Premier League
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Premier League
52. perc 0-2
53. perc 1-2
56. perc 2-2
58. perc 3-2.
Arsenal - Pool
53. perc 1-2
56. perc 2-2
58. perc 3-2.
Arsenal - Pool
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
KdB dupla fizetésért fog hosszabbítani.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Swansea kirakta Clementet aki a 6ik idei pl edző akit kirúgtak.
Engem mondjuk nem zavar, ha valaki mellékágban van itt és amúgy a MUnak stb-nek szurkol. Az mondjuk gáz, ha valaki erősen magáénak érez többet is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Haha én is megakartam kérdezni, hogy a Real indult és kiesett az angol liga kupából? Nekem is bántotta a szememet tegnap este.
De azt gondoltam nekem mindegy. Ha ő akkora drukker több csapatnak is, hát legyen..Fura ez, lehet csak nekem.
De azt gondoltam nekem mindegy. Ha ő akkora drukker több csapatnak is, hát legyen..Fura ez, lehet csak nekem.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
És a Chelseanek Morata miatt, a Lyonnak mert Mariano van ott, a PsG-nek Cavani és Mbappe miatt, a Juvénak Higu miatt..és még sorolhatnánk újévig.Kerlon írta: jó hát Bbeno meg egyszerre szurkoló a Citynek meg a Munak is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
jó hát Bbeno meg egyszerre szurkoló a Citynek meg a Munak is.sebydani írta:Mivel korábban írt már úgy a Juventusról, és a rólunk, a Real Madridról is és most a MU-ról, gondoltam megkérdezem.Solari írta:
Nezd el nekem ha fogyatekos vagyok es a kerdes koltoi de csak egyrol es az a mu.
manchesternek mar egy el is siker.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Mivel korábban írt már úgy a Juventusról, és a rólunk, a Real Madridról is és most a MU-ról, gondoltam megkérdezem.Solari írta:
Nezd el nekem ha fogyatekos vagyok es a kerdes koltoi de csak egyrol es az a mu.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
Nezd el nekem ha fogyatekos vagyok es a kerdes koltoi de csak egyrol es az a mu.sebydani írta:No offense, de te most akkor hány csapatról írsz úgy hogy "mi?"DavidKing írta:Na szépen kiestünk a ligakupából, bár a tavalyi siker után pont leszarom ezt a kupát, az elődöntő kemény lett volna: cselzi, arsenal, csity......úgy h teljesen mindegy, az arsenal mumusunk ilyen szarságokon,a cselzi kb. ugyanolyan erős mint mi, a csiti meg erősebb is.... meg mákosabb.
ránézésre 3sebydani írta:No offense, de te most akkor hány csapatról írsz úgy hogy "mi?"DavidKing írta:Na szépen kiestünk a ligakupából, bár a tavalyi siker után pont leszarom ezt a kupát, az elődöntő kemény lett volna: cselzi, arsenal, csity......úgy h teljesen mindegy, az arsenal mumusunk ilyen szarságokon,a cselzi kb. ugyanolyan erős mint mi, a csiti meg erősebb is.... meg mákosabb.
Szerintem a rúgója sem jobb, szimplán ők néha el is lövik, nálunk meg alig lőnek és inkább tovább játsszák. Nem gondoltam, hogy a belga ilyen jó lesz, de ezt Guardiolának köszönheti. Remekül megtalálta a helyét és a szerepét.Berti írta:Rohadt jó De Bruyne és már évek óta toppon van. Kicsiben nem olyan jó, mint Isco, de a rúgója sokkal jobb. Ha nem lenne Isco meg Asensio akkor hoznám, így semmi értelme.
K
K
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
No offense, de te most akkor hány csapatról írsz úgy hogy "mi?"DavidKing írta:Na szépen kiestünk a ligakupából, bár a tavalyi siker után pont leszarom ezt a kupát, az elődöntő kemény lett volna: cselzi, arsenal, csity......úgy h teljesen mindegy, az arsenal mumusunk ilyen szarságokon,a cselzi kb. ugyanolyan erős mint mi, a csiti meg erősebb is.... meg mákosabb.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: BALE :D, CR, Ramos, Casemiro
- Kedvenc csapatod: Real, MU ,Juve
Na szépen kiestünk a ligakupából, bár a tavalyi siker után pont leszarom ezt a kupát, az elődöntő kemény lett volna: cselzi, arsenal, csity......úgy h teljesen mindegy, az arsenal mumusunk ilyen szarságokon,a cselzi kb. ugyanolyan erős mint mi, a csiti meg erősebb is.... meg mákosabb.
Akkor max 3.Realista24 írta:Casemiro Zidane masodik legfontosabb embere Cr utan.KAG írta:Igazából nem tudnám kinek a helyére betenni.
Casemiro --> Kante cserét adnék nagyon, ha Zizou ennyire akar VKP-t játszatni.
Rohadt jó De Bruyne és már évek óta toppon van. Kicsiben nem olyan jó, mint Isco, de a rúgója sokkal jobb. Ha nem lenne Isco meg Asensio akkor hoznám, így semmi értelme.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Az ágyadba viheted, Madridba nem kell.BBeno írta:hoznám egyből.Kevin de Bruyne has now been officially voted MOTM vs Liverpool, Chelsea, Arsenal, Man Utd and Tottenham.
Nem illik.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Siman megalna a helyet spanyolban is, nagyon magas a jatekinteligenciaja. Engem Michael Laudrupra emlekeztet, de en sem hoznam.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Casemiro Zidane masodik legfontosabb embere Cr utan.KAG írta:Igazából nem tudnám kinek a helyére betenni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Igazából nem tudnám kinek a helyére betenni.
ZIDANE
Isco mindent tud amit de Bruyne és ő már itt van.