Megy a meccs!
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Megy a meccs!
Lónak a faszát mostmár. Hol volt a védelem??
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
nagyon gyengén kezdtük a félidőt.
1 oda.
baj van.
1 oda.
baj van.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Főleg így...
Kocogás visszafelé több játékostól is. Carvajal, Casemiro...
Kocogás visszafelé több játékostól is. Carvajal, Casemiro...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ericco 2017. december 23., szombat 14:12-kor.
Merci Zizou!
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Ezt erős kijelentésnek érzem.Steve írta: Momentuma nincs a barcának egyértelműen mi vagyunk a jobbak
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
Csak amikor ezt minden meccsen eljatsza akkor annyira mar nem fun.Kerlon írta:Nem tudom, hogy mit baszogatjatok Benzemat, egyszer belebotlott, egyszer blokkoltak, egyszer nem volt vele a szerencse. Amúgy semmivel sem kevesebb, mint a többi. Hiányzik egy kis plusz.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Halljátok ebből a kibaxott napsütésből még baj lehet.
Nehogy elnézzenek valamit egy szögletnél/beadásnál.
Semmit nem látnak a védőink és Navas..
Nehogy elnézzenek valamit egy szögletnél/beadásnál.
Semmit nem látnak a védőink és Navas..
Nem tudom, hogy mit baszogatjatok Benzemat, egyszer belebotlott, egyszer blokkoltak, egyszer nem volt vele a szerencse. Amúgy semmivel sem kevesebb, mint a többi. Hiányzik egy kis plusz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Mindegy, hogy CR vagy Benzema.
Kicsi a jelenlét elől.
Kicsi a jelenlét elől.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha van szufla, nem szabad megbontani. Karimot le kell venni, ha továbbra is így marad a teljesítménye, a középpályát nem szabad megbontani, csak vész esetén. Az meg nem lesz, nem lehet, olyan nincs és nem létezik.RaúlCF írta:alap. de a kp 4eséhez hozzá nem nyőlnék amíg kapnak levegőt. nagyon pöpecül egyensúlyban van. ha meg futni kell utána akkor úgyis borul minden.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Mindket tamadonk balfaszkodik, elkepesztoen idegesito. Nem igaz, hogy full egyszeru dolgokat nem tudnak megcsinalni(passz, atvetel, stb).
Szerintem Bale fogja eldonteni.
Szerintem Bale fogja eldonteni.
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
legyen igazad és legyen is belőle vmiRaúlCF írta:egyébként én Iscot se hoznám be. nem kell itt kavargatni. sebesség kell akkor meg inkább Bale-Asensio. erre a kp-ra most abszolút nem kell Isco
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Tetszik a meccs!
Jól toljuk és egyelőre leradírozzuk a Barcát. Csak azok a fene helyzetek, de én nem venném ki Benzit, engem most CR jobban idegesít. Az ő elhibázott helyzetei jobban bassák a csőröm.
Case helyén van, mondhatni plusz védő
Egyelőre nem kell csere, jönni fog az a gól, aztán a végén lehet hozni a futókat vasq-ase-bale
Jól toljuk és egyelőre leradírozzuk a Barcát. Csak azok a fene helyzetek, de én nem venném ki Benzit, engem most CR jobban idegesít. Az ő elhibázott helyzetei jobban bassák a csőröm.
Case helyén van, mondhatni plusz védő
Egyelőre nem kell csere, jönni fog az a gól, aztán a végén lehet hozni a futókat vasq-ase-bale
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
alap. de a kp 4eséhez hozzá nem nyőlnék amíg kapnak levegőt. nagyon pöpecül egyensúlyban van. ha meg futni kell utána akkor úgyis borul minden.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezt adom, viszont szerintem két támadót x-nél nem fog behozni. Csak Bale fog beállni.RaúlCF írta:egyébként én Iscot se hoznám be. nem kell itt kavargatni. sebesség kell akkor meg inkább Bale-Asensio. erre a kp-ra most abszolút nem kell Isco
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
egyébként én Iscot se hoznám be. nem kell itt kavargatni. sebesség kell akkor meg inkább Bale-Asensio. erre a kp-ra most abszolút nem kell Isco
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Remélem ki is jön. De korábban leírtam, hogy mi a véleményem, nem ismétlem magam.miVida írta:De nézz má Benzire hogy mennyire szenved és nem érzi ma... az arcán van minden... én annyira szeretnék vmit látni tőle de ma nem fogunk... Ronaldoba benne van a gól maLátom Karim a gonosz egy szar passz után, Cé luftjára meg fel sem szisszentek a többség
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
A játék minden elemében jobbak vagyunk mint ők, csak félek minden jelenettől 30-40 méterre a kapunktól, mert nekik elég szokott lenni 1 lehetőség ilyenkor... Remek meccs, várom Bale eljövetelét, ilyen minőség a padon nem tudom volt-e már valamikor...
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
De nézz má Benzire hogy mennyire szenved és nem érzi ma... az arcán van minden... én annyira szeretnék vmit látni tőle de ma nem fogunk... Ronaldoba benne van a gól maLátom Karim a gonosz egy szar passz után, Cé luftjára meg fel sem szisszentek a többség
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Írtam én, hogy jó ?H.E.H.E. írta:te mondtad R24, hogy élőben teljesen más benzema.
namost ha már az egész stadion fütyüli, akkor lehet benne igazság, nem?
nem lóg ki amúgy nagyon, de ha szokás szerint nem ennyire töketlen, akkor már kettővel megyünk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
A csapat nagyon jó, Modric és Kovacic isten, imádom ezt a sok finom mozdulatot tőlük, ez a gárda a BL-ben ismét vihet mindent. Navas is hozza a kötelezőt, és szerencsére Ronaldo is pörög. Remélem bírják a második félidőben is az iramot a srácok. Ramosnak jobban oda kell figyelnie, mert egy szituban csúnyán lemaradt Paulinhorol. Benzema gyenge, habár a kapufájánál nagyon szépen mozgott a védő elé. Amúgy meg akasztja a támadásokat. Ne legyen igazam, és lőjön gólt, gólokat a második félidőben, rajta már csak ez segíthet. Marcelo sem igazi, gyengék a cselek és a beadások, remélem a másodikban az egyik embert talál.
But he is a good boy...