Elektronika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Elektronika

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 27., szerda 14:44

Nálam is Avast van most, de van néhány idegesítő "emlékeztetője". Amúgy NOD32 volt világ életemben.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. december 27., szerda 14:36

Évek óta Avastot használom. Sose volt gondom a vírusokkal.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2017. december 27., szerda 14:34

Ki milyen vírusirtót tud ajánlani? Én eddig vígan elvoltam a win 10 defenderjével, de haveromnak átengedett egy vírust, ami okozott egy kis galibát így kicsit megingott a bizodalmam benne. Bitdefender free antivirussal szemezek most. Esetleg használja valaki? Vagy ti mit ajánlotok? Fontos szempont lenne, hogy ne fogja le annyira a gépet.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo

HozzászólásSzerző: Steve » 2017. december 26., kedd 23:06

istimester írta:Kaptam egy Alta HR-t karácsonyra.
Elterjedt Androidokkkal nem kompatibilis.
Nem én vettem. De ez a support egy vicc.
Hogy hogy nem kompatibilis?!

A leírás szerint az kellene, hogy legyen. :hmmm:

Itt egy link az installhoz, bár gondolom utána jártál rendesen magad is, sxóval valami fura kompatibilitádi hiba. De ha segítene a link itt van:

https://youtu.be/_VVaBeK8YZ0

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2017. december 26., kedd 20:30

Kaptam egy Alta HR-t karácsonyra.
Elterjedt Androidokkkal nem kompatibilis.
Nem én vettem. De ez a support egy vicc.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 23., szombat 7:22

Steve írta:
Kerlon írta: Szerintem már a 3-4 éves androidos csúcsok sem hallnak le. Többnyire a szűkős belső tárhely szokott gond lenni. Most meg már a középkategóriában is találsz olyan telefont, ami simán jó lehet 3-5 évre és harmad vagy feleáron jutsz hozzá, mint egy I8-hoz. Persze kompromisszumokkal, pl kamera.

Én amúgy úgy vagyok ezzel, hogy meg is szoktam az Ios-t. Az ICloud-om tele a kislányom képeivel, minden cuccom Apple amik kompatibilisek egymással. Akkor az ember már nem is igazán akar váltani Androidra.

Meg ezen kívül én egy baromi elégedett fogyasztójuk vagyok. 1,5 évente újítom meg az előfizetést akkor kapok egy új Iphonet mellé.Számomra megéri. Nem is akarok mást. Lehet van jobb, esetleg olcsóbb/jobb..Mindenki használja azt amivel elégedett.
Ezzel egyetértek, engem nem zavar, hogy ki mire költi a pénzét. Az viszont zavarna, hogy kapok jobbat olcsóbban. Pedig nem mindenből azt veszem ami a legjobban megeri.

Amúgy meg az Androidnak is vannak szinkronizált tarhelyei. Sőt.. Windowssal is tud kommunikálni stb stb stb. Lehetne sorolni a dolgokat, aki egyet megszokott és megszeretett az nehezen fog váltani.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2017. december 22., péntek 23:23

Kerlon írta:
pheco írta:Mondjuk azt tegyuk hozza, hogy igy is az iphone telok birjak tobbnyire a legtovabb. A 4 meg a 4s telokkal akar 5-6 evig is lehetett talalkozni. Az 5s is hasonlo volt sok ismerosomnel. Es a 6 meg 6s is jol birja meg mindig es szerintem meg 2 ev van bennuk.
Szerintem már a 3-4 éves androidos csúcsok sem hallnak le. Többnyire a szűkős belső tárhely szokott gond lenni. Most meg már a középkategóriában is találsz olyan telefont, ami simán jó lehet 3-5 évre és harmad vagy feleáron jutsz hozzá, mint egy I8-hoz. Persze kompromisszumokkal, pl kamera.

Én amúgy úgy vagyok ezzel, hogy meg is szoktam az Ios-t. Az ICloud-om tele a kislányom képeivel, minden cuccom Apple amik kompatibilisek egymással. Akkor az ember már nem is igazán akar váltani Androidra.

Meg ezen kívül én egy baromi elégedett fogyasztójuk vagyok. 1,5 évente újítom meg az előfizetést akkor kapok egy új Iphonet mellé.Számomra megéri. Nem is akarok mást. Lehet van jobb, esetleg olcsóbb/jobb..Mindenki használja azt amivel elégedett.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 22., péntek 10:16

pheco írta:Mondjuk azt tegyuk hozza, hogy igy is az iphone telok birjak tobbnyire a legtovabb. A 4 meg a 4s telokkal akar 5-6 evig is lehetett talalkozni. Az 5s is hasonlo volt sok ismerosomnel. Es a 6 meg 6s is jol birja meg mindig es szerintem meg 2 ev van bennuk.
Szerintem már a 3-4 éves androidos csúcsok sem hallnak le. Többnyire a szűkős belső tárhely szokott gond lenni. Most meg már a középkategóriában is találsz olyan telefont, ami simán jó lehet 3-5 évre és harmad vagy feleáron jutsz hozzá, mint egy I8-hoz. Persze kompromisszumokkal, pl kamera.
K

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. december 22., péntek 9:53

közben meg xiaomi mi mix 2-t kéne vennetek :D
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2017. december 22., péntek 9:48

Mondjuk azt tegyuk hozza, hogy igy is az iphone telok birjak tobbnyire a legtovabb. A 4 meg a 4s telokkal akar 5-6 evig is lehetett talalkozni. Az 5s is hasonlo volt sok ismerosomnel. Es a 6 meg 6s is jol birja meg mindig es szerintem meg 2 ev van bennuk.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 22., péntek 9:40

Kerlon írta:
Realista24 írta:Nem tudom mit csodalkoztok. Az iPhone a mai napig többet költ a tervezett/időzített romlására mint a fejlesztésre. Ez valakinek újdonság?

Hat az ötös széria mekkora volt mar. Letelt az egy év, aztán ra 1-3 hónapra a többség megadta magát, elsősorban aksi teren. :lol: enyém is óramű pontossággal. Nem fognak telefont gyártani 4-5 évre, nem éri meg, ehhez hozzáteszik a hypeot es meg is vannak.

Most hatos van, ket éves, aksi egy napos kb. Normal használat mellett.
Megérné nekik úgy is, mert túlárazott. Amúgy meg bocs, de szerintem hülye hozzáállás, hogy elfogadod azt, hogy a 200+ ezres telefonod 2 évig jó. És amúgy igen kb az 5-ös szériánál jött el az, hogy nem tudnak újítani, viszont kész a tartó telefon, de mivel nem tudunk újítani valamit ki kell találni, hogy továbbra is vegyék az új készülékeinket. Jobs meg forog a sírjában.

Nem irtam hogy el kell fogadni, csak azt hogy ebben semmi újdonság nincs. Senkinek nem tartanak pisztolyt a fejéhez hogy almát vegyen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 22., péntek 8:48

Realista24 írta:Nem tudom mit csodalkoztok. Az iPhone a mai napig többet költ a tervezett/időzített romlására mint a fejlesztésre. Ez valakinek újdonság?

Hat az ötös széria mekkora volt mar. Letelt az egy év, aztán ra 1-3 hónapra a többség megadta magát, elsősorban aksi teren. :lol: enyém is óramű pontossággal. Nem fognak telefont gyártani 4-5 évre, nem éri meg, ehhez hozzáteszik a hypeot es meg is vannak.

Megérné nekik úgy is, mert túlárazott. Amúgy meg bocs, de szerintem hülye hozzáállás, hogy elfogadod azt, hogy a 200+ ezres telefonod 2 évig jó. És amúgy igen kb az 5-ös szériánál jött el az, hogy nem tudnak újítani, viszont kész a tartó telefon, de mivel nem tudunk újítani valamit ki kell találni, hogy továbbra is vegyék az új készülékeinket. Jobs meg forog a sírjában.
K

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2017. december 22., péntek 0:00

Köszi a választ Santi! Barátnőmnek megtettük hétvégén a fehér-arany színtűt, annyira szerettem már a haldokló HTC One mini 2-őm előtt is, amikor próbálgattam hónapokkal ezelőtt a boltban... 4 GB Ram és 64 GB Rom verzió feketében lesz nekem szerintem új év után, ár-teljesítmény értékben nincs jobb szerintem jelenleg. :)
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2017. december 21., csütörtök 23:20

Megvettem életem legjobb fülhallgatóját.

Sony WF-1000x
https://www.sony.hu/electronics/truly-wireless/wf-1000x

Fantasztikusan jó!

Volt korábban egy Sony MDR-1000x fejhallgatóm amivel tökéletesen elégedett vagyok így bíztam a minőségben. Bár nem hittem, hogy a Noise Cancelling ténylegesen működni tud egy ilyen pici wirelesses fülesben.Hihetetlen, hogy majdnem lehozza azt a szintet mint a nagy Sony fejhallgató.

Az elözző fülesem Bowers&Wilkins volt így volt egy elég magas elvárásom hangminőség tekintetében is.

Nem hittem volna, de megkaptam a minőséget, a zajszűrést, a tokot ami egyben töltő is és a vezeték nélküliséget.

Csak ajánlani tudom a Sony WF-1000X-et! :agree:

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2017. december 21., csütörtök 23:00

Nem hülyék ezek.

Az egész Apple Iphone business a két éves előfizetésekre van felépítve.

Drága, túlárazott, viszont minőségi cucc, ami anyaghasználatban és összerakásban ver mindent, ehhez jön egy hülye biztos, egyszerű oprendszer.

Az akksikat és a sebességeket 2 évre korlátozzák utána kezd el lassulni és romlani az akksi is.

Nekem Iphone 7 Jet Black van. Jelenleg még minden pörög faszán, valószínűleg a következő generációnál és oprendszernél fogom elkezdeni érezni a lassulást.

Iphone 8 kimarad az életemből ahogy az X is. Jövő októberben újítom meg az előfizetésem meglátjuk mi lesz. Iphone 8 biztosan nem, nem éri meg arra váltani nekem.

Az biztos, hogy én maradok az Applenél.Minden másom is az és elégedett vagyok vele.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 21., csütörtök 21:36

Nem tudom mit csodalkoztok. Az iPhone a mai napig többet költ a tervezett/időzített romlására mint a fejlesztésre. Ez valakinek újdonság?

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 21., csütörtök 21:21

Xiaomi belépőivel elvileg semmi gond, használható mind. Egyszerűen eljutott oda a telefonipar és kiforrott az android is annyira, hogy napi átlag használathoz már a 40 ezres kategóriában vehetsz normális telefont. Nyilván nem kompromisszum mentes, de nem fogod tépni a hajad.

Középkategória meg ott tart már, mint 1-2 éve a csúcskategória.
K

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. december 21., csütörtök 20:28

Kerlon írta:Innováció szintjén szerintem már rég le vannak maradva. Lényegében az alapmodelljeikben a cpu-n kívül nem tudnak mit felmutatni, míg az X mutatna, de ugye az csak egy jubileumi készülék. Míg az Androidos gyártók a csúcskészülékeiket rendre a legjobban szerelik fel és most már a benchmarkos teszteken kívül a teljesítménybeli különbségeket normál használat mellett szerintem észre sem veszik a felhasználók. Könnyen lehet, hogy az lett az elvük, hogy húzzunk le a vásárlóinkról minél többet, amíg mindenkinek fel nem tűnik, hogy már tényleg nem az a kiemelkedő prémium vagyunk, mint ami voltunk 5 éve.
Tényleg ez kezd lenni a helyzet, az utóbbi hetekben sok cikket olvastam ezzel kapcsolatban, illetve mások is mondogatják ezt.
pheco írta:Nekem a 6s Plus jol birja, 5-6 ora kijelzo ido megvan siman. Haverom az S8 akksira viszont panaszkodik, hogy gyenge.
Nekem sima 6s van, zsír új készülék, 3 hete van meg, de az akksi eddig nagyon meglepett mennyire jól bírja.
d.gergo írta:Imádom az almát, de pont azért fogok visszatérni jó eséllyel Androidra ha megadja magát a 6s, mert azokból nem spórolják ki az akksit. :roll: Manapság már úgysincs akkora szakadék az iphone és a többi között, remélem 1-2 évet kihúz még ez is, addigra pedig ennyi sem lesz, ha így folytatják az Apple-nél az “innoválást”.
Ezen én is elgondolkodtam, ez a 6s jó 2 évig biztos ki fog még szolgálni, viszont utána ki tudja, lehet én is visszatérek androidra. De androidból is a minimum középkategória tetejét érdemes venni. belépő szintű telefonok mai napig egy ruppót nem érnek.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2017. december 21., csütörtök 18:38

d.gergo írta:
Imádom az almát, de pont azért fogok visszatérni jó eséllyel Androidra ha megadja magát a 6s, mert azokból nem spórolják ki az akksit. :roll: Manapság már úgysincs akkora szakadék az iphone és a többi között, remélem 1-2 évet kihúz még ez is, addigra pedig ennyi sem lesz, ha így folytatják az Apple-nél az “innoválást”.
Nekem a 6s Plus jol birja, 5-6 ora kijelzo ido megvan siman. Haverom az S8 akksira viszont panaszkodik, hogy gyenge.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 21., csütörtök 18:36

d.gergo írta:
Imádom az almát, de pont azért fogok visszatérni jó eséllyel Androidra ha megadja magát a 6s, mert azokból nem spórolják ki az akksit. :roll: Manapság már úgysincs akkora szakadék az iphone és a többi között, remélem 1-2 évet kihúz még ez is, addigra pedig ennyi sem lesz, ha így folytatják az Apple-nél az “innoválást”.
Innováció szintjén szerintem már rég le vannak maradva. Lényegében az alapmodelljeikben a cpu-n kívül nem tudnak mit felmutatni, míg az X mutatna, de ugye az csak egy jubileumi készülék. Míg az Androidos gyártók a csúcskészülékeiket rendre a legjobban szerelik fel és most már a benchmarkos teszteken kívül a teljesítménybeli különbségeket normál használat mellett szerintem észre sem veszik a felhasználók. Könnyen lehet, hogy az lett az elvük, hogy húzzunk le a vásárlóinkról minél többet, amíg mindenkinek fel nem tűnik, hogy már tényleg nem az a kiemelkedő prémium vagyunk, mint ami voltunk 5 éve.
K

Vissza: