KItfisto: Miért? Mit csinálunk ami nem normális? Heee? Engem ne emlegess gyökerekkel együtt,mint a másik oldalon lévők egy jelentős része, sajnos megteheted itt hogy olyan legyen a stilusod ami tenyérbe mászó,ha én írnék úgy ahogy a barcások rólunk,akár nálatok régebben(mostanában nem olvastam mert nem túl jó a gyomrom,vagy más fórumokon,ott viszont olvastam) akkor a moderátorok még az otthonomba is becsengetnének és a PC-met is elvennék,és rám vágnák az ajtót.
Amiket írni szoktam volt,az inkább elgondolkodtató,mintsem leszólni való.....sőt,sok belőle az évek múltával be is igazolódott(csak nem szeretik beismerni sokan).....csak olvasgasd jobban,és értelmezd.Vagy tedd azt amit páran,és próbálj vért izzadva valahogy találni olyan pár mondatot a 15.000 hszáből ami végül is nem jött be,fogsz....és hiheteted hogy akkor nem beszélek jól.....
.
Ne piszkálódj,ne legyél******* és ne legyél ******** és ****** se legyél
, és ne szabd meg ki mit tegyen,magaddal foglalkozz, az meg hogy a relosok meg a barcások egálban vannak az egymás iránti tiszteletben,az az évezred legnagyobb humbugja...direkt megfigyeltem más oldalakat,megnéztem egy- egy fontos esemény utáni reakciókat,igen nagy a különbség a lereagálásban...a barcások jelentősebb része rosszindulatú,beszólós,köcsögöző kis sza***rdarab....míg a madridi tisztelettudóbb,emberibb......
Shutter,
azt hiszem én is köztük voltam,majd Te megmondod,ha igen,de ez szinte biztos,akkor annak oka volt!
Mivel a stilusod megváltozott,és a jó(vagy jobb irányba),ez vagy mert lett szólva,vagy mert idősebb és érettebb lettél nem tudom,de nem is fontos.
Én anno leírtam mit nem szerettem benned,ezeket mára nagyjából levetkőzted. De ez csak egy senki véleménye,nem kell komolyan venni,én úgy is csak hülyeségeket írok általában.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.