Értékeld a legutóbbi meccset
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Ezer százalékig biztos vagyok benne, hogy nyáron Bappéra készültek Zidane-ék. Mindent feláldoztak, erre jött a PSG és beleszart a levesbe. Gazdasági oldaláról nézve nem látok bele a dolgokba. Nyilván oka volt annak, hogy Perezék előbb eladtak, és utána akartak igazolni. Biztos van valami a háttérben. Valakire/valakikre készülnek. Az is beszédes, hogy nem igazoltunk senkit, mikor már Bappe ment a levesbe. Nyáron okosabbak leszünk.
Persze erre rá megy, vagy rá mehet az egész szezon. És igen... 1 ember kellett volna összesen, mert ha elöl belőnénk a fránya helyzeteket, másabb lenne az egész szezonunk.
Persze erre rá megy, vagy rá mehet az egész szezon. És igen... 1 ember kellett volna összesen, mert ha elöl belőnénk a fránya helyzeteket, másabb lenne az egész szezonunk.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Én azért baromira csalódott vagyok a tegnapi meccs miatt. Az év összességében rendben van, de a tegnapi nagyon nincs.
Egyáltalán nem vagyok hasra esve ettől a barcától, pont ezért fáj, hogy rendre naggyá tesszük őket.
Aztán én még reménykedtem abban is, hogy visszakapaszkodunk a bajnoki harcba, -5még bőven fogható lett volna, így már felejtős és mindez féltávnál baszki..
Azt gondolom ez most eléggé Zizu sara, kezdődött azzal nyáron, hogy nem igazoltunk előre, most isszuk is a levét rendesen.
Aztán ami nagyon hiányzott nekem, hogy nem volt egy ember, aki a támadóharmadban megtörje az ellen védelmét, hogy ezzel emberelőnyös szitukat alakítsunk
. Benzema erre már alkalmatlan. Kroos is hiába próbálkozott, rendre szerelték, Modric volt egyedül, de a másodikra meg elfáradt. Közben meg az ilyen feladatra legjobb emberünk Isco, aki rendre nagy meccseket hozott a barca ellen,
végigmozizza a meccset a padról, érthetetlen számomra.
Nyomatjuk folyamatosan a beívelgetéseket, mint valami angol középcsapat, holott a keretünk ennél sokkal, de sokkal többre hivatott.
Aztán a cserét sem értettem, eleve vicc, hogy a 70. után nyúl bele a nem működő gépezetbe, na de van egy Kova, aki kb. a mezőny legjobbja, Kroos teljesen szürke, Modric a másodikra off, erre kit hoz le?, persze, hogy Kovát.
Én nem láttam rajta, hogy elkészült volna az erejével..
Na de visszatérve a korábbiakra, Isco mellőzése egy ilyen meccsen szerintem hatalmas edzői hiba, bármennyire is kedvelem Zizut. A kis spanyollal sokkal jobban uraltuk volna a középpályát és ő hozta volna az 1az1eket, effelől nincs kétségem..
Egyáltalán nem vagyok hasra esve ettől a barcától, pont ezért fáj, hogy rendre naggyá tesszük őket.
Aztán én még reménykedtem abban is, hogy visszakapaszkodunk a bajnoki harcba, -5még bőven fogható lett volna, így már felejtős és mindez féltávnál baszki..
Azt gondolom ez most eléggé Zizu sara, kezdődött azzal nyáron, hogy nem igazoltunk előre, most isszuk is a levét rendesen.
Aztán ami nagyon hiányzott nekem, hogy nem volt egy ember, aki a támadóharmadban megtörje az ellen védelmét, hogy ezzel emberelőnyös szitukat alakítsunk
. Benzema erre már alkalmatlan. Kroos is hiába próbálkozott, rendre szerelték, Modric volt egyedül, de a másodikra meg elfáradt. Közben meg az ilyen feladatra legjobb emberünk Isco, aki rendre nagy meccseket hozott a barca ellen,
végigmozizza a meccset a padról, érthetetlen számomra.
Nyomatjuk folyamatosan a beívelgetéseket, mint valami angol középcsapat, holott a keretünk ennél sokkal, de sokkal többre hivatott.
Aztán a cserét sem értettem, eleve vicc, hogy a 70. után nyúl bele a nem működő gépezetbe, na de van egy Kova, aki kb. a mezőny legjobbja, Kroos teljesen szürke, Modric a másodikra off, erre kit hoz le?, persze, hogy Kovát.
Én nem láttam rajta, hogy elkészült volna az erejével..
Na de visszatérve a korábbiakra, Isco mellőzése egy ilyen meccsen szerintem hatalmas edzői hiba, bármennyire is kedvelem Zizut. A kis spanyollal sokkal jobban uraltuk volna a középpályát és ő hozta volna az 1az1eket, effelől nincs kétségem..
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Semmi féle forma időzítésről nincs itt szó, jól vagyunk lakva mellé megvan az arc is.Egy darabig jó ez a mi vagyunk a Real Madrid és a véksőkig küzdünk szlogen de amit tegnap lenyomtak 2-0nál az egyértelműen a jóllakottságra utal.Baj nincs ezzel én megértem.Rengeteg meccsünk volt tavaly és minden döntőnket sikerrel vettük, egyszerűen a vezéreink nem voltak képesek erre a clasicora(meg úgy az egész őszre) koncentráltan érkezni.sonic írta:Nem vagyok en abban biztos hogy itt szandekos formaidozitesrol van szo. Lehet egyszeruen kiegett a csapat. Ami nem is lenne olyan nagy csoda ilyen 2 ev utan.
Persze lehet tavaszra felporgunk es lehengerelunk mindenkit, de en ebbe nem tudom beleelni magam.
Minden csapatreszbe elferne a friss ero, de elol mar nagyon kritikus. Ott oriasi a fasultsag es nem latom hogy barki varazslatos megujulast produkalna onnan.
A jó hír,hogy ez még mindig csak fél táv és menthető minden.Én nagyon bizakodva várom a tavaszt a rossz előjelek ellenére, szeretem az ilyen szituációkat és most kivételesen a nagy fogadkozásokat is elhiszem amik a nyilatkozatokban hallunk.Biztos vagyok benne,hogy mindent meg fognak tenni,hogy kijavítsák ezt az őszt kupákkal.A kérdés,hogy van e még annyi izom ebben a csapatban, ebben azért már nem vagyok olyan biztos.De a padon vannak olyan embereink akik bizonyítani akarnak és képesek lennének átvenni a kiégett legendáinktól a vezérszerepet még ha nem is olyan szinten.
Van egy bale-ünk akinek azért lehet hiányérzete és motivációja egy jó tavaszra,csak ő meg meg a sérülékenysége miatt hatalmas lutri.Meg van rá a keretünk,hogy jobbá tegyük ezt a szezont és Marceloékat sem temetném decemberben.
Most egy kicsit beállnék Zidane sablon szövegei mögé,folytatni kell a megkezdett munkát, előbb utóbb elkezd belefé pattogni stb...
A PSG meccs meg nem is jöhetett volna jobbkor,most tényleg nagy szükségünk van egy ilyen meccsre ahol visszanyerhetünk sok mindent amit ősszel elcsesztünk.Persze az is benne van,hogy simán kizúgunk... De én azért nem lennék az ő helyükben túl nyugodt, az egész "koncepciójuk" azon a 2 meccsen fog múlni, egy ismét csak lesajnált Real ellen akiknek a bl most még fontosabb mint eddig volt.Nagy teher lesz ott a vállakon, főleg Neymaron.A rutin meg az ilyen meccsen rengeteget számít.
És a ligában sincs más hátra mint előre, darálni kell és zárkózni, veszteni valónk úgy sincs a bl-re meg nem lehet úgy érkezni,hogy végig lötyögjük a bajnokikat. 11 pont sok,de egyszer már ledolgoztuk.
Nem vagyunk olyan szar helyzetben mint ahogy kinéz, szinte mindenre ott a megoldás a padon,csak használni kéne.A góloknak meg egyszerűen jönnie kell,még ha bele is számolom,hogy CR kiégett megöregedett Benzemástól, itt a zsákban maradt vagy 20-25 gól aminek semmi köze az öregséghez vagy a jóllakottsághoz, szimplán szerencse kérdés...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
A támadósor plusz marcelo égett ki nagyon, katasztrófa idén mindkettő.sonic írta:Nem vagyok en abban biztos hogy itt szandekos formaidozitesrol van szo. Lehet egyszeruen kiegett a csapat. Ami nem is lenne olyan nagy csoda ilyen 2 ev utan.
Persze lehet tavaszra felporgunk es lehengerelunk mindenkit, de en ebbe nem tudom beleelni magam.
Minden csapatreszbe elferne a friss ero, de elol mar nagyon kritikus. Ott oriasi a fasultsag es nem latom hogy barki varazslatos megujulast produkalna onnan.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Nem vagyok en abban biztos hogy itt szandekos formaidozitesrol van szo. Lehet egyszeruen kiegett a csapat. Ami nem is lenne olyan nagy csoda ilyen 2 ev utan.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Hat igen az eronlet is elvan tervezve rendesen. Ok hogy tavasszal fontosabb hogy toppon legyen a csapat (mint tavaj) de ezt most Pintus+Zizu elszaba. Hajunkra kenhetjuk ha marciusban mindenkit bedaralunk ha akkora mar lenyegeben kizugtunk minden fronton. Ez pedig benne van a pakliba boven. Latszott a Tottenham ellen, most a Barca ellen hogy nem eleg friss es robbanekony a csapat semelyik csapatresz eseteben. A PSG meg piszok gyors lesz, ott is nagy lesz az iram...nem tul jo kilatasok ezek.Ramioli írta:Elfogyott a szufla a 2 felidoben, voltak eronletbeli gondok is..Rakitic hogy a picsbe tudta olyan szabadon vezetni a labdat a felpalyanal , Modric meg csak nezte mar Lepni is alig tudott nem volt kepes leutkozni a honfitarsat, frissebb volt a Barca..na nidegy ez van akkor is buszke vagyok a csapatra ha nem lesz mar tobb kupa ebben az idenyben..Karimot is sajnalom , mit elhet át , semmi szerencséje pedig megint közel járt és a futyules sem tesz jot a lelkének..nem tud mar regota átlendulni ezen a balszerencsés idoszakon ..pedig a vilag egyik legjobb támadoja a képessége nem tunt el.
-
- Kedvenc játékosaid: CR7,Kroos,Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real
Raul is a világ legjobb támadója volt... attól még az utolsó éveiben csak kolonc volt többnyire. Benzema ugyanez... másfél éve minimum. Elnézést Raultol, hogy Benzemaval egy lapon emlegettem.
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Elfogyott a szufla a 2 felidoben, voltak eronletbeli gondok is..Rakitic hogy a picsbe tudta olyan szabadon vezetni a labdat a felpalyanal , Modric meg csak nezte mar Lepni is alig tudott nem volt kepes leutkozni a honfitarsat, frissebb volt a Barca..na nidegy ez van akkor is buszke vagyok a csapatra ha nem lesz mar tobb kupa ebben az idenyben..Karimot is sajnalom , mit elhet át , semmi szerencséje pedig megint közel járt és a futyules sem tesz jot a lelkének..nem tud mar regota átlendulni ezen a balszerencsés idoszakon ..pedig a vilag egyik legjobb támadoja a képessége nem tunt el.
-
- Kedvenc játékosaid: Edgar Davids
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Őket hívják igazi szurkolóknak! Az ilyenekért mennek ki a csapat játékosai a mérkőzés végén, és tapsolnak körbe! Akik hálásak a letett munkáért, akik látják az eredmény mögötti melót és erőfeszítést! Az ilyenek mindig tiszteletet és megbecsülést érdemelnek!lordgabi írta:5 perccel a vége előtt szépen üresedtek a székek, de a lefújás után azért jó volt látni azt a jó néhány jóban-rosszban szurkolót, akik énekeltek, lengették a mezeket, sálakat
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Hatalmas+1RaúlCF írta:előretekintve viszont Isco játéka kérdéses mert amiben ő olyan jó volt a gyémánt csúcsán oda bitang szélsővédők kellenek mert kvázi szélsők mint a régi buliban a Cafú-R. Carlos párospl. ha az nincs szép és jó hogy keverget csak nem működik ami idén látszik is. Modric nem fogja bírni ezt a terhelést ma is a seggén vette a levegőt. ellehet kezdeni Casemiro nélküli csapaton gondolkozni amiben Kovacic kezdő de bármi is lesz a legfontosabb hogy elől gyors és hatékony emberek legyenek mert ez a kulcsa mindennek. ma is ha rendesen nekimennek a Barcának esélyük nem lett volna. a City meg a PSG tökéletesen mutatja milyen az ha gyors, agilis támadóid vannak elől. pénz ide vagy oda ezt jól összerakták és bitang is. pár éve itt is ilyen volt de eljárt az idő
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nem is a k.pályával van bajom és te is nagyon jól tudod, hogy mire értettem, hogy nincs kihasználva. Ez nem buli, hogy 2 ilyen játékosunk van elöl. Lement 16 meccs és 6 gólt lőtt a 2 csatárunk. Hatot!!! Úgy, hogy folyamat kezdők és Benzema is majdnem mindig végig játssza a meccseket. De felesleges is erről vitázni, mert mindenki tisztában van vele szerencsére, hogy már a potenciál sincs meg elöl, ez már nem csak annyi, hogy nincsenek formában. CR luftja az első félidőből mindent elmond.Realista24 írta:Az megvan hogy ez a középpálya védett címet a BLben ? Vagy memória törlés volt?
Visszanéztem amúgy a gólokat. Az első kapott valami egészen elképesztő, mindenki hibázott aki csak hibázhatott, de hol volt a világ legjobb VKP-je? Papíron neki kellett volna felrúgni az égig Rakiticet, ehhez képest Modricra maradt, Casemiro meg épp TKP-nek gondolta magát és fogta a semmit.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Süti
Ne is legyen szerintem. Ramos simán kaphatott volna pirosat, és utólag egy szép hosszú eltiltást. Így nem fog valószínűleg, mert piros nem került a jegyzőkönyvbe.RealAsensio írta:
Es a jatekvezetesrol meg szo sem volt.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
A szar beadasainkkal is falloszra huznank europat, es vele egyutt ma a barcat is, ha pl. Benzema fejese bemegy, vagy az osszes tobbi olyan szar beadasbol kovetkezo helyzet, ahol mar csak egy kis osszpontositas vagy szerencse kene... lehet, hogy kurva sokat ivelgetunk be, de meg igy is jok lennek, ha picivel tobb szerencsenk lenne. Tovabb kell dolgozni, ahogy Varanek is mondjak, elobb utobb fordulni fog a kocka, es ami eddig kifele, az majd befele fog pattanni.
Másik kérdés ami felmerül, hogy Marcelo, carvajal és Casemiro hol volt? Casemironak kellett volna Kovaciccsal mennie, Carvajalnak Suarezzel, és Marcelonak Sergi Robertoval.TheBull6 írta:+1pheco írta:Ha az nem hiba, hogy felszalad a tamadasnal a Barca vedoihez ugy, hogy erre o a legalkalmatlanabb a kp-sok kozul, elvesziti a labdat, majd kocog vissza es teljesen ures a terulet, amin addig 50+ percig helyezkedett, akkor valoban nem hibazott Kovanak szerintem kitapetazta ZZ a szobajat Messivel, egesz heten az volt benne, hogy ra kell tapadnia, amit o el is vegzett. Persze le kellett volna utkoznie Rakiticet, de ha Case a helyen van, akkor nincs gond.
Kova 23 éves, örül ha lehetőséget kap, főleg egy barca ellen. Valszeg ahogy te is mondod, egész héten csak Messit hallotta a fülébe. Ennyi játéklehetőséggel amit kap, szerintem 10-ből 11-en azt csinálnánk mi is amit az edző mond. (Ebben az esetben, hogy legyél Messivel.)
Ettől még persze hibázott, hogy nem lépett ki rá, de a gyerek kb a félpályát se léphette át, annyira le volt korlátozva, épp ezért nem ártott volna a másik vkp-t is.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
A fő gond hogy mivel nuku sebesség a kezdő csatárok szintjén sem megfelelő elmozgások a legfőbb offenziv játékelem a beadás... a Real Madridban ez botrány! Az meg csak a hab a tortán hogy ebben is gyengék vagyunk. Volt már hasonló de akkor Beckem adogatott és RvN meg bevarta (vagy Ramos pontrugásoknál) könyörtelenül. Számomra CR mint center halovány...vannak megmozdulásai de érezni rajta hogy nincs a vérében ez a feladat csak "megtanulta". Benzema meg abszolut alkalmatlan erre mert nem támadja eléggé a kaput nem elég agressziv. Egyszóval kényszerhelyzetben vagyunk (hála Perezéknek) és ezért eröltetjük azt amiben nem vagyunk és nem is leszünk jobbak/versenyképesek. A támadó játékunkat viszonylag egyszerű levédekezni mert csak annyi kell hogy betömörülés és a beadásoknál ügyelni CR-re...KAG írta:Ja, botrányok ezek a beadások.Ami probléma, hogy oldalról a beadások szinte nem találnak embert, vagy egyáltalán be sem jutnak a 16oson belülre.. Ha bejutnak könnyen kifejelik, becsúszik egy-egy luft, belerúgjuk a kapusba, vagy épp a kapufa ment. Ez szerintem koncentrációs hiba, mind a passzoló, mint a befejező részéről.
Egy Arsenalos és BVB-s haverommal néztem a mérkőzést és ők is ezt mondták, hogy emlékezni se emlékeznek olyan meccsre, ahol ennyi beadással próbált operálni 1 csapat.
Borzasztó....
Kurva boldog karácsonyt neked is meg mindenkinekziro4vr írta:Megnéztem 8tól a klasszikus ismétlését, most meg az m4en a bl döntő ismétlését. Boldog karácsonyt nektek.
Én ezzel így ki tudok egyezni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ja, botrányok ezek a beadások.Ami probléma, hogy oldalról a beadások szinte nem találnak embert, vagy egyáltalán be sem jutnak a 16oson belülre.. Ha bejutnak könnyen kifejelik, becsúszik egy-egy luft, belerúgjuk a kapusba, vagy épp a kapufa ment. Ez szerintem koncentrációs hiba, mind a passzoló, mint a befejező részéről.
Egy Arsenalos és BVB-s haverommal néztem a mérkőzést és ők is ezt mondták, hogy emlékezni se emlékeznek olyan meccsre, ahol ennyi beadással próbált operálni 1 csapat.
Borzasztó....
ZIDANE
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Boldog Karácsonyt!ziro4vr írta:Megnéztem 8tól a klasszikus ismétlését, most meg az m4en a bl döntő ismétlését. Boldog karácsonyt nektek.
Jövőre pedig megnézheted ismét a BL döntő ismétlését amit ismét a Real nyer. Én azzal tudok kiegyezni!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Megnéztem 8tól a klasszikus ismétlését, most meg az m4en a bl döntő ismétlését. Boldog karácsonyt nektek.
Nem illik.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A meccs első szakaszában egyébként én úgy láttam, hogy Kovacic még nem fogta szorosan Messit, sőr gyakorlatilag sokszor tkp poszton mozgott, míg Casemiro beállt a két védő közés és onnan mozgott fel. Aztán az első félidő második felére Kovacic és Casemiro helyet is cseréltek - vélhetően edzői utasításra -, aztán a meccset már így hoztuk le. Talán ebben lehet keresni a hibát, ez felesleges volt. (persze ezt csak így utólag mondhatjuk) Ami még problémás volt, hogy Kroos nagyon gyenge napot fogott ki, hozzátéve, hogy éppen Mateo miatt sokkal inkább a vonal mellett dolgozott.
Én a bírót nem venném ma elő abból a szempontból, hogy nem rajta ment el a meccs. Nem azt mondom, hogy hiba nélkül fújt, de az utolsó gólon kívül (szerintem Messi kintről hozta vissza) egyértelműen csak a mi kárunkra nem tévedett.
Ami probléma, hogy oldalról a beadások szinte nem találnak embert, vagy egyáltalán be sem jutnak a 16oson belülre.. Ha bejutnak könnyen kifejelik, becsúszik egy-egy luft, belerúgjuk a kapusba, vagy épp a kapufa ment. Ez szerintem koncentrációs hiba, mind a passzoló, mint a befejező részéről.
Védelemben Varane hozta azt a szintet, ami ehhez a meccshez elfogadható, (illetve Nacho), sajnos ez tény.. Casemiro, Kroos gyenge napot fogott ki, Modric elfáradt, Kovacictól pedig úgy gondolom, hogy nem elvárható, hogy a fél szezont végigülve - kispadon, vagy sérülés miatt a páholyban - ennél jobb szintet hozzon. (egyébként nagyon jó szintet hozot..)
Összességében nem lehet panasz az elmúlt három évünkre, ennyi kupát nem gyűjtöttünk nagyon- nagyon hosszú ideje, illetve ilyen minőségi keretünk sem nagyon volt (mármint ez elmúlt rövid időszakban, mondjuk 20 évre gondolok)! Viszont tiszteletben tartva a múltat, a jelenre is gondolni kell és azt is be kell látni, hogy vannak problémák, amiket ki kell javítani.. Ha máshogy nem, igazolással.
Kétségtelen, hogy ez a bajnokság elment, viszont nagyon széppé lehet tenni egy BL-győzelemmel, amire most fel lehet már tenni mindent! Halkan jegyzem meg, ha netán a BL sem jön, az eddig érdemekből az sem von le semmit..
Én a bírót nem venném ma elő abból a szempontból, hogy nem rajta ment el a meccs. Nem azt mondom, hogy hiba nélkül fújt, de az utolsó gólon kívül (szerintem Messi kintről hozta vissza) egyértelműen csak a mi kárunkra nem tévedett.
Ami probléma, hogy oldalról a beadások szinte nem találnak embert, vagy egyáltalán be sem jutnak a 16oson belülre.. Ha bejutnak könnyen kifejelik, becsúszik egy-egy luft, belerúgjuk a kapusba, vagy épp a kapufa ment. Ez szerintem koncentrációs hiba, mind a passzoló, mint a befejező részéről.
Védelemben Varane hozta azt a szintet, ami ehhez a meccshez elfogadható, (illetve Nacho), sajnos ez tény.. Casemiro, Kroos gyenge napot fogott ki, Modric elfáradt, Kovacictól pedig úgy gondolom, hogy nem elvárható, hogy a fél szezont végigülve - kispadon, vagy sérülés miatt a páholyban - ennél jobb szintet hozzon. (egyébként nagyon jó szintet hozot..)
Összességében nem lehet panasz az elmúlt három évünkre, ennyi kupát nem gyűjtöttünk nagyon- nagyon hosszú ideje, illetve ilyen minőségi keretünk sem nagyon volt (mármint ez elmúlt rövid időszakban, mondjuk 20 évre gondolok)! Viszont tiszteletben tartva a múltat, a jelenre is gondolni kell és azt is be kell látni, hogy vannak problémák, amiket ki kell javítani.. Ha máshogy nem, igazolással.
Kétségtelen, hogy ez a bajnokság elment, viszont nagyon széppé lehet tenni egy BL-győzelemmel, amire most fel lehet már tenni mindent! Halkan jegyzem meg, ha netán a BL sem jön, az eddig érdemekből az sem von le semmit..