Hat a négyben voltunk, ebből öt viszonylag közelről nézte Rakiticet, semmi köze ennek Casemiróhoz. Fennmaradt igen, de volt helyette más hátul, ahogy mindig, ha valamelyik védő feljebb megy.pheco írta:Ha az nem hiba, hogy felszalad a tamadasnal a Barca vedoihez ugy, hogy erre o a legalkalmatlanabb a kp-sok kozul, elvesziti a labdat, majd kocog vissza es teljesen ures a terulet, amin addig 50+ percig helyezkedett, akkor valoban nem hibazott Kovanak szerintem kitapetazta ZZ a szobajat Messivel, egesz heten az volt benne, hogy ra kell tapadnia, amit o el is vegzett. Persze le kellett volna utkoznie Rakiticet, de ha Case a helyen van, akkor nincs gond.Kerlon írta: Paulinhora tapadt, aki teret nyitott. Ott nem hibázott ő. Modric, Kovacic, Marcelo, Carvajal. Kb. ők maradtak el annál a gólnál. Persze lehet Casemironak sem kellett volna a honfitársával mennie.
Értékeld a legutóbbi meccset
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Igazad lehet, nekem vhogy nem ragadt meg a jelenlete. Foleg az a tamadas azert volt fura az mert az eg vilagon egy utkozo eber nem volt, Modricot beultette Busi a hintaba, egy passz es Rakitic elott egy sugarut nyilt 60 m en keresztul ugy h elmeletileg 2 vkp volt a palyan.Kerlon írta: Paulinhora tapadt, aki teret nyitott. Ott nem hibázott ő. Modric, Kovacic, Marcelo, Carvajal. Kb. ők maradtak el annál a gólnál. Persze lehet Casemironak sem kellett volna a honfitársával mennie.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ha az nem hiba, hogy felszalad a tamadasnal a Barca vedoihez ugy, hogy erre o a legalkalmatlanabb a kp-sok kozul, elvesziti a labdat, majd kocog vissza es teljesen ures a terulet, amin addig 50+ percig helyezkedett, akkor valoban nem hibazott Kovanak szerintem kitapetazta ZZ a szobajat Messivel, egesz heten az volt benne, hogy ra kell tapadnia, amit o el is vegzett. Persze le kellett volna utkoznie Rakiticet, de ha Case a helyen van, akkor nincs gond.Kerlon írta: Paulinhora tapadt, aki teret nyitott. Ott nem hibázott ő. Modric, Kovacic, Marcelo, Carvajal. Kb. ők maradtak el annál a gólnál. Persze lehet Casemironak sem kellett volna a honfitársával mennie.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Így is van!Realista24 írta:Csak halkan jegyzem meg, hogy minden szakírás Kovacicot hozza ki hibásnak az első gólnál, ahogy én is írtam.
Valamint arról írnak, hogy itt az idő Casemiro nélküli kezdőt próbálgatni.
Sajnos semmi kérdés nincs ez ügyben.
Jó lenne ha Casemiro helyett Kovacic lenne használva Iscoval..Ez a rombolós foci már csak 1-2 meccsre legyen félre rakva..
Paulinhora tapadt, aki teret nyitott. Ott nem hibázott ő. Modric, Kovacic, Marcelo, Carvajal. Kb. ők maradtak el annál a gólnál. Persze lehet Casemironak sem kellett volna a honfitársával mennie.besteve7 írta:Egyetertek. Modjuk engem az is erdekelne h Csemiro merre csatangolt az elso golnal, vhogy nem emlekszem a jelenletere, persze ez nem menti fel Kovat aki vegigmozizta a golt, en mindig is ezt hianyoltam tole, nagyon keves esetben utkozik v rombol.Realista24 írta:Csak halkan jegyzem meg, hogy minden szakírás Kovacicot hozza ki hibásnak az első gólnál, ahogy én is írtam.
Lassan mindenki latja h ideje lenne Casemiro, es en meg Benzemat is oda tennnem, nelkuli jateknak egyedul Zz szerelmes csak mind a kettobe, de o dont es ez a lenyeg.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Egyetertek. Modjuk engem az is erdekelne h Csemiro merre csatangolt az elso golnal, vhogy nem emlekszem a jelenletere, persze ez nem menti fel Kovat aki vegigmozizta a golt, en mindig is ezt hianyoltam tole, nagyon keves esetben utkozik v rombol.Realista24 írta:Csak halkan jegyzem meg, hogy minden szakírás Kovacicot hozza ki hibásnak az első gólnál, ahogy én is írtam.
Lassan mindenki latja h ideje lenne Casemiro, es en meg Benzemat is oda tennnem, nelkuli jateknak egyedul Zz szerelmes csak mind a kettobe, de o dont es ez a lenyeg.
Tiszta sor, hogy Kova ott a főludas. El is indult a labdás felé, aztán észrevette Messit és rámozdult. Lehet tényleg a wc-ig követte sajnos. Mondjuk, ha Marcelo nem kcoog és rááll MEssire, akkor lehet Kova mer lépni. Utóbbinak meg épp itt az ideje, mert semmivel sem vagyunk jobban védekezésben vele, mint nélküle.Realista24 írta:Csak halkan jegyzem meg, hogy minden szakírás Kovacicot hozza ki hibásnak az első gólnál, ahogy én is írtam.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Imádnám, és nem azért, mert nem bírom Caseét. De ideje lenne elkezdeni focizni is, ha már vannak hozzá játékosaink.Realista24 írta: Valamint arról írnak, hogy itt az idő Casemiro nélküli kezdőt próbálgatni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Csak halkan jegyzem meg, hogy minden szakírás Kovacicot hozza ki hibásnak az első gólnál, ahogy én is írtam.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
5 perccel a vége előtt szépen üresedtek a székek, de a lefújás után azért jó volt látni azt a jó néhány jóban-rosszban szurkolót, akik énekeltek, lengették a mezeket, sálakat, ugyanilyen érzelmek kavarogtak bennem a hazai zakó ellenére. Remélem lesznek, és gyökeresen is látszani fognak a változások Újév után, és nem minden egyes játékos topikja, meccs közbeni topik, értékeld a legutóbbi meccset fórum a dühöngő fórumával lesz egyenlő, mert sajnos a szuperkupa siker óta ilyen hangulatban üzemelnek ezek az értékes témák.
R24: teljesen egyértelmű, ha nem lett volna gól belőle, akkor is emlegettem volna hetekig. Elfogadhatatlan.
R24: teljesen egyértelmű, ha nem lett volna gól belőle, akkor is emlegettem volna hetekig. Elfogadhatatlan.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lordgabi 2017. december 23., szombat 19:39-kor.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Suarez a kamu fetrengéseire megint kaphatott volna vagy 2 sárgát, de attól még nem kell alávágni meccsen. Már ha profi vagy.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ramos csak eltolta, mert útban volt.dzsi91 írta:
Védeni is akarom őket meg nem is.Mert sokszor nagy volt az arc,meg csibáltak hülyeséget...De így a 20ik fos clasico után szerintem akiben van vér ugyanúgy alávágna ennek a suareznek mint tette azt a csúnya Ramos.
A kedvencem az volt, amikor Suarez beleállt Casemiróba, ő meg estében háromszor megkínálta, kétszer lábbal, egyszer kézzel két pörgés közben Lajos barátunk nem tudta, hogy kivel húz ujjat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ezért érdemes lenne néha jobban megnézni ezeket a klasszikusokat legalább a mieinknek,amikor nehanyan a levegőbe puffogtatják,hogy bezzeg a liga meg a clasico... abnormális ami ebben az érában megy a clasicokat illetve,rendben a mai a tiszta piros de még is ott van az a kezezés amit mi nemkaptunk meg és akkor végig lehet venni a vereségeinket,hogy 2014ben 3-2es vezetésnél neymar bukfence után mi volt,hogy messi 2 tizit lőhetett egy ilyen szintű meccsen... az hogy keci nem lehet ugy végig nézni egy clasico-t ,hogy ne fejeznénk be 10 emberrel.Van ami jogos de olyan a 80% teljesen beteg,hogy egyaltalan meg történhetett.És akkor ezt igyanúgy kilehet vetíteni a ligára is,hogy miért nem nyerünk sok bajnokságot,hát nézzük már meg a barca hány nehéz meccsét húzta be valami humbuk tizi porossal,aztán néha kapnak valami ellenítéletet amit fél évig nyomatnak,hogy micsoda csalás.És mindezeket a statokat úgy hozzák le,hogy ott egy Suarez akinek minimum annyi pirosa kéne legyen mint Ramosnak...Remy írta:Statok a klasszikushoz.
Amit külön kiemelnék:
- A mai volt zsinórban a 22. büntető, amit a Barça meccsein a katalánok javára ítéltek meg - a Barça ellen eközben egyetlen 11-est sem fújtak.
- Karim Benzema többször találta el a kapufát ebben a szezonban (6), mint ahány gólt lőtt (5).
- Az utóbbi tíz évben az El Clásicókon 18 futballista kapott piros lapot: 14 Real- és 4 Barça-játékos (és Pinto a kispadról).
Elég komoly.
Persze nem csak ez az oka,a bajnokságra nem tudjuk magunkat úgy felszívni,persze hogy nem.Minden játékos úgy érkezett/érkezik,hogy a decima a bl, perez beviszi őket a sok bl trófea közé az egész klub arra hegyezi ki és én is,ezért ez életem legszebb szurkolói időszaka.
De ezek a clasicok meg a bajnoki címek...egyszerűen kabaré az egész, a sok magas labda amit adunk egy nálunk már évek óta sokkal gyengébb barszának és rá jönnek ezek az abbormális bírói ténykedések...a jettő együtt sok.Elhiszem,hogy feszültek a játékosaink ezeken a meccseken,amebbyi igazságtalanságot átéltek,akkor is ha van vaj a füle mögött mindnek.Egyszerűen ez ilyen,de a címvédéssel lepipáltak mindent.A bajnokságot is megnyerték,nem lehet arról beszélni,hogy képtelenek rá.
Az elmúlt években a barca kapott 3 ligát tőlünk ajándékba,és ők köszönték szépen.Ez a 3ik olyan szezon amikor 10 pontos hátrányt szedünk össze ősszel és ehhez semmi köze a barszának mert ők általában ugyanazt hozzák.Mi buziztunk 2012-13ban 15-16ban és idén.
Sok dolog befolyásolja az egészet,de aki csak úgy puffogtatja ,hogy hát a ligát miért nem az szerintem tudhatná,hogy azért 30-40%ban van annak más oka is minthogy kindenki szar a csapatot el kell adni az edzőt ki kell rúgni.
Védeni is akarom őket meg nem is.Mert sokszor nagy volt az arc,meg csibáltak hülyeséget...De így a 20ik fos clasico után szerintem akiben van vér ugyanúgy alávágna ennek a suareznek mint tette azt a csúnya Ramos.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
érthetelen egyébként hogy mennyire más a csapat a bajnokságban és a blben. marha jó hogy hozzák a bl győzelmeket meg történelmi címvédés, meg letarolják európát a bajnokságban meg néha bejön egy cím. én úgy voltam vele hogy idén a bajnokság a legfontosabb az elmúlt évek bl sikerei után de képtelenek tartósan jó meccseket hozni egy az egyben kupacsapat lett. ezután a szezon után nálam megint első számú cél lenne a bajnokság bár imádom a bl-t de a ligában is jó lenne végre 2-3 bajnokságot hozni zsinórban mert ez nagyon rég volt
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Neymarról beszélsz. A center szerepet CR-nek kell elfogadnia.Kerlon írta:A bajnokságot ezzel le is húzhatjuk, remélem legalább a mellőzött emberek kapnak majd több lehetőséget. BL-hez nagy szerencse kell, mert ehhez a taktikához megint egy CR féle tavaszi góldöpping kellene. Nyáron meg támadót kell igazolni, lehetőleg dinamikus, gyors és gólérzékeny játékost a szélre is és centerbe is.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Azért azt rohadt idegesítő egy Madridista oldalon olvasni, hogy ocsánatot kell kérnem, ha ezt a gárdát korszakosnak nevezem..
Nekem az és nehogy már itt kelljen ezen nekem vagy másnak szégyenkeznünk??!
Azért nyugodjunk már le!
Oké elúszott a bajnokság valószínűleg. Igen vannak nem igazán koncentráló emberek jelenleg, le kellene cserélni esetleg játékosokat, vagy csak igazolni újakat.
De uennek a gárdának örülhettünk évekig és okoztak nekünk felejthetetlen élményeket. Lehet kritizálni ezért fórum a fórum, de a korábbi eredményeket hirtelen semmibe venni és elsöpörni mindent nem kell.
Pláne nem itt akar az ember olvasni ilyeneket!
Nekem az és nehogy már itt kelljen ezen nekem vagy másnak szégyenkeznünk??!
Azért nyugodjunk már le!
Oké elúszott a bajnokság valószínűleg. Igen vannak nem igazán koncentráló emberek jelenleg, le kellene cserélni esetleg játékosokat, vagy csak igazolni újakat.
De uennek a gárdának örülhettünk évekig és okoztak nekünk felejthetetlen élményeket. Lehet kritizálni ezért fórum a fórum, de a korábbi eredményeket hirtelen semmibe venni és elsöpörni mindent nem kell.
Pláne nem itt akar az ember olvasni ilyeneket!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Statok a klasszikushoz.
Amit külön kiemelnék:
- A mai volt zsinórban a 22. büntető, amit a Barça meccsein a katalánok javára ítéltek meg - a Barça ellen eközben egyetlen 11-est sem fújtak.
- Karim Benzema többször találta el a kapufát ebben a szezonban (6), mint ahány gólt lőtt (5).
- Az utóbbi tíz évben az El Clásicókon 18 futballista kapott piros lapot: 14 Real- és 4 Barça-játékos (és Pinto a kispadról).
Elég komoly.
Amit külön kiemelnék:
Elég komoly.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane
- Kedvenc csapatod: RM.
Sajnos jóllakott a társaság és arc is társult hozzá. nem a kapott gólokkal van a baj, és a játék képével, mert az tavaly azonos időszakban sem volt más. Tavaly több gólt rúgtunk. Akkor ahogy most a barca nyertük a meccseket, de bennünk nincsen mag az a hajtás az utolsó pillanatokban mint ami tavaly jellemző volt.
Ronaldó sajnos lejárt, már kevés, nagyon ingadozik a formája, így már nincs értelme őt kiszolgálni, mint az ezt megelőző években. Benzema is gyenge egy jó ideje és ő is Ronaldo alá játszott az ittléte alatt, neki is jót tenne egy váltás. Ronaldó a csapat segítségével nyert 4 aranylabdát, nem tudom máshol hol sikerült volna neki, de nem várhatja el, hogy továbbra is az ő érdeke legyen a legfontosabb(ezen a meccsen is volt olyan szitu ha passzol, más lehetett volna). Szeretem Ronaldot, de már nem ad annyit a csapatnak, hogy mindkét fél jól járjon.
Zidane feladata a csapat elejét úgy összerakni, hogy a legyen valaki, aki a helyzeteket berúgja, és a védekezést ne madártávlatból nézze. Ehhez sajnos igazolni kell.
A mai meccset amúgy magunknak köszönhetjük, mert ez a barca nem volt jobb nálunk, de nincs aki gólt rúgjon, Bale jó hogy nem sérült meg a kihagyott helyzeténél.
Ronaldó sajnos lejárt, már kevés, nagyon ingadozik a formája, így már nincs értelme őt kiszolgálni, mint az ezt megelőző években. Benzema is gyenge egy jó ideje és ő is Ronaldo alá játszott az ittléte alatt, neki is jót tenne egy váltás. Ronaldó a csapat segítségével nyert 4 aranylabdát, nem tudom máshol hol sikerült volna neki, de nem várhatja el, hogy továbbra is az ő érdeke legyen a legfontosabb(ezen a meccsen is volt olyan szitu ha passzol, más lehetett volna). Szeretem Ronaldot, de már nem ad annyit a csapatnak, hogy mindkét fél jól járjon.
Zidane feladata a csapat elejét úgy összerakni, hogy a legyen valaki, aki a helyzeteket berúgja, és a védekezést ne madártávlatból nézze. Ehhez sajnos igazolni kell.
A mai meccset amúgy magunknak köszönhetjük, mert ez a barca nem volt jobb nálunk, de nincs aki gólt rúgjon, Bale jó hogy nem sérült meg a kihagyott helyzeténél.
Amúgy tényleg vicces itt pár ember. Ez a csapat 4 év alatt 3 BL-t nyert, amire senki más nem volt még képes, de itt szarrá fikázátok őket, amikor egy bajnokságot elkúrtak.
Engem egyedül az bánt, hogy tényleg képtelenek vagyunk már 10 éve a bajnokságban egymás után két évben is dominálni.
Engem egyedül az bánt, hogy tényleg képtelenek vagyunk már 10 éve a bajnokságban egymás után két évben is dominálni.
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Menjetek a Barcanak szurkolni a bajnokságban, a BLben meg majd aki tovabbjut
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema