Imádom az almát, de pont azért fogok visszatérni jó eséllyel Androidra ha megadja magát a 6s, mert azokból nem spórolják ki az akksit. Manapság már úgysincs akkora szakadék az iphone és a többi között, remélem 1-2 évet kihúz még ez is, addigra pedig ennyi sem lesz, ha így folytatják az Apple-nél az “innoválást”.
Elektronika
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Re: Elektronika
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Nekem meg akkor is jön, ha épp lenémítom a csoportot, hetek óta, úgyhogy engem is érdekelne mi van velewZoLee7 írta:Tegnap estetol nem kapok ertesitest messengeren ha ir valaki. Semmit nem allitottam at, es nem is kerult semmi uj a telefonra. Az ertesitesek bevannak allitva, csupan egyetlen egy csoportnal vannak letiltva. Valami otlet, hogy mit probaljak meg?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Tegnap estetol nem kapok ertesitest messengeren ha ir valaki. Semmit nem allitottam at, es nem is kerult semmi uj a telefonra. Az ertesitesek bevannak allitva, csupan egyetlen egy csoportnal vannak letiltva. Valami otlet, hogy mit probaljak meg?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nekem elbaszarintotta rendesen...igaz az még ötös volt, de néhány hónap alatt kicsinálta a telefont.pheco írta:Utangyartott lightning kabelek nem cseszik szet az iphone akksit? Gondoltam vennek a gyarinal masszivabbat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Utangyartott lightning kabelek nem cseszik szet az iphone akksit? Gondoltam vennek a gyarinal masszivabbat.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Srácok! Tudnátok ajánlani bevált, bestbuy akciókamerát?
Köszi
Köszi
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Srácok! Az mitől lehet, hogy anyámék "megörökölték" nővéremék tv-jét és itthon nem akarja a digitális csatornákat programozni, csak az analógot? Az enyémmel nincs semmi probléma, ez meg itt szarakodik... Már mindenféle frekvenciát, sebességet meg minden isten nyilát állítottam, de sehol semmi...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
A miui sajnos sokat eszik de cserébe kapsz egy stabil, letisztult/felhasználóbarát romot.Santi írta:.
Ezt használja a Huawei, Meizu, Oppo, Moto is és Xiaomi fejlesztés.
Ha nagyon zavar rakhatsz rá más romot de felesleges.
2gb rammal is megy az gond nélkül. Nem minden a szám. Optimalizáláson van a hangsúly.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Jó hát ukránban egy doboz cigi is valami 250 forint, nálunk meg tudjuk...
Az még lemaradt a múltkor, a telefon természetesen sértetlen, bontatlan, lefóliázott csomagolásban jött, nem volt gond a futárral.
A doboz (amúgy tetszik a doboz, szép fehér kulturált megjelenése van) tartalma csak az alap dolgok, usb kábel + a szokásos adapter a töltéshez, warranty és útmutató (ez utóbbit inkább hagyjuk, ugye akkora méretű mint a telefon és az is csak kb 2 oldal, ami annyit ír kapcsold be a telefont és az majd végigvezet a beüzemelésen, semmi leírás nincs semmiről). Ja meg van az a kis hasznos eszköz, amivel a sim-kártya tálcát tudod kipattintani és ennyi, mást nem tartalmaz. Viszont a smartshop adott hozzá ingyen egy vodás kártyát, ami tartalmaz 1GB ingyen adatforgalmat, csak 2000-el fel kell tölteni, hogy aktiváld. Nemfogom sztem használni, de mindenképpen felírható egy extrának a bolt részéről.
Az még lemaradt a múltkor, a telefon természetesen sértetlen, bontatlan, lefóliázott csomagolásban jött, nem volt gond a futárral.
A doboz (amúgy tetszik a doboz, szép fehér kulturált megjelenése van) tartalma csak az alap dolgok, usb kábel + a szokásos adapter a töltéshez, warranty és útmutató (ez utóbbit inkább hagyjuk, ugye akkora méretű mint a telefon és az is csak kb 2 oldal, ami annyit ír kapcsold be a telefont és az majd végigvezet a beüzemelésen, semmi leírás nincs semmiről). Ja meg van az a kis hasznos eszköz, amivel a sim-kártya tálcát tudod kipattintani és ennyi, mást nem tartalmaz. Viszont a smartshop adott hozzá ingyen egy vodás kártyát, ami tartalmaz 1GB ingyen adatforgalmat, csak 2000-el fel kell tölteni, hogy aktiváld. Nemfogom sztem használni, de mindenképpen felírható egy extrának a bolt részéről.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Hát, érdekes tarifák vannak "nálatok".
100 griveny = 1000 forint.
Nekem olyan csomag van most beállítva, hogy 1 hónapig teljesen ingyen beszélek korlátlanul a saját hálózatomon belül, 300 percet kapok az egyéb hálózatokra, talán 200 ingyen sms (lehet több?!) és 6GB mobilnet, 160-ért (1600 forint).
100 griveny = 1000 forint.
Nekem olyan csomag van most beállítva, hogy 1 hónapig teljesen ingyen beszélek korlátlanul a saját hálózatomon belül, 300 percet kapok az egyéb hálózatokra, talán 200 ingyen sms (lehet több?!) és 6GB mobilnet, 160-ért (1600 forint).
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- Santi
Még csak most kezdem majd belakni, eddig még nem használtam a SIM-kártya méret miatt, amúgy Xiaomi Redmi Note 4 black global 32GB/3GB
Annyit eltudok mondani, hogy sztem kell ide a 3GB, semmit nem csináltam csak bekapcsoltam, de alapból 1,5GB memória foglalt, ezen 2GB rommal nemtudom hogy lehetne megélni. Persze lehet, hogy nekem kellene tisztogatni egy kicsit és akkor nem rabol ennyit, ezt még nemtudom. Amúgyis zöldfülű vagyok ezen a téren, a régi telefonom is androidos volt, de azon még egy régi 2.3-os verzió futott, gyakorlatilag használhatatlan volt, mint okostelefon, telefonáláson kívül nem is használtam másra. (úgyhogy ha valaki úgy gondolja szívesen fogadnék pár tippet így kezdő androidosként)
Amúgy SIM kártya témát most rendeztem épp ebédszünetben.
Telenor: Díjmentes volt a kártyacsere maga, a csávó felajánlotta, hogy kössek netet 1GB-os, előfizetés díjat kifizetem, aztán 3 hónapig ingyenes utána 1300/hó, mondom oké, úgyis kelleni fog, legfeljebb majd lemondom a 3 hónap után, ha nem kell. SIM-kártyán lévő pénzből levonta a szolgáltatás előfizetési díját, majd kértem, hogy töltsön a kártyámra 1500-t. Kaptam papírt mind a SIM-kártya cseréről, mind az egyenlegfeltöltésről nyilván. Szolgáltatás igénybevételéről nem.
T-Mobile: Szintén díjmentesen cserélték a kártyát. De itt semmi papírozás nem volt a SIM-kártya cseréről. Egyszerűen bemondtam az adataimat, személyimmel igazoltam magam (ja Telenornál is kellett a személyi nyilván), ő szépen bepötyögte a gépbe a dolgokat, adta a kártyát és további szép napot! Amúgy itt visszaadták a régit is, mivel az már használhatatlan, nincs jelentősége, de gondoltam megjegyzem, Telenornál elvették a régit.
Annyit eltudok mondani, hogy sztem kell ide a 3GB, semmit nem csináltam csak bekapcsoltam, de alapból 1,5GB memória foglalt, ezen 2GB rommal nemtudom hogy lehetne megélni. Persze lehet, hogy nekem kellene tisztogatni egy kicsit és akkor nem rabol ennyit, ezt még nemtudom. Amúgyis zöldfülű vagyok ezen a téren, a régi telefonom is androidos volt, de azon még egy régi 2.3-os verzió futott, gyakorlatilag használhatatlan volt, mint okostelefon, telefonáláson kívül nem is használtam másra. (úgyhogy ha valaki úgy gondolja szívesen fogadnék pár tippet így kezdő androidosként)
Amúgy SIM kártya témát most rendeztem épp ebédszünetben.
Telenor: Díjmentes volt a kártyacsere maga, a csávó felajánlotta, hogy kössek netet 1GB-os, előfizetés díjat kifizetem, aztán 3 hónapig ingyenes utána 1300/hó, mondom oké, úgyis kelleni fog, legfeljebb majd lemondom a 3 hónap után, ha nem kell. SIM-kártyán lévő pénzből levonta a szolgáltatás előfizetési díját, majd kértem, hogy töltsön a kártyámra 1500-t. Kaptam papírt mind a SIM-kártya cseréről, mind az egyenlegfeltöltésről nyilván. Szolgáltatás igénybevételéről nem.
T-Mobile: Szintén díjmentesen cserélték a kártyát. De itt semmi papírozás nem volt a SIM-kártya cseréről. Egyszerűen bemondtam az adataimat, személyimmel igazoltam magam (ja Telenornál is kellett a személyi nyilván), ő szépen bepötyögte a gépbe a dolgokat, adta a kártyát és további szép napot! Amúgy itt visszaadták a régit is, mivel az már használhatatlan, nincs jelentősége, de gondoltam megjegyzem, Telenornál elvették a régit.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Hogy tetszik a telefon? Pontosan melyik verzió, RAM, GB?Santi írta:A mai nappal pont került a telefonvásárlási ügyem végére. (MONSTAPOST JÖN ELŐRE SZÓLOK)
...
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
-
bemész akár egy gsm boltba és fél másodperc alatt kivágják neked, de jah szolgáltató is ingyen cseréli. mindegyik.
- Santi
Nekem is új sim kell a telóba, ma fogok bemenni T-be is, Telenorhoz is, elvileg ingyen cserélniük kellene kíváncsi leszek rá. Ha nem, akkor legfeljebb kifaragom magamnak otthon, csak nem akartam hozzányúlni, mert félek, hogy megsértem a chipet, amilyen kézügyes vagyok...
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Fu, az meredek.
Nekünk is most vannak bajok a vodával.
Szintén szülő ment be aztán etetés.
De holnap utána megyek aztán, ha tényleg átbaszták, akkor fogyasztóvédelem.
A telefonról írt dolgoknak örülök.
Apám elég basic felhasználó.
Hívások,navi és néhány fotó.
Ezeket ha hozza LAG nélkül, teljesen happy leszek vele.
Nekünk is most vannak bajok a vodával.
Szintén szülő ment be aztán etetés.
De holnap utána megyek aztán, ha tényleg átbaszták, akkor fogyasztóvédelem.
A telefonról írt dolgoknak örülök.
Apám elég basic felhasználó.
Hívások,navi és néhány fotó.
Ezeket ha hozza LAG nélkül, teljesen happy leszek vele.
ZIDANE
-
Ami amúgy rohadtul bosszantó hogy apámat megint átvágták csak mert nem ért hozzá. Ugye a telefon nano simmel müködik. Szóval bement t-hez hogy cseréljék ki. Mondtam is neki tegnap h menjen be és ingyen kicserélik. Hazajövök és mondja h fizetni kellett. mondom fura. Aztán folytatja hogy kellett venni hozzá valami sd kártyát is hogy müködjön. Megvetettek vele egy 32gbos sd kártyát.
Ill fél éve bement boltba telefont venni. kérte hogy mit ajánl xy összegért. aztán kapott egy samsung j2 2015ös telefont 45ért. bolti garival.
Kár hogy nem vagyok pesti mert ilyenkor szívesen elbeszélgetnék az eladóval hogy rágjam meg a fülét.
Ill fél éve bement boltba telefont venni. kérte hogy mit ajánl xy összegért. aztán kapott egy samsung j2 2015ös telefont 45ért. bolti garival.
Kár hogy nem vagyok pesti mert ilyenkor szívesen elbeszélgetnék az eladóval hogy rágjam meg a fülét.
-
ugyan ez a sztori, csak én tegnap odaadtam neki.KAG írta:
Faternak közben berántottam karácsonyra egy Xiaomi 5A/A5-öt (nem tudom melyik a neve)
Elvileg legjobb budget phone,kíváncsi leszek rá.
a kijelző gorilla glass szóval hatalmas + pont. Nincs semmilyen akadás, gyors váltások appok között.
Ami picit illuzió romboló az a hátlap. ha megkocogtatod olyan mintha üreges lenne belül. Szóval szerintem nem árt neki egy tok mert ha nagyot esik akkor a kijelző igaz hogy rendben lesz de lehet horpadni fog a hátlap v bármi hasonló sérülés.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
instax mini 8 és 9 között van lényegi/érdemi különbség?
hugomnak lenne karácsonyi ajándék.
hugomnak lenne karácsonyi ajándék.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Galaxy S8-hoz most kaptam valami komolyabb AKG-t ajándékba.
Elég tuti, de ennek ellenére még mindig a Pistonokat használom, brutál jó... csak ajánlani tudom.
Faternak közben berántottam karácsonyra egy Xiaomi 5A/A5-öt (nem tudom melyik a neve)
Elég tuti, de ennek ellenére még mindig a Pistonokat használom, brutál jó... csak ajánlani tudom.
ZIDANE