Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Nektek nem furcsa, hogy a szerencsére fogjuk a döntetleneket, vereségeket? Más is lő kapufát, más is majdnem gólokat szerez más is kap rossz ítéleteket. A jelenlegi csapatunk hátul és középen erősebb mint a Barca vagy bármely másik csapat, elől viszont van egy kiöregedő CR akit már könnyebben megfognak és ennyi. Bale jó játékos még mindig, eddig is az volt, de sérülékeny, így használhatatlan. Az árnyék csatárunk nagyobb baj, Benzema önmaga paródiája évek óta. Nem szívesen dobatnám ki magam, szóval inkább ezt a témát kerülném...
A kp pedig kapura veszélytelen, így elég 1 embert CR-t kivenni a játékból. Ha nem igazolunk egy szélsőt és egy csatárt, a PSG ellen a világ összes szerencséje kevés lesz. Isco és Asensio innentől remélem minden bajnokit megkap ahogy Kova is, teljesen mind1 az eredmény, nekik kell a perc, mert Isco-n kívül a másik 2 játékos lassan visszafelé fejlődik a padon.
Ha igazolnánk egy befejezőt(Thomas Müller baszki erősítés lenne... ez mindent elmond) és egy szélsőt, egy ilyen alapra nagyon egyszerűen lehetne építkezni.
A másik oldalnak meg szeretnék gratulálni, tényleg jól és eredményesen játszottak ellenünk, kivártak és meglett az eredménye. (kivárták míg elől mindent kihagyunk szokás szerint és hátrébb mindenkinek elborul az agya az egója miatt a töketlenkedés miatt.)
BL indulókon kívül nem tudom, honnan és kit lehetne leigazolni... Bár ezt már nyáron is kitárgyaltuk.
A kp pedig kapura veszélytelen, így elég 1 embert CR-t kivenni a játékból. Ha nem igazolunk egy szélsőt és egy csatárt, a PSG ellen a világ összes szerencséje kevés lesz. Isco és Asensio innentől remélem minden bajnokit megkap ahogy Kova is, teljesen mind1 az eredmény, nekik kell a perc, mert Isco-n kívül a másik 2 játékos lassan visszafelé fejlődik a padon.
Ha igazolnánk egy befejezőt(Thomas Müller baszki erősítés lenne... ez mindent elmond) és egy szélsőt, egy ilyen alapra nagyon egyszerűen lehetne építkezni.
A másik oldalnak meg szeretnék gratulálni, tényleg jól és eredményesen játszottak ellenünk, kivártak és meglett az eredménye. (kivárták míg elől mindent kihagyunk szokás szerint és hátrébb mindenkinek elborul az agya az egója miatt a töketlenkedés miatt.)
BL indulókon kívül nem tudom, honnan és kit lehetne leigazolni... Bár ezt már nyáron is kitárgyaltuk.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
kodo írta:hunmadridista írta:Gratulálok a Barcelonának a bajnoki címhez! Fáj ezt kimondani, de szerintem a tegnapi meccsel minket lenulláztak sajnos. Ekkora ponthátrányt képtelenség ledolgozni.
Amúgy Valverde meglepően jól összerakta idén a Barcát. Mindenki lesajnálta őket, ehhez képest mindenkit újra f.szra húznak ebben a szezonban. A mindenki által sz.rba nézett Paulinho, meg szépen oktat eddig.
Fájni fáj, de nincs igazad. A helyzetek alapján nem érdemeltünk ekkora verést. Az első félidő a miénk volt, a második meg az övék talán. Az, hogy ők kb mindent belőttek mi meg nem, az nem az ő érdemük hanem a mi balfaszságunk. Lenulláztak... azt. Ekkora hátrányt még be lehet hozni, vagy esetleg szorossá tenni. Bár én kételkedek ebben.
A többi része meg nagyjából igaz. én is lesajnáltam őket a szezon elején, erre meg gyűjtögetik a pontokat szépen. Az hogy faszra húznak mindenkit... el vagy tévedve. Nálam a faszra húzás a fociban annyit jelent hogy mindenkit lealáznak 3-0-val minimum, lehengerlő játékkal. A meccsek felén hasonlóan fosul játszottak csak mindent belőttek. Paulinho meg... nem is tudom hova tenni. Mert technikailag sehol sincs Modric/Kroos/Kovacic/Isco vonulathoz képest. Ehhez képest viszonylag gólerős.
Én a szezontól már nem várok semmit. Legyen meg az 1-4 hely valamelyike, a bl-ben ha esetleg továbbmegyünk a PSG ellen akkor talán lehet valami, a kupában jussunk be az elődöntőbe, aztán ennyi. Januárban viszont nézni kell hogy kikkel lehet megerősíteni a csapatot.
Theo sztem mellényúlás, nagyon darabos, belerúg a labdába és fut vele. Gyenge.
Achraf nem rossz, de kéne még neki sok rutin, kölcsönadnám.
Llorrente nem rossz, max kiegészítő lenne nálam. Ha fejlődne még az lehet belőle.
Csatár mindenképp kell.
És végső sorban elkezdenék gondolkozni egy újabb taktikán, mert Marcelo-Carvajal nincs jó formában és a támadásokhoz ők a kulcs.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Így megy ez, a kutyát nem érdekli ilyenkor,hogy a 3ik gól szabálytalan volt meg,hogy igazából saját magunkat fingattuk ki, 0-3 faszra húztak A barca okosan kihasználta a mi fatális marhaságainkat, ezt aláírom de nem volt itt semmiféle faszra húzás, max jól mutat a címlapokon.pheco írta:Mindenki f.szra huznak? Eddig volt 3 meccsuk a Real ellen, ket vereseg egy gyozelem, Juve ellem gyozelem es dontetlen, Atletico ellen dontetlen. Annyira nagy f.szra huzasokat nem latok. De a bajnoksag nagy valoszinuseggel megvan nekik, ami fajdalmas dolog feltavnal egy ilyen erossegu Barcaval szemben.
Meglátjuk , de lehet még jól jövünk ki ebből.Azért tényleg az elmúlt évek legszarabb barcájától kaptunk ki egy olyan meccsen ami kézben volt.Ez csak felhergeli kicsit az agyonnyert játékosainkat.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mindenki f.szra huznak? Eddig volt 3 meccsuk a Real ellen, ket vereseg egy gyozelem, Juve ellem gyozelem es dontetlen, Atletico ellen dontetlen. Annyira nagy f.szra huzasokat nem latok. De a bajnoksag nagy valoszinuseggel megvan nekik, ami fajdalmas dolog feltavnal egy ilyen erossegu Barcaval szemben.
Hagyjuk már. Jól összerakta őket? Megköszönhetik, hogy nem mentünk 3-0ra mi már a félidőben, csak a szerencsén múlott. Annál jobban nem rakta őket össze, mint amit vártam tőle. Paulinho jó? Miért mit csinál? Érkezik Messi a labdáira. Azon kivül semmit nem csinál a pali, maximum megy mint aki fel van húzva, meg kapu előtt jól helyezkedik. De mint középpályás, szembeállítva tőlünk bárkivel, semmit nem ad.hunmadridista írta:Gratulálok a Barcelonának a bajnoki címhez! Fáj ezt kimondani, de szerintem a tegnapi meccsel minket lenulláztak sajnos. Ekkora ponthátrányt képtelenség ledolgozni.
Amúgy Valverde meglepően jól összerakta idén a Barcát. Mindenki lesajnálta őket, ehhez képest mindenkit újra f.szra húznak ebben a szezonban. A mindenki által sz.rba nézett Paulinho, meg szépen oktat eddig.
Egyáltalán nem vagyok mérges a csapatra. A második gólt előtt az a flipper a tizenhatoson belül elő szokott fordulni a mi védelmünkben. Carvajal ösztönösen ütött bele a labdába, őt sem hibáztatom. Első gólnál már inkább amikor mozizott Suarez mellett. Ha ott Navas védése után nem úgy pattog 10 emberen a labda végig, hogy a végén Paulinho kapura fejel, akkor marad 1-0 és beáll Bale és Asensio, szerintem egyértelmű, hogy bedaráltuk volna őket. De persze a ha nem játszik.
Valverde arcán is látszott mekkora kő zuhant le amikor Suarez megszerezte a vezetést, szerintem az volt a célja hogy valahogy egyet gyötörjenek be ők először, aztán mehet a kontra. 2-0nál meg ment a tili toli, bár a saját térfelüknél előbb nem jöttek, mi meg nem akartunk futni a labda után 10 emberrel úgy hogy még 20 perc hátra volt. Cserék után már jobban letámadtunk.
Összessegében gáz, hogy nem nyertünk, mert első félidőben nyomozták a labdát, főleg az első 20asban. De ez már senkit nem érdekel, mert a vége 0-3 lett, maximum engem mert látom hogy mire képes a csapat. Ehhez még jön egy kis szerencse, meg elől jobb hatékonyság és megleszünk. Februárra kell összeérnie.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ha valakinek gratulálni kell az a mieink Kicsit túl korán van ez a bajnoki cím kikiáltva, nyilván innen cseszett nehéz, de a kényelembe is bele lehet botlani, nekünk meg gyakorlatilag nincs veszteni valónk. Nagyobb az esély rá,hogy innen végig viszik de azért több mint a fele még hátravan, és 2-3 rossz meccs után megint nyílt lehet az egész.
Szerintem fel fogunk zárkózni kérdés mire lesz elég.Beleszarni a ligába nem szabad mert az kihatna a bl-re is.Írták sokan,hogy próbálgassuk a fiatalokat, igen de ésszel.Ha tetszik ha nem megint itt vagyunk a bbc-vel és csak akkor lehetünk sikeresek ha valaki onnan formába lendül,ezért erőltetni kell őket egyszer hátha beindulnak.
Egy sérülésmentes bale-el már jóval beljebb lennénk, ha meg CR csak a felét hozná a tavalyi tavasznak sem lenne ennyi aggodalom.Benzema meg akármennyire is szidva van, ez a rengeteg kapufa nem jöhet egész szezonban.
Szerintem fel fogunk zárkózni kérdés mire lesz elég.Beleszarni a ligába nem szabad mert az kihatna a bl-re is.Írták sokan,hogy próbálgassuk a fiatalokat, igen de ésszel.Ha tetszik ha nem megint itt vagyunk a bbc-vel és csak akkor lehetünk sikeresek ha valaki onnan formába lendül,ezért erőltetni kell őket egyszer hátha beindulnak.
Egy sérülésmentes bale-el már jóval beljebb lennénk, ha meg CR csak a felét hozná a tavalyi tavasznak sem lenne ennyi aggodalom.Benzema meg akármennyire is szidva van, ez a rengeteg kapufa nem jöhet egész szezonban.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane
- Kedvenc csapatod: RM.
Gratulálni a végén kell, az még messze van, nekik ilyenkor szokott egy nagyobb hullámvölgy jönni. Nálunk talán észhez tér mindenki, és messze még a vége!!!hunmadridista írta:Gratulálok a Barcelonának a bajnoki címhez! Fáj ezt kimondani, de szerintem a tegnapi meccsel minket lenulláztak sajnos. Ekkora ponthátrányt képtelenség ledolgozni.
Bízom a szebb folytatásban a részünkről. Innentől kezdve én mindent a BL-re és a Kupára tennék fel, a Spanyol bajnokság tegnap számomra már eldőlt...
Bízzunk a csapatban, bármennyire is nehéz!!! 2000 óta sok mindent megéltünk, amióta követem a csapatot, volt ettől sokkal rosszabb is!!!
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Gratulálok a Barcelonának a bajnoki címhez! Fáj ezt kimondani, de szerintem a tegnapi meccsel minket lenulláztak sajnos. Ekkora ponthátrányt képtelenség ledolgozni.
Bízom a szebb folytatásban a részünkről. Innentől kezdve én mindent a BL-re és a Kupára tennék fel, a Spanyol bajnokság tegnap számomra már eldőlt...
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Srácok!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Srácok!
- LaMartin
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország
A tabellától és az eredménytől fuggetlenul az utobbi 10 ev legrosszabb Barcelonaja valoszinuleg a mostani
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
win with it.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Pedig egy jó Wink-et tudok elképzelni hozzád.H.E.H.E. írta:Kocsmazni a legszakadtabb kutya predatorban jarok a hozza illo susogossal
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- H.E.H.E.
Kocsmazni a legszakadtabb kutya predatorban jarok a hozza illo susogossal
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Végre, már tegnap megijedtem mikor beírtad hogy megbackodunk mindenkitH.E.H.E. írta:íme objektív esélylatolgatásom
ramos piros alap. vagy kázmér, vagy mindkettő, sajnos zidane nem tanulta meg , hogy messi ellen kovacsics az ellenfegyver. kázmér nehezen kanyarodik, ott baj lesz.
béla csereként jó lenne, ha már vezetnénk vmi csoda folytán, akkor lehetne futtatni.
a barcának teljesen mindegy milyen eredmény születik ma amúgy, teljes nyugalommal léphetnek pályára.
nekünk kell győzni mindenképp, ha még akarunk pár % esélyt májusra, magyarul ebbe kurvára belefuthatunk.
barcát mondom 65-35 arányban, mi jelenleg túl kiismerhetőek és egysíkúak vagyunk.
a barca is szarabb jóval, mint neymarral, de ők most célfocit fognak nyomni, csak legyen már karácsony.
sportsdirectben behúztam tegnap a CR7-es műfű merkuriált 11 pénzért, úgyhogy emberünktől jó meccset várok
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Sze mentes
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- H.E.H.E.
tiszteletből soha nem fogok ronaldos merkuriált venni. a cipőfűzőjét se vihetemRealista24 írta:H.E.H.E. írta:íme objektív esélylatolgatásom
ramos piros alap. vagy kázmér, vagy mindkettő, sajnos zidane nem tanulta meg , hogy messi ellen kovacsics az ellenfegyver. kázmér nehezen kanyarodik, ott baj lesz.
béla csereként jó lenne, ha már vezetnénk vmi csoda folytán, akkor lehetne futtatni.
a barcának teljesen mindegy milyen eredmény születik ma amúgy, teljes nyugalommal léphetnek pályára.
nekünk kell győzni mindenképp, ha még akarunk pár % esélyt májusra, magyarul ebbe kurvára belefuthatunk.
barcát mondom 65-35 arányban, mi jelenleg túl kiismerhetőek és egysíkúak vagyunk.
a barca is szarabb jóval, mint neymarral, de ők most célfocit fognak nyomni, csak legyen már karácsony.
sportsdirectben behúztam tegnap a CR7-es műfű merkuriált 11 pénzért, úgyhogy emberünktől jó meccset várok
Ronaldo most rakott tiltora teged
ez csak céronaldos
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
H.E.H.E. írta:íme objektív esélylatolgatásom
Ronaldo most rakott tiltora teged
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- H.E.H.E.
íme objektív esélylatolgatásom
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Es ilyenkor jon egy Matyiő fele arc es gólt ver nekünk nBlancoMark írta:Egyebkent en azert is bizom erosen a gyozelemben, mert gyakorlatilag nincs minosegi cserejuk, 60-70. perc kornyeken Asensioekat behozva szerintem szetfutjuk oket mint nyaron. Cserebe viszont ok akarkit hoznak be az komolyan nem tud hozza tenni a jatekukhoz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
enkorra tuti feldobjak meccs utan. ott szedd le.hala real írta:talan az egyetlen meccs, amit iden ki kell hagynom, az pont a mai lesz
delutani orakban meg lehet mar nezni a teljes meccset valahol magyarul, vagy angolul?
- BlancoMark
Egyebkent en azert is bizom erosen a gyozelemben, mert gyakorlatilag nincs minosegi cserejuk, 60-70. perc kornyeken Asensioekat behozva szerintem szetfutjuk oket mint nyaron. Cserebe viszont ok akarkit hoznak be az komolyan nem tud hozza tenni a jatekukhoz.