ezek.
Messit meg nem hiszem, hogy sokan megfutották így, főleg labdával. És mennyi ilyen gólt lőtt anno a Milanban.
Ha 24-25 évesen hozzuk el, vagy esetleg még korábban (a Pool elleni BL blama után) valszeg kicsit más lenne a megítélése, én mondjuk már hoztam volna 2005-ben, abban az évben is simán ő volt a Milan legjobbja, onnantól meg főleg.
- lestat
Babinho írta:Nekem is csalódás volt, de nekem azért mert a Milanban nagyon kedveltem a játékát. Amikor beesett nyáron a Roni,Benz,Kaká csomag, az első meccsig kb. tőlem vártam a legtöbbet...
Nem tudom mennyire tehetett róla, hogy így alakult, nyilván a sérülése után már nem lehetett az, mint aki előtte, de szerintem egy adag több elszántsággal, többet tehetett volna le az asztalra és akkor maradása is lett volna. Talán a tizedik is hamarabb jött volna, ha ő hozza magát. Haragudtam rá, de bírtam. Összességében legenda, madridban csak epizodista lett. Kicsit milánóban maradt a szíve.
Igen erről van itt szó igazából.
A mozgását meg hogy fájt nézni egyeseknek...nekem ez a Fellaini Kane vagy Morata féle arcoknál jut eszembe nem egy aranylabdásnál aki fénykorában a labdával gyorsabb volt bárkinél.
Érdekes dolgok ezek.
Sajnálom hogy itt már nemtudta azt hozni. De ezerszer néztem inkább őt ígyis mint futureredondogagot pl.
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
Nekem is csalódás volt, de nekem azért mert a Milanban nagyon kedveltem a játékát. Amikor beesett nyáron a Roni,Benz,Kaká csomag, az első meccsig kb. tőlem vártam a legtöbbet...
Nem tudom mennyire tehetett róla, hogy így alakult, nyilván a sérülése után már nem lehetett az, mint aki előtte, de szerintem egy adag több elszántsággal, többet tehetett volna le az asztalra és akkor maradása is lett volna. Talán a tizedik is hamarabb jött volna, ha ő hozza magát. Haragudtam rá, de bírtam. Összességében legenda, madridban csak epizodista lett. Kicsit milánóban maradt a szíve.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez kap egy pluszegyet.BlancoMark írta:Egyetertek, mar a mozgasat is fajt nezni. Persze errol nem o tehetett, de valamilyen szinten szuksegunk volt ra, hogy a tobbi jatekos elhiggye hogy Madridban ujra valami nagy epul.Pipita írta:Én gyűlöltem, mert óriási bukás volt.
Bocsánat hogy beletrollkodok a csodálatos nosztalgiázgatásba.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
De jó, hogy ezt nem nekem kellett.Pipita írta:Én gyűlöltem, mert óriási bukás volt.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
+1, Milanban sem birtamPipita írta:Én gyűlöltem, mert óriási bukás volt.
- BlancoMark
Egyetertek, mar a mozgasat is fajt nezni. Persze errol nem o tehetett, de valamilyen szinten szuksegunk volt ra, hogy a tobbi jatekos elhiggye hogy Madridban ujra valami nagy epul.Pipita írta:Én gyűlöltem, mert óriási bukás volt.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Én gyűlöltem, mert óriási bukás volt.
- lestat
https://www.youtube.com/watch?v=OTjsvvB3_xY
Nálam ez kedvenc.
Minden benne van.
Egy iszonyatosan szimpatikus figura volt mindig is. Én örültem hogy nálunk is játszott
Nálam ez kedvenc.
Minden benne van.
Egy iszonyatosan szimpatikus figura volt mindig is. Én örültem hogy nálunk is játszott
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nagyon sokat volt ostorzva, sajnos már nem tudta azt mutatni, amit valójában tudott, de nem az ő hibája volt, hogy így is le lett igazolva.TheBull6 írta:Nekem a Kaka video indul.
De itt van újra.
Azért ez az összefoglaló is megmutatta, hogy mennyire okos volt a focihoz.. ezek a távolról elengedett, csavart lövések.. csodásak! Isconak szokott beesni pár ilyen bomba! Mindent összevetve, én örülök, hogy láttam Madrid mezben!