Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. december 23., szombat 16:04

dzsi91 írta:Azért így ,hogy véget ért az év én akkor is megtapsolnám a csapatot.Történelmünk legsikeresebb éve volt, a végére kicsit megfáradtunk de az meg jó lesz tanulópénznek.Legalább is remélem ZZ tanult mert 4ből 2 clasico szimplán fegyelmezettségi okok és megye 2es hibák miatt ment el úgy,hogy egyértelműen miénk a jobb keret és csapat is.

Valahogy nem tudom magam felhúzni ezen ez egyszerűen pancserség volt, majd tavasszal megbosszuljuk.A PSG ellen viszont ilyen amatőrségek nem férnek bele Mert ott már tényleg a szezon mehet el.Én bízom a jó tavaszban, mert a támadóinkat leszámítva brutál erősek vagyunk, róluk meg nem bírom elképzelni,hogy egy egész szezont ilyen bénán hozzanak le.
Ennyi, plusz még az , hogy jó meccs volt.
Jövőre folyt köv a BL -ben. :iszunk:
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: lestat » 2017. december 23., szombat 16:03

dzsi91 írta:Azért így ,hogy véget ért az év én akkor is megtapsolnám a csapatot.Történelmünk legsikeresebb éve volt, a végére kicsit megfáradtunk de az meg jó lesz tanulópénznek.Legalább is remélem ZZ tanult mert 4ből 2 clasico szimplán fegyelmezettségi okok és megye 2es hibák miatt ment el úgy,hogy egyértelműen miénk a jobb keret és csapat is.

Valahogy nem tudom magam felhúzni ezen ez egyszerűen pancserség volt, majd tavasszal megbosszuljuk.A PSG ellen viszont ilyen amatőrségek nem férnek bele Mert ott már tényleg a szezon mehet el.Én bízom a jó tavaszban, mert a támadóinkat leszámítva brutál erősek vagyunk, róluk meg nem bírom elképzelni,hogy egy egész szezont ilyen bénán hozzanak le.

+1

Miután mindenki kidühöngte magát (köztük én is) azért jár a taps a srácoknak.

Kellemes ünnepeket :mrgreen:
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. december 23., szombat 16:00

Azért így ,hogy véget ért az év én akkor is megtapsolnám a csapatot.Történelmünk legsikeresebb éve volt, a végére kicsit megfáradtunk de az meg jó lesz tanulópénznek.Legalább is remélem ZZ tanult mert 4ből 2 clasico szimplán fegyelmezettségi okok és megye 2es hibák miatt ment el úgy,hogy egyértelműen miénk a jobb keret és csapat is.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois

HozzászólásSzerző: poronty » 2017. december 23., szombat 16:00

Egy Casemiro fan :D Nézz inkább heat mappet. Nagyon jól látszik, hogy Casemiro az első félidőben vkp-t játszott, mint mindig. Kb az volt a koncepció, hogy Kova kiveszi Messit a játékból és marad hátul kisegíteni, Case szűr Luka és Toni között, elől meg a szokásos duó próbálkozik. Amolyan 9 a 9 mezőnyjátékos ellen. Az, hogy a brazil meg rendre előre kolbászol és bacik visszamenni nem teljesen BTB hozzáállás, amihez egyébként is nagyon lassú lenne. Elhitte, hogy minden ok, kézben van a meccs és már mászott is előre, sokszor csatár posztra és jött a galiba. Ha ez viszont edzői utasítás, ahogyan azt Te gondolod, akkor nagyon, de nagyon nagy baj van, mert rendre nyeljük emiatt a gólokat, bár ezt én kétlem.
Én mondtam korábban is, hogy a jövő madridjában nálam nincs helye, meg az ideális csapatomban, de, amikor belepuffogtatod, hogy a gól az Ő hibája, közben meg kurvára nem, akkor nyilván szót emelek ellene, mert sokakkal ellentétben nem gyűlölöm Caset.

Tóni a mélységi irányító, Isco általában 10-esből a szélére lép ki, a két csatár elől áll, így meg többnyire Luka, de néha Casemiro lép fel támadásba. Ha Casemiro elől kolbászolása totál szembe megy az edzői utasítással már rég kirakták volna a csapatból. Ez nem 433, hogy a védelem előtt söprögessen 5 méterrel. Legtöbbször ő van hátul a középpályán, de a támadásokba néha be kell lépnie...az meg, hogy erre alkalmas-e vagy sem az másodlagos dolog.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. december 23., szombat 15:57

Steve írta:Már 2-3 ember írta így biztosan én néztem más meccset, de az első gól mitől volt Casemiro hibája?

Függetlenül attól, hogy itt a fórumon egyesek szerint a semmibe van nézve, Khedira szintjén emlegetve és minden meccs után mindenért ő a hibás(az általam is emlegetett BBC mellett).

De ma mégis ez a gól mitől volt az ő jibája?!

Kovacic futott el egy labdás embertől, hagyta felmenni a kapuig, mert Messire koncentrált..

Nem szerencsés gólokért embereket hibáztatni, úgyis történelem már csak, de ha valaki hibás volt, az sajnos a horvát srác.
Mondjuk gondolom nálad a második gól sem Case hibája?
Inkább vered Carvajalra, nem arra a VÉDEKEZŐ középpályásra, aki az ellenfél 16osa előtt veszit labdát és talán mire Messi belőtte a 11-est visszaért a félpályán is.
Továbbra is védekező középpályás. Maradjon a védelem előtt. Ne menjen feljebb, mert ma a védelem előtt is néha kevés volt nem hogy feljebb. Aztán ma nem is Messivel küzdött, hanem Paulinhoval és még ott is voltak bőven gondok.

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. december 23., szombat 15:50

Steve írta:Már 2-3 ember írta így biztosan én néztem más meccset, de az első gól mitől volt Casemiro hibája?

Függetlenül attól, hogy itt a fórumon egyesek szerint a semmibe van nézve, Khedira szintjén emlegetve és minden meccs után mindenért ő a hibás(az általam is emlegetett BBC mellett).

Kovacic futott el egy labdás embertől, hagyta felmenni a kapuig, mert Messire koncentrált..

Nem szerencsés gólokért embereket hibáztatni, úgyis történelem már csak, de ha valaki hibás volt, az sajnos a horvát srác.
Leírtad az okokat. :mrgreen:

De te csak Case fan lehetsz.
Meg vannak a nem Case fanok. ennyi.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

Adolf
Kedvenc játékosaid: Edgar Davids
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: Adolf » 2017. december 23., szombat 15:47

Realista24 írta:Tévúton vagy.
Akkor a szabályalkotók is.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2017. december 23., szombat 15:46

Már 2-3 ember írta így biztosan én néztem más meccset, de az első gól mitől volt Casemiro hibája?

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. december 23., szombat 15:45

poronty írta:
1: Casemiro: egyértelműen az ő hibájából kaptuk az első gólt. Ezért nem lesz soha világelit a posztján azon kívül, hogy lassú, mert nem elég fegyelmezett taktikailag. Elhitte, hogy minden ok, és elkezdett Khedirázni (felmászkálni az ellenfél 16-osához és bacni visszamenni). Lehet Kovacicozni, lehet Modricozni, de egy Real Madrid betonkezdő vkp-ja ne hagyjon már maga mögött egy félpályányi területet üresen. Kovacic ha kivált Rakiticre, akkor egy vissza passzal ki is játszák és Messi ment volna kapura. A feladatát ellátta, Messit levette a pályáról. Példának okáért ott van Busi. Ő a seggén tud maradni a meccsek végéig.
Beszélsz hülyeségeket. Nézd vissza nyugodtan az esetet. Tóni elpasszolta a labdát, de utána mindenkinek megvolt a középpályán az embere. Case-Ini, Kroos-Busi, Luka-Rakitic, Kova-Messi. Tónit beültették a hintába, Lukáról meglelépett Rakitic. Azt meg utánpótlásba tanítják, hogy egy kontránál lassítani kell az ellenfelet, Kova konkrétan úgy lépett el Rakitic elől, ahogy Marcelo tavaly a 3-2-es vereségnél, mindkét kontra végén benyaltuk a gólt. Mennie kellett volna Rakitic barátjával tempóban, mert sanszosabb, hogy külsővel szarul böki le Messi-nek vagy esetleg szarul veszi át a labdát és máris tempót veszít a kontra. Totál alapvető dolog.

Casemiro, ha tetszik, ha nem BTB középpályást játszik Zidane alatt féléve, rejtély, hogy sokan miért lepődnek meg, hogy felmegy a támadásokkal néha.
Egy Casemiro fan :D Nézz inkább heat mappet. Nagyon jól látszik, hogy Casemiro az első félidőben vkp-t játszott, mint mindig. Kb az volt a koncepció, hogy Kova kiveszi Messit a játékból és marad hátul kisegíteni, Case szűr Luka és Toni között, elől meg a szokásos duó próbálkozik. Amolyan 9 a 9 mezőnyjátékos ellen. Az, hogy a brazil meg rendre előre kolbászol és bacik visszamenni nem teljesen BTB hozzáállás, amihez egyébként is nagyon lassú lenne. Elhitte, hogy minden ok, kézben van a meccs és már mászott is előre, sokszor csatár posztra és jött a galiba. Ha ez viszont edzői utasítás, ahogyan azt Te gondolod, akkor nagyon, de nagyon nagy baj van, mert rendre nyeljük emiatt a gólokat, bár ezt én kétlem.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Adolf

HozzászólásSzerző: Adolf » 2017. december 23., szombat 15:44

ericco írta:Felejtségetk el már ezt a szándékos kezezést. Ha a kéz a testhez van szorítva, nem kéz. Minden más esetben az, mert ha nem is szándékosan, de szabálytalanul állított meg egy beadást.
Már csak ha logikusan is átgonolod. Egy szándékot nem lehet bizonyítani. Ezért kéz a nem szándékos kéz is.
Mivel a labdarúgás szabálykönyvében ezen van a hangsúly a szándékosságon, így nem lehet "elfelejteni".
Ha pedig a szándékosságot nem tudja valaki ilyen esetben megállapítani, az komoly baj.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 23., szombat 15:40

Adolf írta:
Realista24 írta:Csak a szándékos kéz a kéz te zseni? :lol:
Nagyon jól látod. A vétlen kezezés nem szabálytalan. Nyálazd át a szabálykönyvet. (Lesz@rom ki nyert, a jv ítéletek érdekelnek csak. Nem szítani akarom a tüzet, csak ezzel foglalkozom.)
Tévúton vagy.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2017. december 23., szombat 15:39

dzsi91 írta:Nem tudom én még mindig nem érzem,hogy szarok lennénk, jól lakottak vagyunk,de ha nem bénázunk ennyit a helyzeteknél egész szezonban nem így állnánk.Meg ez a meccs is teljesen más lett volna.Kifelé pattanós korszak van most, reméljük tavaszra megfordul.De ha nem akkor se tudok elővenni senkit.Nyáron jöhet a korszak váltás.
Nem vagyunk szarok!

Nem az egész csapat! Amit a kp főleg Modric (ISMÉT) az első félidőben lehozott az a foci legmagasabb foka volt.

Sajnos ez az egész BBC és az, hogy nincs versenyhelyzet ez ZZ fejére nőtt.

Benzema is mint egy megfáradt öregember lógatja a fejét miközben a saját közönsége fügyüli egész szezonban.
Ilyen esetben a padon kellene pihennie meccseket és összeszednie magát vagy új klubbot keresni, hogy motivált legyen. De mivel nincs alternatívája a probléma csak mélyül és ez neki a legrosszabb szerintem.

CR akar, hajt de ma is ez vagy 3-4 totál elönzőzött helyzetet eredményezett. Volt 2 szituáció mikor ajtó-ablak volt mindenki verve ha leadja Modricnak vezetünk...de.

Nem egészséges ez az egész BBC hármas helyzete elől sajnos. De ez van idénre.

Bale meg parádézhat is 3-4 meccsen Las Palmasok ellen de a szezonunkhoz, szezonjainkhlz neki nincs köze építeni rá nem lehet, mégis egy év, egy plusz ember aki helyet foglal a keretben..

Idén abból kell főzni ami van. La Liga 2-3 hely legyen meg és minden BL meccs legyen egy döntő totális erőbedobással, a kupa szintén.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. december 23., szombat 15:37

Adolf írta:
Realista24 írta:https://pbs.twimg.com/media/DRvC1COWAAAuFNH.jpg
Aszondja Farkas Norbi, hogy leszorította a kezét :lol: :lol:
Hova tegye még a kezét? De komolyan! Zsebre? Kézzel ért hozzá, való igaz, de a nyomorult ennél jobban nem tudja "eldugni". Vagy le is vághatná...Ez minden volt, csak szándékos kezezés nem.
Felejtségetk el már ezt a szándékos kezezést. Ha a kéz a testhez van szorítva, nem kéz. Minden más esetben az, mert ha nem is szándékosan, de szabálytalanul állított meg egy beadást.
Már csak ha logikusan is átgonolod. Egy szándékot nem lehet bizonyítani. Ezért kéz a nem szándékos kéz is.
Merci Zizou!

Adolf

HozzászólásSzerző: Adolf » 2017. december 23., szombat 15:37

Realista24 írta:Csak a szándékos kéz a kéz te zseni? :lol:
Nagyon jól látod. A vétlen kezezés nem szabálytalan. Nyálazd át a szabálykönyvet. (Lesz@rom ki nyert, a jv ítéletek érdekelnek csak. Nem szítani akarom a tüzet, csak ezzel foglalkozom.)

dimarson

HozzászólásSzerző: dimarson » 2017. december 23., szombat 15:36

Közepes, x-es meccsen az a csapat nyert, amelyik jobban használta ki a helyzeteit. A 0-3 túlzó.
Jól látható, a Real húzóemberei teljesen szétcsúsztak. Ramos, Marcelo, Kroos, Asensio és Ronaldo is fejben megfáradt. Így meg nagyon-nagyon nehéz. Ramosnak járna 2-3 meccs pad, mert botrány amit művel mostanság. Benzema 0, de szinte évek óta. Carvajal többet hibázik, viszont a sérülése miatt ő nincs is túl jó formában.
A nyáron Zizou elkövette edzői karrierje első nagy baklövéseit. Morata, James, Pepe pótlása 20 éves rutintalan fiatalokkal lehetetlen. Ezek most a bajok. Pihenő után összeállhat még ez egy kerek történetté, de a bajnokságnak ezzel annyi.
Fogalmam nincs van-e most eltiltás vagy sem az igazolásoktól, de igazolásokra nagy szükség lenne. Kellene egy csatár, pl. Lewandowski. Szélső sem ártana, mert Bale 1 meccset játszik, 2 hónapig sérült. Mbappét a nyáron meg kellett volna szerezni, Neymarnal már most jobb. Ronaldot ki kell rakni a szélre, a helyére. Kell egy védő is, mert Ramos néha olyan, mint a 70 éves öregek, a dühtől meg az elvakultságtól azt sem tudja, merre van előre.
Zizou remélem nem megy sehova, jó nagy hülyeség lenne. Majd kitalál valamit. Rutintalan edző még, de eddig is jól nyúlt a kerethez, majd most újratervez egy kicsit.

peadani
Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: peadani » 2017. december 23., szombat 15:34

Adolf írta:
Hova tegye még a kezét? De komolyan! Zsebre? Kézzel ért hozzá, való igaz, de a nyomorult ennél jobban nem tudja "eldugni". Vagy le is vághatná...Ez minden volt, csak szándékos kezezés nem.
És megjött az 1. hungarokatalán aki meg akarja magyarázni a dolgokat... :(

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. december 23., szombat 15:33

Adolf írta:
És akkor mi van,ha nem volt szándékos? Kevés kezezés szándékos, attól még,ha akadályozza a támadást az tizi. Persze most ha Carvajal nem gondolja kapusnak magát még idegeskednék ezen,de így csak a szokásos.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 23., szombat 15:32

Adolf írta:
Csak a szándékos kéz a kéz te zseni? :lol: Amúgy meg tarthatja a teste mellett, előtt, mint Rakitic, ami nem volt büntető, hiába ért hozzá kézzel.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois

HozzászólásSzerző: poronty » 2017. december 23., szombat 15:30

1: Casemiro: egyértelműen az ő hibájából kaptuk az első gólt. Ezért nem lesz soha világelit a posztján azon kívül, hogy lassú, mert nem elég fegyelmezett taktikailag. Elhitte, hogy minden ok, és elkezdett Khedirázni (felmászkálni az ellenfél 16-osához és bacni visszamenni). Lehet Kovacicozni, lehet Modricozni, de egy Real Madrid betonkezdő vkp-ja ne hagyjon már maga mögött egy félpályányi területet üresen. Kovacic ha kivált Rakiticre, akkor egy vissza passzal ki is játszák és Messi ment volna kapura. A feladatát ellátta, Messit levette a pályáról. Példának okáért ott van Busi. Ő a seggén tud maradni a meccsek végéig.
Beszélsz hülyeségeket. Nézd vissza nyugodtan az esetet. Tóni elpasszolta a labdát, de utána mindenkinek megvolt a középpályán az embere. Case-Ini, Kroos-Busi, Luka-Rakitic, Kova-Messi. Tónit beültették a hintába, Lukáról meglelépett Rakitic. Azt meg utánpótlásba tanítják, hogy egy kontránál lassítani kell az ellenfelet, Kova konkrétan úgy lépett el Rakitic elől, ahogy Marcelo tavaly a 3-2-es vereségnél, mindkét kontra végén benyaltuk a gólt. Mennie kellett volna Rakitic barátjával tempóban, mert sanszosabb, hogy külsővel szarul böki le Messi-nek vagy esetleg szarul veszi át a labdát és máris tempót veszít a kontra. Totál alapvető dolog.

Casemiro, ha tetszik, ha nem BTB középpályást játszik Zidane alatt féléve, rejtély, hogy sokan miért lepődnek meg, hogy felmegy a támadásokkal néha.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

Adolf

HozzászólásSzerző: Adolf » 2017. december 23., szombat 15:29

Vissza: