VanillaSky írta:Egy 0-3-as meccs után tényleg megmosolyogtató ez a nagyon jók voltunk, ha ez meg az meg amaz változik akár nyerhettünk volna is. Az erőnlét is elsőrangú, a játékosok is kiválóak, némelyik csak másfél éve nem tud kihúzni egy hónapot sérülés nélkül, a másik meg szintén röpke másfél éve van hullámvölgyben, egyébként világklasszisok. Gyűjtöttünk másfél piros lapot, de ez is belefér. Az meg alap, hogy ez a Barca kutyaütő.
Nem szeretném elképzelni, hogy milyen lenne, ha ők jók mi meg rosszak lennénk, 11 pont hátránnyal meg még tényleg elég nyitott a dolog, csak 4 meccs előny, de nem lehetetlen persze.
Adom, habár nem igazságos a 0-3, ha valaki csak az eredményt olvassa azt hinné, hogy lejátszottak minket, pedig ez nem így volt, főleg, hogy a 3. gólt is a vonalon túlról kanalazták vissza. Az első félidő a miénk volt, egész egyszerűen nem sikerült kihasználni a helyzeteket, ha legalább 1 gól beakad, teljesen más a meccs képe. Nem így lett, aztán, hogy mi történt a másodikban azt már nem tudom, mert egyáltalán nem presszionáltunk. Sokan írták, hogy az erőnléttel volt gond, de hát könyörgöm emlékszem meccsekre, amikor 90 percig játszottuk ugyanezt a játékot, megállás nélkül. Nyilván a gárda egy része azóta már kiöregedőben van, de ne mondja nekem senki, hogy az első félidő annyit kivett, hogy a másodikban rokkantként kell a pályán tolni. Szerintem itt fejben ment el a dolog, lehet meg lett nekik mondva, hogy döntsük el az első félidőben a meccset, aztán ahogy nem mentek be a próbálkozások mindenki összeesett fejben, vagy az is lehet, hogy a nagy játékbeli fölény miatt nagyon elhittük, hogy kevesebb is elég lehet a második félidőben. Zidane első félidei taktikája jó volt, a másodikban nem tudott a fejekre hatni, gondolom halálra dicsérte a szünetben őket, azok meg mindent elhittek neki. Sokkal több van ebben a csapatban, szerintem ha jobban odakoncentrálunk, javítunk a befejezéseken, akkor a BL-ben ismét főszereplők lehetünk. Persze egyénileg is rengeteget kell javulni egyeseknek. Benzema, Marcelo, Carvajal idén gyötrelem, gyakorlatilag lefele húzzák a csapatot. Roni kiöregedőben, de még mindig ő a legkevesebb probléma előle. Bale reméljük most már aktívan a rendelkezésünkre áll. Ceballost lehetne próbálgatni a bajnokságban és megnézni, mert lehet a BL-re neki is fontosabb szerep juthatna. Zidanenak el kell felejtenie Vazquezt, és én Asensiot is jegelném, mert bombákon kívül nem sokat tud. Legalábbis úgy néz ki, hogy ez a legnagyobb fegyvere. Benzema helyett sajnos nincs más, biztos vagyok benne, hogy a nyáron jön a helyére valaki. Casemirot a padra kell tenni, és Kovacicot odatenni, mert minden szempontból több van benne, mint a brazilban. Ha Zidane ügyes, akkor ebben a keretben még lehet 1 nagyobb siker.
Én a Bajnokságban már eddig sem hittem, egészen egyszerűen túl szétszórt és sajnos alul motivált fejben ez a társaság, hogy hosszabb szakaszra nyerők legyünk. Ez van, félig meddig érthető, hiszen szarrá nyertük magunkat az elmúlt években, ezért kellett volna nyáron frissíteni, ez sajnos nem jött össze, ami hatalmas vezetőségi hiba. Fájó lesz a Barcat győzni látni, de lehet hogy ebben a keretben idén nem volt csak 1 nagy dobás és ha választani kellene, akkor én is a BL-t választanám, ami formaidőzítéssel ismét meglehet és most már a bajnokságban is készülhetünk erre, nem kell az utolsó pillanatig két fronton harcolni, jóval több lehet pihenni. Még lehet "jól" is jártunk, focizni biztos nem felejtettünk el, és a keretünk továbbra is jobb, mint a barcanak. Februárra kell összeérni.
Nyáron pedig okvetlenül erősíteni kell. Benzema helyett egy másik csatár előre, Ronaldo pótlását el kell kezdeni, Carvajal és Marcelo mögé használható embereket hozni. Navas mögé jöhet Kepa.
But he is a good boy...